БСП: 2 месеца нов кабинет - 3 протеста в един ден

Вчера имаше три протеста – един на железничарите, един на полицаите и един на лозарите. И политическият въпрос тук е защо два месеца след съставяне на новото правителство, преди да се изчака установеният законов срок от сто дни, хората излизат на протест.

Обратно в новината

Коментари - БСП: 2 месеца нов кабинет - 3 протеста в един ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще плачете скоро за комунистите дето построиха България и даваха хляб на всички хора в страната,но е вече много късно ,защото за глупаците няма спасение ,а покрай тях ще станат зян и свестните хора,така както е казал Ботев-Свестните у нас счетат за луди.Повярвахте на дивата пропаганда - хак ви е - умирайте сега от болести и глад ,защото новите управляващи смятат да вдигат пенсиите на мъртвите пенсионери и заплатите на безработните след 3-4 ,а може и повече години !Колкото и да плюете комунистите ,никой освен тях не е направил нищо ,само са гледали да експлоатират народа всички десни правителства и даго яхат безкрайно!

Защото сега ще бъдат ЧУТИ! А предишното правителство викаше експерти, които да позамотаят малко, и разтурваше седянката.

БСП ще гледа към власта през фиде!Защо през фиде- ЗАЩОТО ФИДЕТО НЯМА ДУПКА !

Иди се прегледай на психиатър,че после може да е късно.

Върни народните парите, баби! Не е на убаво туй лапане, знеш Лаком гъз, глава затрива

Най-добрия комунист е м комунист.

Върви си пуши лайната някъде далеч от мен.

БСП - отборен шампион по гьонсуратлък. Индивидуално - Станишев. Смесени двойки - Доган, Станишев.

ТАСС опровергает!

Много си глупав или глупава. Още ще плачете, но ниама вече кой да ви слуша

Столетницата да си гледа шизофренията и да не се занимава с несвойствени неща!

Нов кабинет - на кукуво лето. Това е като - Надай се ху.. на пияна жена. Е, тия кой лъжат - незнам. Егати тъпанарите. За 2-3 месеца всичко ще се оправи. Това само комунист може да го очаква, че те са си генетично тъпи. Това е наследство от триглавата ламя. Тия да не би да нямат заплати от два месеца ....Глупости. Ама големи глупости.

Да ама железничарите не са взимали заплати от м. юли - кога беше това бе чичо Младенов? и кой беше на власт тогава? Да за 2 месеца можеш да откраднеш много, но това, което забъркахте вие може да се оправи едва ли не на куково лято - толкова е гнусна кашата ви!!!

Аз не робувам на политически пристрастия. За управлението на дадено правителство съдя единствено по социалния си статус. След 4 години управлвние за мен е ясно - Станишев не го бива. За 4 години доказа че не може да се справи с управлението на държавата и дори с подчинените си министри. Не съм нито фен на Бойко, нито го мразя. Не е изключено след 4 години и за него да кажа че не го бива. Времето ще покаже. Но първо трябва да видя с очите си какво ще направи. Ами ако успее?

ПРОТЕСТИТЕ ГИ ИНСЦЕНИРАТ КОМУНИСТИТЕ.КОМУНИСТ СА ВРЕДНИ ЗА СТРАНАТА. ТЕ БОЙКОТИРАТ РЕДА И ЗАКОННОСТТА ЗАЩОТО В РЕД И ЗАКОННОСТ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ .ТЕ СА ТЕРОРИСТИ ЗА НАРОДА СИ. ИЗВЪН ЗАКОНА...

Гербаджия пише СЛЕД 4 ГОДИНИ: Господа червени боклуци, 4 години не са достатъчни да се поправят всички вреди нанесени от другаря СерГей и триглавата ламя - трябват ни още поне 2 мандата да ни управлява вождът и учителят Борисов! Ако ни дадете още един мандат (най-добре до 2032 год)обещаваме да вкараме в затвора 1 (един) министър от правителството на триглавата ламя! Бойко обеща, не забравяйте!

Освен, че са шайка махленски шмекери, дори и определено доказани свръх-некомпетентчен (кьорав лев от изнесените планини наши пари не успяха да направят да работи .... та просто ги бастисаха) .... сега заигравят сценката на многострадалната Геновева . Ама още по-отдавна дори се знае, че и актьорството им е .... нефела, било и за шантанните им сценарии . А какво прави Комисията за Парламентарен Контрол, че не им направи критика !?!(и глоби май бяха предвидени)

Докато не ги осъдиш, крадливите триглави твари няма да млъкнат! Те са се самозабравили след толкова години безчинстване!! Знаят само АЗ, Аз, АЗ!! Мозъците им са излъскани лоени топки, ако изобщо имат!

Vsichki ot Ba6 su6tata Partiq-BSP! Da varvite na mainata si! Protestite sa po va6a vina! 4 godini spahte i ne mrudnahte,a sega kritikuvate! Toq Mladen e tupanar!!!

