назад

Президентът Радев излезе от карантина

17:06 | 01 март 2021 | Редактор: Калина Петрова 257 10336

Коментари 257

Смешно, глупаво и жалко човече. С този пост колко добрини за България можеше да направи. А ми беше симпатичен. Военен, летец. Сега какво-Мунчо шпаклата. Ще остави след себе си едно тъмно, вонящо петно в историята на президентската институция. И не ми пишете, че Плевньо бил по-лош. Неговото Деси поне е умно, красиво и роди дете. Радевата си я знаем... И голям предател излезе еййй. Предаде страната, семейството, приятелите, руснаците, абе всичко което е възможно.

Боко шафиора къде ще пътува днес с джипката?

Много тролчета днес,колко плащат Гроб днес?

Той е! Румен Радев е !! Без алтернатива.

Тоя червен президент не в карантина, а в панделата с цялата червена сган, дори най-добре на екскурзия без връщане на местата построени от родителите им: на остров Белене или курорта Скравена!!!

Абе той Каскета се опита да го вкара у панделата,ама май настъпи мачето за опашката...

Че тая празна червена кратуна беше цял мандат „под карантина“.

и без това нищо не прави така че пак да влиза в карантина. така или иначе му тече заплатата

Десито как е какво прави

0

Явно нещо без него, щом тя е положителна, а той не е.

А, бе, разкарайте го клепоухия. Деси как е ?

Настоящий красной пиздец

ДЕСКА НАЛИ Е С КОВИД !! ДА НЕ ГО НАСНИМАТ ПАК !!! НО ДА ШПАКЛИШ МЛАДИ ДЕВОИКИ ОТ ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ ?? МУНЧОВА МУ РАБОТА !!

Чакай малко,я дай повече яснота!!!! Радев изневерява на Деса и ходи да ближе чужди дуди това ли искаш да ни кажеш и откъде знаеш това доказателства има ли?

Та той си е под карантина от денят в който стана президент. Почти никъде не ходи, тъкмо тръгне пък те го върнат. Сега искаше да ходи на връх Столетов, и там май няма да ходи. Най добре да си ходи от Дондуков, по добре за него и народа.

То, най-добре е да си ходи в къщи - в село Славяново.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

.... и влезе в затвора

Доста невнятен ми се вижда след карантината.

"Не дразни лъва - глоба 2 лева!"

......Президентът Радев излезе от карантина...... Тоест, Мунчо излезе изпод полата на Деса щото Митрофанката ще го вика да му набива обръчите скоро и той трябва да е готов със наколенките, налакътниците, ибрика и шербета. Имаше да изпълнява толкова много задачи поставени му от Решетников а не успя нищо /както винаги / че не ми се мисли как ще го хока Елеонорчето и как ще му дърпа клепналите ушички. При него руската поговорка - правехме ужким всичко за да стане по добре а пък се получи както винаги. Такъв си е наш Мунчо ама рашките пак заложиха на куц кон. От глупост, от що ли или просто такъв им е матряла на контингента от предатели с който разполагат.

А кога ще излезе от президенството, че се застоя много и почва да прави неприятно впечатление?

Лъвът излязъл от зоопарка и изял един министър. Веднага го погнали. Върнал се той в клетката при лъвицата. А тя му вика: Глупако, аз преди десет дни изядох президента и още никой не е усетил...

На кого му пука за еднодневки.

В карантина ли е бил? Аз пък се чудех защо атмосферата е толкова чиста от десетина дни.

Тоя мушморок пак ше развали празника.

Заглавието да се чете: "Мунчо изпълзя от дупката".

Мунчо пак се прави че зависи нещо от него,

МУНЧО ШПАКЛАТА ИЗВАДИ И ПРЕД СТРОЯ СЕ ПРЕДСТАВИ !!

Яко, бе пич!

Аз пък обичам Радев и Деска

Излезе от карантина, сега чакаме да влезе в затвора

Чаках да пуснат новина за пРезидента и Разеденителя на нацията, за да споделя следното: Завчера, пресичайки улицата до нас, минах покрай паркирана сива кола с надпис: "Ремонтни услуги, шпакловка, боядисване, грундиране, фаянс, Вик". Напуши ме смях. Познайте защо.

