Борисов поздрави прокуратурата: Действа по румънския модел

Поздравявам прокуратурата за действията й, всички искахме румънски модел – като се събудиш сутрин да чуеш кого разследват, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поздрави прокуратурата: Действа по румънския модел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се събудя сутрин и да чуя, че разследват ББ. Тогава ще се сбъдне голямата ми мечта - добро бъдеще за България.

Голям майтап, ако не беше тъжно!

боко мутрата се кефи на театрото...

И аз бих ги поздравил. Когато му повдигнат обвинения за злоупотреби в свръх големи размери.

Нагъл, по-нагъл , най-нагъл - Боко Мутрата!

След 27 години нагли кражби, тия циркаджий са на път да затрият България и българите.Всичките са национални предатели и не заслужават никаква милост.Събуди се народе!Без революция и кръв нищо няма да се промени!

Аз мислех, че с разум и мъдрост стават тези работи, а то гледай какви революционери се извъдили! Народът спи ежедневно, интелектът му е изтръгнат по комунистически метод, тоя взел да се вайка за революция. А бе я се скрий! И вземи да поучиш малко, че акълът ти го нема. Я прочети какви са последствията от революциите и се върни с команда Мирно! Еволюцията в наше време е антоним на революцията, а не алтернатива.

Показване,доказателтво ,че сме мафиотска държава.Много,ама много богати,а народа мизерства.

Ако бяхме по Румънски модел това интервю Бойко щеше да го дават зад решетките.

ако са останали Човеци със смелост нека обявят незабавна война с хлебарките ,друг начин за спасението няма ...човешките жертви от тая напаст станаха прекалено много,неизброими са !!!

Хайде Борисов действайте и съдете виновните За това Дередже до което ни докарахте

"като се събудиш сутрин да чуеш кого разследват, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Тъпчоооо, не е важно кого разследват, а за кого са доказали престъпление и са пратили в затвора евентуално!!! Ма от къде толко, че да направиш разлика!

по кой модел действаше бе, другарю Борисков!?Като викна оня каналия Сашко Дончев на тайна спявка и го позаплаши за туй-онуй!?Модела "ти си го избра", по тоя модел ли стана спявката!?

Голям смях. Онзи ден тиквата ни обясняваше, как се надява хората, организирали атаката срещу главния прокурор да си получат заслуженото. Еми ето започват да си го получават. Домакина и организатор на срещата, по една случайност и основен акционер в Пътища Пловдив ще бъде ударен през ръцете с проверка за далаверка. Да видим и другия "кафеджия" какво ще му спретнат. Абе хора докога ще вярвате на тия измекяри? Защо не проверят за срещата на Сотирчо в Банкя, няколко дни преди фалита на КТБ. Кой го поръча тоз фалит? И кога най-после прокуратурата ще си свърши работата и ще докара Цветанчо от Сърбия.

Боко, нещастнико прост! И по-нагли и самодоволни от теб сме сваляли! Барабар с Курнелата и патрЕотчетата ще изтечете в канала! Въпрос на време е!

Пич, бъркаш! Аз не знам някога да е имало по-нагъл и самодоволен тип.

БРАВО само така - УРРААААААА !!! Като стигнем Щвейцария може да се спрете , да не вземем да я задминем и нея !!!

Прах в очите на хората и ЕС и да замажат скандала с Цацаров. При румънския модел имаше осъден 1 премиер, няколко министри и много кметове. Освен това там прокурорите влезнаха и в Лукойл и им иззеха документите, да им видят сметките и какви данъци плашат. Палячовци и циркаджии.

Ако прокуратурата действа по румънски модел, то тоя ГЕРБерастки измекяр трябваше отдавна да е на топло в дрънголника! Ама нейсе - мафията си има държава и това е България!

бб,България загива ,българите се стопяват ,ти,цацаров и цялата ви мафия ви пращам на Божия съд за милионите ви грехове и национални предателства към чифутите ,които надминахте отдавна !