Червените милионери се загрижиха за работниците когато са в опозиция

Ти от де живееш тъй наширооооко?! Я си докажи доходите - апатраменти, вили, коли, пари, бе мафиот комунистически! Върнете всичко откраднато и ще се платят мизерните заплатите на железничарите определени през вашия мандат и неплащани още от юни, пак от вас!!!

Така, така.... Изпълзяха от дупките. Бяха се скрили за 2 месеца, но започнаха да изпълзяват. Не можа ББ да им счупи главата преди 2 -3 месеца, ама сега няма да им се размине. Каква е ситуацията? Първо, има няколко десетки протестиращи полицаи. Но не за заплати или придобивки, а за по-добър статут. Което е по-различно от предните протести повремето на БСП. Железничарите, те си протестират профилактично. Но защо не протестираха при Станишко така активно? Нали пак не бяха вземали заплати. Явно синдикатите избирателно протестират. И понеже не е тайна че голяма част от синдикалните структури на КНСБ са креатури на БКП-БСП, ясно е кой рови. Хубавото е че това са малко на брой хора. И клатенето на лодката не е кой знае какво. Иска им се на БКП-БСП. И ще продължават да ровят. От една страна да отклоняват вниманието от кражбите и злоупотребите, които са вършили, от друга - да създават проблеми на ББ. Но явно тъпата увереност че Партията е права, когато съгреши дори не им дава възможност за адекватна реакция. Правиха кризисни щабове, размахваха брадви, плашиха хората - и като резултат - катастрофална загуба на изборите. И сега ги чака същото. Просто защото се провалиха, и хората не им вярват. БСП ги чакат тежки дни. И е време да си спомнят накои от цитатите на Мао. Като този, например. Когато усетиш горещ дъх във врата и остра болка в гъза - не мърдай - защото колкото повече мърдаш толкова повече ти влиза.

Слушайте внимателно, няма да повтарям! Всичко, което не е добро е дело на предишното правителство, персонално на Станишев. Обратното - всичко добро, без значение кога е направено е наше /МОЕ/ дело! Само това трябва да знаете. Точка.

Господин червен боклук, 2 месеца не са достатъчни да се поправят всички вреди нанесени от другаря СерГей. А по време на вашето управление имаше там едни седенки...

Това изчадие на Нора Ананиева Младенчо Червеняков още ли е депутат???!!! Какво е праволо то на протеста на хората? Защо не излезе на протеста през зимата, ами се кри, бяга като плъх и чака полицията да бие наред хората!!!!

Ха ха ха,вижте кой се обажда: г-н Червей-яков! Че тоя имал и мнение на всичкото отгоре.Дремеше когато бяха на власт по кабинетите,а сега си казва многооо компетентното мнение..ха ха ха ..

Ами тези протести са в резултат на безбройните кражби и далавери извършени с покровителството на вашето корумпирано правителство,от източените еврофондове и неизгодни сделки.Що за гьон-сурати сте та имате и наглостта да се опитвате да прехвърляте своята вина върху новото правителство.Вие сте бита карта и от тук нататък трябва по единично да си спасявате кожите,защото Видов ден наближава и се надяваме скоро да ви видим в раирани костюми.

Хората излизат на протест не заради двата месеца на новото правителство, а заради 4 години на предишното. Имайте страм. Новото правителство трябва доста да чисти след вас. Може и да не успее, но вие не сте алтернатива, дори Герб да се провали.

Крадеца вика -Дръжте крадеца.Заложиха навсякъде минина новото правителство и сега мечтаят да падне за да не влязат в затвора за престъпленията си.

абе това е безочие та кои не е дал заплатите кои отсъди полицаите кои назбърка лозарите добре ,че сътворихте измами а сега други да плащат и да се оправдавате срам за нацията срам за обществото срам за този които го пусна в печата да се въведе закон да им се забрани да говорят ограбиха взеха неплатиха а сега се оправдават с другите и правителството на БОЙКО ДА ИМ ПЛАТИ ТОВА КОЕТО ЗЕХА ЛИЧНО ЗА СЕБЕ СИ това валса на умиращи ли е срам срам за какво стачкуват тези хора дори не ви стига до съзнанието или така ви изнася това правителство нито ги обидило нито не им е платило не манипулираите БЪЛГАРИТЕ обикновените хора с информациони измами както го правихте години наред ЗА БОГА ХОРА НЕ ИМ ВЯРВАИТЕ трудно много е трудно но една Япония е станала от пепелта а ние трябва да излезнем от жаравата да крилата ни ще са опърлени но сус сузнание и разум

ПУШАЧИ-БЪДЕТЕ НА ЩРЕК ЩЕ НИ ПРЕЕБАТ ЖЕСТОКО! НИЕ СМЕ МНОГО И АКО КАЖЕМ НЕ ОТИВА СИ ПРАВИТЕЛСТВОТО! ЖАЛ ЗА БОЙКО БОРИСОВ КОГОТО УВАЖАВАМ И КОЙТО МОЖЕ ДА НЕ ДОПУСНЕ ПОДОБНО ГАВРЕНЕ С НАРОДА! ТОВА Е МАНИЕР НА КОМУНИСТИТЕ! ВНИМАВ УПРАВЛЯВАЩИ ! ПУШАЧИТЕ СА МНОГО! А ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ВОЮВАМЕ НА ТОЗИ НАРОДЕН ФРОНТ!.. УСПЕХА Е НАШ... ПУШАЧИ ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ!!

