Висш полицай ощетил държавата с 250 000 лева

Високопоставен полицейски служител от Стара Загора е ощетил държавата с над 250 хиляди лева като не е изпълнил задълженията си по служба.

Обратно в новината

Коментари - Висш полицай ощетил държавата с 250 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

междодругото,май щяха да дават още подробности.вече сме 25.05.15 ,а няма нищо.сигурно,ще я мачкат тази далавера.

какъв,документооборот,бе динко?на кого ги пробутваш тези?!работата е ясна,има престъпление по служба и трябва досъдебно пр.

Вземете мислете бре с тея глави, има официална статистика за година как се крият 4000 акта ? И това да остане незабелязано еми то вярно че са промити глави повечето ама това е абсурдно. 250 хиляди лева взел и никой да не се усети това да е е бакалията на село. Така се махат излишните хора, явно никой не е наясно с документно оборота и лесно е да се заблуждава с тея анонимни- ченгеджийски целенасочени изтичания на информация към медиите

А,какво стана с г-жа Масларова?!

каквото стана с Тончо Михайлов бившият Директор на ОДМВР Стара Загора - нищо ! Мафиот, наркотрафикант, държеше охраната на дискотеките, тормозеше бизнеса, беше дал паспорт на Куйович, незаконно беше подслушвал проверяващите го от София и т.н. но в крайна сметка се пенсионира с 20 Директорски заплати, а след 2 години всякакви съдилища го оправдаха напълно. И те така..

Ако е пазарувал някъде без да плаща ,това си е нормално или просто е отвърнал на дадени жестове . Обществена тайна е ,че се доставят материални блага по домовете на техни близки и роднини ,за да не бие на очи и после отива при истинския поръчител наречен "поличейски шеф" или по- точно заплатките им са джобни пари.

Висш полицай ощетил държавата с 250 000 лева, тя му дава още 250 000, щото се пенсионира!

a цветанов че не е подслушвал кражба на катерушка за 50 лева го разчекнаха в съда

Ние знаем за доста по-високопосатвени лица, ощетили държавата не с 250 000, а с много милиони. Такива са например сегашният заместник ректор на СУ проф. А. Герджиков, ощетил държавата със стотици милиони лева, разададени на некадърници в нарушение на законите, но иначе предвидени за развитие на науката. Част от тези некадърници са ректорът на СУ член-кор. И. Илчев, ректорът на МУ акад. В. Митев, председателят на БАН акад. С Воденичаров. Данните са изложени в книга на проф. Е. Хорозов.

"Националното радио е поискало информация от министерството какви са резултатите от проверката и какви действия са предприети от страна на министъра." Щом радиото е поискало аз предлагам да му се даде!

държавни мошеници....

Имам съмнения, че се касае за И. Ч.

Да бе, не е издавал постановления! Най-редовно ги е издавал, от личните си екземпляри обаче, на "фирмата"!

малоумника и налапал парата и сега ще го пенсионират, като му изплатят и 20 заплати .

То нашите държавни мъже за 25 г. да нанесли щети за милиарди на няколко предстоящи поколения, дори и неродените още. За тях какво? Имам предвид всички в политиката от 25 г. насам.

Факти, документи, доказателства, съд, присъда. Ха дано, ама надали. Битият си е бит и т.н.

Никак няма да е лошо да се проверят и актовете,съставени в Разград за няколко години назадМного от тях срещу определена сума на ръкаоколо 500-700 лева си отидоха в кошчето на еди коя си ГОСПОЖА.

Дайте име и снимка, както на сестрата-биячка. Да се засрами цялото му семейство.

АКО СЪОТНЕСЕМ СУМАТА 250 000 ЛЕВА КЪМ 4000 НАРУШЕНИЯ , СЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 62.5 ЛЕВА НА НАРУШЕНИЕ ... ВИЕ МОЖЕ ДА ГАДАЕТЕ КАКВО АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ СЕ ПОКРИВА СЪС 62.5 ЛЕВА .... ЯВНО Е ЧЕ ИСКАТ НА МЯСТОТО НА МИЛИЦИОНЕРА В СТАРА ЗАГОРА ДА СЛОЖАТ НЯКОГО ОТ СОФИЙСКИЯ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯД СИК- ЧАВДАР :)))) ЩОТО СЕГА НАВСЩКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА СМЕНЯЯТ НАЧАЛНИЦИТЕ НА ОБЛАСТНИТЕ СЪС ТАКИВА ОТ СОФИЯ .... А ТИЯ В СОФИЯ ДОСЕГА НЕ СА РАЗКРИЛИ ЕДНО УБИЙСТВО НА МАФИОТ ....:))

да, да, наем ги тези работи, само червените социалистически крадливи тикви са добрите, а всеки друг е лош...

