назад

Пламен Николов с първи думи като кандидат-премиер: Имаме 5 приоритета

18:06 | 30 юли 2021 165 21015

Коментари 165

Ако не направите веднага заплатите, като в Словения най-малко и всичко по банков път, нищо няма да се промени. Това е най -важното !

Скъпи мой, заплатите се изработват, не се правят! Когато БВП НА България стане като в Словения, и заплатите ще са техните!

Тъй е тя! Всеки идва да вземе, а не да дава. Още кандидат премиер и вече взел цял мандат, а какво ни чака ако стане истински премиер!

Много ме кефят ИТН че изхвлят като мокри парцали хрантутници от бивши партийни храненичета като Иванов , Иванов или Атанасов участвал в правителството на Костов след което държавата спря да съществува. БРАВО. Поздравления. Дори и да има нови избори не е страшно. Служебното правителство си върши много добре работата за разлика от предишните които само крадяха. ГУСТТТТТООО

Никой няма да подкрепи итнто. Следващият мандат е на герб. Също без подкрепа. Третият е на бсп. Без подкрепа. Отиваме на нови избори.

Задкулисието се отказа твърде лесно от Борисов. Това означава, че то си има нов играч. Нов троянски кон, който като царя да излъже народа, че ще прави промени в негова полза. Единственият неадекватно държащ се сред партиите на протеста е тази на Слави.

Ало попиканите герберчета във форума. Колкото и да се пънете сте на никъде. ГЕРБ е минало! Таралежа, ПКП и останалите от шайката отиват в затвора! Ни Путин, ни Ердоган, ни Пеевски ще ви помогнат от тук нататък.

Поредната неизвестна пионка, с която Г-н Славчо и Г-н Тошко да си изтрият ръцете и да кажат, че са направили всичко по силите си. Те вече излъгаха суверена, сега са си осигурили държавни парички и спасиха на дългото фалиралия бизнес. Не им трябва да се мъчат и да се излагат още повече, като поемат отговорност и управляват. Скоро и карикатурата Г-н Тошко ще може да си купи сносен кустюм и да не ходи като клошар пред камерите... абе изобщо голяма идиля ще настана за сметка на Българският данъкоплатец!

Глупости на търкалета! Единственото хубаво нещо е, че можеш да го сравниш с Бойко Борисов и ясно се вижда , че Борисов е светлинни години пред него по можене и управленски опит. Може и пет езика да знаеш, но държава се управлява трудно. Трябва да притежаваш изключителни качества. Затова лидери на държави се раждат веднъж нс сто години и Бойко Борисов е един от тях! Не случайно народа го избира повече от 15 години за водач и пак си гласува за него!

Вземи си хапчетата!

Пропусна космическата програма.

Не се питайте дали ще Ви управлява,а мислете за кого гласувате. Целия свят Ви се смее. Славейков го е казал. Аз ще замълча.

Чета, чета... И тези ли ще се упражняват върху нас? Айде, нЕма нужда!!!

Мафията ГЕРБ-ДПС никога няма да прости на Василев и Петков, че им затвориха кранчетата.

Не е по темата!

Прочетох му 5-те приоритета на Пламен.НЯМАМ ДУМИ! ПАК Е ИЗЛЪГАН БЪЛГАРИНА. Слави,на есен ще видиш Парламент през крив макарон!.

За да пистигнеш тези приоритети ти трябва еаботеща икономика. Всеки говори да се увеличат пенсиите, а пари откъде? Навивате пружинката и ще я скъсате. Дайте да дадем.... до 1година и половина-нови избори. Нищо няма да сработи с тези некадърници.

Народа е като евтина куртизанка, всеки идва прави каквото прави вдига си гащите и си тръгва.Как може такъв човек да изберат?!?!?!?Ако ще и сто езика да говори, е абсолютен льохман, какво му е на Янев?!?!!??!Защо не използват сегашното правителство за един добър старт.Тоя народ кой го хване, той го ......

Виждаме мерки за престъпници, за много пари от Европа за крадене и за пенсионери. За нормалното работещо население нищо.

Как нищо бре, за нормалното работещо население ще увеличим данъците-те тези пенсии откъде ще дойдат?

На коя бензиностанция го намерихте тоя смешник

Честито, имаме си министър-председател избран на кастинг ала Гласут на България. Питам се, кой нормален човек с докторантура, би отишъл на подобен кастинг?

Малко мургавичко ми се види туй момче ??

Лошо,това момче не каза и дума как ще бори корупцията и борба с грабителите Олигарси. Значи угодничи както всички до сега на партиите от статуквото, най -паче знаем на ДПС, т. е на руските интереси. УЖАС!!!

