Превозвачите се отказаха от блокада на столицата

Превозвачите отмениха насрочената блокада на изходите на София в петък заради предстоящи партийни прояви и разговори с КАТ и Пътната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Превозвачите се отказаха от блокада на столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чефо чайката се оказа много мек. не желая такива управници да ми защитават интересите

А не! Крайно време е да блокират и да стачкуват! И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ТРЪНСПОРТНОТО МИНИСТЕРСТВО ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ТИРОВЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖАТ ПО МАГИСТРАЛИТЕ, КРЕСНА, ПО ПЪТЯ ОКОЛО ВЕЛИКО ТЪРНОВО И РУСЕ! Събота и неделя без тирове! Нека стачкуват тези тираджии и да се разберем един път за винаги!

Как в цяла Европа тирове и камиони не пътуват от петък до неделя вечер,а все при нас не може?

Мъдро решение. И аз си мисля, че ако бяха блокирали изходите на София щяха да ядат много бой, а и тировете им щяха да бъдат натрошени и с нарязани гуми от изнервените "столичани". Баш пък софиянци не могат да държат като заложници на техните глупави искания, като ги знам какви са диви, по-добре да не се забъркват.

Господа автомобилни спецове . Транспорта в напредналите европейски държави е кръвта на икономиките им , а Вие предпочитате пред това иконамиката да се развива , да се забрани движението на товарните автомобили по автомагистралите за сметка на няколко насрани и вмирисани задници да не закъснеят за плажа !

не. аз искам когато асфалта е нажежен да се спират тежките машини за да не се деформират пътищата. нищо общо с плажуващите. когато изтичат средства за РВР на пътищата не вреди ли на икономиката? и накрая кво стана? има забрана, дето и да я нямаше все тая.

Явно са се сетили колко много бой щяха да ядат тези примати откачени !

от галоши като тебе,колко си нещастен!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи тировете ще минават през села и паланки с превишена скорост, полузаспали и т.н. Има ли некой дето да не му е ясно какво ще стане? И кой беше тъпанара дето реши това?? камионджиите ли са най-важното племе та сички да се съобразяват с тях?? Заплашвали с блокада?!? Ми като изгорят "случайно" неколко тира на блокадата може и да си помислят преди да опитат пак...

българска работа. вместо ченгетата да излизат яко през уикендите да следят и глобяват солено, те с техните измислици пак, само и само да спят по цял ден в патрулката...

аз съм "за" блокадата. трябва да се борим за правата си.

"превозвач" звучи точно толкоз тежко колкото и "оператор на ръчна количка"

ер ка?

ДУРГАРИ, И ДУРУГАРКИ ! ИДВА БАБА ЦЕЦА, ИДВАТ МЛАДИ ТАПАНАРКИ Студио "Совите , бТ & ТВ "Трътките"

Току що по БНТ казаха ,че са минали 24 г. Откакто сме се освободили. От какво робство бе скапани журналисти?

Роденият в робство не знае какво е свобода!

Задръстванията по пътищата се правят от задръстени шофьори, без значение дали са водачи на коли или камиони.

Роденият в робство не знае какво е свобода!

Мръсни наглеци! Неграмотници! Видяха обаче, че ако го бяха направили, щяха да ядат много шамари и на бърза ръка се отказаха. Големите мъже - тираджии, които едвам са закърпили средно образование, ще се правят на мъже и ще поставят условия на държавата и данъкоплатците й...

Ти като си завършил във "Факултето" по - горд ли се чувстваш?

господине, аз сам шофиор с икономическо образование. защо обиждате така представителите от даден сектор. не е интелигентно така. вие какво работоте? какво сте заваршил?

"шофиор, работоте, заваршил" Ако имаш повече от основно пак добре :)

написано е така защото пиша от телефона на латиница. после саита преобразува техта на кирилица. затова се получават такива думи ако искаш може и на англииски да си пишем . и на балгарскии на англииски те преважождам. ако искаш да се пробваме .

средно образование ли??? Те повечето едвам сричат... две изречения не моат да вържат

Така и не мога да разбера какъв е проблема с тировете по магистралите?

