назад

Пожар застрашава български къщи в Босилеград, сръбските власти не пращат огнеборци

11:58 | 04 август 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 18 2409

Коментари 18

Българският идиотизъм е уникален. Помагаме на македонските изроди които неуморно ни плюят а не не българите в Сърбия... Нямам думи....!

Нищо де,нали пращаме помощ в РСВМ!те не ни искат,ние се натискаме,а българите нека горят в сръбско.Важното е да има ПР!

Босилеград е в Сърбия, а управляващите пращат помощ на неблагодарниците от Македония, вместо да пратят помощ на босилеградчани, прекрасни хора с българско самосъзнание.

Кой кво ще да ми разправя, и до ден днешен най важното си остава силната армия! Дори ако трябва да се лишаваш от други работи. Икономика, стандард на живот и тинтири минтири звучат политкоректно и тендациозно, но без армия никой не те бръсне за слива и се ебава с хората ти както намери за добре. Те ви тюркието.....от край време имат силна армия, ако бяха бедни и изостанали. Но никой не смее да се ебава с тях! Ако имахме силна армия и оръжия, по лесно можеше да се постави ултиматом на такива като сърбите че или гасят пожара, или ше дойдем ние да го изгасим ...

жалко че не помогнахме повече на самолетите,когато минаваха над нас...а трябваше

Няма страшно, нали имаме самолети на хартийка за милиарди, с които ще се бием срещу руснаците и американците в бъдеще ;)

Сърбите пратиха 4 хеликоптера на РСМ да гасят техните пожари за с. Извор няма и няма и да има! БГ политиците трябва да си отворя очите и ушите за тези проблеми със съседите!

Миналата година имаше случай пожарникари от САЩ да гасят пожар в Мексико - със стълба и маркуч през оградата. Не че нещо ама огънят въобще не се интересува от държавни граници.

На фона на видеото най добре е озвучаването да е на Лепа Брена.

Няма проблем, нашите шкембести патриоти по селата обичат сръбската скара и сръбската музика, радват им се като малки деца.

Хахаха, любимите на мнозина пишещи в този форум православни братя-сърби с пореден израз на взаимност!...

Тъй като сръбската държава ги е изоставила тотално и целенасочено се прави на глуха и сляпа - отделят се и се организира референдум за присъединяване към Република България. При положение, че сърбите работят денонощно против нас се погнусявам като видя българи да ходят в Сърбия за уикенда и да им стимулират икономиката.

Не му дреме нито кой го управлява, нито дали е роб. Важното е да намаже повече от съседа! Те и затова сме тънали в робства векове наред!

E па да пратим ние! Я медицински хеликоптер, я такъв за борба с пожарите. Ама парите заминаха за ф-ки на скицник...

ти как си представяш да пратиш такава техника в чужда държава без да са те поканили или искали помоща? Нещо май, а? Сивото вещество, работи ли?

Ти ще поканиш ли Нане с каруцата да те вози до морето!?! Кой ще иска нещо от клошари бе!?!

Точно както Турция праща линейки в Пловдив и извозва българи за лечение там. Турция също е извън ЕС.

Българите със какво можем да помогнем,имайки предвид ,че нямаме никаква летателна техникс по сериозна,Кажете???Мнение даде ли Бойко,който ги разбира тия работи,и кой ги пали нарочно тия гори,това е по важното да се разбере и да се обеси този който го прави това със природата а???

Към новината