”Галъп”: 62% от българите смятат, че вървим към по-лошо

30 процента от българите имат доверие в правителството, а 57 процента - недоверие. Според 23% страната върви към по-добро, а според 62 на сто – към по-лошо.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 62% от българите смятат, че вървим към по-лошо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са 60%,а са 90%. Останалите 10% са пряко или косвено заети във властта под една или друга форма./Депутати и техните семейства и роднини,общински управници,олигархи,нечестен бизнес,кланове от цигани/касти/ и някои други на които управлението им допада,защото са част от него или са се нагодили и им е добре.90% от българските граждани се чудят как да оцелеят.Не става въпрос за бедност,а за нещо още по- страшно.. да оцелеят.Работещите вече издъхват .....В България има 5 областни града,в които може би има по-среден стандарт,но останалите градове,села и т.н ,които също са част от България ..просто там е страшно..нищо не се прави за тези хора живеещи в по-малки градове и села .. те са само електорат веднъж на 4-ри години. Това е реалността. на никой не му пука.

Комунистите, понеже не могат друго - саботират и го правят успешно вече 25г. Саботират всяка добра идея, за да докарат хората до отчаяние и на всички да им домилее за татовото време. Но слава Богу, светът се отвори за нас и повечето видяхме как може да се живее по-добре.

57% мислят че вървим на зле но ако сега има избори пак същите ще спечелят. Е затова сме на тоя хал

Тези двамата циркаджии отново влезоха в ролата на постоянно присъствие в медиите,като позьори и статисти!Я вижте малката Фидосовка как се е изпъчила до генерал Тиквуний Винетовски!

Защото под влиянието на недоучили политици и външни съветници си разрушихме държавата и основните ценности - почтеност и труд.

Така е, но не е съвсем точно! Вървим към... най-лошото!

Всички вече разбраха: АТАКА е партията... Волен е човекът...

всички вече разбраха, че АТАКА е партията... Волен е човекът..., които поемат щафетата за защита на руските интереси в България, от БСП. Но това е част от истината. Очакваме и Барека да се до изтропа, Велизар Енчев да помогне с каквото може, пък и един двама ентелигенти също

Увеличавайки сини и зелени зони, общините увеличават служителите си. Общинските служители са зависими от работодателя си. Град в който общината е най-големия работодател - няма икономика. В тези градове общинските престъпници се бетонират.

И без ГАЛЪП е ясно: колко деца планират да имат българските семейства, колко кредити теглят, как ги изплащат, купуват ли нови коли, ...

докато костов не е премиер нищо няма да се подобри и всичко ще се влошава

31 май 3013 г.: Собствениците на социологическа агенция "Галъп" у нас Андрей Райчев и Кънчо Стойчев обявиха официално, че напускат социологията. От 1 юни социологическа агенция "ББСС Галъп Интернешънъл" ще се развива по два различни независими начина, съобщи Кънчо Стойчев. Това беше през май миналата година. Ама не напуснаха, червените му помияри.

Кънчо е тъмночервен и в червата

И си заврете, този Борисов в оная ра--та!!!

Казах Ви не са 62% а са над 80% изключвам всички облагодетелствани от властта.

Галъп: 62% от българите смятат, че вървим към по-лошо ... И това са оптимистите, другите смятат, че по-лошо вече няма накъде!

Ако резултатите от това изследване са ВЕРНИ,то те показват някаква душевна парадоксалност на уж нормалното население.Как иначе да си обясним, че 62% смятат, че вървим към по-зле и затова не се иска кой знае колко разсъдък, защото е ЯВНО, а в същото време при нови ИЗБОРИ отново ще гласуват за ГЕРБ,присъдружните му партии и псевдопатриотите от т.н.Патриотичен фронт, който беше против АЕЦ Белене,против руските проекти,носещи на България приход и своеобразна гаранция за защитеност и т.н.Излиза, че хората толкова масово са затъпяли, че са нещо като зомбита,които са загубили възможността за трезва и точна оценка за причините и последиците, а са нещо като медийно огледало по отношение на разсъдък и действие,макар емоционално и реално да страдат от последиците на действията си щом сами все пак пускат бюлетината на вече доказаните лъжци и ЧУЖДИ слуги!?

Това е "Костинбродската аномалия" и при нея всичко излиза както го е заявил поръчителят от "лидерската партия" с офшорното минало/1000 % и настояще/.

Рейтингът на тия двамата е право пропорционален на килцата, що добавят от казионната храна! Пък и кахърите на народа явно са далеч от тях и не им се отразяват на тлъстините!

това изследване е плтено с рубли от Путин. Няма как в декоратична, толерастична България член на НАТО и споделяща еврогейските ценности народа да не рипка от щастие по улиците.

Като си помисля как при Орешарски спряха и субсидии и дупката в бюджета растеше заради липса на дънъчни постъпления и веднага разбирам ,че е било по-добре. Няма начин.

