назад

Под 1 процент паднаха положителните проби за Covid-19 за последните 24 ч.

06:47 | 17 юни 2021 | Редактор: Надежда Христова 68 7396

Коментари 68

вчера по телевизията казаха за 42 умрели от к19,от които 28 са били ваксинирани два пъти .С ваксинация и без ваксинация всичко е вече на късмет.Явно докторите не се молят на Хипократ,а на Меркурий.

Бодро с умрелите напред! Утре вероятно ще преминем 18 хиляди починали от Ковид. Още 25 и задминахме Македония в борбата за заветното 7-мо място в света по смъртни случаи на 100 хил. население от 226 държави! Отваряйте всичко, сваляйте маските и смело напред в борбата!

вече е в България.

Спокойно, няма да оставят нещата така. Трябва да се вдигне бройката, че ако се объркат и 14 дни има под 25 заразени на 100 000 ще трябва да приключат с извънредната епидемична обстановка и пресветите ваксини. А не можем да рискуваме, нали другари идругарки? Ваксини За всички, даже и насила! Каква е тая свободия тука? Кат ти кажат ваксина, две ще си слагаш! Бива, бива ганьовци ама не се трае, гайс.

Ама кой ти казва насила да се ваксинираш? Къде това?

Путин така нареди - задължително ваксиниране на рзлични групи - служители, търговци и т.н. И с новото БГ правителство, нищо чудно и в БГ да стане задължително ваксинирането като в Русия.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Чета поредната порция глупости или по-скоро същите претоплени и е редно да ви кажа нещо. Включително и благодарение на усилията на троловете има поне още два фактора, които удобно пропускате. Първо много от хората със симптоми се крият като мишки и не са част от статистиката. На откритият по малък брой заразени смъртните случаи изглеждат още по-голям процент. Не че е малък и не че не трябва да се положат още усилия да намалее. И не мога да разбера хем няма проблем хем не го лекуваме достатъчно. И в тази връзка все по-често напоследък заслепени хора от глупостите които четат из интернет стигат до болница вече в крайно тежко състояние когато е вече твърде късно. Помислете и за тези неща. Влияят сериозно на изчислената и за съжаление и на реалната смъртност.

От световната статистика излиза, че смъртността е около 2%. Т.е. ако в България има 18,000 смъртни случая, значи заразените са около 900,000, а то по "отчет" са по-малко от 500,000. Как става тая работа? Значи в България смъртността от Ковид е 4%, докато в останалия свят е около 2%. Но това не е възможно. Значи всъщност зараените и преболедувалите са поне два пъти повече от официално обявените. И като се има предвид колко хора са ваксинирани, то в България вече се доближаваме до колективния имунитет.

Масово хора, починали от други заболявания ( напр. инфаркт, инсулт, самоубийство на психичноболни ( в случая лично наблюдение ) ) , се пишат Ковид-19! Защо не писахте за доклада на Сметната палата в Германия, където на 29-та страница пише как е надписван броя на "болните" от Ковид, за да се усвояват повече пари? Поне Bild е проверена медия.

Тук допреш ли до болница и лекари си мъртъв,само Бог или късмет могат да те спасят! Лекарите провеждат най големия геноцид срещу народа ни,след тях са политиците,олигарсите и феодалите. В Англия при 4 700 заразени имаме 3-ма починали,тук при 95,25 са починали,като така караме от месец... Ковид 19 в България е смъртоносен почти,колкото Ебола! Тук и здрав да си, в болницата ще те уморят!

тъпите тролове повтарят като папагали че Кацаров отричал изобщо да има вирус. ЛЪЖА! Четете старите новини от 2020 г, бе - и ще видите че е говорил съвсем друго! "Вирус има, но не е толкова опасен, няма нужда от паника и тотално затваряне." https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9216322 https://novini.bg/zdrave/bolesti/610226 Цитат: За последните 4 месеца в страната са починали около 40 000 души. От тях 308 са имали положителен тест за COVID-19. Това прави 0,77%, като трябва да се има предвид, че при голяма част от тях COVID-19 е съпътстващо заболяване, а не основна причина за настъпването на смъртта. Този бърз сравнителен анализ на данните, предоставени ни от НЗОК, показва безусловно, че страховете от „претоварване“ на здравната ни система са силно преувеличени.

