назад

Прокуратурата започна проверка на казаното от Светослав Илчовски и Иван Ангелов в парламента

14:09 | 09 май 2021 | Редактор: Аделина Томова 468 22017

Коментари 468

Как бе сийче не се похвалихте при всяко получаване на тези ''сигнали'' дето два месеца ги проверявате безмълвно????? От вас сийче никой нормален българин нищо нормално законово не очаква така че ха престанете да ни досаждате и вие..

Абе как на Ичловски на въпросната среща януари 2017-та са му показали видеоклип, как се гаврят с Миню Стайков във затвора, след като Стайков е арестуван септември 2018-та? Аз за един прЕател питам, дали не лъже тоя нещо?

но поне беше предвидим Бойко! А на тия,новите мутри не им пука за народа!Ще се награбят и в ЮАР или Дубай!

Абсолютно си прав! Знаеше се предварително, че ще тегли по 6 милиарда нови заеми годишно. За сега от 12 ги направи 75 милиарда... Ще ви се да ги закръглите до 100 с още един мандат, нали? Ама през крив макарон ще го гледате!!!

Как е положението, червени и чалгарски тролчета? Нещо забогатяхте ли, откакто Герб ги няма, или сте същите прошляци и некадърници?

Не знам за тях, но че и ти си кръгъл идиот и безнадежден случай, като онзи тъп милиционер-гербер, дето усърдно настояваше всички да научат колко е прост, когато в опитите си да провали изслушването на Илчовски се опиваше от 2-те секунди “слава” и внимание, докато накрая истеряса този дебел дебил!

Идиотът е тролещият за копейки. Разпозна ли се? Предател национален!

Колко ясно лъснаха мераците на Мая Костинбродската и "президентчето" льотчик!?!?! Сега наистина МУТРИТЕ завладяха Парламента, а до изборите служебното "правителство" на селянчето от Славяново ще ни загроби докрай!!! М И С Л Е Т Е като гласувате на 11 юли!!!!! Келешите и чалгарите нямат място в Парламента на България!!! МИСЛЕТЕ!

Ти мутра знаеш ли какво е?Само да ти обясня ..Примерно член на СИК или ВИС...вземи се образовай малко а не пиши глупости..

За това, че при избор трябва да се мисли си абсолютно прав. За 10 години Борисов направи външния ни дълг от 12 на 75 милиарда. Това прави около 6 милиарда годишно. Сега нека помислим - ако му дадем възможност още 4 години да ни натиска в блатото, може ли външният ни дълг да надскочи 100 милиарда? Ако можеш да мислиш - значи си отговорил с да. И няма да гласуваш за Борисов. Ако не можеш - значи скоро ще спреш да пишеш, че паричките секват... Особено, ако от първо, ГЕРБ се сгромоляса на трето място... Което е неизбежно, де...

Никога повече Гроб....

Пет бона за кекс?

важно е яйцата да са пресни.

Започва голямото замитане на следите

Само не разбрах като проверявате къде са резултатите

Днес в 120 минути се видя ясно , статуквото как комфортно са си живяли толкова години. Безобразие!!!! Дано всички българи са интилигентни и да видят най после какво се случва.

Гешев е зависим до мозъка на костите си, вкл. и от собствената си глупост. Той толкова престъпници и престъпления на властимащи прикри и отказа да разследва, че едва ли някой очаква и сега да си свърши работата. Спомнете си например, че той прикри участието на Пеевски в разграбването на КТБ. Помните ли, че Каскета обяви и публично за списък на облажилите се от КТБ, кокто и на магистрати с недекларирани имоти и сметки в чужбина. Някой да чу нещо повече? Гешев и до ден днешен крие имената...

Стига глупости. Първо защо свързваш Пеевски с управляващите. Той е от Дпс и беше предложен за Данс от М.Манолова. Затова и се върна Герб на власт. Второ. И да се знаят имената на "облажилите се" от Ктб, ако се води разследване или няма доказателства, не могат да се кажат. Иначе става като с глупостите на Илчовски.

