назад

Проф. Аргирова: Много съм огорчена - учители ме питат колко ми плащат да говоря лъжи

10:16 | 28 октомври 2021 | Редактор: Рая Георгиева 177 12722

Коментари 177

Тая дърта крава да си отговори на въпроса защо българите и българската държава съществуват толкова века и са най-старата държава в Европа ., тя седнала да говори глупости (но мисля ,че по-скоро и е платено). Отговорът е много елементарен : Българинът има има развит изключителен инстинкт за самосъхранение !!!

Много правилно те питат??? Отговори им...колко???? Надявам се да е много, защото иначе е обидно за жълти стотинки...

И аз бих те попитал същото.

умен даскал и зелен кон на тоя свят нема

За това се изказва по всички въпроси

Учител, мучител - идиотите са на всякъде 80%!!!

"Там сме 14-15 професори и доценти, които даваме всичко от себе си, за да отговорим на всички въпроси." Именно такъв академичен бюлюк е най-опасен! Не им вервайте!

Ваксините са такива, каквито са", реагира проф. Радка Аргирова. Аз не желая да се ваксинирам с "ваксини каквото са такива",предполагам че и по-голямата част от умните хора.

Щом Вие се наричате "умни хора" , тежко ни!!!

Не се ваксинирай, не знам защо реши, че си умен обаче

Защото трябва да си адски т.п да си сложиш от това нещо.

Ами на тиб ли да вярваме? Кой си ти, че спориш с доказани авторитети. Заради такива като теб България е най изостаналата строна във всяко отнжшение!!!

И колко ти плащат да разправяш лъжи?

А на теб?

дрисла, колкото се оправи с ХИВ и с шмекерлъци стана професорка.

Скрий се!

А ти си тъп и надупен, гълтай

Всичко е добре, те са я питали, тя се е обидила. Обществото е разделено, не само в бг. Едни го правят с вяра в науката, други от страх, трети по принуда, други не го правят от не вяра в науката, от конспиративни теории, от страх. Това са хората. Сега ясно е, че се товари тая пробита, ограбена здравна система. Обаче кво толко странно има, хората винаги са били разделяни от нещо. Защо, когато вярващите в науката имат пълно доверие във ваксината, не се успокоят и не оставят останалите да живеят нормално и да не ги ограничават? Нали са предпазени, карат го леко, процента заболели е нищожен в сравнение с неваксинираните? Защо им пука за неваксинирания “ганьо”, за “глупците” и т.н. Защо е всичко това и цялата тази агресия от двете страни? Нека си мием ръцете и оставим всеки да решава за себе си.

Ако все още след една година обяснения не сте разбрали защо, тогава няма смисъл да ви се обяснява... Както някой посъветва, най-добре е да се смени надписа на Нардното събрание на "Всеки сам си преценя"

Добре де, ама колко иса и платили така и не става ясно ....

Народът ни е жертва на здравен геноцид, подла политика, зад която стоят користните цели и на докторския, и на властовия елит, всички болници са с COVID случаи и никъде другаде бялата мафия избягва да се лекуват други заболявания като се оставят хората да си умират по къщите !! Единици лекари си изпълняват Хипократовата клетва и задължения, докато болшинството от тях принуждават пациентите си да падат като жертви на лекарски рекет срещу евро или лева, превръщайки болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората като се подчиняват на гадовете рептили - антихристи и подчинените им слуги - правителствата - да възседнат тоталитарно цялото население на Земята, демек - да управляват сами стадото !!!

Ако прочетете пък статията с проф. Христова - директорът на Националния център по заразни и паразитни болести - казва, че Делта плюс не е засечен досега в България. Седнете и се разберете какво ще се лъже. Обидно е да не могат да те излъжат.

“ По думите й вариантът на коронавируса в момента, Делта плюс, има много по-къс инкубационен период, започнва със силно главоболие и отпадналост и изведнъж се стига до влошаване. Почти няма вече признаци като промяна на вкус и изчезване на обонянието, описа симптомите проф. Аргирова.”

Делта+ още няма в БГ, имаме делта , тъпанарино !

Прочети какво са написали, бот такъв

България , Румъния и Русия - това са държавите, където болшинството пращят от акъл и съответно мрат ежедневно ...