Някoй

цитатът е от 23 юли 2020 - тоест отпреди 1 година

Някoй

https://bpa-pathology.com/horata-umirat-s-a-ne-ot-koronavirus/ а това е разговор с него от май 2020 г. Никога не е отричал да има вирус! https://youtu.be/QmnapGB4CBY

А какво е мнението на Кацаров на 23 януари 2021? Едно е да се правиш на "мъж" май месец, когато положението се владееше и първата вълна затихваше, защото заради такива като него (борещи се за власт и за да дойдат на власт са готови да направят криза и през трупове да минат) зимата го ядохме дебелия. И какво е мнението на Кацаров сега, когато се добра до властта?

Той и Мангъра никога не е казвал, че няма вирус, ама всеки цитира, което му изнася, в т.ч. и ти .

Добре че е Кацаров да ви смени опорките, иначе щеше още да отричаш. Като са на власт вашите, друга полча въртите.

Други болести няма ли в България че само с тази ни занимавате? Я дайте малко статистика за другите хора с другите болести!

ако я дадат, че излезе, че пак сме първи по смъртност в ЕС ...

Процента е важен, но по-важното е броя на починалите дневно, който все още е висок при тоя процент заразени, и още по-важното - броя на лицата в интензивни отделения, който намалява твърде бавно. От това могат да се направят няколко извода - качеството на лечението е ниско (причините са много и не трябва да се сочи с пръст само в една посока); и второто може да се обобщи с недоверието на българина в здравната система и широко разпространената практика да се ходи в болница едва когато нещата станат сериозни, понякога необратими. Третото е порочната система с личните лекари, много от които имат огромно нежелание (пък и са ограничени с безумни лимити) да пращат хората на специализирани изследвания и лекари-специалисти.

Падна правителството на Борисов, пенсионираха Кантарджиев, махнаха щаба на Мутафчийски и заразените паднаха от 10 на 1%. Това се казва добри новини!

А времето стопли ли се? Махнаха ли маските и спряха ли да публикуват ежедневните статистики?

Както се очакваше, с настъпването на лятото рискът от заразяване е минимален, но смъртността от Ковид-19 продължава да бъде изключително висока. Ако преди месец регистрирахме по 500 заразени на ден и сега дневно умират по 25, това би означавало около 5% смъртност. Средната стойност за целия свят е 1.4%, а в развитите държави като Германия например е 0.2%. Това ясно говори за качеството на здравеопазването ни. От една страна не можем да очакваме служебното правителство да постигне кой знае какво за кратко време, от друга страна именно сегашния здравен министър Кацарски е един от авторите на сегашния модел на здравеопазването, при който болниците станаха търговски дружества. Нещо повече, сега иска дори да отпаднат лимитите, за да могат частните болници още по-успешно да източват здравната каса.

Забравихте ли др.Каруцаров ,като твърдеше че няма такъв вирус а сега уволнява за несправяне с него!? А щама, „ШИПКА“!? А „ЧИПИРАНЕТО“!? Трите хиляди лв. ако излъжеш че близък е починал от ковид. 19!?

