назад

Президентът от "Царевец": Вярата на народа в неговите собствени сили ни е нужна и днес

11:40 | 22 септември 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 233 4610

Коментари 233

Мунчовата реч отново е в стила “крокодила е по дълъг, отколкото зелен”

Президент,който нарушава конституцията, не е президент.Примери много... Типично за комунистическата паплач.

Да.Особено след като надроби всички глупотевини.

Сега имаме лизач на путки…

Честит празник на целият прост български народ.

За последните 6 месеца тоз тъпунгер е дал повече интервюта от колкото да целия си мандат. Не мога да го трая вече, като го пуснете и си спирам телевизора.

Чиче, ти си по-тъп и от него!!! Въобще знаеш ли, какво е интервю??? А, още нещо,мятай телевизора през прозореца, че Радев ще спечели втори мандат!!!

Гледам банкянското таралежче нещо не му се кандидатира за президент. Защо ли?

Защото прави разлика между партиен лидер и президент. Други въпроси?

Не знам каква разлика прави ама да си погледне първо рейтинга. Герб е история ако не го сменят скоро

Нали въпросът беше защо не се кандидатира за президент? А рейтингите ще си ги мерят на изборите :)

Честно не мога го гледам ушатия идиот , гади ми се от него и хунтата му. Малко остана ще гоо издържим. Отпадък е Мунчо.

Ще гласувам за Румен Радев , Президент който показа че в България народа не уважава крадците и лъжците отГРОБ ! ДОЛУ ГРОБ !

Оди го цуни симчо.

до "До да, а (нерегистриран)" "Радев е дълбоко комплексиран човек с мания за величие! Напомня крайно притеснително на Хитлер през 33 г." А пък Борисов ми напомня на Хитлер през 1945 г. във Вълчата бърлога. Един луд, който мести несъществуващи армии и живее в измислен свят. Точно както Борисов сега. Бленува за власт и имунитет, че иначе ще го застигне народното възмездие за престъпленията му срещу държавата и ЕС. Дубай, ще му се стори тесен! Той нали Шиши вече е там.

Зеленият чорап пак се изходи .

Ха-ха

Празник е, когато не чета лицемерие. Честит празник Българи !

Къв се е подул...добре че не плю както на предишни национални празници

"Радени вълнения" Шокирах се като го чух да чете на английски пред световните лидери. Хора годината е 2021 моя син във 2ри клас чете на английски по-добре от президента и не това не е за хвалене. Срам ме е от него.

Борисов чете!!! Сигурно е били Винету.

Някога и мен ме беше срам от Плевнелиев. Добре, че си го прибраха американците.

Радев това, Радев онова.. А банкянския отпадък направи много пари за 12 години..

Национален предател и системно нарушаващ Конституцията на РБългария, да ни поучава!

да говорите гадости за Президента и бившия Мин. Председател на РБ. Това унижава всички ни. Всеки ще си получи по заслуги, но намалете цинизмите.

Лизача Ушат от царевец се провикна-вече свире на кавал и дава за анал

нещо грешеиш. Лизача е от Банкя. Има го документирано в ПИК.

до Ти грешиш! (нерегистриран) Как не можа да си разпознаеш вожда!? Само простак-пожарникар, може да прави това, но не и натовски генерал. Явно дрогата съвсем ти е размътила мозъка. Ако го имаш въобще!

Хаха, селянин. Пълен овчар. Този поглед на ястреб дето е отправил…..Само стадото му липсва на този ненормалник.

резил си за България!

Борисов, Борисов е истински болният. Защото е зависим от: Властта. Без нея е беззащитен. Парите. Алчен и комплексиран. Жените. Много е наранил и знае, че това се връща. Иван Гешев и Сотир Цацаров. Във всеки момент те могат да го приключат „по устав“, както се казва. Но и те са зависими от него. Ахмед Доган. Защото го превъзхожда. Делян Пеевски. Знае му тайните. ГЕРБ. Последната му сламка на давещ се… Политическите опоненти. Губи битките с тях, скоро и войната. Неподвластните му медии. Осветяват тъмните му страни. Мислещите хора. Той знае, че те знаят какъв е. Възмездието. Знае, че ще се случи. Истината. Лъсват лъжите му, дори от биографията му. Правосъдието. Знае какво го очаква и знае защо. Приятелите. Не са истински, а и е предал повечето от тях. Големият бизнес. Знае какво е причинил, очаква отмъщение. Господ. Езичник е, но го е страх от наказанието. Охраната. Може да го предаде всеки момент. И още куп страхове и зависимости. Паниката му идва обаче от президента Румен Радев. Уж воюва с него, но всъщност изпитва животински страх. Той е обсебен от личността на Радев, комплексиран е от него, завижда, мрази и го ненавижда. Медицината нарича това състояние обсесивно-компулсивно разстройство. Свързано е с разстройство и силна тревожност, съпроводени с натрапчиви мисли. Страх и очакване за нещо лошо. Това го бута към ирационални действия в опит да преодолее тревогите си. На практика губи спокойствие и възможността да взема зрели решения. Страх го е, както Заю Баю от Кумчо Вълчо... Става и ляга с името му на уста. Сънува кошмари. Твърди, че го следи с дрон, че му снима спалнята. Напоследък се е вманиачил, че му носат торби с пари и подкупва цели партии. Ами ако е тако поне на 30%, значи може да е подкупил Севда и други от най-близкото му обкръжение. А дали е сигурен, че Севдето не е снасяла на Божков това-онова по време на месечните си посещения в офиса му? Не му е лесно на най-зависимия! Години наред българите сме зависили от този най-зависим човек. Грешка и срам, от които трябва да се отървем.

