назад

Проф. Кантарджиев с добра прогноза: До седмица ще започнат да намаляват случаите на заразени

18:53 | 07 юли 2020 | Редактор: Калин Каменов 446 85756

Коментари 446

щом ще качвате цените на пътеките защо правите подписка срещу доцент Мангъров,който е един от малкото достойни и компетентни в позицията си? провал в съсловието, сигурно 200-та от инициативния комитет в Търновград не са ги учили на етика и морал! да портиш някого е адски гадно срам!

щом ще качвате цените на пътеките защо правите подписка срещу доцент Мангъров,който е един от малкото достойни и компетентни в позицията си? провал в съсловието, сигурно 200-та от инициативния комитет в Търновград не са ги учили на етика и морал! да портиш някого е адски гадно срам!

абе що не си пишете сводката на крак,ей така, както ви скимне и ще докарате броя до исканите нива-денс до 200,утре над 200. пълен абсурд е това,което става, лудостта влезе не само в умовете,хвана душите на хората

Ще намалеят ако междъвременно не излезе пак някой запис или снимка, тогава рязко ще скочат.Тези от Нощ са си направо заслужили артисти. БРАВО

Разбира се, че ще намалеят щом обещават :)

ХА ХА ИЗМИСЛИЦИ ЗАТОВА ЩЕ НАМАЛЯВАТ, ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА ПРИ НАС

Мерки срещу вируса се спазваха само няколко дена, когато и улиците опустяха. През останалото време е само Пунта Мара. Тая Кантарджиев и другите около него да си зададат въпроса, защо не им вярваме !

По мои впечатления само в големите градове - София със сигурност. В провинцията даже и не бяха разбрали :) Слагаш маска и те гледат очудено :)

Два месеца не ни пускаха до парка за да може Борисов с вродената си простотия отвори стадиони, нощни заведения и граници. Преди няма и три месеца плашеше с хладилни камиони, чували и трупове, а сега каза, който го е страх да се заключи вкъщи, висш цинизъм.

Има 3 варианта за това, че изпуснахте и не се справяте с вируса: 1. Нек*ъдърни сте 2. Нарочно 3. и двете

е как разбра че са го изпуснали като април правеха 200-500 теста вчера 3500,как си с математиката,Мангъров им каза още март колкото теста направите 3-5% винаги ше са положителни ....

КОЙ контролира работата на лабораториите? Има ли независим орган или експерти, които да проверят проведените PCR-и по ЕГН, дати, резултати? Запазват ли се взетите проби, за да има възможност за контролно реизследване? Като се има предвид, че "професор" Мишо Константинов обработва данните за Covid, такъв контрол става абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! Иначе накрая данните да не се окажат като изборните резултати. Преди вируса болниците хоспитализираха средно по над 5500 души на ден!!! Сега с 450 в цялата страна и са се "задъхали", брей! сега с удвоени пари за клинична пътека "тежко" заразените могат да станат и 4 пъти повече!

"Обсъжда се въпроса дали пътеките, плащани от НЗОК, да се увеличат, " - много ключово изречение.

Тъкмо да се облажат частни и държавни болници и пак намаляване на заразените! Така се надявах милите!

Кога пък е имало някакви смислени мерки от НОЩ? От там идваха и идват само имитации на мерки! Народа затворен с блокади, летището отворено , и една заразена прецапа от Холандия до Хасково болна с вируса! Един плешив помияр сутрин и вечер брои трупове и чака някакъв " пик". Друг един, БАН- ски алкохолик , от инженер станал самозван статистик, прави модели от вида " как да пия без пари"....

Стиска ли ви да затегнете мерките, бе НОЩ-ни некадърници! Ами затегнете ги и тогава и тук ще стане като В СЪРБИЯ - МАСОВИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ МЕДИЦИНСКИЯТ ТЕРОР!

Професоре, Господ ли те информира или китайците?

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2020 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не се напълнявайте на онези мошеници от там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и няма да чуете отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл… планирайте, ако трябва да се свържете с някоя фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, свържете се с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем. Те предлагат всякакъв вид категории заем. Краткосрочен заем (510 години) Дългосрочен заем (2040) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... ....