Че коя точно бе Мая Манолова, та да ИЗБЕРЕ шефа на ДАНС, бе тъпанар или тъп пишман-манипулатор! Първо - не бе тя, която го предложи - и това е ваша, на простите гербери тъпа лъжа и манипулация, други бяха и президентът (тогава) Плевенлиев много ясно разказа как далеч преди да бъде внесено в Народното събрание предложението за Пеевски, всъщност дори още преди да се сформира Парламента Местан и Станишев са преследвали президента (тогава) Плевенлиев дори и до (на) аерогарата, понеже е имал посещение извън страната, за до го убедят да подпише промените в закона за ДАНС - тоест да се смени принципалът на ДАНС и да премине от президента към премиера (правителството), както и други изменения, за да паснат на “стройната фигура” на перача и рекетьора на Доган. И Плевенлиев публично се извини за тази негова “грешка” и обеща повече така да не прави! И подкрепи протестите срещу Пеевски (след дъжд - качулка), което автоматично то направи мишена на свит-прес, на парцалите на Пеевски, но и на ... Цветанов! Второ - но дори и да приемем, че наистина Манолова го е предложила (а не е тя), нали Дебелият рекетъор бе избран в и от ПарлаМента, бе! Трето - понеже си прост, явно не знаеш, че за да се предложи кандидатура за такъв пост тя трябва да мине през съответните проверки за да получи достъп до секретна информация, и технологичното време за такава проверка е поне 5 дни - как Дебелия се снабди с такъв достъп светкавично, бе! Мая Манолова ли го уреди? Какво ли ти обяснявам, като си толкова прост!

Мая Манолова си призна в интервю пред Бенатова, че тя е предложила Пеевски за шеф на ДАНС. Беше депутатка тогава. Мая Манолова в момента ползва Илчовски като Бареков, по време на Костинбродската афера. Илчовски има обещано, Маяма се надява да вдигне процента за следващия вот, ама едва ли. Всички видяха, че тия в парламента единствено ги сплотява омразата към Борисов. Някакви абсолютни случайници, попаднали там след голямата изненада и все още неориентирали се къде се намират и за какво са там. Успокой се, ще пукнеш някой капиляр.

За да се Очисти България,...Задължително трябва да има Лустрация. ..Реваншизъм,Линч,Конфискация на Всичко придобито след Юли 2009 !! На Всеки Член на ГЕРБ...назначен от ГЕРБ , ...бил с ГЕРБ ! Почистване до кост на инфекцията ГЕРБ !

Дудук, откъде изпълзя бе плазмодий.

И защо след 2009-та? Всичко придобито незаконно се 1989-та трябва да се конфискува!!!! И ако стане, току виж че се намерил фонд за увеличение на пенсиите...

яко се изсира в тиквите на дебилите, които му верват. а, те... му се радват и искат още

Въпросите ми към г-жа Манолова: Как разследвате 10 години назад корупцията на властта, след като мъжът ви Ангел Найденов е бил министър цели две години по това време? Как разследвате земеделските олигарси и техните корупционни практики, след като дясната ви ръка и ваш депутат Румен Йончев е техен проводник във властта? Как разследвате ГЕРБ десет години назад, след като през това време те ви направиха „техен” омбудсман? * Кой е Румен Йончев - дясната ръчичка на Мая Манолова и топлата ѝ връзка с „Градуса“, Илчовски, Аврамов и другите „агро-пилешко-житни“ милионери??? На снимките: Румен Йончев - 1. С Мая Манолова като и става депутат 2021г., 2. С мен като ми става депутат тамън 2 пъти и напуска БСП заради това 2013-2014, 3. Руменчо и Яворчо ме предават и стават подлоги на Бойко 2014-2017г. , 4. Хаджигенов и Мая подписват гей брак по сметка, а Руменчо отзад кумува през маската 2021 г. А кой е Руменчо? Човекът на всякакви пилета, градуси, аврамовци, илчовци и агроолигарси. Сега с Мая яко рекетират за пари и търгуват с влияние, ползвайки върховния орган в държавата. Откъде знам ли? Ами от първо лице. Подробностите много скоро.