Най- после намериха един г-н Никой, но чист и без тъмни петна в биографията. Това е бил профила, който е бил зададен. Голямо лутане и чудене е паднало.

И пак няма приоритети за чуждестранни инвестиции, подкрепа за малкия бизнес и насочване на сили в големи чуждестранни производители за да има работа за хората, както и какво ще се случва с осигуровки, данъци и заплати. Това го интересува булшинството хора да имат работа и то добре платена и сигурна.

Работа има колко искаш вуйчо заплати няма

Хаха!! Майтападжия си! Държавата ти е върната 3 десетилетия назад, а ти питалш за стандарт, заплати, осигуровки… а за застраховката на домашните любимци не се ли притесняваш?

Приоритет 1.- Ще чегъртаме, но ще правим същото като тия преди нас и само ще сложим наши хора. Приоритет 2- виж приоритет 1. Приоритет 3- виж приоритет 2. Приоритет 4 - виж приоритет 3. Приоритет 5 последен- виж приоритети от 1 до 4. Та те това е новото. Не мога да повярвам, че Винету вече ми липсва.

Ще си спомняте с тъга бате Бойко!

Защото се ваксинира ли ? Че кой го караше ?

Лумпен!

Със или без Бойко, Всички трябва да се ваксинираме, но шубето е голям страх! 5G, чипове и какви ли не глупости...

На фона на Бойко-пожарникар, сикаджия и мутра, този изглежда доста по-обещаващ. Да им дадем шанс какъв кабинет ще съставят. Но се надявам да съставят експертен кабинет, пък зо кога ще изкара кабинета само Господ знае.

Този е най-въръл фен на Славчо.Шанс да дадеш на шофьор на такси.Тук става въпрос за цял народ, беден, мизерен и много изтормозен.Всеки идва учи се на този пост и после го изхвърляме за да сложиме нов идиот.Срамота е[email protected]!!Защо не оставят сегашното временно правителство.Хората са доста ок.Славчо е абсолютен идиот !!!

Яко ме кефят ИТН. Обаче как си проличаха кандидатите-хрантуници за министерски постове.Първи те зацивриха.ГУСТООООО. Време е за празнуване с една ракия повече...

Мирише на промяна!!Няма да се оставят ИТН да не исползват шанса си! Това че щял Бойко ТТ (хем тиква хем таралеж) Да дойде с бял или розов кон са мокрите сънища на лапачите!!

на плувки и плувни шапки, но с философски блясък в очите, напомнящ на един продавач на мартеници.

Тоя докато се ориентира къде е попаднал , ще минат 4 години .Пълен абсурд тоя дето никога не е бил в държавна структура , да се оправи . Освен ако не бъде обкръжен от кордон съветници с голям опит в управлението на държавата .Което значи , че по това кои са съветниците ще се разбере кой ще му дърпа конците и кой действително ще управлява .А , на бас , че ще бъдат по някъкъв начин хора на ДПС и бивши и настоящи от БСП .

Що Бойко без образование и без опит в политиката се намърда първо кмет и после министър председател. Така се намърда та ни накваси за 15г в тинята

Когато някой се ориентира трябва да се смени. Аман от ориентирани политици.

Не политиците а гражданското общество е гаранция за демокрация.

Хайде на Седенката ... 2013 ... НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Пламен Николов не беше ли защитник на "Левски" преди години

Вратар бе чорбар

Болярин от ШоУмен

Пълен, несериозен МАЙТАП!

БАН спешно да изобрети, проектира и произведе екзоскелет за Тошко Йорданов, за да може да се вижда по време на пресконференциите с новия премиер.

Е, все пак, разбирам е че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Ако не видим промяна в съдебната и правосъдната система,това означава,че отново ни мамят.Ако след реформата не видим Б.Б. в затвора значи отново ни мамят.Ако не видим реформа в здравеопазването,ако не видим обещаните магистрали и пътища,значи олигарсите на Б.Б. пак са на власт.И задължителна реформа в образованието и достойни заплати на нашите учители и преподаватели.

първо радефф

И стига с това, какво завършил и какво работил, делата са важни.

Поне става за карикатури с тия уши!

Няма лошо, да го подкрепят, когато кривне има вот на доверие, другото е поза.

Хубав мъж, Болярин. Успех!

плувно оборудване и философ по образование. При толкова икономисти нямаше ли някой подходящ?

... философ, който продава спортни стоки... кецове... хм... не съм никак впечатлен. Тоя само ще козирува на Трифонов. Ако Трифонов е реалният шеф на ИТН.

