”Обединени патриоти” разочаровани, готови за преговори

Очаквахме повече, разочарован съм малко, каза по БНТ Валери Симеонов от "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - ”Обединени патриоти” разочаровани, готови за преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО А ТУРЦИТЕ !!!! : -------------------------------------- ДА ( нерегистриран ) 27.03.2017 10:36 Разочаровани ще сте!И аз съм разочарован!Че не премахнахте до сега двойното гражданство и още позволявате на турците да ни управляват!Протурските партии се множат и лека-полека ще превземат парламента,а "десните"-ще са аут!Това трябва да е първата задача на новия парламент-премахване на двойното гражданство и реални наказания за купуване на гласове!Никой не може да ме убеди,че Боко за трети път печели с едни и същи резултати-при положение,че никой не го иска!Сега чакам да видя третата оставка от него!Чиститу на печелившите!!

ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО НА ТУРЦИТЕ ...

без симеонов и сидеров каракачанов никога нямаше да влезе в парламента, както си стоеше до преди 2-3 години

То с тия двама С, Симеонов и Сидеров, маса народ се оттказа да гласува за ОП, с изцепки в говоренето и в действията, кой да привлекат тия двамцата?!?!?!?! Сам си си виновен Симеонов!!!!!

Петата колона на болния са русофили, не патриоти бе!

Но ние сме скучни и предвидими, така че не очаквайте драми, ще се случи това, което беше преди две години, коментира Симеонов. пак ли ще клецаш на ГЕРБ ????

сега разбрах защо Симеонов е недоволен. На предните парламентарни избори съставките на сегашната коалиция са взели 387363 гласа, докато сега са само 313117. това е почти 20% намаление на субсидията. И докато Сидеров е спяща клетка, която евентуално ще получи догодина транш от дядя Путин да изложи българското председателство на ЕС, то останалите ще трябва да си орежат бюджета.

Zaslugavate si ROBSTVOTO!!!! V Bulgaria ima ne poveche ot 10 procenta gragdani s Bulgarsko samosaznanie!!!! Teglete si ROBSTVOTO s grobokopachite na Bulgaria. Vseki narod si zaslugava upravnicite. Prost narod-slaba dargava......

Стига с т`ва тъпо изказване. Роби с промит мозък са стотиците хиляди симпатизанти на БСП, които разчитат на други да ги наемат на работа, да им дадат хляб. Социализмът ни даде много, но и ни разглези - без инициатива - накъде?

още един "патриот" дето не пише на кирилица.

щях да гласувам за патриотите, но заради този противен тип симеонов не го направих. И много мой познати направиха същото. Защо Каракачанов взе под крилото си този продажник.

Жалко. Явно българите не иска да ги свързват с националисти. На следващите Дост ще изместят ДПС , а ГЕРБ може да го заменят онези момчета на Хр. Иванов то там има и едни дето не са точно момчета. Да са ни честити , но явно си ги заслужаваме.

Никога няма да съберете повече от (10-12)%. вижте това : "Ако се наложи: колко са готови да се бият за родината си ". БГ е в дъното на класацията. сърбия - 46 русия - 59 турция - 73

Каква ирония Турците станаха по патриьоти от Българите..

Обединят ли се с мафията следващия път гласувам директно за Бойко ,а може и за ДРОМ

Много шум за нищо! Като се погледне кой ще търка още няколко години банките в Парламента, ще се види, че новите лица ще са много малко! Тези, от РБ, които по принцип бяха едни от най-противните, този път ще са извън властта, където щяха да бъдат и преди, ако на ББ не му трябваха патерици! Но не е страшно, ще се присламчат тихомълком към калинките след месец-два! А Симеонов и Сидеров, на вълната на антитурските настроения пак са в Парламента, при това даже и не се чуха преди изборите! Сега ще се слагат на ББ или който е в управлението и ще си придават важност, че са фактор. А иначе - приказката за новия бардак е в пълна сила! И колкото и избори да правим, все тая - ББ с калинките и администрацията се е бетонирал във властта и колкото и да е мразен (вече!!!) от хората, пак ще е на власт, защото това са интереси! И парите са в тях! А останалите - пак към терминалите! Или в кофите за боклук! Няма спасение за България! Това е политическия "мат'рял" и това е положението! За съжаление!

не е все тая.