:))) Пак сте "З"бъркАли заглавите. Трябваше да е: Каскетурата започна операция по неутрализиране на вредните за ГЕРБ ефекти от казаното от Илчовски и Ангелов в парламента" Щеше повече да отговаря на станалото. Каскетниците дори не благоволиха да проверят номерата и обозначенията на златните кюлчета на сничките на чекмеджето, а тогава истината веднага щеше да цъфне от издадените сертификати... Та сега щели да проверяват! Вервайте им ако си нямате друга работа.

На Илчовски една му била казала че нейна приятелка била спала с Борисов. Доказателства 0.

или са го оставили да избяга...като другите бандити...

Да му заведат дела от ЧПХ! Повече от ясно е че е от кошаревските свидетели!

Извън темата, но Каролев е изчезнал в Пирин, търсят го спасители и в момента

Радев взе власта. Връщаме се вече към мутренските години. Ще го намерят. Самоубили са го

и така е по света и у тас, но унас много им личи, защото дебилите са навсякъе - съответно и в партиите

Брей! Гешев и Кака Сийка са НЕПРИВИЧНО ЛАКОНИЧНИ. За извънредни пресконференции заради повишен обществен интерес и дума да не става. Очакван резултат - поредното ИЗПИРАНЕ на Свети Бойко.

Независимо кой за кого гласува този човек и Мая Манолова и чакалите около нея са обида за българина! Такова помиярско държание и такива проститутски приоми не следва да си развиват в Народното събрание на републиката. С какво Божков държи Маяма,та е толкова отчаяна и иска да му свърши услуга?С какво? Трагично е какви хора влизат в политиката.

Абсолютно подкрепям! Парламента и специално Манолова е пълен провал и позор

Пиша във форуми във Франция и Англия . толкова псувни,ругатни,просташки изказвания,обиди никъде не може да се прочете.Споменават се майки,екскременти,усти,задни части,полови актове,расистки изказвания....Надявам се никога никой европеец да не прочете писаното в Дир бг.Най вече по сайтовете в Европа трябва да се регистрираш - не е като в Дир бг всеки влиза и пише и каквото си иска без да носи отговорност.

Какво било кравар- оператор на биологическа единица. Ок. Как да кажа за Борисов тиква по заобиколен начи? - огромен кух плод, харесван от магарета

От вторник 11.05 обръща палачинката Една съседка ми каза... Ще видим

Той тоя Иван Ангелов, човека на баце го закопа. Вместо да замаже положението той го съсипа. 1-во Каза че за премиера 5000 лв за проститутка били малко. Давал много повече за по готини. 2-ро. Каза че премиера лобирал за него при възникване на проблеми със сертификати в турция. Обаждал се на баце и той от своя страна оправял нещата. 3-то. Каза че фурмите, вместо за дерение нашия ги продал на печалба. Накрая го питаха нещо и той горди и възмутено каза: "А бе аз приличам ли ви на идиод" Е тука се залях със смях. Дано това видео се изпрати във посолства и европейска прокуратура. Нека видят за какво става дума. Нека видяд държанието на депутатите от ГЕРБ. Запитайте се какво би станало ако така се пречеше на изслушване пред конгреса на САЩ.

и предал властта на Т.дончев да я сдава на Радев ...

Прокуратурата трябва, да разследва казаното от Илчев, както и самия него и неговия"бизнес".

оневинява престъпниците и затова има карупзция, а карумпирани нямаа....

Нещо на руски ми заваляш... поредния руски трол в дир-а

мая общата спешно трябва да организира изпращането на тоя селтак, дето бил "мъжкар", при братя галеви! иначе имането му няма да стигне да покрие исковете на засегнатите лица!

а кой от двамата селтаци на снимката е илчовски?

