Мария Габриел: Няма да се изложим с председателството

В Брюксел нищо не се чува за скандала около НДК – основната сграда, в която ще се провеждат срещите, свързани в европредседателството на България.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Няма да се изложим с председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЧЕ ГО НАПРАВИХМЕ ПРЕДСРОЧНО!!!

умница е. спор няма. има нещо положително в нея. жива и здрава да е и Господ да я богослови.

Куха лейка!Жива "реклама"на Европарламента.Доказателство,че натегачите са винаги на мода

Мария Габриел прилича на киборг. Всеки път има едно и също изражение, прическа и облекло в яркосиньо. Толкова старание да "влезе" в един образ, че чак е неестествено!

Мислиш , че е лесно винаги да изглеждаш еднакво тъп ?!

"Пак се изложихме пред чужденците" е в Историята. Сега, след дългогодишното крадене по време на управление на ГЕРБ (част от ЕНП), освен да се ОСИРАНЕ то друго не се прави.

С този избор, повече няма на къде да се излагаме!

Европредседателството не е една сграда..... Ами назначете срещите на къра, там поне бъка от цифровизация - хахахахахах

защо не си подбира членовете на правителството, еврокомисарите и прочие висши служители от толкова еродираните тук пишещи. Това ни е грешката - много хора с голяма обща култура - всичко знаят, нищо не може им се опре. Ами ето ти готови кадри Бойко-о.

Давай, Маре, ти си нашта гордост! Продължаваме напред, тугедър енд форевър! ФъФ теб ни е надеждата за светло бъдеще!

ние вече се осрахме, благодарение на гербаджийските некадърници начело с Винету.

Извинявай ! Осрали сме Авгеевите обори!!!!?-Нужен е наистина един Херкулес да ИЗМИЕ 70 годишната смет?

Цифровизация или Дигитализация?

Де да можеше да го каже!! Тя тепърва сега ще си изяснява, споко!

Че кога сме се излагали. Най-много да се осерем.

Тази няма хал хабер от понятие за това което трябва да прави и говори. Научила е думата "цифровизация", защото някой така е кръстил ресора и сега я слага на всяко второ изречение за тежест. Но говоренето и е само празни надути фрази, без никакво значение. Явно в ЕП всички разбират, че колкото по-неграмотен е човек, толкова по-лесно се манипулира. Примери много - конгратулейшън.

Интересно ! Вероятно има предвид опазване здравето на електрониката. Много впечатляващо!!

В ГЕРБСП само тая познава цифрите, затова я направиха комисар по цифрофизацията!

Погледа на кукуммявката е по празен и от на наркоман

Докога ще ни занимавате с тая куха лейка жостовска /хаджидимово=жостово/

когато тя е родена, селото вече се е казвало Хаджидимово

АБЕ ГАБРИЕЛ ,АБЕ МАРИЯ ,АМА КАК ТАКА ЩЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ КАТО ТО НЯМА ДА СА ПРОВЕДЕ В БЪЛГАРИЯ ВЪПРОСНОТО ЕВРО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО !!!! ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ?? НЯМА ДА Е В СОФИЯ !!!

Нещо се коментира когато е новина. Тази излагация е нещо нормално за тях.От какво ГЕРБ са на власт главно се излагаме :) Нещо което ежедневие не се комтира скъпа , Марийке !

"Като еврокомисар по цифровата икономика тя ще работи за придобиване на цифрови умения от максимален брой хора. Липсата на такива умения в бъдеще ще е фактор за социално изключване, уточни Мария Габриел." - може ли някой да ми обясни на български език с български думи: -"ЦИФРОВА ИКОНОМИКА" -"ЦИФРОВИ УМЕНИЯ" ... че от много фрази-клишета и заучени думи, изречени от съвременна калинка-кариерист, ми се загуби основният смисъл ...

Уля се с тия цифри и празни фрази. Тя самата знае ли за какво говори, тръгнала да учи хората... на цифри и ползата от цифрите. Ние не знаем какво е това цифра бе, Мария, от къде ще знаем и ползата от нея ?? Ще се учим сега да се цифровизираме. Мария, Мария... Как си стигнала до там, бе Мария?