Браво!! Б р а в о на NNN!За съжаление си прав.Но много от нас са с промити мозъци.Приятна работа!

Боклук Червеняков се изказа:)))

Тия нямат ли срама, всичките трябва да са в затвора, и по цял ден може да има протести, по време на тяхното грабене, ако протестираш оставаш без работа, сега протестират онези, които нямаха шанс да го направят при тях. Бойко - крайно време е да има осъден бесепар, стига галене с перце

Хайде и ти си заминавай, остави България на българите, върви в Русия, нали натам ви влече, всички вас, червени, национални предатели, окепазили и ограбили родината, оскотили и смазали народа й! Вървете си, вървете в Китай, вървете в Русия, аз не искам да съм част от тези две унищожени нации, не искам да бъда сянка, като руския и китайския народ - хора смазани, хора без души, хора без мечти! Само едно се чудя, защо вие другари, ненавиждащи гнилия капитализъм, все там пращате децата си да учат, все натам се запътвате, като ви припари тук, защо бе другари, нали не го обичате този пуст капитализъм, тази прогнила демокреция! Писна ми от лицемерие!

Балъци, глупави! Тъп народ, прост пожарникар!

Тъжно е, че БСП последва историята на СДС и най вече на Костов, история на саботажи, политически кудкудякания и фалшиви обвинения. Комунист и социалист станаха срамни думи, които дори аз социалистът използвам за да обиждам. Срам и позор, господа от БСП. Стига сте саботирали, ами се вземете в ръце и се оттърсете от изметта, която ви кара да воните!

Този от 09.34 го е казал вместо мен. Причината за протестите и за всичко, което пречи на държавата ни да се развива нормално, е в некадърното комунистическо управление и пораженията, което то нанесе на мисленето и поведението на много много хора. Трудно ще се справим с това, но ще се справим!

Я си пийнете хапчетата за склерозата и си спомнете колко протеста имаше при вас, кога беше голямата учителска стачка и чие правителство счупи рекорда по искане на вот на недоверие.

Не два месеца, а две години не може да се изринат Авгиевите ви обори, господине! От лявото управление остана толкова много социално напрежение и недоволство, което трудно ше спадне. Ако имаше малко мисъл в червената кутия над раменете, лицето щеше да прозре, че протестите не са срещу правителството. Полицаите искат правосъдие, а не показни политмероприятия. Производителите искат правилно разпределение, а не картелни споразумения. Социалните искания на железничарите са натрупани за поне година, от която два месеца на в управлението на ГЕРБ. Извода е - има виновни за геноцид над българите, но те са червени потурлаци с царска корона от БГП (Българска гьонсуратска партия)!

На това му се казва - Ни срам, ни очи!

Защо, защото някой могат да си го позволят! Аз не вземам заплата два месеца, и не са ми плащани осигуровки от началото на годината! За кой да стачкувам, кой ще ме чуе! Шефа си продаде колата, фирмата е пред фалит, а колко като мен има, бол! Но БДЖ и полиция си правят каквото искат и ще ги чуят!

Че правителството на мутрата Борисов е смешно - смешно е! Но може би е по-добре такова, отколкото башибозушкото правителство на комунистическо-депес мафия. По-крадливо, безсрамно и нагло правителство до сега не е имало! Даже царистко-турския кабинет не вършеше такива неща. Хората искат ново управление, защото където се появи БСП, неизметнно корупцията и пладнешките кражби стават нетърпими. Баси наглите чарвени боклуци!

Стига сте се плюли и престанете да харчите парите събрани от малките ни заплати на които слагате голями данъци за безсмислено харчене.Ако е вярно написаното в днешния вестник ,че 600 000 лв. ще се похарчат за обзавеждане на ведомствените жилища на депутатите се питам предишните депутати в голи стаи ли са живяли? Спрете вече с безсмислените харчове като тези, а на който не му харесва обзавеждането и колата да си купи сам защото на мене и на останалите хора никой не ми го купува .Млъкнете защото и Вие започвате да харчите като предишните управляващи парите за глупости и само ни вдигате цените на всичко.Аман от празни приказки!

БСП опитва да затяга редиците че идат местни и президентски збори. А вече няма да могат да купуват гласове. Тъжна съдба ги чака. Но заслужена

kak moje da sa tolkova nagli tezi hora

Затова трябва затвор за комунистите Защото те знаят само да крадат и да лъжат

Съд за БСП !!!! банда престъпти некадърници,които да си затварят лъжливите уста!!

Стига сте ни пълнили главите с това, какво били казали от БСП! Не разбрахте ли, че не искаме ни да ги виждаме, ни да ги чуваме тези боклуци - достатъчно злини ни причиниха сума ти години! До гуша са ни дошли, нека малко да се засрамят и да замълчат!

Протестите не са срещу новото правителство, а срещу наследсвото от вашето правителство бе БСП!Тъпи ли сте или на тъпи се правите?