България е пета в ЕС по чистота на водите за къпане

България е на пето място от всички страни-членки на Европейския съюз след Гърция, Кипър, Франция и Малта по процент на съответствие на водите за къпане.

Обратно в новината

Коментари - България е пета в ЕС по чистота на водите за къпане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега ако се и изкъпем ;)

България е пета в ЕС по чистота на водите за къпане... Явно става въпрос за всички водоеми-реки, езера, язовири, а не само за морските води...От страните-членки на ЕС 5-6 не са морски - Белгия, Люксенбург, Чехия, Словакия, Унгария, Австрия...

А мръсотия и неуредици в курортите сме на първо сигурно!

Платен репортаж!

Съвсем го закъсаха хотелиерите по родното Черноморие. Преди 2 дни един мой приятел чужденец дойде тук уж да прекара отпуската си на нашето море със семейството си. Днес ми се обади на път за Халкидики, че като видели на каква бетонова джунгла сме обърнали курортите си, решили да се махнат час по-скоро, за да не си провалят отпуската. Това ни е целият бизнес, за съжаление...

Може да е така. Само че аз съм дърт комсомолец и сравнявам чистотата на морето преди и след "демокрацията". Което сравнение хич не е в полза на "демокрацията"!

Аз съм дете на "демокрацията"(не ми харесва).Това, че си комунист няма значение, сравнението ти е вярно и ми харесва!

Прав си комсомолецо! По "онова" време редовно сменяха водата в морето и миеха скалите!

ами помниш ли Янтра колко пъти на ден си сменяше цвета,или защо Девня се наричаше "Долината на смърта",смееше ли да сложиш бяла риза в Димитровград? да продълявам ли??