Докато трае мащабната рекламна кампания за ФЪКсинирането ви, аз имам пореден подарък за всички вас. (ВИДЕО) Супер концентриран информационен АНТИ'ДОТ за окончателното ви мотивиране за съпротива срещу всички глобалисти и техните световни правитеслтвени подлоги виждащи във вас морско свинче за ваксиналните си опити, поредната жертва в плана им за човешка депопулация, поредния тотален роб свързан към робската им цифорова система за следене и тотален контрол, или като поредната трансджендърска стерилна дойна крава паднала в капана на задължителната медицина с задължителни ваксинации до смърта ви, не до староста ви. Да, да, в жестока забулда сте ако си мислите, че елита сатанисти иска да ви държи до старост в сегашния контекст на управление и контрол. Това трябва да си го отвоювате, но не с овче тъпение! http://bit.ly/StopVaccineRoulette-WakeUpVideo Всичко за ВАКСИНАЛНИЯ ГЕНОЦИД над хората, ПЛАНдемиите, какво ги предизвиква наистина, с какви трикове и подли похвати ни ги пробутват, кой, накъде ни водят наистина и много други важни за живота и оцеляването ви в тези времена неща може да научите чрез материалите в следващия мега линк. https://bit.ly/stop-k19genocide МАЛКА ИЗВАДКА ОТ ГОРНИЯ ЛИНК СА ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ Според отчетите за нежелани реакции след ковид фЪксини за Европа EudraVigilance: над 405250 наранени и 10570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19 http://bit.ly/DeadlyAfterVaxinationEffects Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg Още една “конспирация“ стана реалност http://bit.ly/GreenCertFromConspiracyToReality ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ В СЛЕДВАЩИТЕ ВИДЕА СИ Е ПОКАЗАНО КРАСНОРЧИВО ВСИЧКО КОЕТО ОНЕЗИ ЗАДУЛИСНИТЕ СХЕМАДЖИИЧЕТА НЕ ИСКАТ ДА ЗНАТЕ. СХЕМИ, ТРИКОВЕ, МАНИПУЛАЦИИ, и т.н. ------------------------------------------------------ К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow НАУЧЕТЕ ЗА КРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ПРОВЕЖДАНИ ОТ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ ТЕХНИ И НАШИ САМОЛЕТИ С ЛЮБЕЗНОТО ОДОБРЕНИЕ НА президента мижътурка и ОПГ Гроб, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! Разбира се и за връзката с онова дето му викат Ковид http://bit.ly/Danger-Chemtrails ---------------------------------- ЕТО ВИ ТАЙНО И МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО ИНФО ЗА СЕГАШНАТА ПЛАНдемия, КАКТО И ЗА ДРУГИ ПЛАНдемии насрочени за следващите до 5 години. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. КУРона ПЛАНдемията и ЩАМовите и от тип... лъжи мажи па яж.-))) ВСИЧКИ ТАЙНО И ЗАБРАНЕНО ЗА ИЗМАМНАТА ПЛАНДЕМИЯ НА ЕДНО МЯСТО https://bit.ly/stop-k19genocide 2. Кибер ПЛАНдемия. Вече направиха и теста както и симулацията. Кибер атака – оръжието, което ще използват глобалистите (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/CyberAttack-NewPLANdemicWapon Кибер полигон 2021: глобалистите провеждат симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране http://bit.ly/CyberPoligon2021 3. Климатичната ПЛАНдемия. За този измамен сценарии, по куп причини, материали в интернет има в изобилие, и ако досега хората много не му се връзваха, то след ковидалната медиино-мозъчна интервенция в която масата хора бяха докарани до ирационални страхове, и в резултат до тотално самоубииствени действия свързани с приемане на нелепи ограничения, отнемане на права по конституция, и още по-лошо, приеха ваксинален геноцид с ФЪКсините лишаващи боцналите се от куп човешки благини, имунитет, здраве, здрава логика, борбеност за права, инстинкт за самосъхранение, и т.н. ...е след тази обработка оцелелите зомбита са готови да вярват на каквато и лъжа да им се каже от телевизора. 4. ПЛАНдемия заради извънземна инавазия симулирана с напреднали холографски технологии съчетани с демонстрации на напреднали антигравитационни летателни апарати взаимствани от извънземни технологии, но правени от хора в секретните бази. Извънредно важно съобщение от Джоузеф Спенсър, един от така наречените мъжете в черно работещи за НАД-правителствените свръх секретни военни проекти. http://bit.ly/InsiderInfo-VeryImportant За подсказка ви оставям и следващите ------------------------------------------------------------------- Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. http://bit.ly/ExopoliticsBigPuzzleElements Екзополитика: Антарктида и произходът на Тъмния Флот. Това не е фантастика, а добре крита от обикновенните хората информация. Запознайте се с нея, за да не останете силно шокирани от идващото. http://bit.ly/ExopoliticsDarkAntarcticNavi Above Majestic 12 (документален филм бг суб) http://bit.ly/AboveMajestic12 Срещи от 5ти вид (документален филм бг суб) http://bit.ly/SreshtiOt5tiVid Конспирация Орион.(Документален бг/ру суб филм) http://bit.ly/OrionConspiracy Заговор Орион.( ру/бг суб) https://bit.ly/3aH8isP Това е специално инфо съобщение само за сатанистите-масоно-темплиер-йезуити-илюминати-кабал-луциферианци самопровъзгласилите се за земен елит, както и до всичките им окултни структури, и мониториращи мрежата системи с квантов изкуствен(студен) интелект!- Да си знаят, че знаем всичко което правят и планират и сме ТОТАЛНО ПРОТИВ, както и АКТОВНО НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПЛАНОВЕТЕ ИМ ЗА НАС-СВОБОДНИТЕ ХОРА и СЪЩЕСТВА НА ЗЕМЯТА, ВКЛЮЧВАЩИ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД, МЕДИЦИНСКИ ГЕНОЦИД, МАРКИРАНЕ С БЕЛЕГА НА ЗВЯРА, а и КОИ ДА Е ДРУГ, ПСИХО-ЕНЕРГИИНО ЦОЦАНЕ, МАНИПУЛАЦИИ НА СЪЗНАНИЕТО, ИЗПОЛЗВАНЕТО НИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ, НАЛАГАНЕТО НА КАКВА ДА Е ИЗОЛАЦИЯ, ТРАНСХУМАНИЗЪМ, ТРАНСДЖЕДЪРИЗЪМ, САТАНИЗЪМ, ИЗВРАТЕНИИ, ЦИФРОВ КОНЦЛАГЕР, СТЕРИЛИЗАЦИЯ, ДЕХУМАНИЗАЦИЯ и СВЪРЗАНИТЕ С ИЗБРОЕНИТЕ НЕЩА ПОД'ПЛАНЧЕТА КОЙТО СА В НАША ВРЕДА!!! ОТКАЗАХМЕ СЕ х 3!!! ДА БЪДЕ х 3 ОМ'ХАРА х 3. САТАНИСТИ ТОЗИ КОД ЗА ОФИЦИАЛНО ОТКАЗВАНЕ Е ЗА ВАС: 4=6=9=11=23:32=44=11:22:33=Cancel=reject=Denay=ShutDown