Никакъв.

Горещото време ,,качествения асфалт'' , голям поток почиващи ...още за обяснение ?

Изпреварват се, или пътуват в тъй нареченият "слонски кортеж", което наистина ги прави опасни при по-натоварен трафик от леки автомобили.

Колко гадно и долно нещо е Българската журналистика -как нагнетиха нарочно атмосферата и насъскаха шофьори срещу тираджии, вместо да напишат, че се водят преговори и ще се стигне до компромисно решение ! Колко долна и проста сган е БГ журналистиката - отврат ! Нищо чудно, че искат на власт да се върне чалгаджията от Банкя - той им е на нивото и всеки ден с изказванията си "твори" просташката журналистика !

колко да е долна? Най-много до долната глава на Борисов, за някоя свирка. Е, по-старите ще я карат все надолу към подметките.

mnogo nemogat da karat i trirovete sa vinovni

Добре се отказаха-иначе щяха да ядат бой.

Точно по тези пътища е наложително да няма ТИР-ове! По магистралата мога да го изпреваря, а по тесния път става проблем!

И по магистралата е проблем, когато тръгне да изпревара друг ТИР с 90 км в час. И то проблема е огромен, защото идваш зад него в скоростна лента със 120 - 130 и той ти се врязва на 50 метра пред теб. Предимството на по - големия за съжаление!

Тя и без това си е задръстена и блакирана навсякъде, що ше съ абат! Само да стоят и да викат.

В цяла Европа, почти те задължават да караш по магистралите им. Само в смотаната България НАСИЛА вкарват товарните автомобили в първокласните пътища и ги гонят от магистралите. Може ли някой нещастен ЕКСПЕРТ да даде пояснение: КЪДЕ Е ПО - ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТТА ДА СТАНЕ ПТП С КАМИОН - на магистралата или "подбалканския път"?

Ей смотаняк. Никой не те задължава да караш по магистралите в Европа. Знаеш ли, че в Германия ако се качиш с камион на аутобан плащаш винетка а ако се движиш по второкласен път си освободен от това...? Нещо по въпроса...?

Абе говедо неграмотно, в Германия НЯМА ВИНЕТКИ ЗА КАМИОНИ а се плаща така наречената такса "Toll Collect" която е според изминатите километри и евросертификата на камиона. Селянин и друго трябва да ти е ясно, дори и да караш по BS, или така нареченият "национален път", пак се заплаща такса. А от скоро се заплаща и вли Чул чобанина за винетка и побързал да се изкашля!

Нека блокират!!! После актове на всички и пълна данъчна проверка на фирмите им!!! Няма да се научи на ред това племе!!! В цяла Европа от години е така и не само по 3-4 часа в петък и неделя а пълна забрана през целия уикенд!!!

На калпав шофьор, камионите са му виновни.

TИPAMИCУ

На калпав валякчия, гумите на валяка му пукнати!

Не е верно.Във всички околни страни /Тур.Гър.Мак.Сърб.Рум/е разрешено. Ако в България се въведе плътна забрана петък- понеделник, опашката на Калотина в понеделник ще е до Метро Божурище . Освен това, всеки водач на тежко-товарно МПС може да управлява кола ти, докато ти не можеж да караш камиона му. Може да не знаеш, но МАТ е с ръст от 5 % за последната година.Нещо друго да е пораснало в България?Затова хубаво е да викаш "племе " на себе си.

карането на камион ти се вижда сложно? вервем ти... Аз и неговия камион мога да карам, и лодка мога и делтаплан мога... А и ти и той не може да правите половината от нещата за които са ми плащали и ще ми плащат

Не е верно.Във всички околни страни /Тур.Гър.Мак.Сърб.Рум/е разрешено. Ако в България се въведе плътна забрана петък- понеделник, опашката на Калотина в понеделник ще е до Метро Божурище . Освен това, всеки водач на тежко-товарно МПС може да управлява кола ти, докато ти не можеж да караш камиона му. Може да не знаеш, но МАТ е с ръст от 5 % за последната година.Нещо друго да е пораснало в България?Затова хубаво е да викаш "племе " на себе си.