В средата със слънчеви очила овесени на ризата

Сряда 05.05: На рождения ден на премиера Иван Ангелов му подари кюлче видях го. Петък 07.05: Не,бе не съм виждал да му подаряват кюлчета.Видях кюлчетата на снимките . Сряда 05.05: Ангелов ме покани в Монако 2017г и ме показаха клип с изнасилване на известен бизнесмен,който е в затвора-М.Стайков. Стайков е задържан есента на 2018! Петък 07.05: Сутринта говорих с М.Стайков и той каза,че като излезе от затвора СКОРО ще каже всичко. Стайков не е в затвора от няколко месеца и няма откъде да излиза. Сряда 05.05: На рождения ден на премиера Ангелов му подари плеймейтка М.Б да го обслужва и тя е направила клипа .ТЯ САМАТА МИ ГО КАЗА,ЗАЩОТО СЪМ МЪЖКАР.Петък 07.05: Не е М.Б друга е плеймейтката,тя ще си каже. Хем М.Б му казала,че тя е правила клип,хем не е тя! Рожден ден на Борисов 13 юни,а по експертизата снимките са с дата от януари.Когато януари и М.Б е била в Дубай и това Гранична полиция може да го извади за 2 мин базата си данни. Сряда 05.05: Аврамова ме заплашваше.Звънеше ми по телефона.Мога да докажа. Петък 07.05: Може ли да докажете,че ви е заплашвала Аврамова? Не,не мога да докажа.

Тепърва ще излиза..и други ще пропеят. Светът ще ви отеснее драги ми ГЕРБ-ерастки крадци и тролове! Севдета, Ангеловци, Сачева, Биковци....в затвора до един.

И защо Сачева и Биков в затвора, защото ти си казал?

Не.... щото са боклуци!

Ченгеджийска държава,разследват, мраследват,като ги разкриете какво,какво ше помогне на бачкера дето утре ше е 7 часа на спирката, дето едвам взима 500 евро на месец, хората искат добър живот, шматки крадливи, не искат само кирливи ризи да гледат

Най малко ще може да яде по евтино и по качествено месо и хляб.

Проверете как една селска мутра от Кнежа (не Кембридж) е добила 300 милиона. Какво е това земеделие бе!!?? Даже се жалва, че му попречили да добие 500 милиона А за култура и наука 70 милиона няма. Затова сме чалга държава Защо земеделци-мафиози си пият кафетата в Монте карло

Че ще викаш олеле за тролските пари гърбав педал.

Какво да го проверяват. Божков е платил на всички участници

Питай пилетата градус. ГЕРБ-ерастки тролове

Прокуратурата ни6що не направи, за да разкрие кой е правил снимките от спалнята на Борисов, макар че тулупът публично каза че знае кой е Мата Хари. Сега очаквате ли същата прокуратура на Гешеф да направи нещо смислено по казуса Илчовски!?? Само ще се прави че работят. .. а реално ще оневинят тиквата!

Прокуратурата не си направи труда да разкрие нищо и по ОСЕМТЕ ДЖУДЖЕТА! Явно е че каскета работи за същата мафия.

Нови избори. Ще се измъкват кирливи ризи и ще се размахват насрани гащи. Добър начин да се повиши избирателната активност.

Бареков е разщостил Мая на стената си.Неин човек е всъщност покровител на двамата селяндури милионери от цирка онзи ден. Оооо хо хо хо.....ще има и още. Хахахахах бившия и авер ще я разколачи сега. Суперрррр....Мая помията.

.

Явно си малоумнен педал с 2 мозъчни гънки-за голяма и малка нужда.

Написа го десетина пъти, айде затваряй аналните бузки и си взимай нИдялковите левчета.

Сега Маяма заслужава да я разкатаят за тия перверзии.. удри Гешев техната мама наркоманска

Гешев е назначен от Пеевски и Борисов за да ги обслужва и е тотално компроментиран с поръчковите си акции срещу неудобните им и чадърът над тях и тяхната мафия. Но очаквам Къовеши да се намеси и да си каже тежката дума, както и Вашингтон. Един въпрос - какво става с главен прокурор, който върши престъпления (прикрива престъпления и престъпници), и всъщност е част от ОПГ, рецидивист?

