назад

Прокуратурата се самосезира за предложените 500 000 лв. подкуп на депутат от ИТН

09:26 | 07 септември 2021 | Редактор: Надежда Христова 140 7991

Коментари 140

Ако шофьор предложи 10 лв.,веднага е в ареста 24ч. Не защото не взимат,а защото са малко. Татянчето с 1/2 милион ?? Нищоооо

Татяна е стара сватовница и вероятно е смятала колко гости ще има на сватбата на Наполеон Български,ако хареса момата Мата Хари за булка.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

Тиквата поиска от ИТН скандал и го получи.Само че сценаристите на гологлавия се оказаха простички.

Има ли такава дума отсамосезираха се.Еба ти подкупната просташка прокуратура.

си изпълнява ролята, заради която беше избран от Борисов. За Боковите престъпления никакъв го няма.

Кауньее фъркаат , Кауньее фъркаат , Рой , рой , ройй , Россна ми девойкооо ...

Разкритие!"100 К ракия давам,само да те притежавам,а другарко Татяна",пееше Т.Колев.

Да се самосезира и за далаверите с обществени поръчки в затворите !!!!

Е той човека накрая си каза, че не е имало предложение за подкуп, а на него така му се струвало. Ама всички нададоха вой до небесата.

какви са тези глупости . какви проверка ще прави прокуратурата, кой закон е нарушила , подкуп за какво ? За това дело не могат да направят. Че е неморално, порочно и т.н. е факт, но всичко останало е димка, рекламна акция в полза на прокуратурата

Добре да се самосезира и за: 1. Умрелите над 36 хиляди човека повече за година (от среда до среда), спрямо предната такава. Като изправят пред съда тези от НОЩ, да си доказват колко са починалите от ковида започвайки от 0; 2. Дали са дадени около 60 милиона лева подкупи от Божков; 3. Кой е пропуснал данъците от фирмата на Божков - идеална среда за корупция; 4. От къде е произхода на кюлчета и пачки; 5. Как разни като Севдалина Арнаудова и Горанов на държавни заплати си купуват/строят имотчета за някой друг милион лева; 6. На кой трябва да се разбие физиономията и защо; 7. Достигнало ли е до Караянчева, че трябва да са самоунижава на ПКП; 8. Законно СРС на ДАНС ли е "Ало Ваньо", където Бойко казва полицията да се изтегли, че да продължи престъпление - производство на алкохол при спрян лиценз; 9. По-отдавна като кмет Бойко прави ли пращанията в общината през банката на бившата си милиардерката Бориславова, че да печели по някой милион лева на месец от такси от хората. С която има и множество общи фирми, като Тео Интернешънъл и с Пашата от СИК, изловени от полицията в нелегално производство на цигари. За това сигурно има давност; 10. При приета конвенция за защита на човека с описани типове насилие като обида, защо Бойко реди: кукундрели, мисирки, тулупи, прости, копеле, на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и така нататък. Пример: https://youtu.be/-bWI3GeBazU 11. Как избраха офертата за Ф-16, с което ощетиха държавата от над милиард лева до неясно колко милиарда, от изпусната инвестиция. Където Ц.Ц. спази мо-та-мо член 103 от НК за предателство; 12. Министерският съвет при Борисов 3 и всички здравни министри от тогава до днес, за незаконните здравни заповеди. Където се основават на "решение номер 325 на Министерският съвет от 14 май 2020г", когато няма заседание на Министерският съвет. Всичко е решено ден преди да влезне закона в сила и лъжат във всяка заповед за извънредната епидемична обстановка и се основават на нещо незаконно. Понеже не прецениха, че като свършва извънредното положение на 13 май 2020г. А закона за извънредна епидемична обстановка влиза в сила от 14 май 2020г., докато мине процедурата през главен държавен здравен инспектор, министър, министерски съвет и пак министър, и ще са приключили примерно по обяд на 14 май 2020г., и за деня до тогава няма да важи нищо.

Ти си един НИКОЙ. Анонимно нищожество, тролещо за стотинки.

от участниците в този случай не обвинявам и никого не защитавам.Интересно ми е , обаче, защо същата тази прокуратура не се самосезира, когато един шеф на парламентарна група си призна, че е подписал, в полза на тогавашните управляващи , един проект за нова конституция без дори да го прочете ? И същия този депутат веднага получи едни прекрасни концесии за морски плажове край варна . Това не е ли подкуп ? Или прокуратурата не се интересува от това, какво прави една определена партия ?

Само да не се окаже, че било 500 000 рубли офертата. То с това листче на което пише 500к може да е какво ли не и в каква ли не валита ама като не са предлагали пари как решиха, че се говори за левове. Едва ли нашите депутати работят с левове.

500 кила ракия,само да те притежавам,може и да са 500 копейки,знае ли човек.

Живот не е кино. Управлението на страната не може бъде по сценарий на чалгаджии. Може да са даобри и обичани чалгаджии, ама за управленци не стават.

е пълен боклук.Питайте Варна Тимаджив

краставици, кратуни, ка.ути, ...

12 г избира слугата на бай Тошо а сега гл циганин чалгаджия.. Турски роби Сър!

Съд и присъда,и естествено ефективна за виновния.

Депутат от ИТН струва поне 500мил. евро.

педалът от ИТПрост Народ

сигурно му се е искало 500к щом в такъв запис вижда 500 000 лева или евро или долари. Що не вижда рубли или виетнамски донги

кога ще се замосезира да провери едни 60 млн. от Чичо Васко към Бойко и Влади ?

Радостин видял листче с цифра 500 к.Не му е предлаган подкуп. Как редакцията разбра че е даван подкуп и то 500000лв ? Може да е 500 краставици

Дончева дава 500 кила ракия,ако някой я вземе.