Объркахме се бе, жена-какви национални предателства към чифутите? Пробвай пак със заявлението и тоя път по-грамотно.

знаеш ли колко мамалига трябва да изядеш докато стигнеш румънците?

кога приключва времето на тъпите и риторичните въпроси ????27 години са много,много,прекалено изгубване на време и чов.жертви !!

Точно така е - това е тактиката на босовете на мафията в България - да протакат и бавят топката (докато грабят като за световно) колкото могат повече, и така си мина животът на поколения българи! Така на времето преди 1989 година все обещаваха светли бъднини, А ТЕ ЖИВЕЕХА И ДЕРИБЕЙСТВАТА СЕГА!!!, взимаха петилетки за по три години, и след 1989 година пак те управляваха до ден днешен, и сме ... ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА, И ТО УБЕДИТЕЛНО И КАТЕГОРИЧНО! И виждаме резултата - нови повишения на цените СЕГА, а обещаваха преди изборите ... повишения на доходите, НО В БЪДЕЩЕ НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ, И ТО ВИЖТЕ С КОЛКО!

българинът чака да бъде стреснат и пробуден от кошмара ,наречен преход.

Борисов, когато те извикаха като свидетел в съда за убийството на Бай Миле, ТИ ИЗЛЪГА ЛИ ПОД КЛЕТВА В СЪДА, ЧЕ НЕ СИ СЕ ВИЖДАЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ С БАЙ МИЛЕ И ЧЕ СИ ГО ПОЗНАВАЛ (И ТОЙ БИЛ) ОБИКНОВЕН БИЗНЕСМЕН?!?!?! Не се ли виждахте, като главен скеретар на МВР, в едно кафене близо до стадион Славия, и охраната ти не се ли опитваше да прогони прехласнатите от геройския ти образ, изграден така упорито и дълго от МЕДИИТЕ НА ДС, с широкополата шапка и шлифера, когато след вяко убийство и атентат тичаше веднага да се снимаш на местопрестъплението пред пърхащите журналистки? И как бяха срещите ти с братя Галеви, когато ги посещаваше като главен секретар от време на време, вкл точно преди да изчезнат? Румънски модел, а?

Борисов, когато преди около 4-5 години тръгна с Цецо на Кумецо да рекламираш активно кандидатурата на Цацаров за главен прокурор, и настояваше, че не само той е най-удачният за този пост, но и ЕДИНСТВЕНИЯ, вие с Цецо Голямото Ухо казвахте публично, че - "с Цацаров много добре сте си работели"! Можеш ли да обясниш на българското общество И КАКВО ТОЧНО И КАК ТОЛКОВА ДОБРЕ СТЕ СИ РАБОТЕЛИ, във времето, когато Бригадир Аспарухов те наложи за главен секретар на МВР без нито един ден трудов стаж като полицай, на марионетката си Симеон (когото за целта доведоха в Бълкгария срещу ообешания да го направят богат за сметка на България). Като се имат предвид десетките фрапиращи убийства и атентати, вкл по сред бял ден и в центъра на София, И НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ НЕ ОСТАНА РАЗКРИТО, НИТО ЕДИН УБИЕЦ НЕ БЕ ЗАЛОВЕН И ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ! А ти и Симеон редехте по телевизиите, че ТОВА НЕ ЗАСЯГАЛО ХОРАТА, ТОВА СИ БИЛА ТЯХНА СИ РАБОТА, МЕЖДУ МУТРИТЕ, и хората където вляат в обществено заведение или на публично място и видят такива, или някоя "махленска свада за паркомясто" да си излизат! И така над 2.5 милиона българи СИ ИЗЛЯЗОХА ОТ БЪЛГАРИЯ!!! Та какво точно толкова добре си работехте тогава, Борисов, и как един съдия се оказа не само най-добрият прокурор!?!?!, но и единственият подходящ за изключително важният за организираната престъпност и мафията пост на главен прокрур!?!? ОСОБЕНО АКО СЕ ИМАТ ПРЕДВИД ПОДВИЗИТЕ НА ЦАЦАРОВ, с "НЕГОВАТА ПО-СТРОГА НАКАЗАТЕЛНА ПОЛИТИКА" (той държа в ареста невинен млад баща - компютърен специалист, само защото не си бе бе направил труда са види очевидните факти, че е невинен, а престъпникът е на свобода, и после и затова бе осъден от Европейския съд...) че съдът, който той оглавяваше - Пловдивския окръжен съд е С НАЙ-МНОГО ПРИСЪДИ СРЕЩУ НЕГОВИ ОТСЪЖДАНИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!?

