Прокуратурата: Иванчева взе парите от посредник в кафене

Кметицата на район "Младост" е взела подкупа от 70 000 евро от посредник в кафене в центъра на София. Парите са платени от изнудван строителен предприемач.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Иванчева взе парите от посредник в кафене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гробарите са имет

Всичко е ясно,само не е ясно защо от прокуратурата издават методиката за следене на корумпирани и техниките за събиране на доказателства,чрез белязани пари. Нали следващите ще се поучат от грешките на тая кметица и ще станат по съобразителни при корупционните сделки?!

Доказателствата са инструмент за пред съда ,а не са предмет за обсъждане пред обществото.

Само едно не ми е ясно. Как можа тази жена да подведе и омагьоса един цял столичен район, и да я избере за кмет. А там уж живеят интелигентни хора. Стана кмет без управленски умения, без да се е доказала в нещо, само с голи лозунги. И сега все още много не вярват, че случилото се е истина. На това му се вика българска работа.

Тука някой упорито пита защо не са ги заловили още в кафенето. Явно не е наясно каква бъркотия може да стане. Така не се прави. Практиката го е доказала.

Ама разбира се, не е добре в момента на взимането, а да ги гонят до оживено кръстовище, където вече имало химик, фотограф, Антон Тодоров, Канал 3 и какво още беше?

В кафето има свидетели, а и няма да има съмнения, че парите са подхвърмени. Такива съмнения има, ако парите са в багажника.

Защо не го заловиха в кафенето. В кафенето? Така не се прави бе, скъпи. Така не е редно. Не задавай тъпи въпроси.

Подкуп се доказва в момента на взимането. Според гербаджиите може да не се парви така, но според НК е така.

Не ми отговаряш защо не са заловени тримата в кафето след предаването на парите.

Фанатикът вика дръжте фанатика. Опитай да ми отговориш логично.

Гледам тука една група хора яко защитават кметицата с надеждата да докажат че е жертва и от управляващите крадат повече , но видите ли над нея няма чадър и тя изгоряла. Истината обаче е, че тази ''нещастна женица'' е изкарала големия чирпак и гребе яко от позицията която заема. Всички опити да се докаже че е изпържена и парите и в колата са паднали от небето се разбиха на пух и прах след като се разбра че посредника е хванат с част от рушвета. Някои гумени глави ще кажат , че и неговите 14х€ са му ги сложили тайно в чантата. Да ама не . Всичко е ясно. Рушвета е взет , повдигнато е обвинение. На ход е съда. Ако доказателствата са годни цялата шайка трябва да поеме към затвора за назидание на всички държавни хрантутници ,които са там не да свършат нещо а да се облагодетелстват. И решението съда трябва да вземе в кратък срок за да няма време за врътки. И след това да влиза следващия рушветчия докато тъпия народ разбере че даването на рушвет е свързано с беззаконие.

Защитават я, защото покрай нея и те са лапали здраво.

Никой не защитава кметицата, яд ни е, че няма да я осъдят заради некадърните гербаджии. И малко ни е смешно, че са толкова тъпи.

Абе вие гербаджиите тъпи ли сте, правите ли се. Посредникът от Герб бил със съмнения само. Ако всичко е вярно, виж, че пак се занимава с корупция. Защо не ги заловиха в кафето? Не са били въоръжени. Защо толкова прост и ясен случай се завършва по начин, който опорочава всички доказателства за престъпление и ще завърши в Страсбург?

Кухотата на лейката или остротата на Вожда нямат общо с тоталитарно-фашистките методи на горното лице, лично наблюдаващ безумието и правещ ехидни коментари. Днешните "факти" говорят по скоро за фиаско и поредна осъдителна в Страсбург, за нищо друго. Такива високи професионалисти и партийни протежета са навсякъде, спецпрокуратури, КОНПИ и т.н. И резултатите са им плачевни, та коалицията е по скоро анти-бездарниците, а който ги е назначил, ще си плаща политическата цена, спор няма.

Хилеше се вчера, защото беше инсталирал камерите на мегдана и чакаше пАржолка. А. Тодоров-шайката, телевизии, дуловската интелектуалка искаше повече светлина, а днес получи дълго "ааааа". Най важното, хабил ресурси СРС-та 100 човека ангажирани и..... изнудване в чисто житейски смисъл", не по НПК като резултат. Да беше заделил ресурс за Гинка, ама там не пипаме... :)

Бивш индианец,циганин монтьор и честен бизнесмен,няма.