Ама нали, според ИТН нямаше ковид. Сега какво се случи , че това е приоритет ном 2. Или там има пари, много пари!

Интересно, приоритет номер 2 - ковид кризата и справянето с нея! Каква е ковид кризата моля???? ПО данни на FDA u CDC, PCR теста се оказа лъжлив и ще бъде свален от ползване до края на годината!!!! Ние имаме пЛандемия точно в резултат на този тест, който продължава да се ползва и сега. Господинчото запознат ли е кога се обявава епидемия??? А кога пандемия? ДО колкото виждам няма претоварване на здравната система - това беше един от мотивите - носете маски, стойте си у дома, спираме бизнеса!!! Сега заведенията се пръскат по шевовете и няма пик няма умиращи няма нищо ... Та надявам се .. искрено се надявам че спряване с ковид кризата означава: 1.Премахване на всякакви заповеди, мерки, ограничения, маски, парцали от бивши и настоящи здравни министри и вкарването им в затвора до живот! 2. Премахване веднага на извънредната епидемична обстановка 3. Търсене на съдебна отговорност на всеки участвал в тази манипулация - медии, хора, институции ( началницитеи и изпълнителите в тях а не самата институция а ония еничари да се измъкнат по терлици ) 4. Отваряне на всеки бизнес, обявяване че България е територия свободна от пЛандемия и ковид измислици, отваряне на границите без нужда от влизане с тест и прочие фашистки похвати, премахвнае на ковид паспорта и обявяването му за сегрегация. 5. Съд за всеки който си крие лицето зад маска, съд и затваряне за 1 година на всеки магазин, офис, банка или институция което продължава да изисква носене на маски Всичко останало е медицински фашизъм и ако тези прости точки не се изпълнят значи тези са същите предатели и лъжци като предишните и са просто прах в очите на протестерите и на народа и са слуги на глобалисткото трансджендърско лоби, на Сорос, Гейтс, РОкфелер и педерасктият ЕС!!! ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ!

Най обичам нискочели експерти които се сресват нагоре и назад в опит да покажат че и те имат чело и са задминали неадренталците. Пук не ми е известно в световната практика философите да са направили нещо повече от философстване. Тук трябва аналитично мислене, яснота, математически способности, интелект - все неща репулсивни на философите.

Тия неща дето си изброил са присъщи само на Баце- еднокнижния.

Защо Бойко има ли ги всички тези неща, които изреждаш? Той даже не може да говори правилно български език и се прави на маймуна постоянно.

Поредното юпи работило във фирма на господарите – царо ке се връща на власт да врътнат някой и друг милиард от дълга и да праснат разликата в банковите си сметки, както направи онова щебече велчев.

Има и по-лошо от това което са недоволни много коментиращи - НЕ Е БИЛ ЧЛЕН/ПОЛИТИК/ХАМЕЛИОН/“ПОПУЛЯРНИК” КОЙТО ДА СЕ Е МЪКНЕЛ ИЗ ПАРТИЙНИ СЪБРАНИЯ, ИЗ ОБРЪЧИ, СЪЗВЕЗДИЯ, БИБЛИОТЕКИ. НЕ Е БИЛ НА ИНСТРУКТАЖ В САЩ/РУСИЯ/ТУРЦИЯ … НЕ Е МИНАЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ ПРЕЗ НЕЧИЕ НПО … ЛОШО, МНОГО ЛОШО. Сега на ред е родата му до девето коляно - все някой в родата ще да е згазил Лука в миналото …

Не виждам демографската криза в топ 5 приоритетите. Всички забравиха, че хората и децата са номер едно.

Като Ви е толкова зор, правете си деца. Министерски съвет ли да Ви ги прави?

Президента и Министерския Съвет имат всички лостове да стимулират повече деца при Българите! НО - май приоритет им е да олапат каквото могат, друго не им е в главата! СРАМ!!!

Изчегъртване, ревизия и тотално смачкване на системата ДПС-ГЕРБ. Тези две мафиотски структури и БСП носят 99 процента от вината за положението в България. А то, повярвайте ми е трагично. Ние сме най-изостаналата страна в ЕС. Това е срамно.

е философско понятие ! Сега като философ стане премиер ще имаш възможност да се запознаеш по-добре, но това не значи, че ще се чувстваш по-добре

"Те бяха придружавани от група протестиращи, които скандираха "оставка"." Тези дали не са всичките членове на някое американско НПО в България. Нередовната армия протестъри на Христо Македониста и Джендър България.

Платени гламари на Тиквоча са това.

Може, Меркел и немците и те използват НПО армиийки от протестъри, макар и с по-малък успех.

Към новината