Да не се тръшка толкова. Хората и казват това, което мислят. Тая наистина е платена, боли я, че я разкриха

Вече е късно за това, проф. Аргирова. Одавна разговора за ковид мина от научен в политически и много полит- коректни лъжи се изписаха и изговориха, включително и от ваши колеги. Не се сърдете на хората.

Жалко е да се гледа простотията в България. Един с килийно разсъждава защо професора бил по долу от него, друг псува учените, трети дрънка простотии за ваксините… направо щизофренично общество. Хубавото е че вируса не се води от това дали вярваш във ваксината или не. Кара наред. И ако не си добре с антителата и клетъчния имунитет гушкаш китката.

Москва е момента е затворена. Пълен локдаун. Работят само хранителните магазини. Троловете сега има ли да кажат нещо по тоя въпрос? Гледам Дир нищо не пише по темата. И на Путин ли са му платили да затвори държавата?

Троловете спряха да получават нова грешна информация която да повтарят откакто Тръмп падна и Q спря да пише. Друго на ръка че няма кой да им го преведе и на български. ХА-ХА-ХА

а какво стана с тази българска ваксина ,нали била готова колко години ще я тестват ,другите ваксини ги минаха за 2 месеца

Как какво? Формулата е готова, но се търси инвеститур за средства и фирма, която да ги произведе. Естествено може и държава да намери парите ама както нямаме правителство и бюджета е така и иначе за следващите месец два няма шанс.

НА дир.бг И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЕДИЙ, КОЙ И КОЛКО ИМ ПЛАЩА ЗА ДА СЕ ОПИТВАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ ЗА ВАКСИНИ ( НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ) РАВЕНСТВА ВСЯКЪКВИ ( АМИ НЕ СМЕ РАВНИ ХОРАТА ) ТОЛЕРАНТНОСТ ( НЕ ТОЛЕРИРАМЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ И ПЕДЕРАСИ ) ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ( МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ПРЕКАЛИТЕ С ЗЕЛЕНОТО ЗА ДА НЕ ПОЗЕЛИТНЕТЕ ОТ ВИСОКО , ЧЕ МНОГО ЩЕ ВИ БОЛИ )

Не каза кой им плаща. И като те ти харесва дира, недей го посещава.

Когато се публикува текст, при прочитане, в съзнанието на четящия остават като обобщение някакви изводи. Какви изводи оставя този текст? - учителите са прости, защото не искат да се ваксинират - професроката е много по-умна от тях, защото вече се каза - учителите са прости и не мислят като нея Уважаеми журналисти - стигматизирането на отделно хора, групи от хора, съсловия и т.н. не води до нищо добро.

Ако бяха умни и учили, нямаше да са даскали, а професори. Няма нищо лошо да се казва истината в очите. Да, ще се стигматизират цели прослойки.

Еееееххх, да съм знаел, че да си професор е върхът на еволюцията. Но се питам - кой ще учи мъничките дечица, бъдещите професори, цветът на нацията? Най-прекрасни са хората, които мислят праволинейно, за които има само "да" и само "не", или само "бяло" и само "черно", и които дори не си задават въпроса дали има нещо извън тези крайности.....

Е, колко платиха на дъртофелата, мръсна, шибана? Ще се ваксинирам. На мене не ми пука за моя живот ще ми пука за скотските животи и скотското благо! ХАХАХААХА!

Как на някои хора им личат първите 7 само от 2-3 изречения.

Също така трбява да се търси дисциплинарна отговорност на некролога скапан за парите, които получава от фарма мафията. Дано има и за подкуп основания, но едва ли е длъжностно лице по смисъла на закона НК.

Умен даскал и зелен кон. Нали знаете кои същества записват педагогика и стават учители? Няма повече какво да коментираме.

Честно да ви кажа...аз лчно съм уморен от твърдоглавието на тълпата. То да е х*й да им го набиеш...ма то акъл - няма как! Оставете хората - който иска да не се ваксинира, да не спазва мерки, да ходи къдто си иска...рано или късно ще стигне до инфекция! После ако има късмет ще има лекари, лекарства, легло и аспиратор за него и шанс да оживее.... Ако няма - чайчета, пилешка супа, крематориума.... И любимия ми виц за тая седмица: Слагам зимните. Гумаджията: - И тримата ми бяха антиваксъри, ама им казах, че ще ги уволня, ако не се набодат. Ся всички сме ваксинирани. Нема ми се правят на умни. Ние сменяме гуми! Не сме доктори!

