назад

Пламен Георгиев започна да събаря прословутата тераса

20:15 | 09 октомври 2019 | Редактор: Виктор Стефанов 181 19279

Коментари 181

Баси навеса, баси терасата .... 60 кв. метра навес ??!! Ами че това е колкото един двустаен апартамент бе хора !!! И на снимката определено си прилича на цяла къща. Т.е. когато Пацо си е купил апартамента, реално са му продали 2 апартамента на цената на един .... ама втория го водели тераса !!! Баси държавата ... баси управляващата партия!!! А с фалшивия сертификат по испански какво ще правим ? Че там ще лъсне цялата фалшива и далавераджийска програма "Аз Мога / Аз Мога Повече" ... ( да лъжа и крада повече, не си мислете друго).

Крадеш. Взимаш подкупи. Прикриваш престъпления. Натрупваш малко парици. Купуваш тризонет 500 квадрата с държавна заплатка около 4000 лева. Няма как да докажеш доходи. Затова декларираш ниска цена и взимаш кредит 90% от "наша" банка. Работата се размирисва по медиите. Вместо да отидеш в затвора, където ти е мястото, разрушаваш НЕЗАКОННАТА си постройка на покрива и всичко е ОК. Отиваш консул в Испания със заплата 5000 евро. Всичко това е възможно само в държавата Тиквария - единствената "държава" в Европа директно управлявана от мафията.

След дъжд качулка. Или както казват мъжете, мъжът като изхвътли сп... Не му трябва жената

ако си събор я кенефа на двора тиквун ще ме прати ли консул на бахамите?

Голем смех, ама тъжен!

Поредното мекотело при властващите дето зад,к дава ама сладка служба не изпуска.. Как да имаш доверие на властващие след като непрестанно едно се репчат а друго правят:(((( Като приказваше колко ''честен и принципен бил'' смееше ли да се погледне в огледалото????

Мести си я във Валенсия ...

Местят си го в другия крачол , щото будалите пак ще гласуват за тях .

Това ми напомня за Мара общата ,която била изнасилена но тя твърдяла че няма такова нещо

Държавата ни се "управлява" като мутринска групировка.

напълно съм съгласен, трябваше да си остане незаконната постройка..

Така добре са нещата според теб, а?!

ТИЯ ТВОРЯТ ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ СЛЕД ПРАВЕН ПРЕЦЕДЕНТ!!! А глоби, а СЪД по Закона за КПКОНПИ!!?!?!?!?!?!?!?! И аз искам така! И всички други ще искат.....

Що да не събаря, като се върне от странство дворец ще си построи, той си опече работата, както и Цв.Цв. и Цецка, а ние да му мислим.

Цецоу кога ще разваля асансьора ?

Управляващите: Мижи, да те лажем, народе!

напълно съм съгласен, трябваше да си остане незаконната постройка..

Не, трябваше тикви като теб да я събарят, това е:)))!

Това е само част от онова, което трябва да се случи. А съд?!? А???

за какво да го съдят бе , папагал ? За един навес ли ? Който даже е бил построен , когато е купил мезонета..... Да го съдели,а ? Ама иначе крякате че Иванчева е невинна , Малинов също , нали ? Милите те,невинни жертви на управляващите......

За това, че държавата му плащаше да се бори с корупцията, а се оказа, че притежава незаконни постройки, които не желаеше да бута, и които не са описани в имотната му декларация.

Ами като боко му е казал че ще го лиши от сладката работа как няма да я събори човека дето беше ''невинен'' по всички престъпления и за това спец.прокурор го наптавиха със задна дата да не прекъсва ''трудов стаж'' без да бачка като такъв си вземаше заплата защото завалията се обучаваше за новото си назначение.. Подлоги и бушони бол в шайката защото знаят че ако си затварят устата и ипълняват само ще спечелят с по благодатно назначение..И това ако е мъж дето ментора му директно заяви какво мекотело е да не ти е в къщата...камо ли във властта

Егати готината сделка: заличаваш това, с което си нарушил закона, и за награда получаваш перлата Валенсия, а там терасата ти вече ще е построена от държавата! Връзкар да си в днешно време. Пари не ти трябват, те сами си идват. Повдига ми се от тия отрепки!

...като дойдат червените шамани ще цъфнеш и ще вържеш...

А при сините тикви, не можеш и да цъфнеш дори

И аз имам една незаконна постройка. Може ли консул в Португалия. Веднага ще я махна. Моля ви Бойко бащици на нацията!

Ама не я е махнал съвсем, сигурно се е изпотил и спрял да си почине. Оставил я е на греди и като свърши мандата във Валенсия ще си я дострои наново. Абе селски номера колкото си искаш и още толкова. А пък бати му каза да я събори и да си работи. Не слушка нещо ама ще гризне дръвцето ми се струва.

