назад

Проф. Христова: Зеленият сертификат ще спаси заведенията от фалит

09:12 | 16 октомври 2021 | Редактор: Калин Каменов 106 6606

Коментари 106

UK BOLNICITE SA PULNI S VAKSANI ! https://theexpose.uk/2021/10/16/latest-ukhsa-report-80-percent-covid-deaths-vaccinated/

Срамно е и унизително за младите хора на България , на такъв начин да се принуждават на ваксинация от държавата, на нещо от което се не знаят последствията. Не зная тази жена, лекар , има ли сопствени деца , мисли ли за здравето и бъдещето на тези млади хора и за бъдещето на българската нация или само на парите които ще вземе от лобито. Всички млади, неваксдинирани хора трябва напълно да спрът да отиват в заведенията и да не позволят да бъдат унижавани те и техният интелект, от хора които гледат само сопствените си интереси .

Няма да се набодем с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ и то на НАША СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

ало професорке зелен паспорт не ами по скоро жълта книжка ти трябва не си ли чувала че мечката като играе в комшиите ст ще дойде да играе и нас гледа какво става в италия и франция не ти ли иде на акула че и в българия това ще се случи

КАК ГИ ТЪРПИТЕ БЕ ДЕБИЛИ, МАЧКАТ ВИТРЕПЯТ ВИ И ВИЕ ХОДИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ З тях. ИДИОТИ ДА БЯХТЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ С ПОВЕЧЕ АКЪЛ

Здравни чиновници,като тая,никога непактикували медицина,НА ХРАНИЛКА НА ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ И ЗДРАВНИТЕ НИ ВНОСКИ,ЩЕ ВИ ПРЕПОРЪЧАТ И ЦИАНКАЛИЙ СРЕЩУ: ПОДАРЪЧЕ В ПЛИК! “КОНФЕРЕНЦИЯ” В ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ! “СЕМИНАРЧЕ” НА КРУИЗ В КАРИБИТЕ! ШОПИНГ С ДАДЕНА ИМ КАРТА ОТ НЯКОЯ ФАРМА-КОМПАНИЯ! ДАРЕНИЕ ЗА “ИЗСЛЕДВАНЕ ЕФЕКТА НА ЛУНАТА !ВЪРХУ ЗДРАВЕТО”....И ДР.ПОДОБНИ! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Кунчев, Фандъкпва, Балтова...... Ваксинирани и болни с ковид. И със зелени сертификати. И влизат в заведение. И заразяват другите

Колко пари ти плащат от Файзер и Сие за да ръсиш глупости всеки ден, бе дейба курвата ти проста недоклатена?!!

Абе, другарко професор, как убедително само звучи твоят призив за ваксинация, зелено тескере, и айде, юруш към кръчмите... Това означава. че или кръчмите са те купили, или ти самата си подвластна на тези заведения, където се събира "интелектуалният" цвят на нацията, или си загърбила тотално Хипократовата клетва на лекар... Самата ти казваш за десетки нови генетични варианти на вируса, самата ти, ако въобще си специалист (силно се съмняваме), знаеш отлично, че т.н. ваксини са в експеримент, и че вече са очевидни и доказани високите проценти на нови инфекции у т.н. ваксинирани, самата ти неотдавна беше против трета игла, а то май отиваме и на четвърта, на пета, нататък и на десета игла..., и така и още нататък, докато фарма мафията си прибере милиардите долари, с част от които си е напазарувала "експерти" като теб, и у нас, и по света...

Тъпа уфсъ!

Да ми обясни някой - как ваксинираните стават "безопасни за хората"? Ако вярваме на лекарите, ваксинираните също се заразяват и разпространяват заразата.

На г-жата Христова да и го набия до корен .Превръщате медията в гъзотворен канал където тече една помия от фашизоидни размисли и страсти.Глупаците ще си тръгнете първи от тоя свет,не се съмнявайте болшинство сте,тъй като откакто свят светува господарският БИЧ продължава да плющи благодарение на глупашкото мнозинство.