това провинциално, кариеристично, образователно некомпетентно, професионално не съответстващо вече дразни и гавра за интелигентните данъкоплатци в БГ. Отишла да се устройва в онзи свят и ГЕБР кариера да прави. Живяла в България ????????

важно да има еднакви правила за всички в Европейския съюз, за да могат българите да разчитат на равни права в останалите страни членки-да но не и в собствената си държава предатели такива.

Тъпа кариеристка: Няма да се изложим ! Те техните посолства спят ?

Шило

Марчеее, Марче, вече се изложихте. В Брюксел не се било чувало...Ами явно не са махленки да коментират по цял ден корупцията в правителството. Наясно са, ама им изнасяте, че сте все "Винаги готов". Ама какво да се очаква от примерните пионерчета, комсомолчета и комунистчета, които са на власт?

Няма да се изложим с председателството? А с какво?

Както се казва: "може и да осерем, ама няма да се изложим"!

Ние вече се изложихме. Остава само да се насе...рем.

Със съпруга си не живееш в България, ами имаш адресна регистрация само

за да извлече някой и друг дивидент ще те гледа в очите и ще те лъже, както в случая с лъжата, че не ползва апартамета с нисък наем, въпреки огромната си заплата, а че там само там стокирала нещата.

От това "Председателство" нищо няма да спечелим, само ще похарчим много пари. Просто това е прах в очите на малките и бедни страни, че и от тях зависи нещо. Решенията в ЕС се вземат от Меркел и никой не може да и противоречи.

е, няма да се изложим, ама и да се изложим, няма да е за сефте!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ МАРИЯ АКО СИ СТРЕСИРАНА ВИНАГИ МОЖЕШ ДА МИ ГО ЯЗДИШ ДА СЕ УСПОКОИШ МАЛКО

ПОНЕ Е АХТЕ ЛИ Я ТАЯ

новина ще е, ако не се изложим!

вече се изложихме!

Перефразирано по-долу:Може да се насерем, но няма да се изложим!

Тази по-зле от Сталинка и Кунева взети заедно.

Е, не си прав, Мите - я виж само каква расова герберица е Марчето;)

Напротив ,Калино Габриелова Гербова, напротив. Ние вече сме се изложили, гербава точилко. Ако си мислиш, че далаверите около Ндк ще ги заметете под чергата, гъс те лъже. Почне ли председателството- почват яки протести. Стой и гледай.

Тая е най-голямото недорозумение - с развален английски на третокласник, с ресор от който няма цент квалификация и безпощадно глупава в коментарите си. Моля ПР-ите й да не й позволяват да се излага повече

Ех, мОрия мОрия... Няма да се изложите с председателството, няма...!!! Кога ли Вие сте се излагали в нещо? - Излагат се, виновни са, и винаги това са само другите...!!! :::))) Само дето сега "скромно" не сте ги споменали поименно... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Син костюм и бяла блуза, дързост в погледа гори...;) Оффф, напомня ми на ранната Кунева...ерго единственото, което очаквам е клиширана брюкселска логорея и нула действия... дано не е така!

ВИЕ ВЕЧЕ СЕ ОСРАХТЕ- КАКВО ПО ГОЛЯМО ИЗЛАГАНЕ ОТ ТОВА

"..Брюксел нищо не се чувало.." ? Ти какво чакаш бе момиче, глашатаи ли да пуснат по улиците? Не знаеш ли за какво служат посолствата и консулствата. Ако ще си толкоз проста, ти си самата излагация на БГ-то там.

вече много пъти се изложихте

И ЩЕ СЕ НАТЕГНЕТЕ, САМО ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ТО НИЩОПРАВЕНЕ, СРЕЩУ ДОБРИ ЗАПЛАТИ !

Абе бульо френска та ние с такива като теб сме се излагали не веднъж така че това излагане няма да се забележи между многото ама поне милионите ще влезнат в гербераските ви джобчета а такива като теб ще се разхождат наляво и надясно ще си хортуват на маса на чужд гръб и България ще е някъде забутана, навряна като в миша дупка във вашите кратуни

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!