А кога и името на... "честния бизнесмен", живял дълги години в чужбина???

Мартинчо , ти да не си от групата за бързо реагиране и омлатване на обадилите се рекетирани та ти е зор да знаеш как се казва човека ? Голям галфон си искам да кажа !

Този политкомисар не е по умен от назначилият го. Вчера при петчасовото безумие, с белезниците, скачащата полицайка, запушваща устата на арестуваната, броенето на пачки на тротоара се хилеше доволно, незнайно защо. А трябваше да потъне в земята от срам. Професионалисти, сър :)

Този Гешев явно е много прост и няма правна култура и не страда от прекомерен акъл. Вижте още какво казва: Днес получих неофициален сигнал от директор на училище, която е по някакъв начин притискана от кмета на Младост. ТОВА НЕ Е ПЪРВОТО ВЗИМАНЕ от Иванчева, А ПЪРВОТО, КОЕТО СМЕ ДОКУМЕНТИРАЛИ!?!?Смятаме, че е извършила престъпление, дали е виновна ще реши съдът, заключи Иван Гешев. ======= Делото и осъждането за тези своеволия и глупости от обвинените срещу България ни ни мърда, а колкото повече тези говорят (глупостите си) толкова повече го подсигуряват! Абе пилман-прокуроре, ако нямате доказателства, значи няма(ТЕ) престъпление, бе! Така можем ние тук или в кръчмата да си говорим, но не и ти, бе! Отделен въпрос е пък какви доказателства имате по театъра ви, който спретнахте, но мисля вече всички се досещаме...

Посредник имало и това било бивш кмет /очевидно изгонен кметицата/. Отначало парите трябвало да бъдат дадени в Хепи, обаче не било желателно там да става. И сумата била предадена на посредника. Посредникът се свързал с кметицата в кафето на Кристал и там били взети парите. Посредникът си взел 14 000 евро, която била неговата част. Взел си парите и тръгнали в различни посоки. Не ги задържали там съзнателно, щото щели сме да питаме после що я задържаме, като в нея няма пари, а в някакъв човек...!?!?! ======= Ами защо не сте ги задържали там СЛЕД КАТО СА ПРЕДАДЕНИ ПАРИТЕ ОТ т.н. ВИ ПОСРЕДНИК, който явно е една от основните фигури в тази постановка, бе! Нали сте били 100 човека, които денонощно сте били бдяли, значи не би трябвало да я хванете с парите ТАМ и да имате и снимки и свидетели, бе безмозъчни същества! Какво по-добро доказателство от залавяне на местопрестъплението, ако всичко бе така, бе чукундури!

Изводът: ако не сте от нашите, може и да сте демократично избрани, но НИЕ няма да ви търпим. Това научихме вчера. И сега кой ще е кмет на Младост и колко нови блокове ще се подхванат за следващите дни, докато е в ареста кметицата. И помнете добре, ние за никакви други заместници не сме гласували. Така, че докато законно избраната кметица е задържана, считаме, че Младост няма кмет - т.е. никакви строежи!

Корумпираната простакеса да влиза веднага за 20 год. в панделата. Крайно време е, поне един, алчен, корумпиран чиновник да влезе на топло за безобразията, които върши.

А нещо като истински доказателства и съдебен процес не трябва ли да има, според теб, или това са ненужни подробности, според тиквата ти? Щото ако ще вкарват в затвора за тъпота и простащина ти и дружинката ви, барбар с управляващите и господарите ви трябваше отдавна да сте там. И да - наистина са нужни нови затвори при това положение.

Занимавал ли се е някой с политика последните 28 години, влиза в затвора без да трябват други доказателства. това трябва да го примат като закон. Казах

Абе инфо , какви "по-истински" доказателства от маркиран подкуп ? Нещо на червена бабичка без грам сиво в главата ми мязаш , ВЕРВАЙ МИ !!!