мести си я във Валенсия.

тази (много важна !) новина при политическите такива ? Магистратите, особено " маститите" не трябва ли да са деполитизирани ? С такива бламирани личности ли се занимавате ?

Сега се чудя това решение по Соломоновски ли е, или по мутренски?

Някой прави ли разлика между тераса и покрив?

няма закони ,няма институции ,но.......има Бойко ииии......глупав народ.

И сега "кво" да викаме-бравоо ,че един престъпник,/който се разполага в държавата като че ли му е бащиния / разпорежда /най безцеремонно/ на друг престъпник.. да направи нещо...показателно е за това какви хора ни управляват,това е тъжната и жалка родна картинка-събуди се българино,до кога ще те мачкат и унижават...ами докогато им позволим,а до тогава ще се гаврят с труда ,живота и съдбата ни...

Пълни глупости... не виждам на кой пречеше въпросната тераса, та трябваше да я бутат?

На всички. Защото утре всеки олигофрен ще реши да си строи върху покривите на къщите и половината ще рухнат!

Е как на кой, на една от съседките му, която рече че искала да се пече на общия тават/тераса, ама трябвало да мине през апартамента на г-на. Другите съседи и те под сурдинка рекоха, че не са давали съгласие на покрива им да има барбекю и сауна, които те не могат да ползват.

На законите в България.

И този като Цветанов колекционира луксозни жилища в престижни райони, но в много по-скромни размери от физкултурника. Вчера прочетох във в. Галерия обширен материал за далаверите на лицето Цветан Генчев Цветанов - физкултурникът от с. Шума, и трябва да ви кажа, че останах изумен от всичко написано. Ако това е вярно, в което не се съмнявам, той трябваше отдавна да бъде осъден за незаконно обогатяване, използвайки позицията си на втори човек в ГЕРБ. Сещам се за Васил Левски, който е наричан от турците "демонът на империята". В никакъв случай не бих искал да правя и най-малко сравнение на Цветанов с тази велика личност, но по асоциация бих го нарекъл ДЕМОНЪТ НА ДЪРЖАВАТА, какъвто беше до скоро. Тъй като НАП и Цацаров си правят оглушки, надявам се, че новият главен прокурор ще се заеме сериозно със случая, за да разберат хората в България, че все пак правосъдие има, макар и със закъснение. Като споменах НАП се сетих, чи бившият шеф на НАП Красимир Стефанов стана депутат от ГЕРБ в знак на благодарност, че той беше човекът, който информираше Цветанов как се развиват събитията около шестте луксозни апартамента, закупени от него от Тодор Бояджиев, и му даваше съвети как да избегне справедливото правосъдие. Но който се интересува по-подробно за това, да прочете целия материал.

Пацо изтеглил жалбата си по настояване на Борисов.Но ако предположим чисто хипотетично,че наистина жалбата му е основателна? Значи той Пацо е писал жалба,посочвал е аргументи в нея и хоп,изведнъж се отказва по настояване на някой.Пацо,Пацо,извинявай за обръщението,но голям човек си,а толкова унижения изтърпя безропотно заради тая пуста тераса.То не бяха дронове,комисии,нахални и напористи журналисти,че и накрая и жалбата си изтегли и сега всички медии те показват как си буташ терасата и цялата държава гледа сеир.Неминуемо ще влезеш и в докладите като пример,че държавата се бори с корупцията.Защо бе ,човек,защо? Да беше мирно и тихо я бутнал тая тераса и сега под напора на другите скандали хората щяха да са те забравили.Пък ти щеше да си построиш друга тераса,по-голяма и по-хубава и законна,за да бодеш очите на завистниците.Сега и във Валенсия да отидеш поне шест месеца нахалните журналисти ще следят всяка твоя стъпка и една тухла да преместиш,ще ревнат срещу тебе.Ама като гледам май Валенсия се отдалечава все повече и повече.

Този Пацо не беше ли кандидат-клиент на бай Ставри, що дири във Валенсия ??

Браво Боко, печелиш народната любов !!

"......такава тема да МИ стои на вниманието..." . БОКО пак се вживява на БОГ! Той дава, той взема, да МИ.....! А кой ще събори бетоновите паметници по курортите, ВОЖДЕ НАШ?

Ако аз си саборя незаконния курник на село, ще ме пратите ли в Италия консул! Не държа на екстри, може и в две стаи и кухня на морето с гледка!

Ама той ще си носи в Италия и там ще я монтира на посолството отгоре :)

Испания, а не Италия...

Бойко, вместо да го криеш чак в Испания виж откъде са му парите! Хайде стига с този цирк, някакси не е мъжко!!!