ако са останали Човеци със смелост нека обявят незабавна война с хлебарките ,друг начин за спасението няма ...човешките жертви от тая напаст станаха прекалено много,неизброими са !!!

А КТБ ? Кога ?

Огледалце от стената, я кажи кой от НЕК парички присвои?

Ако действаха по "румънския модел", то тогава, ти, мутрьо, щеше вече да си зад решетките!!!

Борисов, я кажи запаливал ли си основния свидетел в разледването на прокуратурата на бившия ти министър и приятел Мирослав Найденов (когото зрелишно изрита на официално посещение в Япония по крака, за да демонстрираш каратисктите си умения пред смааяните официални лица от японска страна...) на аерогарата, за което Кокинов като шеф на Софийска градска прокуратура на времето ти разказа, че ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА ГОВОРЕЛА ЗА ТОВА? И че без неговите показания обвинението нямало да издържи в съда, КАКТО И СТАНА? Та мисълта му е - ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЗА КОЙ ЧОВЕК СТАВА ДУМА? ПОЗНАВАШ ЛИ ГО? СРЕЩАЛИ ЛИ СТЕ СЕ? КЪДЕ ПО КАКЪВ ПОВОД? КАКВО СИ КАЗАХТЕ? КАКВО МУ КАЗА? ЗАЩО?

Тикво, ако действаха по румънския модел, ти отдавна трябваше да гниеш в затвора!

Аз изобщо не симпатизирам на Цветан Василев, но вижте какво се получи, Хората не разбраха, но той е подал сигнал много преди да се случи каквото стана с КТБ, и то доколкото си спомням до еврипейски служби, че Пеевски го рекетира и заплашва, защото с Доган са смятали, че Василев трябва да "им се отчита", че са го оставили да прави бизнес в България - всички си спомняме много топлите отношения между Пеевски и Василев години наред, но този, който е взимал от другия е бил ... Пеевски, тоест Доган! Именно след този рекет на Пеевски и оплаването на Цветан Василев тези му спретват атаката срещу банката с Цацаров и обвинението срещу трима, че са искали да убият не, АМИ НАПРАВИ ЧЕ СА БИЛИ УБИЛИ ПРЕУСПЯЛИЯ КАТАРЗИС НА ХИДРОМЕЛИОРАТОРА! Тоест те са опитали - и успяха, да заглушат реалния рекет на тези върху Василев, и когато и понеже онзи не се съгласява, направо скачат срещу банката му, фалират я и я ограбват! И ВСИчКИ ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА ДОСЕГА С БЕФЕЛНИТЕ ОБВИНЕНИЯ НА ЦАЦАРОВ И ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - НИЩО! Колко години вече! Около Нова Година имаше една атака срещу Дончев, ако си спомняте, от Газпром спряха договорени доставки без никакви основания и изкараха някакви наистина много тъпо обяснения. След изказването на всиши български чиновници стана ясно, че атаката е синхронизирана в и от България. Тоест - това бе опит за натиск да се вземе и "толкова хубавия и подреден бизнес" по думите на Цацаров от Сашо Дончев. И пониже не може повече да се крият безобразията и престъпленията в сектора, който касае всички българи съвсем пряко (джоба им), защото Сашо Дончев - подобно на Цветан Василев, е уведомил европейските институции, тези отново сега се опитват да бягат пред вятъра, това е! Но не смеет директно да наглупят в офисите на Сашу Донцев, защото ще стане чаик ачик, а влизат в държавното дружество за да търсят документи, които са на ... Сашо Дончев, тоест Овъргаз!?!?!