Публикувано на 18.0ч.2018 / 11:ч2 СПЕЦ.ГЕШЕВ: ЧОВЕКЪТ БИЛ ИЗНУДВАН В ЧИСТО ЖИТЕЙСКИ СМИСЪЛ, А НЕ В НАКАЗАТЕЛЕН 8 ЧАСА НА ПАВАЖА, ЗА ДА ГАРАНТИРАТ ПРАВАТА НА КМЕТИЦАТА Как да кажа,аъъъъ, как да кажа, аааааъъъ, поне петдесет пъти употреби този паразитен израз спецпрокурорът Иван Гешев, докато на брифинг изнесе литературна лекция що за акция са сътворили. Имало сигнали много, от декември правили проверка, после станало досъдебно за търговия с влияние срещу кметицата на Младост в столицата. Гешев бил сега на брифинга предимно да благодари на колегите от Кобра и на фотографите, и на ексепертите, щото те не били спали, за да сътворят това, което направихме. Имало някакъв човек, който живеел в чужбина, строителен предприемач, и който чуйте сега какво казва спец.прокурор! бил изнудван в чисто житейски смисъл, а не в наказателен! Колегите от Комисията /новия антикорупционен орган/ установили, че има такъв човек, и човекът беше разпитан от нас реди още спец. Гешев. С човекът се свързали посредници, щото кметицата била възмутена от него и се стигнало до план, ситуация по-скоро, че цената за решаване на този смешен проблем била 20 евро на квадрат. и му е казано, че общата цена била 500 000 евро. Гешев СТЪПВАЛ не само на тези свидетелски показания пред съдия, той стъпвал и върху други показания, той даже стъпвал върху СРС. После трябвало да има три вноски, които били поискани. Човекът осигурил сумата, защото спец. Гешев нямали такива суми, и поради това Човекът осигурил тая сума от хиляди евро. И Човекът съдействал, което било повод за гордост, която изпитва спец. Гешев. И почнало едно чакане за получаване на сумата. Спецовете чакали 20 дена. И спецовете не се прибирали по домовоте си, и чакали, щото деня и часа се променяли непрекъснато. Много от спецовете били жени, а пък жените се оказали по-корави от мъжете, вика спец. Гешев. Кметицата имала и бурен нощен живот, вика пак спец. Гешев. Туй какво общо има, не разбрахме.

Посредник имало и това било бивш кмет /очевидно изгонен кметицата/. Отначало парите трябвало да бъдат дадени в Хепи, обаче не било желателно там да става. И сумата била предадена на посредника. Посредникът се свързал с кметицата в кафето на Кристал и там били взети парите. Посредникът си взел 14 000 евро, която била неговата част. Взел си парите и тръгнали в различни посоки. Не ги задържали там съзнателно, щото щели сме да питаме после що я задържаме, като в нея няма пари, а в някакъв човек. После кметицата и зам-кметицата се качили в колата, спецовете задържали посредникът и после задържали колата на кметицата, щото не знаели какво ще се случи с парите, щото парите, вика спец Гешев можели да бъдат изядени. После те я настигнали, имало химик, физик, фотограф, Кобра и двете групи за действане, и били намерени хилядите евро. Човекът посредник светна и светнали всички като коледна елха. Така и не стана ясно посредникът ли е светнал, или кметицата е светнала. След като Сашо Диков намачка с въпроси спец. Гешев, той вика, че имало светлина в тунела. И хоп-троп! Канал 3 прекъсна предаването с реклами, щото не го обичат тоя Диков, ще знаете. Кметицата била спряна с колата, а целта на спец. Гешев била да и гарантираме права. Първо парите не били в багажника, а в кашон, ако искате да знаете. Те искали да и гарантират правата, щото иначе щяло да бъде намесен еврейския комитет и световната конспирация. И затуй описвали абсолютно всичко, ако сме били в Америка щяло да стане за час-два, ама тука било повече часове, щото било така. Светнали всичките, тъй вика спец Гешев и нямало как да му обяснявали как сме подхвърлили нещо. А били с белезници, щото не трябваше да пипат нищо. Понеже имало случай как някакъв като бил билезници пипнал в калта и после почнал с кал да маже парите