добре казано

Ето изказване от един изнасилвач, който съжалява, че не може толкова лесно да изнасили съвестта, колкото полов орган или ректум.

Ко?

Преболедувах го ковида преди година и половина. Аз и семейството ми. Един ден главоболие и малко температура. Това беше. След около 8-9 месеца изкарахме и някъква мутация. Един ден неразположение и това е. Обонянието и вкуса ми се възстановиха и даже леко се изостриха. Много здраве на докторите.

"Много здраве на докторите" - ами мерси, повече безплатни прегледи за нуждаещите се.

Бой и глоби за ганьовската простотия, друг начин няма. Изкарват всеки учен, академик, професор. дпцент или министър лъжец, те са най-великите, те всичко знаят, само дето са нагли и тъпи простаци.

Нагли и тъпи сме, но нашите имена са под фундаментални закони, а не на антуражът ви академици, член-кореспонденти и т.н., т.н. заслкужили дейци на ''науката''...

Когато изпратиш девет глупци да изпълнят поръчката ти, рискуваш да станеш десети.

Народът е адски прост и този прост народ отглежда бъдещите поколения, които пак ще са прости. Вчера четох вайбър чатове на групи от майки на ученици - нямате си и на представа какво е нивото сред тези хора. От прости по-прости.

Да, нямаме си "на представа".

е как ще са безопасни щом те задължават да подпишеш декларация че приемаш страничните ефекти и ги освобождаваш от отговорност?

Сигурен ли си че така пише на декларацията? Май си измисляш.

ти като ти предпишат аспирин подписваш ли декларация че знаеш за"и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" но си съгласен?

То и за ядене не подписвам, ама има хора умрели от задавяне с храна.

Заявявам че: 1. съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 …………………………… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт; 2. уведомен съм, че при възникване на нежелани реакции след ваксинация следва да съобщя за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата чрез попълване на електронен формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица, достъпен на следния линк: https://www.bda.bg/bg/формуляр-за-съобщаване-на-нежелани-лекарствени-реакции-от-немедицински-лица. 3. съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава) приложена ваксина срещу COVID-19 ………… (вписва се търговското име на ваксината).

каквя е целта на тази декларация освен освобождаване от отговорност при " очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" ? Би ли обяснил на "глупавите" антиваксъри ,умнико ?

щото това съгласен съм води до общи условия, които трябва да се търсят отделно. На практика подписваш договор с неясно съдържание

Пише ли вътре "съгласен съм"? Пише. И защо пише? Да прочетем какво точно пише в българското описание на този/тези продукти: "Този лекарствен продукт е разрешен за употреба по т. нар. схема 'разрешаване под условие'. Това означава, че за този лекарствен продукт се очакват допълнителни данни". Казано иначе, става въпрос за експеримент.

Има някаква насаждана от медиите теза, че може да си здрав, но си виновен щом не си ваксиниран и трябва задължително да се ваксинираш с продукт все още в тестова фаза, доброволно и информирано, но задължително....Вече и аз се обърках. Ако госпожата иска да й имаме повече доверие, може би трябва да покаже българското изследване (аналогизно на такива правени в други държави) на местна почва, с проценти за безсимптомни, леки, тежки симптоми и смърт, по групи възрасти и сравнителни данни за ваксинирани и неваксинирани с проследяване по седмици, и как те се променят и променят ли се с времето. Статистическа информация като 95% към 5% е твърде претенциозно да се нарече сериозно и научно. Аз лично предпочитам да правя изводи от данни, а такива, освен за обща смъртност по седмици с информация починали СЪС ковид и без, не намирам. С написаното, не искам да убеждавам или разубеждавам никой за взетото от него решение. Уважавам свободната воля.

Това което искаш, никой не го знае! Всички тестове имат долна граница на чувствителност, а какво има под тях, никой не знае! Аз съм сигурен, че за последните две години, всички сме се срещнали с тези и други вируси и ги носим в себе си. Само от организма ни зависи дали те ще ни победят или ще си стоят мирно, докато ние отслабнем! Ваксарите, чрез ципорите които си инжектират помагат на вирусите, а не обратното!

Радке, защо не се оттеглиш тихичко и не оставиш младите учени да споделят новостите? Ти си със знания от преди половин век, отдавна нищо ново не знаеш, не можеш и не научаваш. Айде, спри се, радвай се на пенсията си и не се питай в непозната вече за теб територия.

