Хит в мрежата: Полицай смени гума на закъсала шофьорка

Постъпка на полицай от Бобовдол въодушеви потребителите в социалните мрежи и предизвика бурното им одобрение.

Обратно в новината

Коментари - Хит в мрежата: Полицай смени гума на закъсала шофьорка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала за постъпката на момчето,никой не е задължен да ви сменя гумата

Каквото и да говорите една от десет жени може сама да си смени гумата. Каквото и да си говорим феминизмът у нас е на приказки. Ако може да сме равни, ама ти пак ми смени гумата, носи парите вкъщи, отваряй ми врата, носи багажа, плати сметката и т.н. Каквото и да си говорим жените искат повече права, не повече задължения. А това не е равенство. Това е кавалерство. Или помагаш на слабия пол или слаб пол няма и всички си помагаме общочовешки. Няма средно положение.

Моите почитания, пич. Само внимавай политически коректните и кавалерчетата да не те разкъсат жив.

Това е нормална практика и е почти задължително за полицаите в развитите държави. Похвално е, че и в България полицията оказва съдействие при нужда, така и трябва. Може на българските полицейски коли да бъде поставен надпис: Ние служим и пазим, подобно на чикагската полиция: We serve and Protect!

а аз да питам, няма ли да му напишат акт за извършване на ремонт на пътното платно?

А аз питам, идиотите на някакво равнище в развитието им - детска градина, училище, започване на работа, няма ли да почнат да ги ловят. Теб са те изтървали очевидно. Ремонтът е неотложен. Пътят прав. Авариралият автомобил е надлежно обозначен, иначе полицаят щеше да ги голби, преди да им смени гумата. Нали е батман, те са принципни. Ако колата остане там запушила едното платно има сериозен риск от челен удар при разминаването на автомобилето в едното платно.

Овчи, Дали ако някой и смени гумата за 5 минути на прав път е по-опасно, отколкото да чака 2 часа репатрак, докато някой келеш не я натресе отзад? Как мислиш? Кво те питам, очевидно зле мислиш...

Хибава постъка! Само не разбирам защо трябва да се очаква някой да помогне. Не трябва ли шофьорите да имат абонамент към пътна помощ и, ако се наложи, само трябва да позвънят и сервизната кола пристига. Това не е ли задължително в БГ??

Голяма новина-човешка постъпка на едни хубави девойчета.

До Джак Д.: Да бе, могат, ама някой път и не могат, особено ако болтовете са много стегнати. Дори и на теб би ти било трудно, или невъзможно. Така че леко с обясненията:)

Хич не е там въпросът, и като не можеш на ръка, си има един популярен метод, който сигурно и ти ползваш като не можеш, ама айде. Женски апологети, пропускащи същината на въпроса, винаги ще има.

Жените МОГАТ, Луди Макс. Те просто НЕ ЖЕЛАЯТ, защото винаги ще се намери някой като това заблудено полицайче да изкавалерства, ако му изпърхат с мигли, че да не си изцапат те самите ръцете и да не им се налага да си платят услугата. Няма лошо, само да не сменяха позицията от силни и независими до нежни и безпомощни според нуждите на личната им ситуация, както и да не развиваха същевременно феминистичните тези как мъжете са си навили на пръста да подтискат жените, да ги тормозят, да ги експлоатират, да ги ограбват от заплатите им и т.нар. пропаганда.

А бе - не знам защо пък се сетих, кво става с Истамбулската конвенция?

Човешко е да се помогне. Преди години пътувахме през прохода Петрохан-две семейни двойки. На пътя имаше кола, пълна с дрехи /явно зареждане на бутик/ и спукана гума, а отстрани сама жена притеснено говореше с мъжа си по телефона . Мъжете ни ѝ смениха гумата и не се наложи да идва мъжа ѝ от Вършец.

Абсолютно същото за викането на "Пътната" и плащането за услугата за тия, дето не могат сами да си сменят гумата, съм написал и по-долу. Кифлите са си спестили пари и счупени маникюрчета като са си хванали първия загубеняк да ги обслужи срещу безпомощни усмивчици и чупки в хашна, както много добре си го написал, и то не какъв да е, ами полицай, дето ако бяха го викнали за същото мъже, щеше веднага да им каже да се оправят сами и че не било негова работа, а тука охкат и ахкат какъв бил отзивчив, добър и едва ли не герой. Ташак абсолютен.

Ти си женомразец, човече!

Я обясни що?