И никакви протести !

Споко, И ПРОТЕСТИ ЩЕ ИМА! НОЩ-ниците трябва да са подсъдими! Кредитите по ипотеките бяха разсрочени за 6 месеца, но те ще изтекат. Септември - октомри ще излязат гладните и безработните по улиците и тогава тези плашила ще узнаят що е то страх. И номера с мерките, маските, каските и "опасния" вирус няма вече да минава, а за дистанция по площадите няма да има място!

Ние да не сме СЪРБИ - ТЕ ВЪСТАНАХА срещу тяхните медицински терористи , ние нашите ще си ги търпим , вместо да ги уволним и съдим!

Да вземат да обърнат внимание и на чисто научните факти, е на само да говорят за психологически граници от числа. Как се изчислява коя е психологическата граница, само защото числото е кратно на 100 не го прави по-малко или по-опасно от което и да е друго число!!!

Така му говорят гласовете на оня икономист с деменцията и големите уши! Вчера заяви че МУ СЕ СТРУВАЛО че след като минат 200 и мерките трябвало да се затегнат! ...СТРУВАЛО МУ СЕ...

Собствениците на клубове ореваха света да им пуснат публика да приберат някой лев Е, получиха ги сега те и играчите им пълнят болниците

То къде видя пълни болници бе малоумник? Приемат дори хора с леки симптоми, само и само да докарат бройка и най-вече да дърпат пари по клинични пътеки. Ако имаше няколко алтернативни здравни каси (не само безконтролната и зле работеща държавна), те щаха да контролират отпускането на пари и това малоумие изобщо нямаше да се случи!

Щял да затваря нощните заведения..... А на Тодоровден, когато всички ни залости в къщи са се черпили в щаба с ракия, както сам призна!? Явно от НОЩ вирус не ги "хваща"!

Докато ние не ги залостим в панделата, (или поне да ги освободим от всички длъжности за които им се плаща от нашите пари) тези няма да мирясат, а и примката около врата на поръчителя им се затяга, така че глупостите им тепърва предстои да ги видим!

ТИ МАЙ НЕ СИ ВЕРВАШ , АМА КАКВО ДА КАЖЕШ КАТО ТАКИВА КАТО МЪНГЪРЧО ПОСТОЯННО ВИ ПОДЛИВАХА ВОДАТА.

Само тедо се оказа че "мангърчо" и неговата дружина бяха тези които реално знаеха како става и за какво точно говорят. НОЩниците и днес все още са като в небрано лозе!

Това сме го слушали вече, дойде ли лятото и този вирус заминава т.е. напуска България и отива в неизвестна посока. Но това което се вижда по света май тенденцията е обратна или пък ние да не изоставаме от световната тенденция обявяваме такива резултати?

aide be

Тези кретени ще настъпят котето по опашката! Започнаха да го усещат!

да се спрат и може да им се размине

Тези, на боб ли хвърлят, при врачка ли ходят?

Слушат гласовете в главите си... На оня касапин с лампазите гласовете му нашепват .... трупове, чували , смърт!

Хората са се научили да се пазят?! Да бе ,друг път. Всички са като отвързани, а и ,,корона вирус няма ".

Но е точно толкова опасен колкото обикновен грип и удря в главите главно малоумници като теб!

Кантарджиев, на кантар си вече, взимай мерки:)))

Мога да му препоръчам много добър мой колега ПСИХИАТЪР! И оня коремния специалист "по вирусите" и той да се запише!

На тоя някой вече вярва ли му? Всички заведения в които има танци не пречи да бъдат затворени, мачовете можеха да се гледат и по телевизията без публика на живо, и без това публиката е не просто безполезна, а причинява материални щети. Изобщо, всички мероприятия където се събират много хора носят риск от масово заразяване за кратко време. Бойко реши да отвори църкви и манастири за Великден, това жизнено важно ли беше? Германия вече отмени октоберфест който трябваше да се проведе тази есен още март месец. Нощните барове не пречи да работят, както казах вече, стига да не се танцува, където хората често са не просто на по-малка дистанция, но залепени един за друг. Освен ако не измислят нови ренесансови танци от 17-ти век, където наистина са танцували на разстояние от 2 метра (и само са се покланяли като китайците).