Мат'ряла е такъв, професоре. Подобни "учители", би следвало да бъдат уволнявани на секундата.

Това е цензура, другарю.

Strikercho

Мне, това е изчистване на тъп мат'рял от учителското съсловие, тавариш:) Всяка жаба да си знае гьола. Който е хлебар, пицар, шофьор и т.н. да не се прави на доктор, че и професор вирусолог. Като искаш съвет за гуми - питаш гумаджията, за ваксини - питаш доктора. Елементарно е.

Браво на жената. А за всички останали - прочетете рисърча, който потвърждава и свързва вярването в конспиративни теории и ниската интелигентност. България има дълга история на страх и недоверие на институциите - първо Турското робство, после Комунизма. За съжаление, това е ясно отразено днес. Масово прост народ, къде добър, къде лош.. но масово необразован, немислещ, уплашен, сплашен.. тъжно е.

Ното са уплашени, нито са сплашени, ами са агресивни. Всичко това професор и доцент се бори за кокала и то с всички средства.Те се надпреварват на кой му е по-обръсната главата и по-големи бицепсите в бранша. не ги ли виждаш? Нали се гледат научни приноси уж? (От личен опит.) Като сложиш ориенталския манталитет на Ганьо, на Аргирова не и е лесно никак. Интелигентна е жената, иначе, познавам я лично.

Агресията идва от страх. Това е първоизточника…

Възпитаваме децата си да споделят всичко с нас, като с приятели. Не ,за да контролираме живота им, а да ги напътстваме.Учителката на 11 годишната ни дъщеря я нарекла "махленска клюкарка"- Приятелката ми живее в Германия и ми е казвала, че не само учителите оценяват учениците, децата също ги оценяват накрая на годината и от техните оценки зависят заплатите на учителите. А у нас кога?

Точно никога. В Германия 5 учители кандидатстват за едно място. Тук има постоянен недостиг на учители. Това е нископлатена, недостойна работа възприема от по-младите като временна.

В Германия безработицата в образователния сектор е 0%. Там се назначават директно след завършване. Не какндидацват, а си подават само документите.

Един съвет от друга майка на двама сина: няма учител, който да мисли лошо на детето ти. Целта на всеки учител е детето ти да усвои определен материал. Методите и подходите им са различни, понякога може да ти се сторят неправилни, но тяхната цел е добра. Никога на говори лошо за учител пред детето си. Ако имаш някакво несъгласие, отиди и лично разговаряй с госпожата. Детето трябва да е наясно, че ти подкрепяш усилията на неговите преподаватели и не ги критикуваш. Никога!!! Защото вие имате обща цел.

С твърдения, че антителата на преболедувалите били без значение кой ще ти вярва ма пача проста гадна продажна?

Абе гений, дай ми научните си проучвания.

Хиляди години еволюция достатъчно ли е Ганъо

Баба Радка що не даде нейните "проучвания"?

Абе чернодробен метил, ако антителата нямат значение, за какво точно трябва да се ваксинирам?

Аз искам вашите научни проучвания. Стига сте измествали темата, големи хора сме тука. Защо с ченгели трябва да ви вадя информация и опорките? Почвам да си мисля че повтаряте като папагали неща които са ви казали и не разбирате. А дали тая информация която са ви дали въобще сте я минали през същото критично мислене като всяка друга която е ЗА ваксините, въобще не е ясно.

това, което ни отличава от животните, е че хората би следвало да мислят рационално, а не инстинктивно........... За теб обаче, явно това не важи....... Хиляди проучвания има по темата, които доказват,че не е ясно колко време е защитита след преболедуване и наличиито на висок титър на антитела, не означава непремено, че даден индивид има защита. Това е основната причина, преболудавалите да имат "прозорец" от около 6 до 9 месеца със защита. След това следва да има допълнително подсилване. Друг е въпрса, че все някой иска дасе направи на хитър, си боледува в къщи и не в системата,есстествено няма и как да получи документ..... За това ще се тества ...... В допълненине, във все повече и повече страни антигена започна да не се приема за релевантно изследване...., така скоро и тук ПСР през три дни .......

"не е ясно колко време е защитита след преболедуване и наличиито на висок титър на антитела, не означава непремено, че даден индивид има защита" За ваксините пише същото !! Освен това е напълно възможно след ваксинация да не придобиеш нито едно антитяло - познавам такива хора , ваксинирани с 2 дози пфайзер и след 1 месец тест за антитела - 0 . Вкъщи сме го преболедували януари месец и имаме антитела още .

