Прокурор откри тежки нарушения на Евроманган

Окръжна прокуратура Добрич образува разследвания за престъпления по служба, данъчни престъпления, неоказване на съдействие на орган на властта срещу Евроманган.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор откри тежки нарушения на Евроманган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а на КОНЦЕСИОНЕРА, той си има име и отговаря по няколко закона. Ако няма име, няма и концесия, нали така, прокуроре.

А как да е иначе в ЕВРОМАНГАЛ?

това е престъпление на политиците спрямо страната, с лека ръка раздават концесии на кълпак, разпродадоха държавата, те са съучастници на концесионерите защото са получили тлъсти пари от тях, но с такива корумпирани политици друго не се очаква, всички са за затвора

d4

концесионера е като скакалеца. откъдето мине, трева не никне. прокурора работа не върши. трябва трибунал, заседаващ 10 минути и "до стената"....

Така е! После се чудят, че имало народен съд 44 година - на много хора им е било дошло в много ограбването и експлоатацията.

Прокурор откри тежки нарушения на Евроманган Явно , че този прокурор , както и цялата прокуратура имат тежки мозъчни увреждания от "мангана", че днес да открият наново топлата вода.

Собственост на офшорка. Коята е спечелила концесията с 10 пъти по-ниска оферта от немската фирма. Хайде на бас, че тази офшорка е на наши отговорни другари, дето сега опяват в Парламента.

Мамка му и Прасе ?

И кой беше на власт последните 8 години и не си мръдна задника да провери дали има проблеми? Ама за сметка на това имаше едни мачлета, едни тенисчета, едно летене с хеликоптери и самолети. Къде беше през това време боцз? Къде?

ми сега, като се прави проверката, кой е на власт, бе тупан? като се разбере кой е собственика, да не ревеш че това е политическа поръчка?! а за мините на ковачки, дето всеки път комунягите му опрощават по 30 до 40 000 000 лв що не пишеш нещо?

То и тази мина е на Ковачки. Потърси ви нета и ще видиш.