ЗА да а (нерегистриран) И на теб също, да ти се връща! щщд, друсан герберопитек

Болният си ти! Радев е дълбоко комплексиран човек с мания за величие! Напомня крайно притеснително на Хитлер през 33 г. Надявам се на здравия и разум на хората да не се допусне подобно печално за страната и хората развитие!

Засмърдя на зелени чореапки :(

от Борисов ще да е. Нали и той е Генерал-парашутист награден от Доган за особени заслуги за разграбването на България.

Гадев

На тоя му дай фуражки и пушки. И да празнослови.

За герберасткия кандидат президент? Да не е самия тулуп?

Ако не е Цецка стегайте мешките и към Дубай.

И ДПС само да издигнат кандидат Рублен е история.

Боко как се гаври с вас и ви държи в напрежение :)

Честит Празник и на Вас, господин Президент. Показахте много пъти, че сте истински български генерал и смел летец-изтребител. Никой друг не успя да се опълчи на мафията, на свинската мафия.

Много патетично. Дай малко по борбено. Какви са тия кавали!

... и пръднята му мерише на рози .. това си пропуснал но е вярно.

Резидент!

Плевнелиев ли!

Президентът Плевнелиев е на светлинни години над недоразумението Радев! Истински културен, наистина знаещ езици, успял човек и то в преди да стане Президент! Радев е посмешище, помислило се за Пиночет!

Експресно допитване на Алфа посърч: Ако сте платен герберски трол-хомосексуалист цъкнете минус. Ако сте достоен българин борещ се с герберастката ин хаус мафия цъкнете плюс.

Ако сте от отбора на джендърите и русоробите цъкнете "плюс",ако сте нормален човек цъкнете "минус".

Президентът от "Царевец:Дрън-дрън ярина и клишета.Ей Фатмак никой няма да ти прости разбиването на държавата

Чиба,фатмак- разединител.

Радев е ной-достойния президент който сме имали. Дори бих казал , че България не го заслужава

Ами крайно време е да го направят губернатор на някоя россииская губерния,на нас не ни трябва такъв идиот.Защо ли му викат Мунчо?

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат завинаги в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години! И пак ще бие за 16 пореден път на предстоящите избори!

ни насаждай толкова плоско мислене. Има и още герои. Предпочитам безименните такива.

квото и да плюете президента Боче шкафаджията си отече в канала тъпото е че не подхвърли малко евро на феновете си пак ги надигра пък еврото закво му е нал ше ходи в панделата

Разединителят на нацията Радев е виновен за всичко! Той създаде хаоса направи опит за метеж, наруши конституцията и направи така, че партиите да не си говорят. Фатмака освен че открадна пари за апартамент и заплати на любовницата си взимаше в продължение на 5 години по 15 000 лева на месец, нищоправеца. Направихме го милионер, а той съсипа държавата! Явно още се учим на демокрация и ще стигнем до истината по трудния начин.

е къф русофил е тоя бе глупчовци!? нали е учил и щатска военна академия и нали днешният свят разумните хора ще неще Русия я има на картата и трябва да се съобразяваме а не подтиквани от САШ да се наиграем на войници и на санционирани и кво ли не

Изкарал40-дневен курс и толкоз!

Сега остава и вярата на народа да окрадат комунягите!!!

то няма комуняги вече!... ами няма! отвори си акъла и виж огледай се ослушай се! много крадльовци останаха но не и истински комунисти, ... почети малко за комуниззма бе поинтересувай се недей като глупанак дето не всява смисъла

Глупака си ти, че вярваш в утопична идеология, която налага репресии спрямо други инакомислещи хора. И на гроба си слагате петолъчка вместо кръст. Всички комунисти вкупом сте виновни и съучастници, дори и най обикновенния член на комунистическата партия даващ подкрепа за тази мракобесна философия. Зад лозунгите на равенство, братство, справедливост се крие уродливата същност на извратени садисти и лоши хора.

