назад

Пламен Бобоков е с трето обвинение - държал незаконно археологически обекти

16:44 | 30 ноември 2020 | Редактор: Десислава Димитрова 231 12420

Коментари 231

Та кой въобще се учудва на това че щом си отвориш устата срещу мутрите те достигне техния мутренски закон....

престъпника "нйедин". Върхове на стрели - ужас ! Сигурно е искал да стреля с тях и да дестабилизира държавата ! Шегичка бе, Уили !

Такива мили и добродушни хора! Обвиняват ги че събират старо желязо(ментор, Черепов)! Вместо награда, затвор!

Да имаш колекция от древни, ръждясали железа и парчетии от грънци на 50000000000000 години, е било винаги мания и комплексоизбивачка на парвенютата, забогатели незнайно как... Да си ги тика изотзадзе сега тея ръждявини, мога да сляза в мазето и да му "разкопая" още. Подарявам му ги, само да дойде да си ги вземе сам. Т-панари русински. Защо не говорим за първият им милион? Как се строи завод още 90-те, когато нямаше хляб по магазините?, Или стария Бобок да си е ипотекирал жигулата? Коя банка го финансира? Кой инвестиционен фонд? И какво заложиха срещу този заем? Луканка, Луканка.... ела си виж вересиите....

С това обвинение идва и истинското доказателство, че Пламен Бобоков не е извършил никакво престъпление, а обвиненията са плод на интригантския характер на прокуратурата на ГЕРБ настанила се в България през последните години и изместила Прокуратурата на РБ !

А боклуци от стари акувмолатари пръснати из цялата страна ги е заровила майка ти.

акумулатори

Hristinkeee...mnogo 6te patiat zaradi tebe.

Всичко им иде от провинциализъм и грандомания- голяма мерак да са най- богати и влиятелни и да се мешат и те барабар Петко с мъжете на всяка манджа мерудия. Абе стой си кротко, прави си бизнес и бъди скромен. Това е скандинавската рецепта, ама нашия юнак е пръв на коня и виж ме колко съм велик. Не са бандити, освен ако не са заровили те боклуците в земята, но са едни прости провинциалисти, но това им пречи дори и това да осъзнаят!

за мен няма значение за какво точно ще лежат в затвора мутите..важното е да са на топло..за дълго..

начело с БМБ и Дони Габровския

Следващото претърсване ще открие сандък с железни пирони, кутия с железни кламери и 6 кабърчета. Ще му друсат ново обвинение

И други изучават книгите на КГБ а лекторът им е ясен.

Бих се разсмял на подобни глупост, но в действителност положението е много тъжно. И отвратително.

Всичко в бг се прави под диктовка от Борисов в стил,, КГБ ПО УЧЕБНИК".

ТОВА ПИРГОВСКО ДЮНМЕ Е МНОГО НАГЛО,ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА.

Мутренски истории...

Само фамилиите им не можем да имаме. А леле майко помашка

Ако и това със стрелите не мине,може да ги осъдят на по 20г. За неносене на маски.

малееее, счупиха тъпомера, върхове на стрели и копия, невероятни антики.... държава, в която на власт са тотални глупендери

ИДИОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ

Не знам случайно или нарочно, но тези прокурорски действия, всъщност бият по реномето на Борисов. Въобще не му правят услуга.

И има лице да застане пред камера? Отврат!

Ти откъде знаеш, бе? Льольото ли ти каза или жена му?

Не,бе В интернет пише.

Как се старае шрек да угоди на винету...

А някакъв трол-льохман, в коментарите дрънка някакви пълни глупости кой с кого бил спал. Като че ли има значение. Очевидно не какъв да е трол, а платен.

Това са пълни глупости. Много хора по света събират върхове от стрели, намират се лесно по повечето плажове. По черноморието има много хора, които вечер по плажа събират стари върхове от стрели. Няма нищо незаконно. Не се водят антики. Ама ДС-то откъде да знае?

