назад

Подсъдимият Николай Банев е с COVID-19

12:52 | 01 март 2021 | Редактор: Елена Бейкова 55 6003

Коментари 55

Тоя пък кой го е заразил в калабуша??????????????Или начин да излезе!!!!!!!!!!!!!!

Докато го съдят тоя ще гушне букета

PEYTSCH

Но нали нямаше да бъде там АКО беше нормален бизнесмен, а не далавераджия? Ние например не сме там...

Засега ... На съда ли ще разчиташ, или на Каскета, а?

Не съм гад но на този мръсник не можа да му пожелая да оздравее. На толкова хора е изгорил душите, че това ще бъде много малко възмездие за всичко. Да се пържи в ада в каца с врели лайна - вечно. Заедно със циганката си, която ще бъде в съседната каца.

Пожелавам му да умре възможно най бързо

Що, бе - не е ли по добре да е по дълко. Чувал съм, че човек се бори за всяка глътка въздух. Този гад ще има възможност да премисли всичките си мръсотии които е правил на хората.

Ако бяхме християнска държава ...

Нека разберем

Тоя е богат ще се излекува..банев ти аристократ ли си.богат когато всички са бедни

Някакъв скрападжия хванал вируса. От толкова скрап е могъл да хване и въшки.

Обикновн скрападжия - крадец на цветни и черни метали. Паразит. Масов приватизатор - мастит паразит.

Ще го убият в затвора - Шиши и Боко вече са разделили плячката!

обесете го веднага и да не се мъчи. Конфискация на всичко след изборите, че сега боко ще открадне всичко

Е и

някой си крадец бил с Ковид 19 и имал съпътстващи заболявания?Че то 2/3 от българите са така, без да са си увредили здравето с лакомия и развлечения! Защо трябва да се разгласява за тоя?

Бърз начин да го убият и да му вземат целия бизнес. Баце така се разправи с конкуренцията от ВИС и СИК. От бухалкаджия- мутра,Доган и Първанов директно го издигнаха в Глав секретар на МВР . Оттам Тиквата,с държавната бухалка и помощ от приятел...изтреби всички конкуренти в бъщето криминални активности,и отмъсти на стари врагове.

Някак скръбно звучиш. Като човек, който много съжалява за времената на ВИС и СИК. Чери ли плаща за тази всемирна скръб?

Лъжеш, не звучи така!

От къде се зарази ?

Ял е прилепи. В ареста са го държали само на пост и молитва, той пък е атеист, молитвата въобще не я е използвал и нощем се хванал да лови и яде прилепи. То гладен не се стои. Ако погледнеш под прозореца на килията му, костите още са там.

tonk11

Странно. Гледах интервю с Ози Озбърн дето кеавеше : Ние ядяхме живи прилепи на сцената, свирехме метъл и нищо ни нямаше. Вие какво свирите бе?" Та и тоя - какви прилепи е ял бе?

Биха ли могли медицинските корифеи да обяснят, как така се е заразил в ареста? Защото той не би трябвало да има кинтакти с външни лица и ако това е спазено, то всичко което правим в борбата с КОВИД 19 е абсолютно погрешно. А ако са го пускали да ходи на дискотека (както преди години пускаха Митьо Очите), то трябва някои началници от системата на МВР да бъдат дадени на някой Чер арапин да ги вразумява.

Бил ли си в арест? Кой ти каза че е в единична килия? То такива няма. Ма лаф да става, колко му е да ритшен някой пандал, особено анонимно. Мишоци.

Поне ,както пишат " независимите" източници този е един от онези ,които ни обезкостиха и доведоха до " тука има, тука няма", но все пак майсторлъка в занаята трябва да се цени! Съ целия ресурс на държавата / както казва гиганта Румето Петков/ да разследваш някакъв бивш галош и настоящ милионер цели две години и да не можеш да вкараш някакво обвинение в съда означава,че или ти набутват част от нашето обезкостяване или си прост, прост, ама изключително прост и алчен по гумен галош от " разследвания".

R.I.P.