Ти какво си се разбързал бе, "българино"? За новия вид комунизъм ли си се разбързал троле, за т. нар. Нов световен ред? Не бързай, стъпка по стъпка идва и това време, господарите ти отдавна го гласят. Даже си го пише и на еднодоларовата банкнота в основата на пирамидата. Мечтаеш да ти сложат чипче и да ти хвърлят гранули в клетката, нали, недей да се пуашиш, ще изгрей звездата ти.

Ползвай рубли бе малумник, на тях няма такива неща!

заради някоя миризлива нощна дупка ли ревеш

И КАКВО КАТО БЯХА ОТВОРЕНИ ЦЪРКВИТЕ ПО ВЕЛИКДЕН, ИЗЧАДИЕ АДОВО?! КОЛКО ЧОВЕКА СЕ ЗАРАЗИХА, КОЛКО СВЕЩЕНИЦИ?! ПОЗНАВАМ ДЕСЕТКИ ХОРА, КОИТО СЕ ПРИЧЕСТЯВАТ РЕДОВНО И НИЩО ИМ НЯМА. АЗ СЪЩО ВЗЕХ ПРИЧАСТИЕ ВЕДНЪЖ! ЦЪРКВИТЕ СА ВИ ТРЪНЪТ В ГЪ.ЗА НА ВАС, ИЗЧАДИЯТА СОРОСОВИ, ЗНАЕМ, ЗНАЕМ! НЕ ПУБЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ, НЕ ГЕЙОВЕТЕ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ С КОГО СЕ ПРАСКАТ, НЕ АБОРТИТЕ И СЕКСЪТ С НЕПОЗНАТИ! ОТ ТЯХ НЕ СЕ ГНУСИТЕ, ЗАЩОТО СТЕ КАНАЛИЗАЦИОННИ ПЛЪХОВЕ, КОИТО ХАРЕСВАТ ТИНЯТА!

И "най-долният" соросоид и гей е по-свестен от най-добрият гербераст!

ПО-ПЛОСЪК СИ ОТ ПЛОСЪК ЧЕРВЕЙ! ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН СЪМ, КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕРБЕРИ ИЛИ КОМУНИСТИ, ТОВА В КОЕТО ВЯРВАМ Е ОТВЪД ДРЕБНИТЕ ВИ БОРИЧКАНИЯ

Явно така се решава, днес да има, утре да намаляват!

Една напред, две назад бе, докато осъмнем с новия вид комунизъм - Нов световен ред.

То верно ще е комунизъм! Загубите общи , печалбите частни! ....Хмммм, че то и сега е така при боко-чекмеджето! Ами той този комунизъм явно и сега е тук. "Обичайте оковите си - те са вашата свобода". На следващите избори , пак за чекмедже-ефенди гласувайте!

ЯВНО ДО СЕДМИЦА НЕЩО ЩЕ СТАВА В ЕС! ЩЕ ПУСКАТ ЕВРООБЛИГАЦИИТЕ, ДЕТО СА СТАРА МЕЧТА НА СОРОС! ТАНТЕ МЕРКЕЛ ЩЕ НИ ГИ ПРОБУТВА ОФИЦИАЛНО, ЗА ДА НИ УВЪТРЯТ БЕЗНАДЕЖДНО И ЗАВИНАГИ!

заразени, този измислен професор да вземе и да си изхвърли дипломата!

Той има не само една, а много дипломи и сертификати. Наскоро си ги показва по телевизията, да не се усъмним в неговата "компетентност". Много внимавам - като видя такива доктори бягам надалече от тях! Има други за щастие, които и с по-малко дипломи са истински лекари, а не дървени професори като тоя мустакатия.

Има Мангърката доктор по диария слушай него

Измислен си ти!

А ти си тъп!

КАТРАНджиев, що не вземеш да се пенсионираш, та ти две смислени изречения не можеш да сътвориш!

Свети ми фара.:)))

Не бе, оставил си светнато фенерчето което си си заврял отзад!

