назад

Прокуратурата с първи действия за екстрадицията на Брендо от Украйна

19:25 | 10 септември 2021 | Редактор: Надежда Христова 54 6193

Коментари 54

Знае ли народа, че Брендо е ДС офицер, както и останалите бандити с партизански прякори, някой живи, други мъртви? Знае ли народа, че Мунчо се е оградил със съветници от ДС, не случайно искат да върнат ценния ДС кадър Брендо у нас, за да се спаси от 20те години затвор в Италия и 12 години затвор в Румъния? Мучо е сега Капо Ди Тути Капо на мафията у нас, а Брендо е негов ценен лейтенант

Бързо да изпратят Брендо в България.веднага,много , ама много спешно , нашата прокуратура и нашият ,най-хуманен еврогийски ,и неолиберално -демократичен съд да изпратят съответната нота относно изпращането на Брендо в България. Тук на място проблема ще бъде решен ,по отиграният начин ,който действува вече перфектно толкова години и ще бъде пуснат по живо, и здраво. Съвсем по друг начин ще се развият събитията ,ако бъде изпратен в Румъния,това е анти-хуманно,това не бива да се допуска по никакъв начин. Толкова години ,Брендо е правил отчисления на подходящите хора както в съдът и прокуратурата ,но също и в многобройните партии, за да живеят със стандарт неизмерим за средно статистическият български гражданин. Сега е време да му върнат жеста.

Бум, бум и един куршум! Тоз беше крал, който се осрал!

И защо ""българското правосъдие"" сега се""задейства"" а преди това допуска да напусне страната. Пфу, пълна порнография !!!

помощ лекар бързо психиката ми БЖЖЖЖЦЦЦЦЦССССЦЗЗЗЗ )--{;;;;;;;}=---------- ~ )--{;;;;;;;}=---------- ~ помощ лекар бързо психиката ми БЖЖЖЖЦЦЦЦЦССССЦЗЗЗЗ )--{;;;;;;;}=---------- ~ )--{;;;;;;;}=---------- ~ помощ лекар бързо психиката ми БЖЖЖЖЦЦЦЦЦССССЦЗЗЗЗ )--{;;;;;;;}=---------- ~ )--{;;;;;;;}=---------- ~

отдавна не е нищо! Взеха му парите и го оставиха да избяга. Човекът почна от начало, но при рутинна акция срещу дребни риби го спипаха! За какво ни е? Да си госъдят там!

Оставиха го да избяга през 2018г.Кой беше тогава на власт? Цялата работа на ГЕРБ е такава ,а реват че искат да закриват Специализираната прокуратура,защото ще им секнат парите.

Кажете името на съдията и ако не е арестуван защо явно много пари играят

Шефа на рапона и гешката идва, ще им скъса ушите, че не са на власт!

Най-добре да се задейства италианската прокуратура, че там има влязла в сила 20 годишна присъда. В България той има 6 годишна и ще лежи само 3-4 г докато го пуснат. В Италия ще лежи поне 15 г.

Направо в Италия. Каскетурата го пусна на свобода педи време. Или Цацаратурата. Боко Мазната свинкя също много добре се погрижи и за Маргините и Галевите.

Съда решава тия неща. Вече друг е въпроса какви аргументи ще представи прокурора ,за да остане на топло.

първо ще покосиме с един нежен откос сороската цензура на брендо!

Каскета го е поканил лично и му е пратил самолета на бистришките тигри.

Брендо държи половината Лознец, а също и топ обекти в страната. Нещо има гнило в цялата история. Няма и да се учудя и ако е някой с неговото лице !

Сега Брендо от колко болести ще се разболее??? Да залагаме КОГА ще го пуснат домашен арест,и кога той ще осъди България ! В държава с корумпиран Съд и Прокуратура живеем,уважаеми Българи.

Е, и? Вие какво ще направите по въпроса?

Колко бързат прокуратурата Фа не би румънците да го поискат преди нас.. Ще се разболее от бъбреци .след шест месеца ще го пуснат за примерно поведение

. ако си стар доносник никой нема ти направи нищо на териториите на бай-дан! . абе педи от гей прайда на хомо-дружоинката на сорос с минусите вечни..., бай-дън командва парада в украина и евреите. те нема да ви дадат техна риба, колкото и дребна да е за тия... заб. : за тех вички са/сте дребни риби, само те са сомове с мустаци и живеят в тинята, на дъното и трябва да ги ловиш с тротил.. .*

. не бе, пак питам: някой педерас от съдебната система на педофил - масоните ми бе изтрил мненията преди-малко, като да сме на бай-дански гей прайд. защо? и кой кой кой??? ще има наказания. при това лични! .

Аз ти ги изтрих, Говньо!

на баце пръв другар

Браво. Така Брендо ще може да представи новата си книга пред публиката в България.

Човек на Тиквочев. Пак ще го "изпуснат"....

Тоя път няма да им мине номера, Брендо ако има и капка мозък няма да се пребере.