Колко копейки дават за посещение на някой от линковете?

Пак ли ти с глупостите и фалшивите новини скрити зад битли за по лесно. Ето ти малко от Русия. И там като тебе не вярваха В больницах лежит более 12 тыс. человек разной степени тяжести. По заболеваемости мы уже на уровне прошлогодних пиков. За последние сутки умерло больше 70 человек. Никому не пожелаешь такой смерти», - рассказал он. Об этом сообщает "Рамблер". Далее: https://news.rambler.ru/moscowcity/46634778/?utmcontent=newsmedia&utmmedium=readmore&utmsource=copylink

аууууууу яко ще се мре

18000 малко ли ти се струват, бе боклук?

Повече са от 110 000 на година без ковид. Това е най- страшната болест , съмнение няма !

18000 починали от какво? Дори не знаете какво броят! Това не е на починали от ковид-19, а на "починали лица констатирани с ковид-19" - дефиниция от сайта на министерството на здравеопазването. Умрели по най-различни причини. И за 2020г. резултата е примерно 550-1000 починали от ковид-19 и към 19000 починали от мерките и лудостта. Някакви фобии страх от вируси и изкуствено създадената криза. Дори страхът убива. Ще ми е много интересна статистиката на самоубийствата за сравнение. Да видим дали и тях ще припишат на ковида!

3евзек

Ало, Карантината, Ти верно ли пак обедини жертвите на около 300 болести, за да ги сравниш с една единствена?

3евзек

Ало, Някой, Смъртността сред хората с констатиран ковид е 20-ина пъти по-често срещано явление. Дали са 18 000 или 17 000... ако не можеш да живееш с 5-те процента грешка, проблемът е изцяло твой. А имаш ли представа колко народ не успява да се възстанови от уврежданията и умира след като вече официално се води излекуван, т.е. без констатиран ковид?

днеска са се събрали олигофрен до олигофрена мила моя майно льо . 16 000 човека бе ОЛИГОФРЕНИ ПРОСТИ !!

мани бе изчезнахме от лицето на земята. Чувалите не стигат. Хладилните камиони едва се разминават по кварталните улички а около детските площадки мирише на мърша...... ужас ти казвам.

Не 16 000, а 18 000. И това са само починалите в болница с положителен тест. Иначе са още повече.

Да махат маските. Скоро лятото ще дойде, Надявам се ....

Абе пичове и пи.... на баловете имаше по хиляда човека един до друг пък не "пламна" България:)))) Що така бре тролове?

кое е това училише с 1000 завършващи бе олигофрен ?

Нещастнико. Ученици, родители и роднини. Лично ги видях на бала на взиковата гимназия в моя град. Нещастико знам, че си трол, намери нормална работа.

3евзек

Кирчо, Всичките 1000 на закрито ли бяха? Не само че не са били на закрито, ами и половината от тях са били преболедували или ваксинирани. Не те ли е срам да манипулираш така? Сигурно от чувстваш себе си за щастливец, респективно - останалите за нещастници.