Ясно професоре, спасението на давещите се е в ръцете самите давещи се.

Тогава защо затягате мерките? Хайде да се разберете най-сетне какво да говорите, че г-н министърът много се е уплашил и вече не може да се владее.

188 човека за вчера. Преди това 174... Положението може само да се влошава с безотговорното поведение на комунистите, които принудиха прекаления светец да заставни щаба да се вдигнат мерките. ако има нещо сигурно, то е, че положението ще се влошава и заразените ще се увеличават. Тогава нито турист ще стъпи, нито ще се приемат българи в чужбина. Понеже родните мисирки се мислят за много важни. Скоро ще започнат да се увеличават и труповете, защото тази болест убива и е немислимо да се мисли егоистично. Провалът на властта дойде от недомислието на премиера и хората около него, но заслугата е на президента и БСП.

Пак комунисти ти се привиждат! Не разбра ли, че бройката зависи от тестовете? Колкото повече тестове, толкова повече заразени. Мисли повече и не бъркай комунистите!

ТЕСТА НА ЧОВЕК! НА ПРИНЦИПА: ЕДИН ПОЛОЖИТЕЛЕН ДАВА ДВА ОТРИЦАТЕЛНИ! ЩОТО ТЕСТОВЕТЕ НЕ СТРУВАТ И СА ПРЕДВАРИТЕЛНО МАНИПУЛИРАНИ НАЙ-ВЕРОЯТНО! ЩОТО ИСТЕРИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗДУХАНА В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ/ КОЕТО СЕ ПРАВИ ОТ 4 МЕСЕЦА/, А СЛЕД ТОВА ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ПОДЛОЖИМ НА ВСЯКАКВИ МЕРКИ И МАНИПУЛАЦИИ ОТ СТРАХ!

Сега в момонта таэи прогноэа с добра не е верна само след няколко дни ако не спрете эатворите стадионите дискотеките ресторантите пристигащите от италия англия франция турция русия нищо добро няма да има това добро става с работа много работа на РЭИ и сериоэни мерки не с прикаэки УСПЕХ

Мерките ви поради изпълняване на политическа поръчка бях преждевеременни и както при преждевременната еякулция, пострадаха само еякулираните....... Сега нямате полезен ход.....

Искам да ви питам карантинистите - наистина ли му вярвате на този и наистина ли мислите, че той може да прави такива предвиждания, освен ако не манипулират резултатите от тестовете от щаба? Очевадно е че ги манипулират и вече ги хващаха много пъти след като хората си направят повторен тест в друга лаборатория излиза отрицателен масово-

Нямаха план. Въведоха хаотични мерки. Действаха хаотично и сега нямат полезен ход.... Освен ако Борисов по Тодорживковски не им изкаже благодарност и ги замени....

В цял свят се увеличават, а този с прогноза. Гала на кафе ли ти гледа бе?

А, най-после нежо позитивно! А нощните заведения - то и така без вирус трябваше да ги затворят. Развъдници на....нали знаете какво. Какво ли не.

След една седмица 500 души. Няма да се плашите! Няма такъв вирус!

ВИРУСИ Е ИМАЛО, ИМА И ЩЕ ИМА! ДОГОДИНА ЩЕ НИ ИЗМИСЛЯТ ДРУГ! ЩОМ ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ИМ Е МИНАЛ НОМЕРЪТ!!! ЩЕ МИНЕМ НА ПРИНЦИПА: НОВА ГОДИНА, НОВ ВИРУС! ДАЖЕ ЩЕ ГО ВКЛЮЧАТ В ОФИЦИАЛНИТЕ ПРИВЕТСТВИЯ ПО НОВА ГОДИНА! А ТОЗИ ВИРУС ГО ИМА ОТ 60-ТЕ ГОДИНИ!

Ето този коментар заслужава да се даде на бързото производство.Точно такива типова създават впечатление за слободия и трябва да бъдат наказани.Я да видим какво щенаправи Германия ако някой се изцепи по този начин.Корава глоба и съд!

Лънгърков нещо се покри.