Че разплати милионите ДДС дето Дянков не го връщаше на фирмите ли? Че не вдигна тока както планираха преди това? А сега колко милиарда заеми изчаткаха за да няма дупка в бюджета? Първия път изцоцаха здравната каса, сега на всички ни лепнаха дълг от осем милиарда и кво? Поевтиня хляба или сиренето?

Как ги правите тези прогнози ? Кой е поръчителят? Защо са необходими когато има хора със 150лв.пенсия на месец . Що не прогнозирате с този темп ДОКОГА ЩЕ ИМА българи.

КОГА ЩЕ СЕ НАМАЛЯТ СУБСИДИИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА ДА СПРАТ ДА СИ КУПУВАТ СОЦ ПРОУЧВАНИЯТА .ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ ДА ЧУЕМ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА

ДА НИ ЗАТРИЕ....

ВЪРВИМ КЪМ И З Ч Е З Ж В А НЕ....

Долу Боко тиквата и шайката крадци охранени, некадърни.

Освен 50-те души охрана и Лилето, дали има и други хора на това сборище??? Много страх у тая мутра, бе !!! Като му свърши мандата, къде ли ще се крие ???

къде останаха в анкетата БСП-то, нейните лидери. А къде се ръгнаха реформаторите да предлагат за кмет на София Паси и някои друг - вече го забравих кой. Сигурно дават бая предизборни пари.Ако някой знае да ме уведоми.

тая работа малко ми напомня на оня виц с оптимиста и песимиста:Песимистът отчаяно заявява:"Е, вече от това по-лошо не може да стане". А оптимистът бодро му отвръща: "Може, може!" Таи тази работа същата. Но аз друго не мога да разбера.ак така всичите тия комндета-мушмуроци предсказват някакви резултати от едни бъдещи избори, пък на самите избори като правило ГЕРБ печели с 5-10 % повече, а БСП -3-5% по-малко. Бяха стигнали до там че да изкарат БСП и ГЕРБ приблизително сравни резултати, ана самите избори ГЕРБ взе 2,5 ПЪТИ повече от БСП. Или това си е манипулация от най-долна роба, или т.н. социолози са пълни некадърници. Снощи собщиха за убедителната победа на някаква си партия в Испания. Която, одобно на гръцката СИРИЗА предлага небивалици. Накоито хората вярват, защото им звучат добре. Но я да видим какво се случва с Гърция.няма реформи, спряха им всякакво финансиране и ги очаква фалит. Много м е бедна фантазията на гърците какво ще им се случи ако излязат от еврозоната. Ужасът от 1997 с хиеринфлацията у нас ще им се строри едно желано бъдеще. Нека не забравяме че 1997 беше само 8 години след милиционеро-социализЪма,където ние бяхаме свикнали 45 години на всякакви идиотизи в икономиката. И у нас явно много хора са забравили каво ни се случи 1997. И какво се случва всеки път когато БСП е на власт. През 2005-2009 беше изключение че нямаше катастрофа - там Царят им беше сложил юзда на харченето. Но Обущарски в стил болшевишки икономически волунтаризъм отново ни напомни що е то милиционеро-социализЪм. За по-малко от година и половина загубихме 10 млрд от еврофондовете. ЗАВИНАГИ. Там загубиш ли едни пари връщане няма. И сега няма как изведнаж да станем добре за някакви си 6-7 месеца. Нека пак си спомним 1997. Трябваха 3-4 години да с преодолеят щетите от управлението на БСП. Та и сега така. Странен е българинът. Хем живее зле хем пак си гласува с "червената бюлетина".

Да странен е българинът хем си знае,че пак към катастрофа го водят комунистите от герб и той пак с тяхната червена бюлетина гласува.Относно 97г. и да искаме няма как да се върнат онези райски времена когато килограм пропан бутан струваше 4ст. а кг.метан 8ст. останалите цени бяха още по смешни,но правителството на Жан Виденов беше единственото след 89г. което не беше корумпирано и се опита да води национално-отговорна политика без да слуша Кремъл или Вашингтон.Относно Орешарски за една година изплати над 2млрд. задължения на държавата които дянков спираше умишлено,от огромен дефицит реализира 2% ръст на БВП и обърна кривата на безработицата от увеличаваща се на намаляваща.Борисов след като ни докара трета национална катастрофа ни води бързо и безвъзвратно към четвърта.За 5 месеца изтегли 24млрд. заеми и ни загроби внуци и правнуци,сега дори нероденият е длъжник,а Гърция в сравнения с нас е "райска градина" както скоро писа един немски журналист.

3евзек

Правителството на Ж. Виденов успя да проведе национално най-безотговорната политика. Не знам какво са искали, само помня какво се получи. С дуги думи - ако хич не слушаш Кремъл и Вашингтон, те също започват хич да не слушат и набързо показват кой е по-силен. Нищо национално отговорно няма в това. А всъщност нещата най-вероятно са доста по-прозаични. Просто орадоха спестяванията на хората чрез хиперинфлация като 'непослушанието' е част от сценария. Миналата година този сценарий беше невъзможен, затова окрадоха гаранционния фонд.