Мунчо незабелязано изпълзял невредим.., а митресата кога ще я изписват :)

Утре да чакаме поредната глава от "Политически популистични речи for dummies".

Младежите повишиха РАДЕВ във презтижната титла Шпакловчик А ние по старите на това ВИКАХМЕ ЛИЗАЧ

PEYTSCH

Удължете му карантината да септември.

Превратаджията затвора,там ще му е карантината

Стига бе човек ако вкарат РАДЕВ във затвора те ще му разцепят ушите от секс

Карантината на фашиста свърши и почва да с.ре дивотии

фатмака е излезнал от карантина, което си е добре! а след 04.04 ще излезе и от президентството, щото импийчмъндосването ще започне веднага след изборите!

А дано, ама надали.

Честит Чичо Грънч, скъпи приятели! Нов месец – нов роман. Представям Ви третия си роман – „Мироречие”. И този път, както и при двата предишни, няма нищо случайно. Самото заглавие – „Мироречие”, подсказва, че темата този път е възможно най-глобалната и актуална, засягаща целия съвременен свят. Именно този роман е и моят отговор на все по-агресивните, безпардонни, противоконституционни и противоречащи на еволюцията намеси на всевъзможни съмнителни неправителствени организации, които чрез всякакви методи осакатяват богатата реч в различните езици, създадена в течение на векове от човечеството. След като думите „майка” и „кърмене” (в скандала със Сашо Кадиев) вече са забранени, а цитирането не само на Боби Фишер (в скандала с Орлин Горанов) е престъпление, сравнимо, едва ли не, с убийство, то аз Ви представям един своеобразен и лишен от всякаква дискриминация Език на мира. Посопете се в свят, време и език, които не са никак далечни. Романът „Мироречие” е написан за точно 32 дни – между 26.01.2021 г. и 26.02.2021 г. 32 дни непрестанен труд, в който са комбинирани почти всички усещания от широката палитра на човешките чувства. Предупреждавам: Романът се чете и асимилира много трудно. Всички граматични и смислови грешки вътре са допуснати напълно умишлено. Причината: Изменената и недискриминационна граматика на Езика на мира. Ние не си даваме сметка, че говорим на едни изключително богати на омраза и дискриминация езици. Крайно време е това да спре. Затова, дами и господа, приветствайте Мироречието! Прилики с действителни лица и събития вътре няма да откриете. Такива, чисто и просто, няма. Единствената случайност е днешната символична дата, на която преди 80 години официално влизаме във Втората световна война. Разпространението на романа отново е напълно свободно и безплатно. Желаещите могат да получат достъп до файла от линка, който ще бъде оставен долу или пък да го поискат лично, изпращайки ми съобщение. Не желая да вадя пари от всички видове своя твоческа дейност. Така е било, така и ще бъде. Търсят се доброволци, които да преведат книгата на родово обособени езици, тъй като този път творбата засяга глобален проблем, надскачащ България, Балканите и техните тлеещи конфликти. Благодаря предварително на всеки, който ще прояви интерес и ще се включи в разпространението на книгата! Желая Ви (не)приятно и продуктивно четене! Мироречието е устремът към несвяста. https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4

Зеленият чорап не липсваше на никой,той е карантина от 4 години

Мунчо Шпакловчика възобновил срещите, с които се прави, че нещо прави.

пикльо, Борисов, какъв е ? ЛИЗАЧ! Или американска подлога? Тия дето ти го набиват в главата, да знаеш не е акъл. Друго то е.

този прякор е запазен вече принадлежи на Румен Петков

Това дето пишеш за Набиването да не би да ти е останало във мазния ГЪЗ?

А бе....що го не врЪ майци ти...а?

NeXu s (нерегистриран) Защото ни омръзна да ни управляват КОМУНИСТИ, дрОгарю. Вече 30 години България, е в блато навряно от неуспелите членове на БКП да се "реформират". Ако беше останал Живков, сега България, щеше да е реформирана европейска държава. По-напред от Румъния и Гърция. Да. Точно Живков, беше започнал вече "Перестройката" на Горбачов , още преди той да си е мислил, че някога ще затрие СССР. Ако не бяхте вие, КОРУМПИРАНИТЕ КОМУНИСТИ, България сега щеше да е като Китай. БКП, СДС, ДПС, ГЕРБ, БСП, НДСВ, и т. н. СЪСИПАХТЕ И ОГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ ВИ ХАРЕСВА ИСТИНАТА? Така ли е продажни боклуци такива! И за това все го триете, така ли? АКО ОТНОВО ГО ИЗТРИЕТЕ БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ. ДАНО ВИ НАТРЪШКА КОРОНАТА ВАС И РОДАТА ВИ. Шибани гербери. затвора ще ви се стори тесен. Гнусни комунисти.