Не се е покрил - продължава да ви изобличава глупостите по опозиционните телевизии, а вие пасете трева още

И да не намалеят, спокойно! В болниците има места колкото искате! Уважавам колегата Кантарджиев,но! След седмица заразените ще са по 300 на ден! Няма проблем! За мангъровците това е само грип, а останалите знаят какво да правят!

Докторе, откъде знаеш?

Тях ги информират. Знаят, че пак ще ни запират. Даже и есента няма да чакат.

... и какво означава "200"? 200 новозаразени от 1000 теста, от 10 000 теста...? Естествено, че трябва да се смята в %, а не в абсолютни цифри. 200 е повече от 50, нали! Но 200 при 4000 теста са 5%, а 50 при 500 теста са 10%...

Всички тези твои сметки показват само едно. Колко си прост и хал хабер си нямаш за какво става въпрос!

Не разбрахте ли, че броят тестове зависи от: - брой потенциално заразени, т.е. контактни лица и т.н. Не се тества масово и случайно. - брой тестове, които се правят от ведомства и фирми извън РЗИ. Да, фирми при един заразен служител или клиент почват да си тестват хората. Затова излязоха фабриките. - хора сами си плащат в частни лаборатории и ще стават все повече, защото с броя заразени страхът нараства - брой налични тестове в страната. В началото нямаше и ги пестяха. Процент заразени спрямо тестове нищо не би показал. Ако са 500 в цялата страна и при 1000 теста се хванат 100, то при 10000 теста ще се хванат примерно 150 максимум. Просто разпределението ще е такова, а 7 000 000 теста едновременно няма кой да направи. Ако смятаме в %, идва и друго. 4% от какво? Ако приемем, че са от населението, за 20ина дни трябва 100% от хората да са хванати като заразени. Дотолкова е глупава идеята да се гледат процентите. Тества се повече, защото има повече потенциално заразени. Колкото повече расте бройката, ще има повече контактни и натиск и от останалите да им се направи тест поради страха. По цял свят е така, защото цялото население няма ресурс кой да го тества, а обработката на еднократно тестване би отнела месеци.

И ти сизавършил седми клас???

Няма кой да те разбере.Не се хаби да обясняваш на хора,израстнали с чаша бира в ръка,седейки в кварталното кафене,вместо да са в час по математика например.

Приятелю, недей да плюеш по лекар, защото утре ще катастрофираш и ще ти помогне спешен медик, ще те заболи зъб и зъболекар ще ти сложи пломба. Ще се наложи операция на твоя роднина и хирург ще оперира. Жена ти ще ражда и акушерка ще й помага, детето ти ще счупи ръка и травматолог ще го гипсира, личния лекар ще постави ваксина на децата ти, за да не страдат гадни инфекции. Животът не е права линия, а лабиринт, запомни го.

БЕЗ АБСОЛЮТИЦИРАНЕ МОЛЯ! ВЪВ ВСЯКО СТАДО ИМА МЪРШИ, В ЛЕКАРСКОТО СЪЩО! НЕКАДЪРНИЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ ИМА НАВСЯКЪДЕ, ОТ ТЯХ ДА СЕ ПАЗИМ! НА МЕНЕ НИКОЙ НЕ МИ БЛАГОДАРИ КАТО СИ ВЪРША ДОБРЕ РАБОТАТА, САМИ СИ ИЗБИРАМЕ КАКВО И КАК ДА ПРАВИМ!

АБСОЛЮТИЗИРАНЕ!

Другаре, това да се жертват хора за общото благо в съвремият свят го има може би само в Северна Корея, в цивилизования свят всеки един по-малко заразен, всеки един по-малко починал е ценен и се взимат мерки той да бъде до колкто е възможно предпазен. Айде, вземете си най-накрая пример от другаря Путин и мерките които взима срещу Корона вируса и ги спазвайте. И гледайте да ме репликирате по същество, че тази вечер съм псувачески настроен...

май с Путин лягаш и ставаш, потърси психиатър.

Хремата... Странно защо този материал за настинка все още стои на първа страница, а видеото със частният плаж на Доган вече го няма?

И откъде- свише е разбрал тази новина ?

Към новината