с мая зная ти ще си докрая Стари софисте, извъртачо, заблуждачо! Цифункьо! Кого лъжеш? Истинските комунисти умряха преди девети '44, а останалите се отвратиха от деянията на паракомунистите - такива като тебе! Ваш идол е лъжата и затова ви е необходима вярата на хората. Без нея сте за никъде. Скоро хората ще ви низвергнат, невъзможно е вечно да лъжете. Имай в предвид, че в България само около 20-30/ от населението са от сектата на комунягите, не е много.

Предците са обичали България и народа, обичали са българската държава, независимо от обстоятелствата, а нашия резидент злобно раздели нацията, хвьрли я в лапите на чалгари и мошеници, оплю българските институции, защити шпионите и хулиганите….Не е честно да ни управляват нищожества!

В теб е надеждата ни Румене. Спаси ни от тази герберска ин хаус мафия.

надеждата ни Румене е да се гътнеш

Ако Левски излезе от гроба ще се просълзи от мъка и ще каже- За това ли се борих, да ви управляват такива нещастници, готови да продадат България, да насаждат омраза сред собствения си народ, само и само за лични облаги. Нещастний ми народе, опомни се!

Няколко причини поради които ще гласувам СРЕЩУ Радев есента: 1. Русофил, предложен от ген. Решетников на БСП, служител на чужди интереси. 2. Корумпиран генерал, който с държавни пари осигури втора заплата и апартамент на любовницата си Деса. Корумпиран президент, който обслужва обръчи от фирми около президентството. 3. Международно изолиран, без никакви важни посещения по света. Дори първите му приятели руснаците го отсвириха. 4. Нищоправец който пропиля 5 годишен мандат. Няма нито едно постижение като президент. Не разбра, че трябва да работи за България, а не да се бори за власт и да разделя нацията. 5. Авторитарен лидер, който иска президентска република и край на представителната демокрация, подобно на Русия.

Рядко гнусен човек.

Смятам да те наахраня със вера, както бе казал Вапцаров във небойте се деца, ама аз в друг смисъл!

Е празник на целия български народ и е символ на обединението на България. Такива думи от човек който умишлено изключва различни части от народа на България с всяко изказване е меко казано лицемерно и нагло. Според многото изказвания на така наречения ни президент, всеки който не е с така наречените партии на протеста и не подкрепя него лично не е част от българския народ. Човек, в който прави всичко възможно да противопоставя българите ни също други няма място на честванията на съединението на България.

Радев, мачкай Тиквата и Каскета, ама яко!

... мачка ... с гол гъз

Долу националпредателите, които получават инструкции в руското и американското посолство! Да живей България!

Мунчо пак с неговите клиширани кухи фрази от времето на соца. И визуално, и ментално е одрал кожата на Тодор Живков, дори се говори че е негов незаконен син.

Само мръсни гербаджии могат да плюят във форума под новината за честването на Българската независимоат.

Орел и охлюв На върха на една липа сред Стара планина орелът съгледал гадинка нищожна, гърбата, рогата, по-мръсна от змията, от дявола по-грозна!... - Какво ли е туй нещо тука? - извикал Царят на въздуха. - А, виждам, охлюв!... Игралото на естеството, животец във една черупка, подвижна кратунка, гневът или смехът на Божеството... Кажи ми, жалко то творенье, как се покачи тъй високо? - С пълзенье! - извика рогатата гадинка. Така че, по-полека с охлювите. Даже един охлюв, пълзейки упорито, с ежедневни усилия и трудолюбие, с ясно съзнание за целите си, може да стигне висините на орела.

Репликата се отнасяше за поста на ник Чест. Грешката е моя, за което моля да ме извиниш.

За твое сведение, преди малко се изкъпах. И го правя всеки Божи ден. Т.е., мириша на чисто. Мръсен и вонящ е твоя идол Мунчо, зеленият чорап, който се представя за народолюбец и по-по-най българин. Вонят му памперсите, които пълни непрестанно. Щото се е вцепенил от страх, че след по-малко от два месеца ще мачка чаршафите в Централния. Личи си му по физиомутрата, целият се е спекъл от злоба. Айде весел празник...

Ами тя надеждата си умира последна ... А вярата в собствените сили просто ще я подменят във вярата към боговете от Харвард.

Надявам се , хората най- накрая да разберат РР не става за президент. За да бъдеш политик трябва да си диалогичен и т.н. Той е като кон с капаци.

не пропусна да си разнесе вонята...

Жалко, че президентът на Решетников, латино партизанина с вдигнатия юмрук, цапа с военните си ботуши български светини като Царевец!!!

Тъпото , пак изпълзя по празниците

Към новината