Най-смешното е, че Бобокови играят играта много хитро.... и тъпаците(тиквун и каскетът) си мислят, че владеят положението.. Само ще дам един жокер: За разлика от Черепа, бизнесът на Бобокови не е локален.... Бизнесът им е глобален, засяга международни интереси и е обвързан с международни финансови институции! Мислите ли, че някой ще позволи на тиквун и каскетът да изиграят схемата КТБ, лотарийката или Изамет? Няма да стане, защото срещу тях не са Бобокови....., други.

На теб ти е смешно ама я питай Бобоката дали споделя смехът ти? Жена му чукана с години от Боката, не знае дали децата му са от него или имат Банкянски ген, заради уриспията Христина бизнеса му с боклуци отива на боклука, чакат го мангалите в Софийския и точат хойове за него, ще го направят бедняк за цял живот - ОЩЕ ЛИ ТИ Е СМЕШНО ПЛАМЕНЕ?

власт, а иначе, кой, кога, къде евал са важните коментари

Аз не разбрах кога Бочката е чукал жена му - преди да се оженят или след това. щото чух, че я е онождал доста години. Боклукчията да вземе да направи тестове на децата си да не би да са с Банкянски гени, че на курвичката Христина вяра не може да се има.

злите езици от УБО говорят, че Боката я е факал до насиране щото са намирали оакани чаршафите след посещенията и в Бояна а тя е ходила леко разкрачена като моряк.

Верно тези в прокуратурата са “безсмислици”! с тези стрелички Бобоков е за електрически стол! , а каскетът с тези стрелички е за лудницата! И без тях също! ОСТАВКА!

Искам да си купя едно акумулаторче, 65Аh. Ама да ми го донесе жена ти ...

Ти ходил ли си в офисът на Бобокови, да видиш жените които работят там? Аз съм ходил и мога да ти потвърдя, че тези хора нямат проблем с жените до тях, въпреки красивите жени, от които са заобиколени постоянно! Но ти няма да го разбереш, защото си тъп!

Дано изгният в затвора тия мерзвци, барабар с прекрасната госпожа!

Да пие спермата на Бочку? Отврат!

Тъп си!

Малоумните обвинения на Бибитко ...

Малоумни, малоумни, колко да са малоумни :)

Много.

А Мата Хари/Бобокова/ колко време е мачкала чаршафите на Бате Бойко?

Чух че малко ги е оакала ...

Присвояване чрез властта на чужд бизнес

Как го виждаш Боко да прави акумулатори ?

Боко ще прави свирки. На Бай Ставри в новото крило на Централния.

А Бойко, че събира банкноти по 500€ в шкаечето и злато, няма проблеми, никой не го пита от къде ги е взел, сигурно са от заплати, ама защо не ги държи в банка, сигурно са мръсни пари, ама прокуратурата не я интересува. Аз имам стара ютия от тези с въглища, сигурно е голям проблем......

Такива “банкноти “ като на снимките се продават на всеки панаир Мдаа

Малко встрани, защото коментирам Черепа . Историята на Черепа се повтаря тук. Черепа е печелил здраво години наред, защото никой не го е притеснявал, т.е . данъчните не са си вършели работата, телевизиите му рекламираха хазарта денонощно (в цивилизованите държави рекламата на хазарт е забранена)... И изведнъж управляващит се усетих , че тази мандраможеда е тяхна и го подгониха със силата на закона, която не прилагаха много години... Черепа не ми е симпатичен, но мога да се обзаложа с всеки, че ще осъди България в Стразбург. С Бобокови е нещо подобно.......

Наркомански мечти :)

Дръпни си пътечката и скачай от прозореца.

ръждясали стрелички, дето са нищо! според адвокатинката му, освен бизнесмен е и клошар, щом събира боклуци! макар че явно не е, щото стотици тонове боклуци ги е заровил навсякъде из родината ни!