Госпожо пишман професорке мнпго много се сумнявам че твоя зелен сертификат е автентичен Тия които катеб най много ръсят лъжи са с фалшив и ваксини

Не знам защо ме трият? ТОВА Е В СТИЛ:”САМО МАЛКО,САМО ГЛАВИЧКАТА”! ВЕДНЪЖ ВЪВЕДЕНН-СЕРТИФИКАТЪТ”,НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ-ОТМЕНЕН!!! ПРИМЕРИ,КОЛКОТО ЩЕШ,ЩЕ ДОБАВЯТ НОВИ И НОВИ УСЛОВИЯ,НАКРАЯ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТЪП ДО:ХРАНА,ВОДА-САМО СЪС СЕРТИФИКАТ!!! ЗАЩО В ПОЧТИ 100% -ВАКСИНИРАНИ ДЪРЖАВИ,НЕ ГО ОТМЕНЯТ? ЗА ДВЕ ГОДИНИ,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ВИ:ЛЪЖАТ,ПОРОБВАТ,ОГРАБВАТ!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!! ТАКИВА КАТО ТАЯ ,СА ЕВТИНИ ПОДЛОГИ... ПРАВЯТ ИМ ДАРЕНИЯ,ВОДЯТ ГИ ПО СЕМИНАРИ,КОНФЕРЕНЦИИ(ПЕТЗВЕЗДНИ,КРУИЗИ), УСВОЯВАТ РАЗНИ-“ПРОГРАМИ”,ДАВАТ ИМ ПОДАРЪЧЕТА В ПЛИК...АБЕ НА ИЗДРЪЖКА НА БИГ-ФАРМА!!!

Няма толкова нагла и безпардонна пропаганда! Зеленият сертификат ще фалира всички заведения, тъй като само 20% от населението ще могат да ги посещават. А от тези 20% ваксинирани, сигурно половината не са във възрастовата група, от която биха отишли на заведение, в общия случай. А пък, ако си мислите, че тази гнусарщина с тестовете на входа на заведението ще работи и някой ще се тества специално, за да отиде там... много здраве имате. Истината е проста - сертификата го налагат от ЕС и нашите трябва да клекнат. Мотивите не са нито медицински, още по-малко са се затичали да спасяват заведенията, които и сега си работят. След въвеждането на сертификата ще има тотален бойкот на заведенията и масови фалити и само куха лейка може да твърди обратното!

Определно на снимката госпожата изглежда много добре, може би защото се е ваксинирала? Ето това е стимул - като се ваксинираш ще се разхубаваеш?!

Просто Дира са си подбрали подходяща снимка за статийката.

Точно обратното. Ако си мислите, че тия хора дето не са го направили до сега ще се боднат само за да ходят на кръчма… Въвеждате здравния сертификат, значителна част от българите остават без работа в следващите 3 месеца. Престъпността също ще изгърми, понеже тия хора трябва да ядат. Домашното насилие, самоубийства, психични заболявания, знаете… Нищо де, поне ще вдигнем ваксинираните от 20 на 22% ;€

тъпаците дето ви се връзват на пропагандата че се сетят по някое време че е по безпроблемно просто да се ваксинират. Както и че спира да е интересно да се правиш на интересен.

Удряй задължително по 3 шприца годишно, на честна дума, че няма кво да стане. Гарантирано от същите дето изгониха нормалните лекари по Европа и въртяха далавери с донори на органи в Правителствена.

лекари, които избягаха в Европа, го направиха поради същите причини, поради които въртящите далавери в Правителствена останаха. И това са общо взето същите причини,поради които у нас са ваксинирани 20%, а в Европа 80%. И като гледам тези процеси ще продължават поради липсата на промяна и дори задълбочаване на същите проблеми обосноваващи тези реакции на хората у нас.

Тъпия и кух ваксър не може да разбере, че ние не скачаме, защото няма да можем да ходим в заведения, а скачаме срещу ИДЕЯТА, сертификат срещу свобода. Вие ако сте съгласни, свободния човек никога не би се съгласил. Насрани сте, това не оправдава отнематено на СВОБОДИТЕ!

Цялата история на човечеството върви с все по-голямо ограничаване на свободите. Първоначално са отнети свободи като да ходиш гол на обществени места, да убиваш, крадеш, изнасилваш и мамиш. Постепенно стават все по-засукани и отнемат правото да сереш където ти падне, после да си хвърляш боклука където ти падне, да пушиш където ти падне. Да не говорим с какви безумия те карат да се съобразяваш и да спазваш ако искаш да идеш с колата до Слънчака...