После пък Пламен Георгиев от новата антикорупционна комисия рече, че Човекът, дето им дал кинтите, бил много свястен, щото им дал кинтите, за да се променят нещата в България. Всъщност, Човекът имал разрешение за строеж, обаче имало пречки и не можел да почне строежа, и започнал да се бави строежа, и те туй разтревожило много новата антикорупционна комисия. Хич не станаха лесно нещата, вика Пламен Георгиев. Човекът като им дал огромната сума с пари, показал изключително гражданска позиция. После излезе един подстриган като мутрафон някакъв началник на антикорупцията в новата комисия и каза нещо, ама от това нещо нищо не се разбра, освен благодарности пак на човека, дето им дал кинтите. Накрая спец. Гешев пък рече, че ставало дума за работно обвинение, за което нямало много практика досега. Спец. Гешев изумено каза, че да сме чули ние той да и е казал името на кметицата?, а?, и че те не били показвали кметицата, а тя сама се показа и вие медиите я показахте. Какво да му коментираш на тоя, просто не е истина. Такива ми ти работи. link

Защо ли по-голямата част от хората са убедени, че задържането е голяма постановка. Много тъпо се получи, даже и да е вярно.

ЕС отдавна ни призовава да реформираме прокуратурата, но явно с такива хора това не може да стане. Борисов се прави на сляп, глух и ням и чака да му се размине по тодорживковски чрез снишаване. Няма да стане цирковете ще продължат така че скоро ще стане 75 години български държавен цирк /от девети септември до сега/. И тъй като народа е беден, накрая сметката ще я платят олигарсите което много ще ме изкефи.

"Като след първата вноска ще започне придвижване на документите. Човекът осигурява сумата, защото иска да съдейства на държавата и иска нещо да се подобри, защото храни стотици работници, на които не може да плаща, защото държавата му пречи", допълни Иван Гешев. Абе, Гешев, стига простотии! Кой строителен предприемач, които до един са мутри "храни стотици работници". На каква заплата ги осигурява?. Имат ли социални придобивки. Стига мутро ниедна се прави на светец.

КАКВО Е ИСТИНА, КАКВО Е ЛЪЖА "Когато разказваш една голяма лъжа и я повтаряш ДОСТАТЪЧНО често, хората ЗАПОЧНАТ да и ВЯРВАТ. Лъжата ТРЯБВА до тогава да се твърди, докато се УДАДЕ на държавата, да ЗАБЛУДИ своите граждани ОТНОСНО политическите, икономическите и военни последствия от лъжата. От решаващо значение за държавата е, ЦЯЛАТА си власт да използва за ПОДТИСКАНЕ на различните мнения. Истината е смъртният враг на лъжата, с което истината е и смъртният враг на държавата." Йозеф Гьобелс - министър на пропагандата на Нацистка Германия.

И на нас ни казват същото.

И защо ще им е на тези специалисти - 100 човека да доказват вина чрез косвени доказателства - че й светели ръцете от фосфора, след като са могли да заловят всички в момента, в който е предаден и получен подкупа! Ако това, което ни разказват е истина! И при положение, че всъщност не става дума за момент, а за 2 маса в кафето - пак по техните думи и уверения!

Говори се, че тайният инвеститор дал подкупа е Домусчиев. Ако това е вярно тази кифла няма капка акъл и напълно си е заслужила съдбата.

Два часа пият кафе, ритат пачките под масата и чакат ченгетата?

За да разбереш нещо трябва и акъл.

Това глуповато кифле е решило да забогатее набързо и е нагазило здраво в лайната. И понеже няма политически протекции и влиятелни приятели сега ще опере пешкира за всички крадци в държавицата и за крадците в съседните държави дори. Иначе кмет който да не краде няма. Независимо от коя партия е и дали е кмет на село или град.

БОГАТ И БЕДЕН. ГОСПОДАР И РОБ Интересен феномен представлява ФАКТЪТ, че бедните НЕ се замислят как биха МОГЛИ да се ОРГАНИЗИРАТ срещу тези, които са ПРИЧИНАТА за безизходното им положение, а се замислят ЕДИНСТВЕНО как да изкарат НЯКАКВИ пари при богатите - шепа хора. Както свинете в кочината НЕ се замислят, че ако ядат по-малко, по-бавно ще се угоят и по-дълго ще живеят. Разликата МЕЖДУ свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят, за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден. Нискоинтелигентният човек изхожда от СОБСТВЕНОТО си битие, в преценката си за другите. Свинята в кочината НЕ осъзнава, че в гората има глигани, които НЕ ги кастрират и НЕ ги колят. Гладният на сития НЕ вярва. Този, на когото ПРОБЛЕМА е как да отгладува сметките си за: електричество, водата, храна, обувки, дрехи и транспорт, той НЕ може да повярва, че ИМА хора, на които ПРОБЛЕМА им е КАК да утроят милионите си. Той Не може да повярва и че тези с милионите се надсмиват НАД онези, които си МЕЧТАЯТ един ден да се събудят БЕЗ дългове за неплатени сметки. Ето защо, ти трябва са имаш дългове, защото робът винаги трябва да дължи живота си на господаря.