Царят беше най-големия комунист.

тази с които се беше заобиколил бяха все гнусни комунистически отрочета. Възпитавани в духа на Ленин и Сталин, а не на Маркс и Енгелс. А пък и той се беше върнал заради имотите си. Дреме му за България, както на Борисов.

царят е руски агент разорен комарджия е той

Че, той откакто е на Дундуков е в 24 часова карантина вече 4 години. Никой не го бръсне за слива!

Нали му тече заплата от 15000 Лв 4год х 12 месеца = Сменете Сами!

Абе дирници що ме триете БЕ маскари?

едно милионче

Путьо Маринкин, питай колко е заплатата на шефа на ЧЕЗ или Софийска вода и тогава гледай в канчето на Президента!

Откакто Радев летя с дрона, за да заснеме компрометираците снимки на бат Бойко, снех политическото си доверие от него. Е, и той сне дрона, но късно е либе за китка

Ти верно ли си идиот?

Идиоти са тези, който са ми сложили плюс. Няма как президента да лети с дрон. Но всички, който го плюят са толкова просто, че дори и това не могат да разберат

Съжалявам, но както си го написал се разбира обрато.

Фигуранта на Божков зове за метеж. Разпалва омраза, насъсква палеж. Бламира кат' Тръмп народния вот. Властта нагло иска през задния вход. Издигнат от руски агент нам враг и клел се е явно под чуждия флаг, държат го едни комунистки в страх, а друга разведе го и стана за смях. Решил, че е някакъв нов Пиночет, на Сталин и Хитлер първи брат'чед. Палячо опасен, но с акъл на дете, избран нискочел от он'ва ДПС. Съсипва държавата. Събрал е екип от ДС русофили и друг пълен шит. В минало време примами мнозина. Но свърши се тая. Сега са малцина. Безотговорно с протести сее зараза. Нехае за хората, но Талин го сряза. Шапкар, ама бил правил коремно... Мандата излиза солен до последно. Официалните празници в тази страна омърси и превърна в терен за война. Свъсен и зъл пред клакьори отново избива комплекси в помия от слово. Нашепват в ухото му смахнати речи. Удавен в злоба дорде срича се перчи Викат му Мунчо, селянин дилетант. Пръв сред другарите кух интригант. Народна любов описва го с думи: Лобиста на Грипен, разтягащ локуми. Льотчик фатмак, клепоух нищоправец. Дурак самовлюбен, кат оня от Правец. Чорапа зелен, мафията подкрепил. Мрака сплотил. Нацията разделил. Слугата на Кремъл. Адвоката за Крим На колене пред Кирил унижения мим. И към всичко това добави лъжата. За метресата, договорите, колата, за инвалида, за ПТП-то на бащата, за записите..., а сега и за децата. Не боен летец, а презряна мишка. Московска подлога на къса каишка. Под чехъл, род и родина предал. Това е позор, а не генерал!... С Ковида щом страната се справи и много решиха, че вече са здрави, шпиони при Мунчо прокурора надуши и ярост огромна метежа отпуши. Мутри вън! Викна и вдигна юмрук. Чуха паролата мутрите. Вече са тук. Платени от Белград, Дубай и Москва, престъпници ядно се зъбят в нощта. Паднаха маските. Вижте площада! Протеста е флашмоб Лумпениада! Наивен ли си, продажен ли, прост, подобно на Мая с Череп за бос? Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Оставка! Дере гърла наетата чета. На кабинета, на прокурора и кмета, на СДВР, съда, шефа на парламента, БНТ и другите там. Сега, на момента! Фиксирани кат' алчен античен циклоп. Властта нека падне! Пък после потоп. Целта е хазната, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия. А Мунчо Фърчилото на щат диверсант е очакван в затвора любим арестант. Презират народа местните русофили. Без свян го отричат и хулят: Дебили! Безродници, целите сковани от злоба с вековната стигма на русороба. Изменници, слепи слуги на хазарите. Громят наш'те. Хвалят господарите. Лицемери! Плюят западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. На сериозно се взели шайка водачи. Блогъри, адвокати, чалгари, готвачи. Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. За избори хленчат. От избор боят се. Само ако печелят - тогава броят се. Ала загубят ли - били те фалшиви... На крива ракета - звездите й криви! Знай, готвят капани с вота машинен! Там чака ни хакер ехидно нахилен. Не беше отдавна пробива в НАП. Забрави ли вече? Или си глупав и сляп? Конспиратори тихо в един ресторант, пишат изборни листи, пишат и план. 3-те фалита помниш ли на бюджета? Червените пак ще повторят сюжета. Дом трудно строи се, а изгаря за час. Мислете! Сирени лукаво пеят за вас. Коварни дарове от Данай обещават. Събудете се хора! 90-те възкресяват! Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има. Не ще ни уплашат трима, чет'рима! Не ще ни сломят! Не щем диктатура! Горд древен народ сме с ярка култура! Метежът умря и страх Мунчо скова, понеже за рапорт ще ходи в Москва. Ще дава отчети на Белград и Дубай, на ОЛАФ и прокурора и... Край!