Постижение е за теб, че си научил буквите.

И чета вече повече от 40 години и твърдо вярвам че правилното съотношение на прочетеното към написаното е милион на едно. Написаното при друго съотношение обичайно не си струва да бъде четено.

Починали 1222 човека. Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

"у нас хегамон е делта" - тази формулировка е пропита с интелигентност, както и приляга на професор

трябва ли АЗ, като данъкоплатец да плащам осигуровките на всички ес плазмодеи, техните поканени от меркел -дебилата, а те да питат населението, дали трябва да ми плаща болничните, щото не искам да им бъда опитна мишка, на мишките дребнави!!!! в печалбата на фармацевтичните концерни ли се заключва "филантропията" бе фашисти-педерасти. . отврат! . ми нека ви стрялят по улиците. заслужихте си го! .

Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

че се разсейвате и забравяте, за какво всъщност става въпрос.

Израел сега за зелен сертификат трябва 3 та доза екстра си е като бонбони ще ги ядът тез вакси

Това е изпитана схема. Леко и свенливо се въвежда "сертификат" за "доброволно" ваксене, с постепенно увеличаващи се "бонуси" към "сертифицираните" и с увеличаване бройката на ваксените се засилва терора към неваксените с отнемането на права от тях. Докато стане така, че за да имаш работа требва да си ваксен.

Така си е от памтивека. Първо който иска да се облича после по гол гъз се оказва че никъде не можеш да идеш... Фашизъм...

Имам друга идея. Да направим ваксината задължителна за всички държавни служители. Все пак те движат държавата, те трябва да дадат пример

Колко парички получи тази профансорка за думите си?!

Ще спаси грънци! Ще дам десет лева, за да пия кафе за два лева. Може, ама друг път! Пак ще се пълнят нечии джобове, дреме Ви за хората!

Сегрегация на послушните дебили и непокорните разумни хора до това ще доведе този сертификат. Идеята е да се преброят кои са готови да се подчиняват сляпо на новият световен ред - медицински фашизъм! Явно някой е лизал комунистически задници докато тайно си е мечтал за фашизъм. Такива са вечн службогонци и гъзолизци и ибрици! Еврейски звезди и печат - това забравихте ли го вашата мамичка долна сатанизирана?? Проф. Христова - не си професор по заслуги това е повече от ясно на всеки здравомислещ тук, а си професор по нагаждачество, доносничество, гъзоблизство и коварство!

Интересно за пари ли плещи подобни глупости, дрогирана ли е, малоумна ли е, или така й нареждат колокото да ни пробвата търпението, кога ще грабнем сопите???

1. Ваксиншраните също се разболяват. 2. Ваксинираните също могат да заразяват. 3. На ваксиниранште също им изчезват антителата с времето. В този ред на мисли защо те ще имат повече права от мен, който съм решил да не се ваксинирам? Аааа натоварвам системата ако се разболея тежко? Разрешете ми да не плащам здравни. Аз и без това каквото е да се случи все плащам като поп навсякъде.

Дали има тест за ковид19 с въпроси по интернет например, че не ми се излиза ?

Но временно не работи. Видях снощи в новините

никакво ваксване след 6 месеца ще видим дали сме прави или сме сгрешили без ресторанти и те така толкова ли е важно да пълните гушите на дебилите пазаруват от метро и борсата и ви го препродават с 200% надценка

Ресторантът не е Макдоналдс да се наплюскаш и да бягаш, а място за социализация, където си свободен от готвене, сервиране, вдигане и миене на чинии. Затова в България пред ресторантите няма опашки от чакащи маси да се освободят. Ама що се хабя да обяснявам на селяндур?

Баба ти все по ресторанти е ходила гражданино. Ама пази Боже сляпо да прогледа.

На тази с кеф бих и блъскал главата в стената докато стане антивакс.

о!о Д Г Д

Само пасивната съпротива, ще ни спаси от такива кукундрелници да га weba

Другарко "професор", защо в Изсраел са на трета доза вече, а няма "стаден имунитет".???

Щото световната фармацевтика е в ръцете на евреи. Елементарно Уотсън!