Боко ментата пак се иза,а...До вчера отхвърляше и хулеше румънския модел ама днеска с ехидната си усмивка се хвали как заради хората и това ''приема''..

ПРИ РЪМЪНСКИЯ МОДЕЛ, ГОСПОДИН БОРИСОВ, ИМА НАД 1000 РЕАЛНО ОСЪДЕНИ ПОЛИТИКИ, УПРАВНИЦИ И МАГИСТРАТИ! При българския модел ние имаме .. Цацаров, КОГОТО ТИ СИ ИЗБРА! И ... човек начело на правителства, КОЙТО СИ СЛЕДИ МИНИСТРИТЕ ... "ПРЕВАНТИВНО", ей така, защото така иска и смята, че може! При румънския модел не може премиер да нахлуе във ВСС и да им се кара, поучава, напътства и дори заплашва, за да замаже опит за индиректна заплаха на висш магистрат със СМС... При румънския модел такива като Пеевски са изправени в съдебната зала, а не ги правят шефове на най-голямата секретна служба в България!

на последните избори,какво си избра (не,че на пазара имаше истински стоки)?

Христо Иванов!

Радан Кънев ми падна в очите.

Христо Иванов адресира огромния проблем на България - главния прокурор и провалената съдебна система, докато Радан Куънев се заиграва с "десни" и "леви" и прочие простотии, докато България загива и това касае всички българи! И "ловите", както и "десните" - както ги дели Радан Кънев и цялата почти политическа класа имат огромен интерес България да стане нормална държава, но Кънев някак си не го разбра или не иска да го разбере и затова не можа да притисне егото (и глупостта) си в случая. Спечели мафията, това е!

Някой по-долу спомена за първия прокурор - Татарчев - предполагам, че има предвид първият след 10 ноември 1989 година, която се води годината на българската криворазбрана псевдодемокрация! Татарчев не само бе катастрофа, както и Филчев, между другото, а и Борис Велчев, бивш съветник на ДС дононсика Гоце, не бе известен съз запоите си на маса с отявлени бандити, не само щеше да ходи да докара от Виена Огнян Дойнов в чувал и куп други простотии, но и бе авторът на знаменитата реплика, че: "В България нма бандит, който ... ДА МЕ МРАЗИ!?!?" И явно се гордееше това недоразумение с този факт!!! И винаги след всеки главен прокурор съм си мислел, че по-зле не може да бъде, за да дойде Цаацров, КОЙТО Е АБСОЛЮТНА И ПЪЛНА КАТАСТЕОФА И ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА! Ако се направи референдум по въпроса за Цацаров, дали да остане или не на поста си и дали се справя с работата си или не, ЩЕ ВИДИТЕ ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО МУ, НА КОЙТО И ТОДОР ЖИВКОВ, И СЕВЕРНО КОРЕЙСКИЯТ ДИКТАТОР (да не говориме за Путин) ЩЕ ЗАВИДИ!

Ако наистина действат по румънския модел, не е ли редно да се върнат към много други случаи от рода на "Ало, Ваньо..."? Този човек е по-добре да замълчи, защото вече не е и смешно, а става все по-жалко. Разбира се, че БСП няма да харижат един успешен министър, за да работи за ГЕРБ! Ако нещо провалят гербери, вината веднага ще бъде хвърлена върху Златева, респективно БСП. Известен номер на герберите все друг да им е виновен, затова никой не им вярва.

Нали и на Герджиков даде зелен светофар да те ревизира и после като ти излязоха кирливите ризи на управлението ти, взе да го плюеш!

