назад

Погребаха заедно бащата и двете му деца, убити от тир в Айтос

19:46 | 14 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 48 22068

Коментари 48

Дали фирмата, собственик на камиона не е сред тези, които си плащат "данък спокойствие" в ДАИ?!? Обществена тайна е, че зърното се вози в в 90, 100 та и 120 кубикови гондоли, които тежат в пъти повече от допустимите 23 тона! При тегло на товара от 40 тона цялата композиция надхвърля 60-65 тона и няма спирачки и гуми, която да я удържат. От сега мога да се обзаложа, че проблемът е именно в това, но най-вероятно ще го маскират като "внезапен технически проблем, съпроводен с несъобразена с релефа на пътя скорост"!!! Бог да прости жертвите и дано Господ да накаже алчните виновници!!!

Как няма да откажат спирачките като вместо с 20-25тона го натоварят с 40тона зърно.

Слушах сутринта експерти по въпроса, причината е в претоварването на камиона става неуправляем . Сега се събира зърното , миналата година пак по същото време там стана катастрофа с камион със зърно имаше жертви. Кога институциите ще почнат да глобяват, а не да прикриват нарушителите? Безхаберието коства животи. Бог да ги прости починалите и дано поне момчето се оправи!

какво прави пътна администрация, защо няма проверки на натоварването на камионите ясно е че се претоварват, съд до живот за собственика и шофьора на камиона за предумишлено убийство.

Всички го знаят и всички си мълчат... И пет технически проверки да мине, претовариш ли го караш на молитва и късмет....

Всички знаем как се минава преглед….

даже да си представя как се чувства тази жена ! Как изобщо е успяла да издържи погребението и как ще продължи живота си ? А от написаното става ясно, че преминалият преди 4 дни технически преглед камион май изобщо не е бил на преглед. Просто е платил и са му оформили документите. Бързо е започнал веднага да работи, да не губи бизнеса време. Платиха с живота си трима души, а едно друго дете още се бори . Дано поне то да успее да оздравее! А собственикът на камиона да си напълни дюшеците с пари , но винаги когато ги харчи да си спомня от къде са !

Горките хора! Мир на душите им и вечен покой! Дано майката преживее това и оцелее!

"Тийнейджърът е със смлени крайници" Евала журналисте машаала... Пък баща му се занимавал с животински отпадъци...

Дира си е пълна порнография.

Светла им памет на тези прекрасни хора, загубили живота си толкова нелепо :( Дано майката и момчето успеят да се възстановят и да започнат нов живот...

Комунизма ви повреди мозъците, чета коментарите и направо побеснявам, не съм религиозен, Но това е отвратително, хората умряха, край, това е, ако имате нещо против ходете и им го кажете, цялата чернилка която се лее долу в коментарите е противочовешка, имате семейства Бога, може би близки, смирете се, защото дявола стои зад вратата, не се знае, не Се знае

отдавна. Комунизмът не е виновен дали един човек е човек или само човешко тяло без душа.

Комунизмът... Абе няма оправия.

Какво хубаво младо семейство...каква трагедия! Бог да ги прости!

Ооо.... аркадаш, кога си се преименува от Мустафа на Тервел?

Да се срамувам от Сите тъпаци писали коментари означава да се наказвам, аре нема нужда! Бог е един и се грижи за всички. Бог Ви обича мили деца.

Братото работеше миналата година като шофьор на ТИР в Нидерландия, Германия, Белгия и Франция. Собственикът на фирмата беше българин и брат ми ми сподели , че е карал с неизправни спирачки на ремаркето , счупен ключ в гнездото на волана и неработещи чистачки. Камиона уж бил минавал ГТП в България , а от три години не се е прибирал у нас ! Щом тези изроди правят подобни неща в Западна Европа - представете си какво е с вътрешните превози в България!

толкова бързат да ги погребват? Нямат ли хладилници в болницата да ги запазят до събота и неделя, когато ще могат да отидат много повече хора на погребение и да се простят с тях?

Такива моменти показват колко сме малки,колко сме крехки и колко сме виновни всички!!!! И ти ,който караш само с 20 отгоре и ти ,който натовари само 20 тона отгоре и ти , който си спести пари за гуми и аз и всички!!! Докато махаме леко с ръка без да се замислим за последствията не върху нас а върху околните все ще е така!!! Да почиват в мир......

20 тона отгоре??? Я може един тон я не .

Май не не разбра говора примерно......

Каква трагедия

Дано момчето се пребори и оцелее. Трагедията е ужасна. Колко мъка има по тоя свят….

Да почиват в мир!

Бог да прости хората. Крайно време е да се вземат кардинални мерки в тази държава.

Вай завалията, разбрах, че Нури правел много курбани, а аз днес да се изтупанча на Кръстова гора да чакам курбан за здраве, а то пазели строги пости - само вода от аязмото!

Е голям проблем си за обществото

Евала, Ганьо ...

Изказването на жалко и долно същество като теб не може да се коментира. Желая ти дълъг живот, за да изпратиш в мизерията си всички, които са ти близки.

Господ да дава сили на майката...

И неговия рабодател са сгазили много закони и накрая са станали убийци! Контролните органи са също убийци,допускайки по пътищата да се движат неизправни М ПС управлявани от болни и некадърност водачи.

Кво стана с частната влакова композиция, която думна и отвя половин село? И там няма виновни. И във взривения склад със снаряди тук в София сега се оказа, че виновни няма. В България има само две категории - невинни и жертви.

като не вкарахте убиеца на милен в затвора дадохте път на джигитите

Към новината