назад

Психично болен варненец се барикадира с брадва в ръка (снимки)

15:45 | 16 септември 2021 10 4579

Коментари 10

Ако някой започне да вдига ШУМ с аларми и кучета, трявба да му запалят колата и да го изгонят... Такива само ИЗНЕРВЯТ всички.... НЕ ни трябва да имаме луди българи.. Арабите правят и продават Наркотици, за да побъркват хората и да им ОТКРАДНАТ всичко.

Ако си съвсем нормален в този откачен свят значи,че си малко луд.

Човека си е напълно нормален в този луд свят!

Казват ,че малко сълзотворен газ и ще изскочи като тапа на шампанско

Утре ще цепим дърва на двора, да се знае и ще пущим кучетата. Затова ще барикадирам портата . Да не си помисли некой ,че съм психично болен щото ще му е.бем мамицата журналистче долно.

Добре че е с брадва в ръка, че ако беше с брадва в гъза нямаше да е новина.

Със сигурност огромната журналистическа камера, навряна пред вратата на дома му, дебнейки го да излезе, е спомогнала за психичното състояние на човека и желанието му да се "отбарикадира".

И какво-довечера да не заключвам входната врата, и да я държа отворена,че да не реши някой,че съм се барикадирал? както и да изхвърля инструментите за ремонт и дребни поправки по дома-клещи, отвертки. По темата-дали някой е психично болен или не е лична здравна информация. Надявам се КЗЛД да наложи съотвентните санкии-по -закон за изнасяне на лични данни. Тук е посочен адрес на снимката, снимана е врата, едва ли в квартала някой не е узнал тайната за личните здравни данни на човека. Как този човек, като изнасяте лични медицински данни в бъдеще ще се върне в обществото?

Какво точно незаконно е направил, че е отведен. Това,че се е заключил в дома си не го прави агресивен. Съвременната тенденция в западния свят болните, вклч и психичноболните да бъдат лекувани в дома си, илли в дневни центрове-но да си нощуват в дома си, а не да бъдат отвеждани с полиция.- Така ли му помагате-да отиде полиция, да се изнесе случая в медиите. Че в България имаше преди години бивш Главен прокурор, който си лекуваше болестите в Израел, и полиция не посмя да го извежда отникъде. що така двоен аршин?

Какво разбирате под думата "барикадирал" се в собствения си дом? Заключил вратата, а вие не заключвате ли? Имал брадва, че кой няма инструменти за ремонт-ножове, триони, клещи в дома си? Откога стана забранено да заключиш входната врата на дома си?

Към новината