Наказателния кодекс Чл. 326. (1) … Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години. Бойко Борисов Plovdiv24.bg "……. След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос……". Fakti.bg “….. Дeфицитнa cтoкa! Чувaли зa трупoвe – вcички търcят. Кaктo oблeклaтa, тaкa и чувaли зa трупoвe! Дoбрe ли ви звучи? Кoe e нacaждaнe нa cтрaх – чe търcят чувaли зa трупoвe? …” mediapol.bg “...Можеби след две, три седмици ще сме в ада...” В. Мутафчийски Plovdiv24.bg "По-добре опашки от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните артерии на градовете, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. По-ясно няма как да го кажа!". _ Костадин Ангелов Blitz.bg “….Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места. …”

Хайде сега !! Др. Каруцаров , твърдеше че няма такъв вирус ! А сега уволнява за не справяне с него.Др. пРезидент се подиграваше с щама „ШИПКА“!А други твърдяха че всичко е шумотевица за да ни чипирЪт!

Ало, Кирчо, Я ми кажи кое от озброените неща е заблуждаващо? А след това кажи какво мислиш за ваксините, че май на затвор отиваш по собствените си критерии!

Оооо ТРОЛ ЗЕВЗЕК:))) "ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЗНАЦИ ЗА ТРЕВОГА" ЛИ КОЕ Е? Ами не зная :)))) само цитирам. Един приятел ме помоли:)))) При Гешев няма да има действия, а при следващия може и да има:)))))) а може и да няма;)))

3евзек

Кирчо, Кое е "ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЗНАЦИ ЗА ТРЕВОГА"? Кое? Халдилни камиони ли нямаше в други държави. Вчера беше, когато те хванахме да лъжеш, а днес продължаваш. Изглежда твоят приятел много добре те... хм... моли всеки ден да пействаш едно и също. Кажи сега нещо по друга тема, че тази пак стана неудобна!

Скара ще стане каквото говорех преди, като на 1 новозарезен ще броят 2 починали уж от ковида. Реалният брой починали от ковид-19 е сигурно 7-10% от тези които казват. Пикът на другата смъртност е пъти над тази от ковида.

25 човека вчера са били живи. Днес ги няма. Във Великобритания за същия ден е имало над 9000 новозаразени и 9 починали. Някой разбира ли какво се случва? Ако не на друго, вярвайте в математиката. Тя не лъже.

За математиката и статистиката, спокойно се доказва, че мерките убиха многто повече хора от ковид-19 в България. При за 2020г. спрямо 2019г. 16652 ли бяха повече починали. Където има и пик на смъртност началото на 2019г. И заместване на други грипове, то едва ли не пика е някъде 20000 починали. От тях брояха констатирани с ковида 7576. Което бе около 3.7% от констатираните. Англичаните изкарваха под 0.26% смъртност за неанглийски щам, че английски 2020г. няма тук. Или някъде 6.9-7% вярност на констатираните починали по всякакви причини. Или 500+ починали от ковид-19 в България. Дори отчитайки лошо здравеопазване и скрита смъртност, от какво са останалите 19000+ починали в пика? Като нищо заслуга на НОЩ и световната параноя е, че в България са умрели над 30 хиляди човека от идиотизма. А за 2019г. умиращите от пневмония са 1400-1500 човека - че го дават на коефициент, а не на бройка в НСИ. Та ковид-19 като нищо и това не е стигнал за година.

3евзек

Г-н Някой, Защо се изказваш по материя, от която нямаш елементарно понятие? Ако мерките са убили повече хора, то допълнителната смъртност щеше да е резпределена равномерно, а не концентрирана баш по време на пиковите периоди и със спадове между тях до обичайната. Представа си нямаш колко народ е минал през инфекциозните с пневмония, с изявена рентгенова картина, но с отрицателен тест.

Куца ти математиката човече пък за статистика въобще не си чувал. Трагедия си - да се смееш ли да плачеш ли или направо да благославяш. Но явно си човек с самочувствие и без образование тоест балончо лекия.

Ако американците подновят бомбардировките на София заразата ще изчезне...

В 80% от града все едно е бомбардирано. Особено в малките улички по кварталите.

за сметка на това жертвите ни са колкото на Индия (пропорционално спрямо населението) в най тежките й дни.