Вчера в нашата родина COVID натръшка стотина Депутати и министри гърчат се кат глисти От трибуна нашта Цвета хвърли се като комета Щом не вярваш погледни я - станала мастия Вчера рано от зарана Красето министър стана Ходи той с торбичка Билла армия да сбира Владито пък за беда данъците ги проспа И за смайване на всички - ей го без парички Със червените ботушки Дончев пак продава чушки Сачева пък зад врата - вири си краката Ой, детенце, мило, сладко я послушай твоя татко: Няма радост по-голяма да затвориме Лиляна А пък Бойко хей така с мафията се заигра Ха сега ми вий кажете - де са му мадете? Над софийските павета пеят весели звънчета Бялата патрулка мина, с Бойко към пандиза

Слабо, много слабо, дрОгарю!

Гледам снимката и се чудя , на руцко маската ли е омаляла или ушите са му пораснали докато е бил карантина ?

Куклата на Каналето, Помните ли я? Ето от къде са взели първообраза!

ослушва се човекът какво ще каже решетников дал шъ го земне за още едно мандатче

Идиот!

Павелчо, всички сме идиоти, както казва в едноименнтия филм Ларс фон Триер, но ти все пак, да питам кого визираш

Радев сега усвоява фотошоп за нови компромати нали е специалист с пауерпоинт

Каква инициатива, какви три морета!? Той я натресе да я организира правителството, без самият да има грам отношение към нея. В тази трудна за целия свят година какъв резултат очаква? Всичко ще бъде по видео връзки, както беше миналата година. Ако иска да пита президента на Естония.

При руснаците имахме опашки за банани, сега при американцитр имаме опашки за ваксини. Значи тогава сме били ваксинирана република, а явно сега сме бананова

Минчо няма ли да коментира Мая с оранжевите маски

Мая вика, че оранжевото било техен цвят, ама не били те, били Герб

Защо оня там, вече не споменава жертвите финландци и румънци, дали живота си, за да може Русия да ни разпарчетоса на четири части, признатата ни слец Цариградската Конференция, Българска Държава в етническите ни граници ? Защо оня там споменава само руските жертви, дали живота си за да я има днес Северна Македония? Нали сме Християни? Нали пред Смъртта всички са равни? Само московските цигарени трафиканти ъ техната решетна диария са на друго мнение? Кажи бе Копейкин. Кажи бе Малинка. Защо така? Защо вкарахте внос от Сърбия, кости за Паметника - Костница на Съветския войн, в Лозенец ? Костите на жертвите пропили се с антифриз във Варна, не бяха ли достатъчни, та вкарахте кости внос второ направление ?

О Шипка ! Защо Българските Опълченци, бяха оставени без храна и вода, като руски космонавти в Международна Космическа станция ? Да хвърлят телата, докато дойде Радецки, като товарен кораб с храна на Илон Мъск ? Защо ?

Се чуди как да ни направи руска губерния.Еи тва му е единствената работа на тоя предател

Към новината