Разочаровани ще сте!И аз съм разочарован!Че не премахнахте до сега двойното гражданство и още позволявате на турците да ни управляват!Протурските партии се множат и лека-полека ще превземат парламента,а "десните"-ще са аут!Това трябва да е първата задача на новия парламент-премахване на двойното гражданство и реални наказания за купуване на гласове!Никой не може да ме убеди,че Боко за трети път печели с едни и същи резултати-при положение,че никой не го иска!Сега чакам да видя третата оставка от него!Чиститу на печелившите!!

Голям умник си, няма що! Именно двойното гражданство накара само 50% от електората да отиде до урните сигурно! Иначе, с едно гражданство, щяха да гласуват още повече! Вервай ми! Но това е така, защото такава "политическа стока" ни продават нашите корумпирани, лъжливи и крадливи политици! При това всичките са от един дол дренки! Без значение от коя партия са! А ти се връзвай, че именно гражданството ни пречи да живеем в нормална държава! С Винету за вожд!

Симеонов, само като го мерна и ми се повдига, супер противен тип, нагаждач и въжеиграч.

няма да има,най много 180 лв. Ще има въздешки,кършене на пръсти... тежки преговори...компромиси...целия цирк ще влезе в употреба. Ще се оговори основно за борба с престъпността..за малкия бизнес и ... други общи приказки без конкретен измерител.

Възможно е значи, да каже "Не" на ГЕРБ! "Да" на БСП значи! С Курнелия! Бах тия париоти!

БСП+ОП+ВОЛЯ=118 ... трябва и ДПС

Като нищо! Един от ДПС на чашка в кръчмата ми казваше: Абе сега сме на власт и к'вото напра'йм е сега. После може и да няма. (А иначе беше много точен и си държеше на думата.) Тия патриоти не са по-различни и яко драпат за власт, а и не се знае чий проект са и с чии пари, така че може сега да е наред и Четворна коалиция!

ТОЗИ СИМЕОНОВ СЕ ЗНАЕШЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ ХАЙДЕ УПРАВЛЯВАЙ И ПОСЛЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИВАШ ДА СИ ГЛЕДАШ КАБЕЛАРКАТА ЧУДЯ СЕ НА КАРАКАЧАНОВ И СИДЕРОВ МНОГО ПОВЕЧЕ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ НО ЗАРАДИ СИМЕОНОВ Е ТАКА

Към патриотарите : Нали искахте да управлявате България! Е те сега ви е паднало , герб без вашите гласове не може да състави правотелство !!

Или "бащицата" ще во купи с част от евро"помощи"-те и вие ще клекнете послушно в краката му !

... пише такива простотии ИЛИ СМАХАТ БеСеП-ар ...

то и на БСП им е паднало... имат прочее уникален шанс да направят анти-ЕС коалиция само ако се споразумеят с ДПС техни фирми да строят големият шлем. Доган е готов да разцелува портрета на Левски и да заклейми Турция, Ердоган и всичко останало. Червената нишка свързва в момента всички в НС (без може би Марешки, ама той с 12 депутата може и да участва, а може и не.

Преди винаги гласувах за Атака, но сега Атака прие всички идеи на Валери Симеонов и нито една на Атака. Така че да ме извиняват Атака, но докато са с този тулуп, няма да гласувам за тях.

Така е!Те "обединените" патриоти влязоха в парламента благодарение на гласовете на Атака-иначе биха били вън!!

Такава формация е абсолютно неизбираема - про и анти ЕС, про и анти НАТО, про и анти Русия, про и анти ЮП, про и анти ГЕРБ, про и анти капитализъм, про и анти социална държава. Трябваше да се явите на изборите поотделно и да си направите коалиция в парламента. Така българите националисти щяха да знаят за какво точно гласуват и вие щяхте да съберете много повече гласове. Можехте да сте втора плитическа сила но не стана.

Ще са разочаровани патриотите, да, защото повечето им избиратели видяха накъде клонят и преди изборите, особено Симеонов и знаеха, че ще подкрепят правителство на герб и точно затова не гласуваха за тях. Оказаха се и прави.

За мен тези изцепки на границата бяха излишни.Така или иначе турците от чужбина могат до докарат 1-2 мандата.Освен това гояма част от тези които живеят тук не са фенове на Ердоган."Патриотите" трябваше да се съсредоточат върху циганите. И то не със измишльотини като вкарване на жндармерия по селата. А промяна на някой закони и според мен трябва да има трудова повинност.Щото на мангалите им е все тая дали ще ги глобиш 1000 лева за кражба на 50 лева от пенсионер например.