То щот милион и половина си го преболедуваха в къщи без да товарят здравната система затва ви набухаха сертификат кат на говеда, Всъщност сте си говеда . При личната лекарка преди ковито всяка зима имаше върволица от грипно болни. Сега в пандемияъа няма никой отпред. Болниците припадали. Бах тея болници с по 60 легла. Тва било пандемия. Тъпи сте и ще ви го набият на всички. Дано бъркам.

Моята класна ни губеше времето в часовете да говори за приятелката на сина й в Германия. Колко ли й плащаха на нея?

И добре ви питат. Понеже вчера един льохман "доецт" обясняваше ка вируса му изял 20-кила тъкани! Освен това учителите масово са преболедували, и като такива не може да ги накарате да се ваксинират. Но вие ги лъжете, че техният имунитет е безсмилен,и заради това, те трябва да дават пари за тестове или да се вакснат. Ето това е, и затова ви обвиняват, че сте лъжци! Отделно се опитвате да ги унижавате, че са прости, а вие сте много умни!

вируса му бил изял 20-кила тъкани - Грънци! Изял му е 20 кила лой!

Не тъкани - 20 кила вътрешности му беше изял.

Добро утро Бай Ганьо! Можеш да прочетеш за себе си в следните публикации: Бай Ганьо тръгна по Европа Бай Ганьо се върна от Европа Бай Ганьо прави избори Бай Ганьо журналист Бай Ганьо в двореца Бай Ганьо в депутацията Бай Ганьо и опозиция – ама де-де Дружество „Въздържание“ Писмо от бай Ганя до Константина Величкова Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

Че става дума за Бай Ганю - Банкянски!

ПРОСТИ учители масово в България.Тежко на децата ни да бъдат обучавани от учители ,които са завършили неграмотни.

Между самите учители е полулярна фразата,че да си учител не е професия,а е диагноза.....

на Румен Радев , а той миналата година твърдеше, че вирус няма и не е нужен локдаун , така че и няма да се ваксинирам!

Подкрепям който е кометирал това : Всички лекари участващи в геноцида ще бъдат съдени. Ще им екзекутирани например Кунчев, Радка и тази отврат също. Както едно време съучастниците на Менгеле и фашистите. Тази лелка да каже колко получава не наяде се свиня такава.

Как плануваш това да стане?

Както е станало след войната едно време. Трибунал, бесилки

Дай повече детайли. Стъпка по стъпка. Искам да видя че наистина го плануваш и имаш ресурси а не ми губиш времето с празни приказки.

Да, както едно време след войната, диви селяни излезли от гората избиват аристократи, учени....

В България има учители по призвание и "учители" за заплати. Същото е и при лекари, инженери и т.н. Тези за заплатите си ги отгледахме за 30 години и им е простено да задават тъпи въпроси. Толкова могат горките.

Ниските заплати на учителите доведоха до много ниско качество на хората, това се видя още миналата година. Само им вижте лицето Янка Такева, допотопка от ранния социализъм. За щастие има изключения, но не добрите трябва да са изключение, а обратното

Това не е вярно. В Германия получават повече от професори, но отношението е същото. И основният проблем е, че не се подчертават новостите в научнатa работа на учените и преподавателите в академични среди. Така учителите си казват: ''Е ''назубрил'' публикациите и откритият на друг и ги рецитира; е каква е разликата между нас? Аз работя по цял ден с ученици, а те 2 часа лекции...'' Трябва да започен ефективно прилагане на критериите за атестация на Университети. Нямаш ли научна новост подчертан-индивидуалeн: Си вън!

За да не е повече огорчена лелята, да си каже, колко ѝ плащат да говори лъжи и ще спрат да я питат.

отдавна обществата нямат доверие в учените.Просто защото учените доброволно се превърнаха в търговци и бенефициенти на политически и икономически лобита.

то така се става учен по света - като измислиш нещо което да носи практическа и икономическа полза, а не просто назначени от Партията.

Ами отговори им на учителите, те са любопитни! Нека знаят тарифата!

В мойта фирма като ги хвана да крадат и ето така като нея почват да се правят на жертви.

Сравняваш краставици и домати тука.

Или ти плащат или си тъпа като талпа.

Към новината