Целта е финансов колапс. В случай, че не се ваксинирате тези отрасли, които го изискват ще работят на загуба и това ще доведе до финансов колапс, като ще бъдете обвинение вие. Вие нямате никаква вина - това е измама. Виновни са тези, които създават тези мерки те го правят точно с тази цел. В случай, че решите да си сложите експериментален препарат в тялото си, чиито производители са освободени от отговорност за проява на странични ефекти: Според някои учени ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили. Ваксините го поддържат в активно състояние и му дават време да мутира, тъй като огромен брой реципиенти са изградили имунитет без да са преболедували. Това по косвен начин поддържа висок броя на хората, които не са преболедували и не са ваксинирани. Не изключено по този начин след време да се появи някоя особено опасна мутация на Ковид 19, която наистина да застраши човечеството. В добавка локдауните също дават възможно вируса да продължи да мутира вместо да премине през здравото население и да се създаде групов имунитет. Тоест локдауните ще продължават до създаване на финансов колапс, като ще бъде обвинен вирусът за това, защото ще излизат нови и нови щамове. Вирусът няма никаква вина - това е измама. Виновни са тези, които създават тези мерки. Те го правят нарочно точно с тази цел - финансов колапс. Затова се вдигат изкуствено цените на тока и горивата, теглят се кредити до откат и се печатат пари. Води се до хипе-инфлация, която ще доведе то финансов колапс. Каква е целта на създаването на този финансов колапс: Книгата е озаглавена The Great Reset. Написана е през лятото на 2020 г., а нейн автор е Клаус Шваб (създателят и ръководител на Световния икономически форум в Давос). За написването на този манифест му е помогнал левият футурологичен икономист Тиери Малере. В нея авторът ни обяснява, че световното население върви към единна обществено-политическа система, при която 99.99 % от световното население няма да има собственост и пари, а демокрацията ще изчезне. Но за да се възцари тази „по-добра“ форма на управление, трябва умишлено да унищожим сегашния свят до такава степен, че процесът на въвеждане на новата система да стане необратим, без връщане назад. Шваб, отново в прав текст, казва, че пандемията е показала „колко бързо можем да направим промени в начина на живот на населението на цялата планета“. Той призовава политиците да не разхлабват ограниченичителните карантинни мерки, колкото и масова да е съпротивата срещу тях. Ето какво точно казва той: „Проблемът с десинхронизацията между двете групи (тези, които взимат решенията и обществото), чийто хоризонт е много различен, е остър и ще бъде трудно да се справим с него в контекста на пандемия… пандемията и нейните мерки могат да стресират населението дотолкова, че то масово да спре да се покорява на властта и да отхвърли режима на изолация?“ Така че, казва Шваб, съпротивата на непокорните трябва да бъде смазана по различни начини. Например, чрез приемане и налагане на общ за болшинството страни по света документ за незаразност, без който човек няма да може да лети на самолет, няма да може да излиза извън граница, ще му се забранява да стъпва на футболни мачове… И много други. Ние и сами се досещахме, че вируса е само претекст за налагане на някаква нова глобална воля и власт. Коментиращите Шваб сега анализират опита на глобалния елит да предизвика огромна глобална паника и през 2009 г., когато имаше епидемия от свински грип. През 2009 г., светът отказа да се изплаши и „рестартира“… Но днес, благодарение на господството на социалните мрежи, елитът успя да наложи страха от пандемия, за която цел използва първото попаднало му масово заболяване. А какво е положението в момента? В своя статия списанието The American Thinker насочи вниманието ни към очевидното: не толкова вирусът Ковид-19 унищожава обществото, колкото самите карантинни мерки, за които Шваб настоява да се прилагат със сила и в бъдеще, за да се доразбие света. И това, въпреки факта, че няма доказателства карантините (или маските) да ви предпазват от коронавируса. Американският институт за икономически изследвания (AIER) изчисли щетите от Ковид-карантината. Документът им се актуализира непрекъснато и се нарича „Цената на локдауните“. Оказва се, че в САЩ е регистрирано нарастване на всичко: като се започне от процентът на психичните заболявания, злоупотребата с наркотици, броя на бездомните и крайно бедните, недохранените и безработните, злокачествените нелечими заболявания… и се стигне до кражбите, убийствата и фалитите на фирми от всякакъв калибър. Има обаче и един показател, който е намалял – продължителността на живота. „И така, присъдата е поставена:„ Много хора питат кога най-накрая ще можем да се върнем към нормалния живот. Накратко - никога! Животът никога няма да се върне към усещането за нормалност от преди кризата. Светът, какъвто го познавахме през първите месеци на 2020 г., вече го няма - той се разпадна на фона на пандемията“. Цифровата трансформация на обществото ще се задълбочи силно в посока на здравето, тъй като здравето е векторът, през който може да се стигне до всеки индивид, независимо от всякакви други различия – интереси, доход, възраст, местоположение. Новият модел на здравни грижи ще предвижда редовно тестване, задължителна ваксинация, издаване на санитарен паспорт и установяване на ограничения и наказания за лица, които избягват правилата на медицинската дисциплина. "До 75% от ресторантите могат да фалират поради блокирането и последващи мерки социално дистанциране." „Нито една индустрия, нито едно предприятие няма да останат незасегнати.“ Предлага се да се въведе безусловен базов доход за хората, но само ако лицето потвърди, че е ваксинирано. Пари няма да има, навсякъде ще бъдат въведени цифрови валути. "За да се сложи край на пандемията, трябва да се създаде световна мрежа за цифрово наблюдение." Цифров концлагер пълен с роби.