След като БСП е била на власт, винаги сме имали няколко години катастрофа. Аз не се учудвам, даже го споделях, когато трябваше да избираме. Луканов, Виденов, Станишев - все едно и също. Между тях се сменяха различни и все оправяха положението за около две години. Сега имахме Орешарски, дезориентирано чучело, недоучил псевдоикономист - пак същото. Ще чакате още година, за да може да се види някакво подобрение. Но дори и преодоляването на пораженията от поредното БСП правителство е пак подобрение. Възстановяването от низостта, на коят бяхме свидетели, пак е подобрение. Някои хора виждат само кога огладняват, но не могат изобщо да възприемат, че това е резултат от година-две или повече безобразия. И че за да се нахранят пак, някой трябва да засее, па да израсте и върже. Те това става в момента. Отново се възстановява икономиката от резила, в който я вкараха отново комунистите. Догодина ще е по-добре. Мислете селд това за кого ще гласувате. Където дойде комунист-социалист, всичко се проваля. Не само в България, а по целия свят е така. Чудя се дали на някои им харесва това, или са олигофрени.

Кажи, вярваш ли си на глупостите които си написал?! Плещите глупостите на главатаря си! Смешници!

Плещите глупостите на вожда си! Смешници!

3евзек

Съветските глупости - най-големите глупости на света.

"В парламента биха попаднали ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторският блок и Патриотичният фронт. С реалистични перспективи да са в него са още "Атака" и донякъде АБВ..." Хич не би ме зарадвала каквато и да бъде последователността на изброените шайки. Народеееее! Не ги ли разбра вече що за боклуци са?

Повече от половината народ е разбрал и затова не гласува.

Робите смятат че вървим към по-лошо, а ние мазните богаташи не мислим така.

Тези от червения галъп са се объркали с десетичната запетая! Не 62, а само 6,2% от българите смятат, че страната не върви в правилната посока. Останалите 93,8% стоят твърдо зад ГЕРБ!

И за тъпия е ясно и за кьоравия е видно, че с ГРОБ ООД отиваме към провала и развала. Един мандат ( макър и недовършен) вече го доказаха, сега ги търпим втори. Ден по- скоро, час по- скоро да ги саъбаряме и да се махат от живота ни!!! За една година Орешарски от какъвто и батак да тръгна направи много повече добри неща от ГРОБ ООД

Тъпият да приказва за тъпия? Много интересно!

"Неравенството е плод на лоша политика"

От ден на ден се убеждавам, че коментарите по форумите са само и единствено да се обиждаме един друг. Но не успях да видя някой да напише нещо конструктивно - да се даде идея от тук нататък какво следва. То това е от край време настройването на едни срещу други. Едните са подръжници на Герб, други на БСП, трети на ДПС и т.н. Добре де - хипотетично Герб ги свалят от власт, кой идва след това ??? БСП + ДПС ??? Или Воленчо ??? Нима тези варианти са по-добри ?? За мен лично всички не са приемливи - но какво друго може да се случи ? То най-лесното е да влезнем тук и да напишем коментари, чрез които да се обиждаме един друг. Но в крайна сметка - това не помага с нищо. Аз съжалявам за едно - българите не сме единни - всеки гледа за себе си. Ако продължаваме така - тази ненавист помежду ни ще продължи. А "политическия ни елит" ще се наслаждава отстрани и ще продължава по същият начин както досега. Не е ли време да спрем с тези глупости - ами да се дадат предложения и да се обсъждат те. А се случва точно обратното - комунисти, СДС-ари, ДПС-ари и т.н. И какво от това - които и да са, не разбирате ли положението ще е едно и също и то няма да се промени без нашата намеса.

Приятелю, повечето от българите са толкова затъпели от социализма, че не знаят какво биха искали и не могат да изкажат смислено мнение. Опитал ли си да поговориш със средно статистически българин? Ти изглежда нямаш представа за каква глупост става дума. Това е оскотял народ, това е изродено подобие на мислене. Можеш да чуеш само случйани мисли подобно на това, което сме свикнали да виджаме по телевизонни репортажи в циганската махала. Хората са наистина много тъпи и тесногледи, за да искаш то тях друго, освен плюене. Това са личности, разграждани вече 3 поколения. Днес имаш възпитаниците на комунизма, не нормални хора.

Тикво.

Така им казва няКОЙ на Андрей и Кънчо верните слуги какво да пишат!

Да бе да!!! 62% -МУХАХАХААХАХАХАХАХАХ!! ДА АМА НЕ!!!! КУРА МИ ЯНКО СА 62%!! ТИЯ ОТ ГРОБ И БОКО ТИКВУНЯКА ПАК СА ПЛАТИЛИ НА СОЦИОЛОЗИТЕ ДА ИЗЛЪЖАТ! КАКТО ПЛАЩАТ КОГАТО ИМА ИЗБОРИ!!!