крадеца казва дръжте кръдеца

Ако това се бе случило през 2009 година, нямаше да преживеем последиците през 2013 година. Ако бе станало през 1997 година, нямаше да видим катастрофата от 1009 година. Ако бе станало през 1991 година и босовете на държавните заводи бяха опукани като негодници, които даваха труд и стока на престъпници, нямаше да стигнем до инфлацията от 1996 година. През всичките тези години едни другари от БКП все пречат да няма конкуренция и законност в търговията и живота ни. Сега явно къртица им е казала за подготвените акции и Сашо Дончев като честен частник пропя белким ударът падне върху Цацаров. Много им беше зор да го махнат белким и Белградския крадец се върне на бял кон заедно с руските крадени парички.

Май не забелязваш, че някак странно се повтаря ситуацията с КТБ. Отказваш да плащаш рушвет - всички силови органи се впрягат срещу теб. И говорим за кражби на стотици милиони и милиарди. Това не е румънски модел. Това е мутренски модел, само че мащабите са грандиозни. И вместо бухалки се ползват силови органи - ДАНС, прокуратура, полиция, съд. И няма никакво значение кое правителство управлява. Просто държавата е станала собственост на няколко човека.

Колко милиона липсват от КТБ, че да не влизат качулки? В НЕК нещата са в пъти по- миризливи от КТБ! От първа ръка знам как се е крало там! Ама навсякъде и за всичко! В АПИ има достатъчно основание , защото служебни задължения не се изпълняват, а се взимат хиляди левове заплати всеки месец. Ситуацията налага цели ведомства да бъдат закрити и заместени с нови хора, заради безбройните далавери. Освен това всички от мнозинството това искат да се случи.

Много мъдри мисли, няма що! Забравяш едно важно нещо! У нас работи определен тип манталитет, който няма нито цвят, нито партийност. Затова който докопа власт, първата му работа е да помисли за себе си, семейството, роднините и приятелите, които после пак ще гласуват за него. Партията няма никакво значение - някои даже правят собствени партии, за да реализират бизнес-плановете си. После лесно се хвърля вина върху този или онзи, а той да доказва, че няма сестра.

ПЪРВО НАПРАВИХА ЛУСТРАЦИЯ!

Не ви ли писна едно и също ''лустрация'' да приказвате сякаш за ''манна небесна'' я вземате.. След толкова години виждайки как израстват ''кадърните' бизнесмени'' в някакви моралисти освен да виним себе си че ги търпим продължаваме да повтаряме техните лъжи и манипулации

Петима български евродепутати от различни партии, представени в Народното събрание, подновиха днес исканията т.нар. Механизъм за сътрудничество и проверка (МСП), с който ЕС наблюдава правосъдието и вътрешните работи у нас и в Румъния, да бъде прекратен, съобщи ГЕРБ на уебсайта си. Мария Габриел (ГЕРБ Европейска наподна партия), Филиз Хюсменова (ДПС Алианс на либералите и демократите за Европа), Сергей Станишев (БСП Социалисти и демократи) , Ангел Джамбазки (ВМРО Европейски консерватори и реформисти) и Емил Радев (ГЕРБ ЕНП) са направили това в дискусия за януарския доклад на Европейската комисия по МСП в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент днес, се казва в съобщението.

Незнам по КОЙ модел действа ама в Румъния поне има резултати, а тука се хвърлят димки за пред публиката за сега..

Имитира румънския модел. Плахо, при това. И май в услуга на тия, които румънския модел би преследвал.

