назад

Правителството пита КС за предсрочното освобождаване на тримата големи

12:11 | 04 август 2021 | Редактор: Рая Георгиева 147 11578

Коментари 147

ЯНАЧКО , МНОГО МАЛКО ВРЕМЕ ТИ ОСТАВА КАТО ВРЕМЕНЕН МИНИСТЪР И СЛЕД ТОВА СИ ПРИ ГЕШЕВ НА ТЕЗГЯХА ...

не баце щр е пръв

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

Че нека се кандидатира, хи хи хи!

НА янаки ГОЛЕМИЯ ТРЪН В ЗАНИКА Е ГЕШЕВ ! ЗАЩО ЛИ ? НО , ДОСИЕТАТА ЩЕ ГОВОРЯТ ПОСЛЕДНИ !!!

ГНИЛИТЕ "ТАРАБИ" ТРЯБВА ОВРЕМЕ ДА СЕ ПОДМЕНЯТ СЪС ЗДРАВИ И НАДЕЖНИ !!! ЕВАЛА СТОИЛОВ !!!

И кое е "тежко нарушение на основния ни закон и системно неизпълнение на служебните задължения" на Гешев? Защото питането е за него. Няма тежко нарушение, а системно неизпълнение на сл. задължения не знам как ще докажат.

Хаха, дрисльовците на дир-а трият мнения, които са против Радев и гаджетата му.. Явно предизборна та кампаня е започнала с пълна сила. До модераторчето на минимална заплата - след време като удариш 30-така...може би след 12..13 години... Ще осъзнаеш колко безапелационно прост човек си бил :)

КампанИя*

Как така не разбра Alexкакво стана с това момче? Пари и власт,променят не стабилните и кариеристите. И тези които нямат чест!

Янаки Стоилов? Партньора на Лилов?

Много ми е жал за това момче...беше превъзходен юрист, разумен политик...Какво стана с него така и не разбрах. След спор с онази истеричка К Нинова излезе от БСП, залута се, попадна в мрежите на Р Радев и влезе в реваншисткия му служебен кабинет, сега реди такива дивотии, че всички, които го познаваха ссе чудят това същият човек ли е.

Яна чко не пропускай годишните медицински прегледи и пълна кръвна картина при личният лекър

Много го страхува Гешев Що така :))

НАРЕД с радефф , ГИ ТРЕСЕ ГОЛЕМ СТРАХ ОТ ГЕШЕВ , ЗАЩОТО ЩЕ ИМ РАЗКАТАЕ family , НА МОШЕННИЦИТЕ !

PEYTSCH

Доберманите на Радев-Я.Стоилов и Б.Рашков се престарават. Сами не вярват че ще имат успех в репресивните си задачи, но трябва да опитат. Инъче за какво са ги сложили...

Изплю се на сурата и авторитета си! Винаги съм го имал за сериозен и разумен човек, без да съм симпатизирал на БСП, но този път си подложи дупето! Срам!

и да се напъваш-съдия в КС,може и да не станеш!

Нали бил професор, юрист... какво пита , ясно е колко знае ...

Бре, герботроловете, яки ритници сте яли, щом тъй бързо сте зарязали PornHub-a и сте грабнали кофите с помия. Хи-хи-хи, хо-хо-хооо. Да не си разсипете обяда...

Ти от там ли коментираш, хвърчило ?

Не забравяйте, че този е прототипът на 'Яначе Юначе от "Сицилиански роман" на Михаил Вешим.

Гумен Гадев е лайно!

Ало правосъдния,, безпристрастен" нещастник, а кога ще има въпроси до КС за разединителя на НАРОДА и конституционните му задължения?

Най се притеснявам да не освободят бай ти Ставри преди да му намерим компания…

Скоро Мунчо ще му прави компания :)

Кога ще бтде освободен и пенсиониран имотния Крал! Направи много и е редоно да бъде свален след тежките 2 месеца работа - Гешев чака :)

Да се отстраняват,Народа КАЗА!!!

са народът,бе?!

е 100 нива над многобройните гербави ПКП

Че тук го плюят подлогите на Чери и Прокопа!

тва ще е отговора на КС. А организаторът на всички тея постановки да си готви раиран костюм, щото каскета го чака с нетърпение.

тези сега съвсем подивяха вече! Нещо май не вървят нещата по техния сценарий и вече почнахме отчаяните действия! Хайде успокойте се - ще потърпим още малко г-н Гешев, оставете малко работа и за новото правителство. Излезте в заслужена почивка. Чаооооооо!

Заслужено ще почиват в софийския ...

Славчо да управлява с чалгарите

Що па не?

Няма да разбереш, защото явно ходиш на курс по тъпота заедно с останалите от ИТН.

А ти го джвакаш на Чери и Прокопа!

Me e om Bac

Пак ли бре

Боко,изневери ми с Ердоган но пак ще кацнеш на керестето

Още ли сънуваш Боко, с изваден чеп?