Не се пишат коментари няколко пъти по-дълго от статията! Дора, що не ги триете такива ? Падна ми батерията докато превъртя до края!

Той не е за такива, като теб. Изисква се мисъл.

Вирусолози дават акъл за бизнес, математици за вируси, а компютърни специалисти за ваксини!?

Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

Ниският ваксинационен обхват будел тревога у европейските колеги! А апартейда не будеше ли тревога у европейските колеги? Ами места само за бели, каква е разликата? Някой се е загрижил за здравето, оставете тази мантра, ще подхвърлят ново разделение и ще продължат да налагат нещо което май е доста добре познато от не толкова далечното минало на тази Европа. Ето част от историята за гетата в Полша скрито под добре известният пропаганден плакат "Евреите са въшки: Те причиняват тиф": "Нацистите често изобразяват преследваните от тях като вредители, паразити или болестоносители. Нацистката идеология се фокусира върху идеята, че 'расовата чистота' на Германия е атакувана от 'кръвта на по-слабите народи', а нацистката пропаганда често изобразява евреи, политически противници и други като паразитни организми, които застрашават цялостното здраве на 'германската расова общност' (Volksgemeinschaft) . През годините на нацисткия режим германските лекари често твърдят, че евреите разпространяват болести. Отразявайки често срещани теми в нацистката пропаганда, тези медицински специалисти многократно прокарват твърдения, че евреите са особено отговорни за огнищата на тиф - смъртоносна заразна болест, разпространявана от въшки. ... Загрижени само за запазване здравето на германския персонал, германските служители на общественото здраве в окупирана Полша многократно призовават окупационните власти да изолират евреите по-далеч от останалата част от населението и да им откажат достъпа до лекарства. Техните професионални медицински съвети са оправдали създаването на еврейските гета в окупирана Полша. ... "

След като Конституционния съд на Словения пресече мераците на властта да търси зелени паспорти за каквото и дойде на ум, като ги нарече “дискриминационни и незаконни“, каквито и са си, съда е обявил и маските за персона нон грата. Така, че скоро “света“ няма да чуе нито звук от Словения – там психопатите се налага да си налягат парцалите. Разбира се, тук “медиите“ мълчат, щото имат други, по-важни “новини“ за бълбукане, но на това вече свикнахме... Пък и Словения е току зад оградата, ако някой се провикне се чува в Загреб... Чудя се само защо е това криене на такива факти – нали са непроклатими, нали нищо не може да ги спре? Вече съвсем заприличаха на щрауси, главата в пясъка и готово нищо не е станало. Готово, готово, колко да е готово...дебелите ви з@дници се виждат, господа психопати. И в този ред на мисли – до този момент не съм чула за нито едно решение, на нито един съд, от нито една точка от планетата, които да се е произнесъл в полза на “бедствието“ под кодовото име “пандемия“ и вървящите в пакет с него “мерки“. Ама за нито едно!!! Ей, така от кумова срама, барем един съд да беше присъдил, че паспортите са нещо много демократично, че маските са единствената ни защита, че заключванията са ок и са в интерес на здравето ни ... ТЦ, ТЦ и пак ТЦ!