Тук шанса да изчезне е най-голям като се има в предвид връзките , които разполага.

По-добре да лежи в Румъния! ;)

Жалко ,че малката не я върнаха на този урод на парченца ! Умри брендо и ти и цялото ти семейство !

Тоя ще говори янво, американците дърпат конците и гърмят около павиана, ще го съборят с гръм и трясък и него и цялата му банда!

Какво ще говори - групата му е разбита, каналите осветени, има влезли в сила присъди, което означава че всичко е доказано и ясно с факти и доказателства пред съда. Т.е. всичко около брендо е история вече, той е вън от играта. Осветен е и повече няма кой да прави канали с него. Това се доказва и от факта че понастоящем е задържан да отглежда трева в дома си заедно с някакви утрепки. Брендо е бита карта и толкова. Живеете в някаква паралелни реалности колко е велик и как ако проговори еди какво си щело да стане. Няма какво да стане, вече други хора, назначени от службите дърпат конците на тези канали. Толкова е просто, а вие си живейте с митовте за великия трафикант. Някога да, сега дилър на трева…..

Майтап. Че нали вече веднъж ви го доведоха в белезници и българския съд го обяви за невинен и го пусна. Сега пак ли ще гледаме същия филм. Безсрамие се нарича това.

А така, докарайте го тук, за да може човека спокойно да избяга.... За кой ли път

Чак пък да бяга. Съвсем спокойно ще изчезне.

Разбира се че ще бързат , ако го докопат италианците го чакат 20 години затвор. Това е страхотен шанс да го одрусат хубаво , а после ще Е да ходи по света широк.

Какво сте го издигнали в култ тоя брендо? Толкова велик, че се скрил до киев в къща под наем, където с криминално проявен румънец и молдовец отглеждат трева. Хайде стига с вицовете за великия брендо. Вероятно преди години, назначен от службите е генерирал трафик на кока, след осветляването му е разжалван от същите тези служби, и докаран до положение да продава трева за да се препитава. Толкова, хайде кротнете се вече.

По всяка вероятност ареста на Брендо не е просто случайност, а поръчков арест от САЩ. Те готвят нов списък по "Закона Магнитски" на български лица и им трябва сериозно алиби. Ще станем свидетели на голяма изненада, ако този път в списъка фигурират по големите и тлъсти риби.

Прокуратурата с ПЪРВИ действия за екстрадацията на Брендо... А истината е: Прокуратурата с ВЯЛИ действия за екстрадацията на Брендо! Брендо беше заловен и беше в ръцете на прокуратурата, НО ТЕ УМИШЛЕНО ГО "ИЗТЪРВАХА" СРЕЩУ СЪОТВЕТНОТО ЗАПЛАЩАНЕ! Кой наивник вярва на нашата прокуратура и съд ??? Всяка "случайност" е добре ржисирана постановка за пред СУВЕРЕНА !!!

Платено от Чери и Прокопа!

Заснеха как Гешев докладва по телефона на Борисов какво става в правната комисия! Адвокат Николай Хаджигенов пусна във фейсбук-профила си снимка на главния прокурор Иван Гешев, който по телефона си пише с пиарката на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова Това става по време на днешното заседание на правната комисия в Народното събрание, на която бе привикан и главният прокурор. Докато текат дебатите в залата, Гешев своевременно докладва на пиарката на Борисов какво се случва в залата. Ето и какво написа Хаджигенов във връзка с публикацията: „Докато обсъждаме зaкона за бюрото не само герп / дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На „Pi ar Sevi Boiko“ Да си знаете, не друго.“ Да си знаете, не друго.“

Тъпак,всичко бе онлайн.

Българската прокуратура го иска тук, за да не пропее навън, че скандала ще огромен, дори световен. Брендито и български политици са движили наркоканалите и са въртели милиарди. Дано всичко това излезе на яве, цирка ще е голям, дори по голям от цирка КОВИД.

Баце дреме под магнолията. Него КОГА?

аз пък смятам, че украйна е от джендър - партнерите и ще уважи молбата на масоните да освободят брендо на чужда територия, каквото и да е сторил. все пак всеки циганин има право ва втори, петдесети шанс при тази педофил-еспч - гей психопатна вечна криза... .

Няма нужда да идва тук. Пращайте го към Италия. Там го чакат 20 години.

Да си седи там, Христо Иванов сега ще го пусне , като закрие прокуратурата.

Дано го екстрадират в Румъния, щот тук съдебната система не е читава. Брендито е кадър на политическата ни мафията и чрез него се осъществяват каналите за дрога извън граница.

Ще го спасяваме от румънското правосъдие ли?

да го екстрадират в италия„за какво ни е

Нее дириктно в Италия или Румъния.Тук предлагам даже да му ги опростят,дойде ли пак ще изчезне..

Давайте го тук. Брендо президент! Брендо прокурор! Нали трябва да си мафиот за да станеш политик. Той изпълнява условията.

Бързо да го връщат и да го пускат, че бизнеса не чака.

Към новината