Борисов отново лъже най-нагло - това НЕ е румънският модел - това е българският модел (подобно на великия етнически модел на Доган на времето, който уж беше уникален и всички ги превъзнасяха години наред и шял да го популяризира и навън, та и другите да се докоснели до великите му прозрения, а се оказа, че си е едно долно ДС мероприятие за разграбване и мафиотизиране на България в крайна сметка), модел, при който като при атаката на цацаратурата срещу КТБ арестуваха трима невинни за убийство на жив и здрав преуспял катарзис, за да оправдаят разграбването на КТБ и да оставят 4 милиарда сметка за най-бедният в Европа народ - българския, това е моделът на Костинбродската завера, когато Цацров излъга и президента Плевенлиев да не правят активни мероприятия и циркове точно в деня преди изборите, и ... ГИ НАПРАВИХА, повдигнаха половин дузина обвинения срещу Цветанов и след това, като го натиснаха да внесе скорострелно техен законопроект като контра на този, който Христо Иванов и наужким и ГЕРБ по лъжите пак на Борисов дълго оодготвяха за истински реформи на съдебната система, това е модел, при който от МВР се крадат не отделни данни, а цели информационни масиви и пак няма виновен и осъден, при който шефка на Софийски градски съд подписва разрешения за подслушване на поразия, и с шайката около нея направи мазало от най-важния и натоварен съд в България, прир който главният прокурор се среща с едри червени бизнесмени в разни частни офиси за да ги притиска и се меша непрекъснато и в политиката, и в медиите, и в бизнеса (да си спомним първите му стъки като главен прокурор какво направи - интересно е точно сега...)

До сега прокуратурата защо спа. Искаме да гледаме кой депутат или магистрат е влязал в затвора, не кой е разследван. То няма нито един от вас, който да не е разследван, но полза няма...

Недоумявам с какво ББ е по-лош от червената БСП-арска олигархия? Даже има по-добър медиен нюх от тях. Седнали да му се присмиват смехурк-овците....

Като нямаш 2 грама мозък , как ще "доумееш"

Като имаш 3 грама, кажи ми де. С какво червената олигархия е по-добра от синята? Нямаш отговор, мозъчна тръст-ико...)))

ББ просто не е като тях и това ги побърква. Те са чужди мекерета, а той прави нещо да остане и за народа. Тия дни минах по цяла България и се вижда, че ГЕРБ правят по нещо да остане, а от комунисти и реформатори нищо не остана.

Те също са комунисти, но от онези, които се отричат от биографията си. За строителство не би ги критикувал, ако строяха нормално. Въпросът е защо магистралите и другите успехи на ГЕРБ струват толкова много? Специалистите казват, че цените са надути неимоверно, къде отиват парите, които не се влагат?

По-престъпен и корумпиран прокурор като Цацаров,не е имало никъде по света!Той е неповторим рекорд за ГИНЕС-свинята прокурор!

Като се знае чие назначение е защо се учудвате????Примерът на назначилия го е пътеводната му пътека в ''правосъдната'' система..

Решила е Тиквата да надмине Сопола по наглост.

На Бойко му се отвори парашута за трети път,за да ръси простотии безкрай!! Обясни драги какъв модел беше когато ти спря проверката на Мишо Бирата чрез телефонно обаждане!! Или сега като бият чужди е добре , модела е Румънски!! Като награбиха Дилянчо Добрев,Москов и Ненчев модела беше Български на БСП и диктуван чрез хибридна атака от Русия!! Не знам дали в Българската история е имало по голям ИДИОТ!!! Времето ще покаже мили гласоподаватели!!

Бе те много разследват, ама.... не сме видели осъден политик до сега

Тоя получовек още не си е обул чорапите и започва да ръси глупости. Пий си хапчетата, че ще разочароваш верния и глупав електорат. Тиквоч, тази прокуратура беше същата и по време на предходните ти кабинети, а защо не работеше така качествено? Бандата на Куката от Плевен съществуваше и вилнееше и при твоите мандати - защо нямаше респект и сигурност? И какъв румънски модел го гони тоя дебелак - при румънците една камара политици са вкарани в затвора, а в България няма дори един осъден? Ако българската прокуратура работеше, първия й клиент щеше да бъде нахалната и простовата тиква.

Това да не е вицът за деня?