Как ще помогне този сертификат? Клиентите ще намалеят от 100% на под 20%, защото от тези 20% "напълно" "ваксинирани", голяма част са пенсионери, които са докарани едвам да оцеляват и не ходят по заведения.

Сегрегация на послушните дебили и непокорните разумни хора до това ще доведе този сертификат. Идеята е да се преброят кои са готови да се подчиняват сляпо на новият световен ред - медицински фашизъм! Явно някой е лизал комунистически задници докато тайно си е мечтал за фашизъм. Такива са вечн службогонци и гъзолизци и ибрици! Еврейски звезди и печат - това забравихте ли го вашата мамичка долна сатанизирана?? Проф. Христова - не си професор по заслуги това е повече от ясно на всеки здравомислещ тук, а си професор по нагаждачество, доносничество, гъзоблизство и коварство!

- Защо преболедувалите, с антитела, нямат право на сертификат? . - Защо един (фалшиво положителен) PCR тест ти дава само 6 месеца сертификат? . - Защо ваксината дава сертификат за неограничено време? Няма здравна и научна логика, нали! Единствената логика е, че държат хората да се боднат, а защо само ЕС знае! . В България единствената причина за натиск за ваксинация е, че ЕС налагат квоти за ваксинация и обвързват парите за възстановяване (от изкуствено създадената криза) с тези квоти, а България вече няма собствена индустрия да генерира добавена стойност. 90% от създадената добавена стойност у нас, се изнася от чуждестранни фирми, а България разчита единствено на подаяния от ЕС!

Бе, тая, професорката, дали има "зелен сертификат"? Ако бях на мястото на водещия щях да я попитам, че и да я помоля да го покаже, за да видим как изглежда. И, още. Само на мен ли ми се струва или верно доста от шефовете, дето се набоцкаха пролетсен, взеха та се изпоразболяха? Гледам Курнела, тоя Кунчев... Сигурно и други има. Що ли стана така?

Мани, че веднъж водещ попита едни катаджии имат ли винетка да видим новият стикер. Пък се оказа, че нямат. Но била в жабката, не я били кепнали. Абе рисковете на живото предаване...

А защо не разпуснат...разни безполезни учреждения,КАТО НЕЙНОТО? ЩЕ СЕ СТРУПВАТ ПО-МАЛКО ХОРА,ЩЕ ПЕСТИМ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕЩИ ТЮФЛЕЦИ!!! Не може да стане,щото хората ще разберат,че всичко си функционира нормално-БЕЗ ОРДАТА НИЩОПРАВЕЩИ ТЮФЛЕЦИ-СПАСИТЕЛИ-ГРИЖОВНИЦИ!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

От думите и става ясно че сертификата е нужен на кръчмите, за да не фалират. Досега все ни втълпявсха, че ваксинацията е за да сме здрави. Сега се оказва ваксините са спасението на кръчмите. При толкова много лъжи, всеки ще се оплете, дори и професор

Стига лъжи и демагогия! Няма никакво здравно основание за въвеждане на Зелен сертификат, само политическа пропаганда и лобистки интереси. И днес 15% от заразените са ваксинирани, точно толкова процента от цялото населението са и ваксинираните (като махнем от 20-те процента фалшивите сертификати). Ако реално ваксинираните бяха 30% и делът им в заразените щеше да е толкова. Във всички държави е така - колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени ваксинирани и отдавна СЗО призна, че ваксината НЕ предпазва от заразяване и предаване на болестта, а само от тежко протичане. Оставете хората на мира, който се чувства застрашен - да се защитава с ваксинира, който предпочита естествения имунитет да не се ваксинира.

Тиражиииии пак излагации от сутринта

Фалшив сертификат за 300 лева и нямате проблем. Аз така направих и сега само чакам мерките.

Така само им помагате. Когато фалшивите набодени станат много ще имат топки да налагат повече мерки, защото на хартия набодените са повече.

Знаеш ли колко ми пука. Да си слагат мерки колкото искат, аз нали съм “сертифициран”.

Разпространението на вируса идва от Метрото и Хипермаркетите.Защо затваряте малките бизнеси? Я обяснете г-жо "професор".

Към новината