Какви са тези арести по 2-3 години??!? Така може някой да стои и 10 години невинен. Като е виновен му дайте присъда до 6 месеца, но това си е мутренски рекет за превземане на бизнес. Тия Гробари са бахти и наглите мошенници с Тиквун за главатар!

Чак пък "невинен"!! Ха-ха!

Вината трябва да се докаже. Много вероятно въпросният да има много грехове и големи и малки, но те трябва да бъдат доказани! И ако могат да задържат него толкова време бе доказани обвинения, защо ако по някаква причина не им харесваш, да не задържат тебе? Например, някакво важно ченге е харесало жена ти или дъщеря ти и като те арестува, ще знае, че тя се чувства по-слаба и податлива.

Да не забравим. Посмъртно Милошевич БЕШЕ ОПРАВДАН по всички обвинения. На мнозина им изглеждаше, че няма начин да не е затънал до шия в престъпления, но не можаха да докажат нито едно. Пет години го държаха в затвора, може би с поне петнайсет години му скъсиха живота.

tonk11

Ами до тук адвоката му иска 5 или 6 отлагания. Колко искаш да е делото?

"Специализираният наказателен съд отложи делото срещу семейство Баневи поради събиране на допълнителни доказателства. Съдът задължи Прокуратурата да предостави заверени справки и декларации от НАП за периода от 2007 до 2013 г по делото срещу Николай, Евгения и Мария Баневи."

Ловим ли бас,че няма да се гътне! Ваксина му трябва, ваксина, поне една дузина дози, за по-сигурно!

От прокуратурата са решили да го убият защото се компрометираха с ареста му. Може и да има много неморални деяния в дейността му, но няма противозаконни и затова вече е опасен за прокурорите, които го затвориха за да му отнемат къщата, а не, че е извършил престъпление.

Ох, горкото законно бизнесменче! Нищо незаконно няма в дейността му, затова гледат да го убият, ама 2 години не могат! Също като Навални, горкото!!!

Хайде посочи незаконни действия на Банев. Какво е извършил, което е непозволено от закона и което, ако го е извършил един едричък бизнесмен от ДПС, назначил главния прокурор и приятел на премиера, няма да има никакви последствия.

Когато докарваше до самоубийство работници от подарените му заводи не ривеши. Ся що риве този велик бизнесман?

Верно ли ги е карал насила да му работят?! Няма по-лоша схема от калпав шеф+калпави работници. Калпав ли е шефът - всички напускат. Калпави ли са работниците - уволняват ги.

Е, той този не можа да случи на свестни работници. Затова затвори всички харизани му предприятия и съкрати персонала. Ама забрави да плати заплатите, на някои хорица за по година и повече. Само за това си заслужава престоя в ареста.

И Божков това го чака

Надзирателят ли му е взел PCR-тест.? От коя дупка?

Вие да не мислите че в затвора някой спазва мерки. То короната ще му е най малкия проблем на банев, то хепатит, то спин и какво ли не друго го чака там. Жив от там излизане няма за него.

Да връща всичко откраднато. Гол ще излезе, ама жив. Или той иска богат но мъртав

Тоя още ли е жив.

Разбиха бизнеса и вече 2 години чакат отговор дали е прав или крив Така е Които не плаща комисионното си Агата и каскета не прощават

Хъм, да не са го "уважили" в килията ?

Мъ нали он е под карантина, ве!

Е, как го е пипнал?! Как?!... Уникална държава сме.

да го и е прехванал :)

Защо да няма? Той от богопомазаните ли е, които не трябва да умират и да имат болести?

Защото е в ареста и се очаква да е изолиран... От кой го е хванал?

Пред Полимери имаше по-голяма опашка от завлечени кредитори, отколкото сега за ваксинация!

Къде са сега от щаба да обяснят как човек, като Банев,който е в изолация ( карантина) от 2019 година се е заразил с короната?!?! И какъв е смисълът тогава от карантиниране???

Това не виждам какво ни интересува.

тоя от решетка ли го хвана или от надзирател

Към новината