Чувствам се , че сякаш сме в 1990 година и Борисов вече е на път да достигне постижението на дълъг управленски път на учителя си Тодор Живков, наистина " лош материал/ преди години /, а днес " мъдър избирател " , кога е прав Борисов. Ето затова няма да се върнат българите от чужбина, напротив все повече ще я напускат. КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !

Ми то и от чужбина са гласували за герб, не знам защо не се връщат тогава?! Но с избирателна активност около 40 %, явно останалите си живеят много добре...

Първо ще почна от зад напред , демократите най общо казано се самоунищожиха и то като гледам резултатите им го направиха повече от прекрасно! ДПС те не мислят а гласуват по команда и под строй почти като комунистите! Обединените патриоти не постигнаха желаните от тях резултати защото те са и толкова обединени че във всеки следващ момент могат и да се разединят поради някакви причини! БСП преименувала се вече за кои ли път прекалено наивно си повярва че могат да са първи и забравиха че са наследниците на БКП и че повечето хора са ориентирани на запад , а не на изток! И на края за победителите както се казва само добро доказаха че не е проблем да печелят избори в България! Народа го каза искаме ГЕРБ това е , на някои сега може много да им е мъчно но това каза по голямата част от народа които си направиха труда да гласуват , останалите както се казва Да СА Гласували!

Поучете се от съдбата на всички ,които вече ще гледат парламента по ТВ! Не търгувайте с доверието на избирателя!Не забравяйте обещанията!Не пердавайте идеите! Работете за законово обезпечение на целите: -задължително гласуване -отмяна на право на глас с двойно гражданасто....и другите хубави неща и ще ставата по-големи и по силни. Успех!

Това го дължиш лично на себе си - и ти тръгна да се правиш на русофобски ястреб, та да се харесаш на Запад, да галят и твойта тиква...Заради това загуби още толкова проценти!

Купи десетина одеколона тройной и заминавай за азиатската държава. Нямаш работа в Европа. Бягай там и живей една година и после говори. Времето на предимствата на дедите ти няма да се върне. Няма да има вече активни борци, предимство за жилище и влизане във висше училище. Няма да се чака 10 години за москвич и жигула, няма да има вече празни рафтове в магазините, опашки за тоалетна хартия и други дребни неща. Няма да има страх да не изпуснеш някоя дума и събеседника ти да напише донос в ДС. Няма да има ограничения дори да отидеш дори в Сърбия...Няма да чакаш за жилище 20 години...

А ще има много вазелин.....наркотици,изнасилвания,затриване на българския етнос,разбъркана азбука,ще плащаш сметките на циганите и още много от прехвалената демокрация

Много ми е интересно дали птреговаряйки за общо управление и подкрепа на правителството, ПАТРИОТИТЕ ще настояват за отмяна на Постановлението за заселване на бежанци?!

ченгета отвсякъде, сега ще направят 2/3 и ще докарат мажоритарни избори и депутати ще са Слави и компания и Азис разбира се

Интересното ще настане, когато патриотите започнат да се цепят. АТАКА не знам как ще искат да се коалират с ГЕРБ, а и ВМРО си имат собствена логика. Затова е мрачен Симеонов.

Патриотите ще се цепят, не сега но за в бъдеще това е категорично. Идеята на Волен беше да влезне в парламента, след това да се отцепи с 10тина от неговите и да си направи група, след това да осребрява както си иска. За жалост от това обединение загубиха и патриоти и атака, първите защото се надяваха на много повече гласове, а вторите защото се надяваха да имат поне 10тина депутати за нова група.

МНОГО МОЛЯ ВРАЧКИТЕ ТУКА,ДА СИ КУПЯТ НОВИ КРИСТАЛНИ ТОПКИ,ТЕЗИ СА ВИ ЗАМЪГЛЕНИ!!! ВАНГА УМРЯ,ЛЕКА И ПРЪСТ,А НОВА НЕ СЕ Е РОДИЛА! ТРАЙТЕ СИ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕНАПРЕГНЕТЕ ПОНЕДЕЛНИШКИ!!!

е голяма работа! Важното е уверено да кажеш, че си направил или ще направиш нещо, но всъщност нищо да не правиш! И какво като спряхте няколко автобуса? Те, турците слязоха от тях и преминаха пеша границата...И пак си гласуваха!Е, докопахте една уморена баба, която беше седнала да си почине, но какво е един глас...?!

че Местоган сега вече напълно се изхвърли от властта!През 2014 нарина фъшкиите на гърба си , като гътна правителството на Орешарски, след като си пи кафето с Боко, сега вече ще гледа Парламента през крив макарон!