Пацо -терасата а ,,Бойко". Мислете!

Ами бойко да не се сърди на бившия си приятел слави за името на партията му!

всичко законно,защо ,,разваля" терасата? Проблемът е НЕ ТЕРАСАТА,АСАНСЬОРА,ПАЛАТИТЕ,КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ ААААА.....ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ. Тук е разковничето и това ,,крепи" герб- ненаказуемите кражби. Затова купете си гъби предварително и гласувайте за себе си.

Пацо ще го пратим в пенсия във Валенсия. Но не пенсия от 300 лв., а от 10000 евро.

Значи виновен е за незаконната тераса ама няма проблем щом Бойко казва махай я... А къде е съдът??? Или за милиони няма закони

надминава всякакви граници! Той се е. .....до ушите, а Борисов консул ще го прави, вместо да му потърси отговорност за безобразията!

Kenn1111

Защ отклоняват вниманието на хората?Основния проблеме произхода на парите на тозичовек а не точно терасата!!!

токущо по БТВ показаха,че на улицата на Пацо има и забранителен знак, т.е Кой има право да поставя тези знаци, ако и знакът е негов, това си е самоуправство в държавата ни и ние на практика сме свидетели докъде може да стигне човек който е бил на отговорни постове в държавата българия: прокурор, шеф на КОНПИ настоящ консул в Испания, очаквайте и там да си постави поне знак или по-малка тераска ос скромност

#Save-Terrasata-na-Paco

Ей Пламка, за една Валенсия ли продаде терасата?

Боце ,..предупреди Пацето.. да не изпраска някоя тераса с барбекю на покрива на консулството в Испания, ще станем за смях пред испанците , брато !!;))

И сега какво? Ами, че той човечецът остава без тераса. Няма да има къде да си простира чорапите. Предлагам да му организираме дарителска кампания за набиране на средства за закупуване на портативен - сгъваем сушилник.

по тази прословута "тераса на Пацо" се твърдяха поне 3 бр. лъжи: такава е по документи, Той не я е строил, няма нарушение на Закона, сега обаче съвсем диаметрално се завъртяха нещата под натиск на Него, който каза че тя не може да виси като проблем, проблемът обаче е съвсем друг, щото прословутия Пацо е вече бивш прокурор и настоящ посланик на България в Испания и се питам дали като прокурор винаги се е придържал към истината и само истината и дали като настоящ консул,макар и нежелан от българската общност обещава най-сетне да казва истината и само истината, щото явно не истината не му е приоритет, а пък владеенето му на испански език просто не е за коментар, работещите там българи са доста напред с материала от него и докато ги догони,ще трябва да се връща у нас, вероятно със същия порок към неистината

Тя не му е нужна вече , ще живее далеч от Барбекюто , нали Борисов направи Пламен консул във Валенсия ,въпреки нежеланието на Българската общност във Валенсия ! Ярък пример на това Правителство и безхаберието им към желанията на Общноста ! Борисов по същия начин прикри Московски като го изпрати да работи в миража на някаква Черноморска банка , макар да е бил Министър на транспорта и да не е виждал банка , така е като държат Българите в страх и неведение !

Какво Наказание CAMO...??? За незаконна тераса ...Консул в Испания ???.. и то... с условие ..."Махаш терасата ,...отиваш консул" ??;)) Пазърлък ...Сделка или НЕ ??? "За кокошка.... НЯМА прошка , За милиони... НЯМА закони" ...еми... НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!;))

Гарантирано от герб.

Е тва е да имаш крадлив циганин за съсед. Хем заграбил общите части, хем си виновен за закононарушенията, които е извършил.

Един подлец се разкарва от България , но остават още хиляди с власт.

Защо да я маха човекът? На никого не пречи. Да си плати глобата и да си я остави. Така, хем общината доволна и той няма да има главоболие. Това, комунистите, са тъпи и завистливи мръсници. Не гледат да напълнят касата на общината е мизерия да направят. Да им изтече виното от бъчвите дано ! Ракията да си излеят ! Гадове !

Тии тъп ли си на тъп ли се правиш... Или си един от тези с незаконни тераси.

Е, видяхте ли каква "демокрация" и "върховенство на закона" цари в България? За този мазен лъжец пацко закона НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НИЩО! НО! Когато царя-господаря на територията Боко Банкянския Бек му РАЗПОРЕДИ всичко става. Иначе няма консулстване във Валенсия. В това време в Бусманци ОПГ-то на трите прасета държи политически затворник напълно неправомерно в разрез със законите, които самите те са приели, а Банкянския Бей се е скрил и се прави на дръжми шапката. НАЙС, А?

Към новината