В днешно време жени станаха още по женствени и мъжете станах като жени

проявата на добрина и услужливост не е героизъм ,а начин да накараш злобарите да се докажат . сигурен съм ,че добри хора има и сред полицаите и навсякъде .но ,че лошите ги има в повече е без съмнение .затова хората напускат и род и родина .българина се нуждае от превъзпитание ,т.е да се научи на добри дела ,не само на ганьовски и дебелашки егоизъм .

Проявата на добрина и услужливост пред две женички, които отказват да си цапат ръчичките, че да покажеш какъв мъж си, не е нито добрина, нито услужливост, ама тия с пу-ьовския акъл, дето не могат да заслужат женско внимание по друг начин, и нямат достатъчно топки, че да казват "не" на жени, няма как да го знаете това.

Куп глупости се изписаха по долу! Нещата са прости, и няма никакъв патриархат, матриархат, или джендъри-мендъри . Болтовете на автомобилна гума, поставена в автосервиз (завити с пистолет) така се затягат, че много често, и за мъж, е трудно, дори невъзможно , да се развият с обикновен ключ за гуми! Аз винаги си нося една къса тръбичка за тази цел.

Ужас! Ако не можеш да смениш една спукана гума според мен не трябва да се качваш на кола. Иначе браво на полицая, че е помогнал, аз лично не бих! Само мога да предполагам как са възпитани тези дами, щом очакват някой непознат да спре и да им помогне, вместо сами да си свършат работата за 5-10-30мин. Смяната на гума не е ядрена физика, ама явно акъл и за толкова не е имало....

Само като те чета и разбирам колко много простотия има по тази територия - България! Жалко!

Това го казваш във връзка с хората, които не един, ами двама не са способни да сменят една спукана гума, нали?

не съм сигурен, че това е добрина. добрина е ако сменя и на мъже и на жени. ако само на жени тогава е очевиден мотива.

Анджак. Женската привилегия в действие, макар че пак жените масово твърдят, че патриархалният строй ги бил подтискал.

В България няма патриархален строй. След като, жените ходим на работа и изкарваме пари. Някои объркани типове си мислят така и да тропат по масата. Това са възрастни мъже с доста остарели разбирания, тормозещи близките си и семейството си. Слаба богу са на доизживяване.

Наистина е доста по- притеснителен факта, че дебилията е достигнала такова равнище, че да можеш да смениш гума се счита за геройство.

Явно ще да е била някоя красива мадамаизлъчваща много сексапил,иначе ако е бил някой Мъж,или Дядка,и глоба да е получил че пречи на движението,този полицай ътрябва да бъде почерпен един оргазъм,или едно продухване на Ауспуха,да се отпуши.

Поздравявам момчето! Във всеки от нас трябва да има повече човещина.

трябва да го почерпят един оргазъм

Браво за човещината, но... Работата на полицая не е да сменя гуми на закъсали, а единствено да съдейства и да осигури безопасността на пътниците. За всички други услуги си има Пътна помощ.

и кво като го попиташ къде е тази улица да казва "юзерът 'sintez' ни заповяда, да не помагаме на хора" айде... вляво. майтапите за мъж/жена иди-дойди, но твоето е прекалено. (мен лично ми допада постъпката, макар че не разбирам защо се раздухва толкова. хейтърите пък хич не ги разбирам)

На следващият завой, ако наистина има нужда от полиция и тя може да предотврати инцидент?

И измежду тях се намират готини момчета, лошото е че преобладават тези дето чеп за зеле не става от тях

Браво! Направи ми впечатление когато си бях в България миналото лято,че полицайте са някяк си по спретнати!

Работата на полицията не е да сменя гуми! Ако водачът не може да смени гумата се обажда на пътна помощ. Полицията е редно да оказва съдействие с това да извика пътна помощ или ако е необходимо съдействие с обезопасяване на мястото. Аз ако по време на работа хукна да сменям гуми на девойки по улицата ще ме уволнят.

Ако се беше разходил до белите страни.щеше да видиш,че това не е единишен случай!Полицията трябва да съдейства на гражданите!Независимо как!

Да, в белите страни всеки си върши неговата работа. Всеки има право да помага на който си иска в сбободното си време. Въпросният полицай има задължения, които трябва да изпълнява. Не мисля че смяната на гуми му влиза в работата. Полицията изисква пътна помощ, уверява се, че е безопасно и продължава да си върши работата. Аз плащам за полиция, а не за гумаджии. Така е и в белите страни.