Имам усещане, че управляващите се занимават сами със себе си, а останалите сме само фон. По цял ден - само междуличностни и междупартийни интриги, но не и конкретни решения касаещи обикновените хора. Висш пилотаж по коварство. Българиите ни са различни!

БКП управлява държавата!

С лапане на пишки Още като младо момче комсомолче

Демек третата власт трябва да е в пълно подчинение на другите две - да си освободжават ръководители и назначават нови когато си поискат.

Точно така. По конституция България е парламентарна република и парламента е най висшият орган в държавата. Парламента трябва да може да сваля и назначава тъй наречените "трима големи". Тези "големци" не могат да бъдат държава в държавата и трябва да бъдат подчинени на парламента, а парламента на народа. Точно ясно и кратко.

Аа, парламентарна била ...

ПИПО

Да Мунчо, по конституция, но дефакто не е била никога такава. Винаги се е управлявала от шепа хора и парламента си беше чиста парлама. Заатова и хората излязоха по улиците с искане на промени. За съжаление някой индивиди яхнаха вълната и хората припознаха фалшиви герои.

А така не става ли подчинена едната власт на другата влас?

Не се разваля работещо правителство, без да има идея кой ще го замени! Да ви пикая на малоумните протестъри!

Много го страхува Гешев Май ;)

Има защо!

На фърчилото му изтръпват зъбите от мисълта че президентските избори ще се организират без Чашков!

Едно е ясно - Гешев ще го бесим на площада !

Боклук черепарски!

Ако е за Гешев, всички работим безплатно! Няма нужда от спонсор. Ако не ми вярваш виж за доверието в Гешев - по-ниско от това в Тиквата е...

Доверието в "Тиквата" е видно от изборите, които спечели! Доверието в Гешев е много по-голямо! А вас, подлоги черепарски, ще ви копаме!

Какво ще правите с цара на баджанаците - стефан янев?

нахендри до сливиците

А биволицата позволи ли ти да се излагаш?

Че ще затваря комунистите взели властта преди преди 70 г. Боклук безказармен за 45=Бг.комунизма осигури мир и жилища за хората.Остави 141 млрд.д.сктиви Монархията загуби 4 войни,42% територии и над половин млн.муже.Остави активи за 5 млрф.д.

Комунизма си отиде, моето момче :)

Този не е обикновен червен боклук. Той е рафиниран такъв. А ако всички професори по право са като него, да закриваме напълно правосъдната система.

и то некадърник

Тази държава ще се оправи само когато Мутрата и Каскета бъдат изправени на съд ! Абсурдно е да очакваш промяна към по-добро, когато главният прокурор закриля Мафията !

Тази държава ще се оправи когато такива подметки на ватенките като теб ги пратим в белене да достроите с димитровски хъс новия затвор за всички които погубиха България преди 70г.-понял???

Човече, през 70-те години такъв мор не и имало ! Нито с Белене, нито с каквото друго ти хрумне в тъпата кратуна !

Преди 77г окупатора русия, постави на власт в БГ НАЙ-ДОЛНОТО СЪСЛОВИЕ В БГ,ЗА ДА УПРАВЛЯВА В НЕГОВА ПОЛЗА...Комунистите са НАЙ- ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ,ЗАЩОТО КОМУНИЗМАТА Е ДРУГОТО ИМЕ НА КРАЖБАТА.Комунистите донесоха и насадиха своя "морал" на БГ,"морала" на крадеца.А кражбата е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЧОВЕШКОТО БИТИЕ.По-голямо и от това да отнемеш човешки живот.За това комунистите трябва да бъдат ...

Слави ще управлява с манафията

Ти ли си бе, мравояд ;)

Слави им бръкна в червата и на Мафията и на Статуквото. Браво, само така - народът е с вас.

Радев натисна Янаки, обещал му е пост в конституционния съд, след края на служебния ще го назначава за конституционен съдия

Така ли ти каза Севда да напишеш?

Във Фрог Нюз го пише!

Този Лайнаки ваш човек ли беше? Я го изключвайте, че ще ви повлече!

А така Янки, ти си момче за всичко, за постове и облаги и майка си ще продадеш. Както си тръгнал съвестно питай и КС дали може да искаш импийчмънт на президента, който раздели нацията с популизъм, демагогия, празни приказки и кухи фрази, накара хората да се мразят и вкара държавата в политическа криза насред световна пандемния. Питай КС след като твърдиш, че Гешев взима едната страна и искаш отстраняването му дали и Радев не взима едната страна и той не заслужава отстраняване! Медийни публикации много за това!

Герберастки елементарен спам.

Лапкай патката :)

Янаки, и от ВАС, и от ВКС ще ти кажат същото, което казаха и ВСС- съдържанието на дамаджаните на Чашков не става за доказателства, а само за пиене и то в умерени количества.

Служба не остана :)

Тези т.нар. големи трябва НИЕ да избираме и сменяме! Нали същите те трябва да бъдат и над политиците, иначе политиците стават безнаказани ако могат да управляват съдебната власт

Към новината