Това за тоновете боклуци, които Бобоков е заровил ми стана интерестно... Ако е така, къде са били контролните органи тогава? Как го е допуснал това, Цацата? Цацаров веднага да влиза в затвора тогава, при толкова проспани нарушения!! Малоумник си ти.. И мислит те, че ще ви се вържат хората!! ОСТАВКА!

Каскетно безсилие...

Дали :)

Да!

Доколкото схващам, каскета ги разследва за няколко милиони - дори стотици милиони... и изведнъж се хваща за нещо за 650 лева. - тоест няма и една минимална заплата! ЗАЩО? Явно усеща че нещо куца с първото обвинение, и затова търси още нещо, за да се оправдае, че прави нещо, че работи....

ти по принцип не си от схватливите, но ако се помолиш ще ти обясня казуса!

Гешев е изтънчен и възпитан. Първо мушка само главичката ...

Някoй

тоест първи ги плаши, че ще ги съди за милиони, а после из шибва една присъда от 1 година условно и глоба 1000 лева за незаконна колекция от стари железа за 650 лева. И ние забравяме за първото дела за милионите и боклука.

Кмет на Русе бях. Ама едни милиони прилапахте с Герб, а

Верно ли тва :)

Борисов и Пеевски сигурно е истина! Обаче на обратно Пеевски и Борисов защото Пеевски дърпа конците на Борисов... ясно, като бял ден! РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПЕЕВСКИ??? Нееееее Пеевски е защитаван от всички... страхуват се

сега кво да правя като имам 1 кило ръждясали пирони в мазата. Ако научи каскета съм свършен.

ако са историческа ценност, тоест отпреди 20 години, направо се готви за затвора.

Че той целия автопарк в държавата е историческа ценност!!! Така , че простолюдието да се готви да се разделя с 1/2 от имуществото си!!!!

ми премести ги в избата, бе хюмне

Абе, малко са тези обвинения. Само три. Ми трябва 15-20-30 да са.

А нумизматичната им колекция, за която правеха музей, вече конфискувана ли е?

Музей няма. То уговорка с ГЕРБ беше.

Бившата музикална гимназия защо се реставрира?

А за изчезването на динозаврите кога ще ги обвинят? След вчерашното интервю нищо няма да ме учуди.

Това си прилича на "лов на вещици", ако разбирате значението.

Триумфератът да помни, че всяка свиня си има своята Коледа. Безсмъртие няма!

То по принцип "свиня" се ползва в преносен смисъл, ама от тоя триумвират двама са си готови угоени свини, особено едната, а ново попълнение и той се тъпче и вече е полу готов.

Свинете принципно са умни и чисти животни ... недей ги обижда , отъждествявайки управляващите ни боклуци с тях.

Нож, наследен от дядо ми, който го е наследил от неговите дядовци, които пък... Абе на около 250-300 години е. По закон е антика и не е регистриран. Очаквам специалните части да ми обградят къщата, да я сринат половината и да ме арестуват.

а с ножа си направи харакири!

Ама ако дойдат, няма да се дам.

Само ако си с едър бизнес и не си плащаш на Бойко данък Спокойствие като през 90-те. Иначе няма да те закачат.

Питам и отговор не чакам - какво стана с разследването за достоверността за гласа на Бойчето от "оня запис"? Те хамериканските лаборатории за 2 дена го опаткаха, а нашите? Че бая месеци минаха вече.

Повдига обвинения на мулти-милионер за 650лв. БРАВО! За това ви плащаме заплатите!

Не че харесвам Бобокови, отявлени комунистически бокл*ци са ... но това вече стана тотална пародия и за децата стана очебийно , че цялото дело е една бухалка (я защото са си кръстосали интересите с някой авер на Бойчето, я защото и искат бизнеса, я са отказали да си плащат допълнително).

Е няма ли кой да "оправи" две нагли тикви - Боко и Гъшев, и да заколи едно прасИ, толкова ли са трудни, уж големи бандите били и Божков и тоя голям, пък тия тикви ги правят на маймуни.

само корнелия нинова и р. овч. ще ни оправят.. с подкрепата на черепа и братя бобокови..

Към новината