назад

Потопи и в Китай: реки преляха, завод експлодира, десетки градове са наводнени (видео)

17:50 | 20 юли 2021 | Редактор: Лилия Чалева 13 2736

Коментари 13

Завод експлодира!?

Никой не строи язовири в земетръсни райони. Американците си търсят белята и ще си намерят майстора.

Проливните дъждове и наводненията са нещо обичайно за Китай през лятото заради мусонния климат. Явно в този момент им е дошло малко в повече.

Дир бг много големи! Изтрихте ни с другия без нито една нецензурна дума, подкрепа за крайно десни организации и идеологии. Големи сте! Медията си е ваша, вие сте прави... Живи и здрави!

Сопол! Ако си плеснал гнусен никнейм, за да уязвиш историческа личност, означава, че самият ти си гнусен. Ефектът е обратен на очаквания. Срещу сополите има лекарства - това е едно от тях. Такива като теб ги обобщават под общото наименование Смрад!

"плеснал" съм го за такива особи като вас... Много е удовлетворяващо....

Най-лошото е че и България въобще не е подготвена за такива неща. Пораженията ще са катастрофални. Рано или късно и при нас ще дойде.

Другарката меркел и другарят си къде спят? Другари, викайте другаря б.б. на помощ! Другар в нужда се познава, а и р.р. научи б.б. да носи отговорност! Ако б.б. не ви вдига изчегъртвайте министрите...

Само не се притеснявайте няма глобално затопляне и ние хората не сме виновни за превръщането на Земята в място неподходящо за живеене.

Cпоко. На Земята не й пука дали темературата на пъврхностт е 20 или 200 градуса. Третата след слънцето ще си лети около него, пак по същия начин.

Абсолютно вярно :)

Към новината