Представи си въпросния полицай, като не им помогнал на тези дами и след това на същи дами им се е случило нещо, тогава какво щеше да ти е мнението

Че са били достатъчно загубени заради спукана гума и двете да закъсат на място и накрая да "им се случи нещо". Естествен подбор. А сега ти си представи, че зад гърба на полицая бяха обрали бензиностанция, докато той беше изземвал функциите на "Пътна помощ"!

За това ли се плаща на полицията, нали изловиха бандитите че започнаха да се правят на Пътна помощ. АКО БЯХА ЗАКЪСАЛИ ДВЕ БАБИ ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ СЛУЧКАТА. За мен полицайчето трябва да бъде наказан, защото си е оставил служебната кола и задължения и върши неща далеч от задълженията за които му плащаме заплата.

Браво на полицая, но все пак мира не ми дават два въпроса: ако в колата не бяха 2 млади момичета, дали щеше да е същото? Защо в полицейската кола няма крик? Ама това са подробности.

Ако в Колата бяха Митьо Крика и Митьо Пищова се предполага, че могат сами да си сменят гумата. Полицията не трябва да слугува, а да помага.

Абе тая гума не е ли run-flat? :)

Те тези кухи лейки от къде да знаят какво е рън флат

run-flat та си е голяма екстра, веднъж сутринта се качвам на колата за работа и след няколко метъра движение ми светна индикация за спукана гума и понеже закъснявах така отидох до работа и след работа до сервиза

Браво на полицая! А, ако трябва да ни е весело - в тубата има клипче за трикове как жена по-лесно да отвори буркан. Последния трик беше - "husband"

... и ся ко праим?

Eдно наистина голямо браво на полицая! Да е жив, здрав и щастие му желая.

Какво толкова е хитовото в случая????Полицая просто си е свършил човешки работата, за което евала .А можеше да й даде акъл да вика пътна помощ.. Все пак да е живо и здраво момчето,защото преди всичко е човек , после полицай. А момата просто си направи реклама!!!!!!

Дет видити жена шафьорка коги спре и изпускайти гумата И ГЛЕДАЙТИ ПОСЛЕ ЦИРК БЕЗ ПАРИ

To и от правописа ти се вижда, че си уникално ПРОСТ!

Браво и на полицая и на жената, която е дала гласност в социалните мрежи.

Браво на Ивайло! Направо немога да повярвам,че това се случва в България.

Не разбрах къде е "хита"в цялата случка. Един съвестен полицай и добър млад човек,си е изпълнил служебният и човешки дълг. Ярък пример,колко сме оскотяли,след като тези достойни постъпки,стават "хит". Не само полицай,всеки друг,би трябвало да постъпи така.Да има сърце и доброта. Това е положението.

Чест прави на полицая, независимо от коментарите. Познавам няколко полицаи, до един са свестни и нормални хора. Колкото пъти са ме спирали КАТ, винаги са ми правили добро впечатление-учтиви, възпитани, спретнати униформи. Може би и моето поведение е било нормално и затова съм получил добро отношение. Така че хората в тази институция са в ред, проблемите са на самата институция и държавата.

От години говоря , че ако си се научил да натискаш педалите и да въртиш волана не те прави шофьор ! В тези курсове само това те учат ! Явно много трябва да си сбъркан за да не можеш да смениш една гума ! На полицая - евала :) Истински човек :)

Ако е по-голяма гумата , а жената по-дребна няма да има сила да я извади от багажника, така че не се учудвай.

Повечето жени мога да сменят повечето гуми. Но нека си представим финно момиче 40кг или маникюри, чорапогащи и пр. да рови ръждясали болтове-не е красиво и нормално. Или дъжд, сняг, кал. Ако се случи на дъщеря ви или на жена ви няма да разсъждавате така. Да не говорим че е опасно да подкара кола с незатегнати болтове на резервната гума. Просто не е женска работа. По-добре да звънне и да и смени колелото който трябва ако е неуверена.

Ако 40кг кифла не може да си сменя гумата , но ако 120к лелка трябва да може , така ли ?!

Я отговори на човека бе, гений! Лелката 120 кг, родила 3 деца и бачкаща като багерист, по-малко жена ли е и по-малко ли заслужава да ѝ се помага от на 40-килограмовата нагримирана и нафризирана кифличка, от която ти се разтреперват коленцата?

Доста гуми съм виждал ,но веднъж ми се случи да не успея да си я сваля. Просто в сервиза бяха натегнали гайката с въздушния гайковерт , и така се беше затегнала... :-)))

Много кифли в този сайт ::D К.И.Ф.Л.А. - Капризнечещ индивид с фрапиращи лицеви (и не само) аномалии !