Кьовеши си няма друга работа ще се занимава с истеричката Манолова и сие, трябва да има свирепи доказателства и пак не е сигурно че Кьовеши ще се намеси

Христо, Мая и чалгарите няма да спрат докато не съсипят или очернят всеки бизнес който се е развил при управлението на Борисов. Няма значение дали и колко невинни хора ще пострадат. Важна е рекламата преди следващите избори. Важно е Радев да скове всички в страх и да спечели изборите, а Деса да прави шопинг с НСО

Или пишеш насила тоя простотии?

Радев, Слави и Мая са вивиновни...и Орешарски, и космоса! Тъпи ГЕРБ-ерастки тролове, барабар със Севда ТВ заминавате в канализацията! За всяка свиня иде коледа и за всяко лайно, лайновоз! А тулупа при бай Ставри да играе карти по цял ден.

Ако са неграмотни ще имат право на адвокат за разлика от неграмотните,които ще гласуват машинно без право на придружител.Ха-ха-ха.

Прокуратурата само ще разкрие задкулистните схеми на поръчителите на тези фалшиви снимки от спалнята на Борисов. Дано тези хора най-после да си получат заслуженото. Които и да са те: Радев, Черепа, мафията, руските тайни служби.

Руските тайни сужби и Радев управляват и крадат 12 години!!! Крадецът вика дръжте крадеца! Дойде време тулупа и компания да плащат! А относно герберастките тролчета пари няма, малко ангария сега..ще се напънете безплатно, че и избори идват.

Сийчето вика,че работата ще стане ,ама по нататък щото имат много работа.

Какви чекии пишете тука тролове и калинки герберски.... леле-мале. Сийче, издухай ги, бре!

Въпросите ми към г-жа Манолова: Как разследвате 10 години назад корупцията на властта, след като мъжът ви Ангел Найденов е бил министър цели две години по това време? Как разследвате земеделските олигарси и техните корупционни практики, след като дясната ви ръка и ваш депутат Румен Йончев е техен проводник във властта? Как разследвате ГЕРБ десет години назад, след като през това време те ви направиха „техен” омбудсман? * Кой е Румен Йончев - дясната ръчичка на Мая Манолова и топлата ѝ връзка с „Градуса“, Илчовски, Аврамов и другите „агро-пилешко-житни“ милионери??? На снимките: Румен Йончев - 1. С Мая Манолова като и става депутат 2021г., 2. С мен като ми става депутат тамън 2 пъти и напуска БСП заради това 2013-2014, 3. Руменчо и Яворчо ме предават и стават подлоги на Бойко 2014-2017г. , 4. Хаджигенов и Мая подписват гей брак по сметка, а Руменчо отзад кумува през маската 2021 г. А кой е Руменчо? Човекът на всякакви пилета, градуси, аврамовци, илчовци и агроолигарси. Сега с Мая яко рекетират за пари и търгуват с влияние, ползвайки върховния орган в държавата. Откъде знам ли? Ами от първо лице. Подробностите много скоро.

Това, че бареков и мая са върха на пошлостта и простотията се знае отдавна, тази вечер само балонесто го затвърждаваш, защитавайки си поредния простак, както и тридесетгодишното ни безвремие.

Между другото Бареков и той беше там в парламента на изслушването, като какъв, не стана ясно

Въпросите ми към г-жа Манолова: Как разследвате 10 години назад корупцията на властта, след като мъжът ви Ангел Найденов е бил министър цели две години по това време? Как разследвате земеделските олигарси и техните корупционни практики, след като дясната ви ръка и ваш депутат Румен Йончев е техен проводник във властта? Как разследвате ГЕРБ десет години назад, след като през това време те ви направиха „техен” омбудсман? * Кой е Румен Йончев - дясната ръчичка на Мая Манолова и топлата ѝ връзка с „Градуса“, Илчовски, Аврамов и другите „агро-пилешко-житни“ милионери??? На снимките: Румен Йончев - 1. С Мая Манолова като и става депутат 2021г., 2. С мен като ми става депутат тамън 2 пъти и напуска БСП заради това 2013-2014, 3. Руменчо и Яворчо ме предават и стават подлоги на Бойко 2014-2017г. , 4. Хаджигенов и Мая подписват гей брак по сметка, а Руменчо отзад кумува през маската 2021 г. А кой е Руменчо? Човекът на всякакви пилета, градуси, аврамовци, илчовци и агроолигарси. Сега с Мая яко рекетират за пари и търгуват с влияние, ползвайки върховния орган в държавата. Откъде знам ли? Ами от първо лице. Подробностите много скоро.