Едва ли някой е гласувал наказателно срещу "гътналите"правителство на Орешарски :)) а и тогава "почетния председател " е казвал какво да прави ДПС.. Но че ДОСТ не влезнаха е хубаво

какво е можело повече бе Симеонов??? да спрете автобуси от Турция? Че вие и 1 не спряхте.

ПОНЕДЕЛНИШКИ! НАСПАНИ И НАЯДЕНИ СОРОСОИДИ!!! И ВИЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ,НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ ТОЧНО?! ИЛИ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ЩЕ ВЕКУВАТЕ С ПАРИТЕ НА ГРОБ ИЛИ БСП?! НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ИМА И ЕДИН ДРУГ СЪД ОСВЕН ТУКА НА ЗЕМЯТА?!

психоболни хулигани контактуващи с извънземни агенти на ДС алкохолици - това сте вие КОЙ ли нормален може да гласува за такива а сеньора Чуколина

ИЗВЪРШИХА ГРАНДИОЗНИ МАНИПУЛАЦИИ И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! ОТНЕХА СЕ ГЛАСОВЕ НА ПАТРИОТИТЕ! НЯМА ЛОГИКА ДА СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА 600 000 ДУШИ ЗА ТЯХ,А СЕГА ДА СА 300 000! ПРОСТО ФАБРИКАТА В КОСТИНБРОД ЗАРАБОТИ!!! ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВА ИЗБОРНА ПОБЕДА НА ГРОБ!!!

аре стига с тая печатница - смешни ставате.

КЪДЕ Е ЛОГИКАТА?! КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 300 000 ГЛАСА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ?! АЗ ЛИЧНО ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ПАТРИОТИТЕ И НИТО ЕДИН,АМА НИТО ЕДИН,ЗА ГРОБ! ОТКЪДЕ ИДВАТ ТОГАВА РЕЗУЛТАТИТЕ?!

че има манипулации на изборите ли? По цял свят има манипулации! Още Сталин го е казал-не е важно кой какво ще гласува, важното е кой ще брои гласовете!

си ги като пуделчета бб и те го слушкат- прости хватки, ноо работят. патриотизмът им отдавна е отишъл на кино. Човекът се е изхитрил да си купува власт с държавни пари и да им се надсмива на въздухарските изцепки.

пак сме в парламента тра ла ла ла

Че от какво са недоволни от Паричният фонд - сега ще си вдигнат таксата към герб, за да ги подкрепят ! Няма да е лесно на мутрата борисов - ще трябда да се прегръща със "припиканото мушкато" Сидеров - сега са официално женени ха ха Няма морал в политиката - само алчни за власт безскрупулни мафиоти !

" Изцепки по границата"???? По-добре е да се свиваме в миша дупка така ли? За да не разсърдим " рязаните" , че току виж станало нещо. На такива "мислещи" и 1000 г. робство са ви малко

Като се обединявате със биячи на бабички от клекшоповете и бивши изгори на Доган .. какво очаквахте? Всички разбрахме какъв е Г-н Желязков... (Сидеров де... от гръцки)

Ако бяха без Болен ,щяха да вземат още 5 % поне

Аз пък щях да гласувам за патриотите ако бяха без Симеонов и другия до него с черния костюм.

борисов им подхвърля трохи - в случая строителството на фамозната ограда и така си ги купува - хем с държавни пари

аман от този боико еи няма отарване от банския малоумник

Има няколко добри неща: 1. БСП вече не може да е първа сила и управлява- дори след ефекта Радев. 2. ДПС се разцепи и парадоксално трябва да искаме Доган да оцелее, щото идва Ердоган. 3. При управляващи ГЕРБ, ПФ и Марешки вече и аз емигрирам.

Герб заселва бежанци а Патриотите са крайно против. А да видим как ще се коалират

Много просто. ГРОБ заселва, а те строят къщи

ако бяхте без Батака, можеше и още.

А,за много българи и този резултат за вас е незаслужен.Особенно за този нечистоплътен човек.

Какво става с референдума, уж всички партии трябваше да се съобразят с него? Но ги е страх да не изпуснат кокала.

Тези , така наречени "патриоти", въобще не са трета сила, ако въобще са някаква сила! Та те са 3 партии заедно, а се сравняват с една (ДПС). Така, в трио, те се борят за 4-те процента.Ами ако бяха участвали самостоятелно - и трите нямаше да влязат в парламента!