помня как във филма "Извънземното" сниман още далечната 1982, та на извънземното му светеха ръцете.... слочаеност...???

Пила е кафе ,а къде е броила парите за да и светнат ръцете ?

Най-сетне комунягите си намериха своя нов Гешев, ще трябва да хващат гората. Апропо, преди балотажа БСП, ДСБ, Зелените и още доста подобни партии ни агитираха в Младост да гласуваме за Иванчева. Доста се хванаха, някои не се хванахме.

Ама много компрометиран бе!

Да, но Гешев не е съден и осъждан от Народния съд, дори и задочно. Не се знае и къде е отишъл. Нещо по въпроса. А и никой не е обвинил Гешев.

Ето как се прави. Така, каккто е направено публично няма скрито-покрито. Под прожекторите всичко. Да се вижда. Нали Лайньо Радев така искаше. Ето, спец-прокуратурата така и действа. А всички приказки на застъпниците на кметицдата на Младост ми напомнят малко на приказката : "кой ми сра в гащите"

че "Лайньо" си ти, самият! Радев е избран от Народа ПРЕИЗИДЕНТ! А ти кой си и с какво право обиждаш Президента?! Жалко, че Дир.Бг допуска нецензурни обиди на невъзпитани и никому неизвестни грубияни...към достойни и честни личности като Радев! Жалко!

Само как я сготвиха хората на АлоВаньо тоест хората на ББ

не беше ли намесен и президентът Първанов?

хахахахахахахах

Писаници и размисли много,но според мен в близките 1-2 месеца никой рушветчия няма да смее да поиска или даде ПОДКУП. КАТО МИНЕ БУРЯТА ПОЧВАМЕ ПАК.... :)

Взела ги в едно кафене!!?? Пипала ги е и ръцете и светели!?+ Видял ли е някой да ги брои на масата с кафетата!!?? Или някой "келнер" и поръсил прашец или за по-сигурно - полицаят, който и е извил ръцеете отзад може и той за по-сигурно да е поръсил прашеца! Незаабавно и двамата 1тримата, четиримата ) да им се прегледа светенето по ръцете!!

Абе тая вече всичко си е признала, а ти ако щеш търси още междузвездни конспирации.

Защо не почнеш да пишеш фантастика

Как нямаш срам от това което правиш ? Защо лъжеш , като другите от твоята Партия Герб ! Деси е жертва на Мутро - Тоталитарния Режим в България ,който от 10 години Унищожава България и Българския Народ !

2 часа кафе през работно време ... само това и стига да бъде уволнена ! 30 г строг тъмничен затвор за рижата кучка !!! хората на сън не могат да си представят 250000 евро ...

Ами оня дето се разкарва непрекъснато по чужбина и не си плаща от джоба разходките къде би следвало да е отдавна щом така пишете..

Боже колко мъка има по този свят, Божее, ООО, наивен та дрънка....пфу

Иванчева е до гуша в л...., а и всички, които са я подкрепяли. Кадиев се опитва да се разграничи, но оправданията му не хващат дикиш.

Всяко трето изречение на Гешев е абсурдно. Как да му вярваш на глупостите: 49 000 кв.м строеж по 300-400 евро метъра - е инвестиция за около 15 милиона евро, НО... Този велик ''бизнесмен'' - дето дошъл с пари от чужбина, нямал пари за откупа и изтеглил заем 70 000 евро, за да съдейства на ченгетата. Кое е вярно бе? Че е богат или че няма пари?

Гешев: "Посредникът се свърза с кметицата, видяха се в гадинката на "Кристал", пиха кафе два часа, той взе 14 000 евро от тези 70 000 евро, въпреки че твърдял пред изнудваното лице, че всички пари са за кметицата. Съзнателно не ги задържахме там, за да не кажете, че жената е невинна, оставихме я да си вземе парите, по-точно ги е взела заместничката им." КОЕ Е ВЯРНО: че човек на местопрестъплението е невинен? Или че прокуратурата са тъпи?