Вчера лойко мутрософф каза, че нямало да остави, да се замете и днес се "самозерала".

За тоя "нов морал" в политиката ли жълтопаветниците 1 година опикаваха и осираха центъра на София ? Малкото от тях дето не бяха платени от Черепа сега осъзнаха ли че бяха употребени и изхвърлени ? Или прекалено надценявам умствените им възможности ...? "Тиранина" срещу който протестираха е истински ангел сравнен със мафиотските структури които седят за така наречения "протест" ....

Жълтопаветниците 1 година опикаваха и осираха устата ти и затова си такъв.

Пред нищо няма да се спрат тези сценаристи. Но, да се надяваме, че народът не е толкова прост , и няма да гласува за тях .

Не разбирам, на листчето пишело 500к, нали? Не лв. или лева? Как тоз човек разбра, че става дума за подкуп, за пари , за гласове? Нещо не ми се вързва. Или чалгарите се чудят как да оплюят поредния човек.

Чалгаре и Куманаре на очна ставка в прокуратурата, да се види кой дава подкуп и кой затаява даване на подкуп.

Татяна Дончева и Мая Манолова ли са новите партии ?

Даа...! На ИТН и трябва спешно вдигане на рейтинга. Иначе кой луд ще заплашва една булонка с убийство. И откъде накъде един адвокат ще предлага такъв подкуп - 500000 лв са си бая пара. Само че каквато им политиката, такива им и пиарите!

Това че прокуратурата действа бързо е добре. Това което не е добре е,че тя не реагира и не се само сезира за: 1. Шкафчето. 2.Просташките записи на които се чуват обиди към Президента и европейски политици от глас "приличащ" на този на Борисов. 3.Отклоняването на милиарди от обществените поръчки/ според интервюто на Пламен Бобоков пред вестник "Капитал"/. Възниква въпросът дали ни е необходима такава прокуратура. Според мен НЕ!

Да видим. По-предишната прокуратура работеше на 0% спрямо мафия и олигархия. Тази работи на 50% или дори на 70% , не закача едни, но пък повдигна обвинения на редица други. И тези потърпевшите вдигнаха народа, но не за прокуратура на 100%, а за такава която да не работи дори на 5%. ДБ, Иска да премахне опраната на главният прокурор. Ми само един прокурор който не закача , мафията, корупцията и прочие може да се разхожда без охрана. Та питам трябва ли ни такава съдебна реформа и такава прокуратура ?

С мунчо , толкоз !! Идват избори ! Ако искате нормализация мислете

Мунчо е Борисов

Ееех, тази нашата прокуратурата, още не може да установи коя е "Мата Хари", която снима спалнята на Бойко и чекмеджето му. А хем Бойко каза, че знае коя е тази "дама" и кой му я е изпратил.

Бобокова

От Бобокова може да се направят най-малко две Мата Хари!

Ти не разбрали коя е Мата, жена на близък човек до Радев и любовница на Божков. Самият Радев искал да стане Баджанак с Борисов и Божков.

Тая вечер Бабаян ще гори маски, а Хаджигенчо ще се върже с вериги за Орлов мост. Шест майки с увреждания заплашват, че ще си подпалят децата с бензин на площада !

ЦИРК С ПОРЕДНАТА ПОСРЕДСТВЕНА ПРОГРАМА, сътворена от сценаристи (изключително сполучливо наречени „тамагочита“) в неравностойно интелектуално отношение, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ОЩЕ ПО ЗЛЕ В СЪЩОТО ОТНОШЕНИЕ ЗРИТЕЛИ (избиратели на ИТН)! И нека не забравяме, че СМЕТКАТА Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ!

Тези 500 000 , по малко ли са в пури и ром ? Или повече

Татяна е искала да се похвали че е счупила 500 Кура и е готова за 501-вия, ама той милия нещо недоразбрал...

Я елате пиленца при Гешев, да му пеете сладко сладко !

Прокурикатура.

Чакаме Спонтанни протести , от фигуранта божков

По коментара ще го познаете. Гладен народ пачки сънува. А гладен, щото глупав.

Тази тема не разсейва ли фикуса от други неща или ще бъде предизборния девиз на ИТН? "Ние сме неподкупни". Добре, това би трябвало да е естествено и нормално за хора на държавна служба. 500К на листче. Може да е 500 Крави, 500 К.ра и всичко с К. Това никога няма да е сериозно доказателство. Занимавайте се с важни неща бе хора:-)

Къде е мая да блокира орлов мост

Мая се готви да се влее в проекта на Киро и Асен. Мястото й е сигурно и си трае. Иначе до сега да е оревала орталъка.

Айде майките с увреждания и пинокио пред прокуратурата на амбразурата да бранят божковизацията

но след тая активност на каскетурата, знам че няма такава работа. ала иванчева е тая постановка.

Прокуратурата се самосезирала за 500 кьор фишека! Браво!

СЛУГИНАЖА и посредничеството си е редовното занимание на баба Цоцулана-Дончева . Спомнете си как лобираше за смяна на закона т.н. Ванко 1

Адвокат от ИТН :) Толкова "умен" че да не знае, че нищо не може да докаже. Само разлайва кучетата :) Дончева ще го изяде с парцалките сега. Тя му е написала колко ще й дължи ако гъкне както той е направил ! :) Хаххах

Бобоков ни отрови природата , кога ?

Герберастката специализирана прокуратура рипна като ужилена да се самосезира понеже банкянския мафиот тъй бил казал. Жалка история..

Още 2 месеца , и мунчо в затвора

Очаква се да има поне 90 негови депутата. Тогава да му мисли твоята ТИКВА!

Само ? Сега няма ли повече

Към новината