нали требе да се олабат мерките за сезона оти инак лапачите по морето ша умрът от глад, а после като застудее пак шаса качат та да може още едно локдаунче да се спретне за коледа.... интересно кво така изведнаж уплаши вируса та от 15% за седмица две падна под 1%... а ако се спре да се говори за това може и съвсем да изчезне ма тогаз как ша са оправдават милиардите заеми...

Абе не се ли поднесат данните от мустака, не вярвам. Опитват се да премахнат мерките за изборите. И какъв ще си го нахакат :) няма да се усетят

OBIKNOVEN SEZONEN GRIP

3евзек

А не е ли обикновен целогодишен грип, че вече 4 сезона подред се събраха?

Фактите, единствено фактите са важни. Какво показват те: два процента в световен мащаб са жертвите от ковид, в национален мащаб - 4 процента, защото България отстоява и в случая да бъде шампион във всички негативни класации. Дори мога да твърдя, че тези 4 процента се образуват като в това число се включват и др. смъртни случаи(диабет, рак, и пр.), ама карай да върви всичко днес се изписва ковид. С 1500 лв. ли се източва клиничната пътека ковида, това нека някой специалист нека го каже.

Аз и близките ми сме се настроили, че цялото лято ще е по-спокойно, но все пак без да му отпускаме края, пък да видим дали са сметки без кръчмар. Снощи малко рових из нета и у Англия с този делта щам или както се казваше, нещата не изглеждат добре - не е чак Апокалипсис, ама си е кофти. У Щатите вече имат малко и от този щам и все още си мислят, че са победили пандемията. Слава Богу, у нас май все още го няма, пък да видим докога. Молете се да не довтаса при нас, че юли и август при 35 градуса, от които и без това не можеш да дишаш, само ти трябва респираторно заболяване като короната.

Моли се нашите гастарбайтери от Англия да не го разнесат. Миналата година мангустите разнесоха вируса из Европа.

Казваш съм и друг път, че един от големите грехове на Борисов беше, че жестоко пресоли манджата пролетта на 2020 и после вместо да се извини и признае грешки се тупаше в гърдите че победил цялата световна пандемия. И хората кой знае защо вместо да отдадат тези грешки на глупост и некомпетентност заподозряха някакви заговори и гениални планове. А когато мислиш че те лъжат че има опасност мислиш и че ще си решиш проблема като просто не се хванеш. Само че опасността е ужасяващо реална. Това че не дават драматични сценки по телевизията не я прави по-малко реална и по-малко ужасна.

Беше ясно, че когато тулупа с джипа спре да обикаля бройката ще намалее. Не може вечно да се храниш и да трупаш от страха на хората, въпреки че здравната ни "система" все още опитва това.

Явно и в Бразилия, Пакистан, Мексико, Сингапур, Чили, Австралия, Русия, Япония, Чехия, Бангладеш, Непал, Индонезия, Тайван, абе целия свят е обикалял с джипа, че навсякъде беше същото, та и по лошо....

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 400 човека умират на всеки 24 часа - 2021 г. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - 15,433 на всеки 1000 човека за 2019 г., 18 на всеки 1000 човека за 2020 г., 21.1 на всеки 1000 човека за първото тримесечие на 2021 г. Над 70 % от работещите в България, заплатата им е до 1001 лв., но след взетите задължителни данъци и задължителни "осигуровки" (скрит данък) от тези 1001 лв, реално за цял месец "заплатата" е 782 лв., с други думи, над 70 % (мнозинството, а НЕ малцинството) от "работещите" в България разполагат с 26 лв. за цял ден, а тези пари стигат само за храна на един човек, а за: деца, дрехи, обувки, лекарства, ток, вода, транспорт, течни и/или твърди горива, книги, задължителни предпазни маски и т.н... Над 30% от мъжете, над 15% от жените или всеки трети мъж и всяка шеста жена в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия или шестия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над световно много погребения на всеки 24 часа за всеки 1000 човека в България, над 65% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО (или близко до последно) място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България.

Нормално е да показват такива бройки. Лятото пристига (въпреки ,че не го виждаме още) ,а политиците не могат да оставят хотелите си без хора. Миналата година беше абсолютно същото. До края на Май локдауни барикади и т.н. лятото дойде и изведнъж ичзена короната. После септември месец хайде пак.

Изчезна също като грипа и настинките! Странна работа, а? Само идиот не може да загрее схемата!

3евзек

Грипът и настинките не са изчезнали. Посто сума мозъци се препълниха с ковид и не могат да поемат каквото и да било друго, преди да се промият добре.

Към новината