"Това, че Илчовски разтяга локуми с плеймейтки и кюлчета го видяхме, чухме и разбрахме, Блъсков – ще каже драгият читател. Ти ни кажи защо и какво маже Майчето Костинбродска. Това пише в свой коментар главният редактор на вестник "Труд" Петьо Блъсков. Отговарям веднага. Маже филията, драги ми читателю. Само с подобни шашми тя, горката, си мисли, че може да се докопа до следващия парламент. Сигурен съм, че сънят ѝ е неспокоен и в него блуждае кокалът. Това е, драги ми читателю. Сега ти пак си на ход. Помисли сериозно трябва ли и следващият български парламент да бъде подвергнат на подобни истерии.

Естествено, че не трябва. Ама както и не трябва да го има твоя и на блъсков покровител. 30 години не се намазахте бе мърши такива.

ТрудТруд Хороскоп Алена Начало Бизнес Вашите пари Върни се назад Шопската салата става солена Автор: Труд Вашите пари 19:39 09.05.2021 image Любимата на чужденците шопска салата вече излиза солено, след като цените на домати, краставици и сирене са увеличени. Нов удар по туризма Поскъпват домати, краставици и дори сиренето с растителни мазнини, което ползват в ресторантите Бутилка олио гони 4 лева

Вероятно нищо няма да открие, щото ако открие едно нещо, половината ГЕРБ и половината ДПС, както и всички дружки на Бойко трябва да идат на съд. Дори и само за борсовата измама в Щатите тоя Иван пилето ще получи 20 години.

Много вероятности станаха... вероятно и земята е плоска..... ама надали

Нео мутра това ще да е. Държане все едно - пари, кюлчета, коври, ядене пиене дрога.

По заспала/умишлено или не/ прокуратура от бългаската няма. То мина почти година от снимките те така и не видяха на тях ни кюлчета ни пачки.

Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар. комисия за ревизия на управлението му с т.нар „изслушване” на агробизнесмен. Доброволецът щеше да прави потресаващи разкрития, които да разпнат Борисов и подопечните му. Мая Манолова и сподвижниците й депутати от комисията явно са били убедени в това, като са го поканили в парламента. Но в крайна сметка всички вкупом извършиха огромна услуга на премиера - в светла събота сутринта той изглежда мъченик, жертва на чудовищна клевета и гавра. И това ще му се върне на изборите. Уважаемата г-жа Манолова обикаля от телевизия в телевизия и обяснява каква епохална работа е свършила нейната комисия. Може би някои електорални единици ще повярват на тая поредна предизборна агитация. Но според мен мислещите българи са на обратното мнение. Те очакваха от новите партии в парламента и новите народни представители поне малък знак, че имат сериозни намерения, воля и ум да разкрият зловредните управленски практики. Знакът обаче се оказа толкова неприличен, че оттук нататък на сериозните хора и медии ще са им нужни огромни усилия, за да привлекат внимание със сериозни разследвания. Защото обществото престава да чува, когато ден след ден му надуват главата с пикантерии за проститутки шпионки в леглото на властта. Претръпва от „разкрития” и започва да пропуска истинските факти за корупция и злоупотреба с власт. Каквато и да беше целта на комисията „Манолова”, от глупост или самонадеяност тя се включи в активно мероприятие, което освен че сложи мъченически ореол на Борисов, министри и ГЕРБ активисти, предизвика омерзение. За пореден път каква стана тя - гласуваме, избираме и накрая България се управлява от хора, сякаш лишени от грам интелект и почтеност. Панаир в комисията на Мая

Прекрасен анализ !!!

Да, като за идиоти!

Питат как може да държи бизнес за 30 милиона със средно образование. Хахаха. Еми те управляват от 11 години да питат себе си как са му позволили:)))

Към новината