Извинете, но къде е хита тук? Това е проява на човешко отношение, човекът просто си е такъв - съпричастен и отзивчив! И какъвто е човека по природа, той е такъв и в работата си - т.е. без значение в случая е, че е полицай! Можеше да е всякакъв по професия! Браво на човека-полицай!;)

Отзивчив е, щото са две кифли в колата с усмивчиците и кършещи ръчички. Ако бях аз с брадата и татуировките да го помоля да ми смени гумата, щеше да ми се изсмее и да ми провери документите.

Еее, Джак, ми в крайна сметка както твърди един култов герой - "Всичко е лично!";) Отношението също - ти пък можеш да заложиш на колежката на полицая в случай на нужда;)) Знаеш ли, до ден днешен няма да забравя как като студентка, когато стопа беше безопасен и много популярен, цъфнахме с една моя дружка на магистралата, на ръкава за Пазарджик - там ни изсипа шофьора, а ние трябваше да стигнем София;) По едно време спира до нас една патрулка и ченгето пита - к'во прай'те тук? И като чу за къде сме, направо ни натовари на патрулката и ни изведе от другата страна на Пазарджик, после ни спря една кола и като разбра, че е за София, направо даде "указания" да ни закара;))

Да ти кажа ако някой брадат и с татуировки поиска да му сменя гумата, ще реша, че има схема. Някакси не ми се връзват брада - татуировки и безпомощност.

Не се вижда на снимката дали е подготвила тригълника.

Това съм го правил няколко пъти и на натоварен булевард в Пловдив и на мизерната магистрала за София. Избутвал съм закъсали коли от светофари и кръстовища под псувни и клаксони. Защо не съм и аз хит, питам!!! Защо?? :DD ... Че и по-правилно го правих, със светлоотразителна жилетка и триъгълник на 30м.... Голям смях

Изпитът за шофьорска книжка трябва да включва и смяна с резервното колело.Не можеш ли-няма книжка!

И защо трябва да бъде включено? Карта към СБА и позвъняваш - идват и ти я сменят. Ти като си купуваш апартамент караш ли курсове за елтехник или водопроводчик?

Само така! Аз пък имам задно гърне за смяна и трябва да се регулират клапани. Къде има патрул на КАТ?

На бас, че шофьорката е била интересно гадже.

Живеем във време в което едно нормално действие се третира като явление... Когато човек прояви доброта, състрадалност и окаже помощ някому става герой. Това не е нормално...

ChatGPT

Че кое му е хитовото? Че не са ли полицаите точно за да бъдат в услуга на обществото и при проблем да съдействат?

А да свари кафе докато сменя гумата или да врътне баница? Какво разбираш под "в услуга на обществото"? Бас ловя, че в длъжностната характеристика на нито един полицай няма задължение да сменя спукани чужди гуми. Чест му прави на човека, че не е подминал.

Не. Полицаите не са келнери, та да ни бъдат в услуга. Те си имат точно предназначение - опазване на обществения ред и сигурност.

Щом не може да си смени сама гумата на кифлата да и се вземи книжката.

Да започнат с вземането на книжката на твоята приятелка тогава или тя сама си ги сменя

Миналото лято спира кола така че зае място за три коли Слизат две кифли и един мъж им направи забележка да си поставят колата като другите спрели да има място и за други коли.Нула внимание и ехидни усмивки.Мъжа се ядоса извади от багажника на своята кола един флакон с монтажна пяна и им напълни ауспуха на колата на кифлите.След един час настана шоуто върнаха се кифлите и почна едно въртене на стартера до полуда.След малко като думна гърнето кифлата като изскочи от колата понеже беше с жълти панталони са видя че са е напикала

Много народ, много нещо се обиди, че 80 % са дебили, е, процента е по- голям! Кое му е смешното на цялата дебилщина, която си описал тук и каква е връзката със статията? И ти, и този с пяната, и неправилно паркиралата, сте в тези проценти!

Проблема при смяна на гума от жена се състои преди всичко в развиването на болтовете. Е, повечето нямат идея къде е крика, къде и как се поставя, но това е по-малкия проблем :)

В тези бандитски времена не е за спиране. Гледаш две кокони до скъп автомобил. Кой ли може да изскочи от храстите.

Много жалко, че нещо което е нормална практика за цивилизования свят (например във Великобритания може да се види почти ежедневно), полицията да помага на хората, за нас е медийна новина граничеща със сензация.

Защо патрулката не е спряла зад колата и не е обезопасила авариралата кола, която е на платното и дори не е на аварийни?