И как тнака - ги е взела заместничката, а на кметицата СВЕТЕЛИ РЪЦЕТЕ!! Вие за луди ли ни смятате беее??!

Ще му повярвам след реална присъда-ако изобщо има. Проследете неговото израстване в кариерата занапред и ще разберете защо цялата съдебна система е толкоз зле..... Така се съсипват човешки съдби.... Чакам??

Нищо грешно няма. Ти само петниш едно велико име. Гешев казва 49000 по 20 евро рекет е 1 млн. Какво не разбра и защо защитаваш тази изнудвачка. Или си част от престъпната група?

кметът на район Младост в София наистина управлява петия по големина град в страната, но зад него не стои партия, още по-малко пък управляваща. Добра или доказано лоша, но Иванчева е извънсистемен играч, наложен от гражданите на извънредни избори, които ГЕРБ загуби с гръм и трясък. Както и БСП. Видя се , че хората са петимни да заложат на накого извън системата и това беше много, много опасен прецент за статуквото.

това е истината: Герб бяха унизени. Цецо загуби избори в София от неизвестна лелка... издигната не от партия, а от граждански комитет.

Паисий

управляващата партия с финансов и медиен ресурс загуби избори от обикновен човек!

Това е последното което ни дадоха от ГЕРБ първо се опитаха да погребат инвалидите и да ги лишат от живот и права не можаха после строителния бизнес ами да спрат да обезщетяват шопите собственици на земеделски земи с по 10 апартамента и ще се оправят нещата. ИСКАМЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ОСТАВКАТА НА ГЕРБ и да им се търси наказателна отговорност за този случай с кметицата на МЛАДОСТ-1 И С ГАВРАТА С ИНВАЛИДИТЕ?

Идете в Младост-1 идете в Студентски град и вижте как върху детски градини строят заведения и кооперации-ЗАЩО никой не търси сметка и на архитекта и на кмета на ОБЩИНА СТУДЕНТСКА ЗАЩОТО СЪЩО Е ОТ ГЕРБ знам че има син му хотел който отдава на частни начала.

абе вие що за народ сте? за нови искър не вярвахте, че онзи е убиеца, при много доказателства, сега пак не вярвате, нагласено било, пък дори да ги взела нямало значение, други повече взимали, значи невинна. е, какво искате?

За убиеца има много въпросителни, замазани възстановки и тълкувания, а и не е жив, за да даде показания. Докато този случай си е прост и прозрачен. Нищо сложно няма в това да се проследи от начало до края, а и тя ще направи самопризнания. Идиотското е, че дори след като тя каже - виновна съм, престъпник съм... - цял хор милиони говеда ще измучи - не си виновна, ма. Набедена си! Българското тъпо, в основата на всички мизерии. Затова не можем да се отместим от дъното.

Как да повярваме като тая не е пипала парите ама ръцете и ''светели'' оня се кри, кри пък после и със заглушител взе че се гръмна в тила....На глупости може да вярва единствено подлога на говорещия или с много ниско интелектуално ниво..

Иванчева е единствения човек, който защитава правата на хората срещу строителната мафия в Младост. Предишната кметица /гербачийка/ продаде цялата общинска земя в квартала, ама нали бута и на други, за нея няма белезници.Номера, който скроиха на Иванчева е много прозрачен, ама простотията вярва на маефията.

Хахахахах, грешка. Борбата е с предприемачи, които не плащат рушвети. Те са се сетили да предложат. Като оня виц - една се обидила като й предложили 100 лв. за секс - и се врътнала възмутено. Но на 10 000 лв. се съгласила. Извод - Че си к.ва, к-ва си, само си кажи тарифата...

Ех, мама му стара, докъде я докараха моите нови колеги. Когато аз бях кмет на София, помните добре, че ми казваха Усмивката на корупцията. И тогава имаше голямо крадене, дори самолет на жена ми купих от скромната ми заплата. Е и какво, не ме хванаха, а и не само мен - я, колко колеги от други градове окрадоха бюджета, но и те като мен излязоха невинни.. Споко, колежке от Младост! Няма кмет в затвора. Ние сме винаги невинни... Усмивката на корупцията.

На беден власт му дай и му гледай сеира, после казват бедността не била порок, а аз казвам че е най големия!