В СОФИЯ ИСПОТРЕПАХА БАНКЕРИТЕ И МУТРИТЕ И ЦЯЛАТА СОФИЙСКА ПОЛИЦИЯ НЕ НАМЕРИ НИТО ЕДИН ОТ УБИЙЦИТЕ :))) ... СЕГА СЪЩИТЕ ТИЯ ГИ НАЗНАЧАВАТ ЗА ОБЛАСТНО ПО БЪЛГАРИЯ - САМО ЗАЩОТО СА БЛИЗКИ ДО ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯД СИК - ЧАВДАР:))

Е открихте топлата вода, вътрешна пак си свършиха работата, как така странно изтеме информация я се сетете. От къде ги видеха тея 4000 акта , да вземат да извадят статистиката по колко се пишат на година в Стара Загора то това поне 5 години значи да няма актове с наказателни. Само някой прост идиот би се вързал на това. Просто искат главата на някой и намериха удобен начин да го направят, по Сталинистки

Бъчварова ОСТАВКА! МВР е на страната на нарушителите и престъпниците. Това трябва да се промени веднага!

Да излезе в пенсия /заслужен отдих/ да му се изплатят 90 000 и ЧАО

даже и полицията ни стана бизнесменска.американците никога няма да ни настигнат в бизнеса !никога !

Той не си е пренебрегвал задълженията просто за кеф. Веднъж му е плащано, веднъж го е правил за свои хора.

Само с толкова ли? А,какво да кажем тогава за случая с г-жа Масларова?!

И ще си изясните квотата. И какво толкова, човек не е полицай до живот, сега му е времето за "урожая". А тази година има голям "берекет".

то да беше само в МВР, навсякъде е така, я погледнете отчетите на АДФИ: 1500 АУАН и само 100-200 НП, същото е и в МК: 1500АУАН и "само" 50 наказателни постановления. няма контрол и това е истината.

15 години затвор?

Най после един достоен полицай. Да се награди!

Тоя е дребна риба. 250 бона, бълха я ухапала дръжавата. Има други лица , ощетили въпросната държава с по 2- милиарда, че и повече. ДАНС знае кои са , Прокуратурата знае кои са, НСБОП, МВР- значт кои са, но мълчат като риби. Защото гъкнат ли- са пътници. Освен това мълчат, защото устите им са запушени с процент от въпросните държавни пари, запушени са с тлъсти пачки. Мълчат и за друго-защото всичко е навързано като свински чърва- мафия, наркобосове, мутри, крадци на ДДС, митничари, прокурори, съдии, разследващи полицаи, редови полицаи- и скъса ли се една брънка от веригата, се къса цялата верига.

И какво да прави с такива - да ги пуснем? Понеже имало (някой така казал), че имало и по-тежки случаи.

Това лице никога няма да бъде осъдено, вкарано в затвора и наказано... Въпреки, че е мижитурка и дребна риба... А какво остана за едрите риби? Полицията, съдът и Прокуратурата са нощни гърнета , в които уринират мутрите, олигарсите, хазартните и наркобосовете... Палячовци.

щом признават за 250 бона, значи са много повече и дето казваш, този е дупка в морето

Ако разбира се е виновен.

ОЩЕТИЛ ДЪРЖАВАТА,АМА СПАСИЛ ДРУГАРИ ОТ БКП-Д.С.!?!?!?БОЧКО, ДА ДА МУ ДАДЕ ОРДЕН"СТАРА ПЛАНИНА" ВРЪЧЕН МУ ОТ ПРЕЗИДЕНТА!!!

САМО ТОЯ ЛИ??????ЕЖЕДНЕВНО ВСЕКИ, Е СВИДЕТЕЛ, КАК БИВШИ И НАСТОЯЩИ СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ, ПРАВЯТ СЕ НА ДОНОСНИЦИ, И НАКРАЯ НИЩО И ВСЕКИ СЕ ПИТА, ЗАЩО? ДЪРЖАВАТА ХАРЧИ МИЛИАРДИ ЗА НИЩО?

Той не е действал по закон и не е издал наказателни постановления по съставени над 4000 акта .. Ами този полицай е взел в джоба си поне половината от 250000 лв.

Не си прав. Поне 100 лева средно на акт е взел или иначе казано 400 000 лева, да не кажем половин милион.

Нищо при бандитите и милиционерите не се губи. Е, ощетил държавата ама колко "наши хора" е спасил. Те може и да са го "позлатили" вече...

Побелеха всичките ташаци, та сега не знам коши стани ? Ако човека е читаф, и гербераст, може да се споразумее с Румата ! една бабичка

Нищо ново под слънцето.... Но ако новината бе : Виш полицай ощетил държавата с 250 000 лева влезе в затвора за години...

блажени са верующите