12 бика избягаха от пламнал ТИР в Димитровград

Подплашени бикове създадоха суматоха в Димитровград, след като блокираха възлово кръстовище на изхода за Хасково рано сутринта. Животните изскочили от пламнал словенски ТИР.

Обратно в новината

Коментари - 12 бика избягаха от пламнал ТИР в Димитровград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това е новината. напомня ми работническо дело. такива новини бяха основните тогава, но по живяхме спокоино, а сега и вестници и новини, са се преварнали в сталб за скрабни вести- кого убили, кои катастрофирал, не че сме безразлични, ама то се случва всеки ден по няколко пати някои да умре и все от нещо трябва да се умре . дано се намерят по добри идеи- все трябва да има нещо свястно в тоя свят останало, че да се пише и за тях.

Биковете са тръгнали да търсят Емилия, да я заплодят.

ВИДЯЛИ СА ДВЕ БИВОЛИЦИ - ЕДНА МОНТАНСКА И ЕДНА ВАРНЕНСКА

Защо ли ми е познато и мога да се басирам че тираджията в тоя момент е имал не уредени сметки с собственика.

На мен пък новината друго ми говори: Местните фермери, които даже субсидии от ЕС получават за развъждане на добитъка, изнасят продукцията си в Турция. И така нашите "братя" от югоизток похапват прясно телешко, а ние, гордите ЕВРОПЕЙЦИ, плюскаме 20 годишно ирландско говеждо, с добавки от рога, копита и свински кожи.... Честито на аборигените.

КАЖИ ГО НА НАЙДЕНОВ!

Това да не са онези бикове, които другаря Доган щеше да осигури за шуменските българи с турско самосъзнание? Щеше да прави и моцарела, доколкото си спомням. Какво направи този виден деятел за тези хорица???

в крайна сметка не е ли излязъл късмета на някоя местна крава .

преди всичко мисли за себе си

Точно така това е знак, че инцидента може да се превърне в емблема-атракция на Димитровград,както на Памплона.Всяка година на този ден да се пали един камион с бикове и да почва масова гонитба по улиците.Да идват туристи от цял свят и да се пробват.Ха-ха-ха.

това е знак-трябва да стане ежегодна гонитба като в испания.между блоковете и в центъра-адски кеф.

Спешно да се обадят на Чък Норис... Сещам се за един друг, но той ще се снима в крайната фаза.

Милите душици.Какъв ли стрес са изживяли!

Герганче, правиш ли разлика между "подивели" и "паникьосани"?

Дано се излъчи репортаж за да видим какво е станало

А защо не отскочиш лично... Можеш да си вземеш и едно червено платнище да го поразмахаш... Ето тогава може би ще се получи интересно.