Психолог: Жената все повече в света на мъжките роли

Жената все повече навлиза в света на мъжките роли и това проличава от разделянето на сметката в заведение до обличането на връхната дреха сама.

Обратно в новината

Коментари - Психолог: Жената все повече в света на мъжките роли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкотирам осми март. Когато започнат да ми честитят дена на мъжа и да ми подаряват подаръци ще прекратя бойкота. И да напомня на мъжете, за бога спрете да плащате сметките на жените, файда няма.

за да си жена трябва да има мъже които се отнасят с теб като с такава, за съжаление са на изчезване

Слугите на Сатаната много ги кефи това, да превърнат жените в мъже и мъжете - в жени. Корените на злото са далеч във времето още в тъй наречената индустриална епоха, когато работодателите откриват колко удобно и доходоносно за тях е да въвлекат жените в индустриалното производство. Намаляват заплатите на мъжете до степен да не могат да издържат семействата си със своите доходи, и ... жените биват ПРИНУДЕНИ да станат мъже, т.е. да работят извън дома за да издържат семействата си. Естествено женският труд е най-малко два пъти по-ниско заплатен и това продължава да бъде така и до днес в по-голямата част от света. Същевременно във фиска се увеличават постъпленията от данъците И на работещите жени, което е удобно и за държавата, която започва да поддържа тази човеконенавистна политика. Жените са принудени да напуснат дома си, да дадат децата си ОТ НЕВРЪСТНА ВЪЗРАСТ за отглеждане в институции от съвсем чужди за тях хора, а в тези институции всички знаем какво става. Раждаемостта рязко спада, което е едно от целите на кукловодите. Жената, която иска да си остане в къщи и да бъде преди всичко майка и домакиня е низвергната като тъпа, скучна, мързелива и прочее нелицеприятни качества. При това положение няма жена, която да не поеме към омъжествяване, а има и немалко жени, които харесват тази роля. Другите обаче нямат никакъв избор.

По точно казано, навлизат в частта с правата. Докато частта със задълженията си остава за мъжете. Такава е реалността. И това не е проблем на пола, а е проблемът Его. Което си е общ проблем на двата пола, с различни проявления. Аз искам тук и сега и другите не ме интересуват. Силата и красотата на жената е да е жена. А не като се пъне да го играе мъж. Получава се гротеска, отблъскваща. жената се ражда жена, защото духа трябва да си получи определените уроци, познания, опитност в тази си Божествена роля. Ако е трябвало да се роди мъж, то това щяло да се случи. Така върви еволюцията. Останалото върви към психопроблемите.

коя част от задълженията? и м/у другото,защо тръмп да може безпроблемно да е до мелания, а за брижит се счита скандално да е до макрон?

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАЙКИ, ЖЕНИ И ДЕВОЙКИ! Пожелавам ви здраве и много усмивки в този наш съвместен живот. Бъдете жизнерадостни, весели и щастливи.

Тоест какт ообикновено -жените са еманципирани, силни, независими и могат да се ползват от всички мъжки привилегии, но сметката трябва да плати ТОЙ. А, и всичко това отпада, ако спукат гума - тогава внезапно силата, еманципацията и независимостта изчезват, понеже теса жени и не могат да си цапат нежните ръчички. Поредната статия за целия куп противоречащи си претенции от страна на тъй наречения нежен пол.

Да равни са но това вече са извртени жени потъпкали своята нежност и невинност.

Тъй като днес е празник на жените, забележете на жените, ще бъда кратък - това са думи на психолога написал статията - "Жените на първо място искат да се чувстват жени" типично по български казани думи. На пръв поглед те са верни, дори бих казал много добри, но в същност изразяват една отвратителна лъжа. Лъжа, защото аз съм твърдо убеден, че това, което ще напиша след малко ще бъде изцяло подкрепено точно от този психолог - автор на статията - ако облечете едно дете от женски пол, от ранна възрост в панталон и го обуете с мъжки маратонки и поддържате косата му определено къса, поради липсата на вода в държавата, и то така си живее с години, то след 7-8 години няма да бъде жена, а ще бъде нещото, за което се говори в едни конвенции!? Същото се отнася и за детето от мъжки пол - ако го обличате в дрехи с приемливи женски ярки цветове, ако майка му го води на женски раттита и ако това подрастващо дете не се е докосвало до нищо мъжко-чук, тесла, пирони, лопата, поради топлите майчини грижи, то след 7-8 години отново ще се превърне в онова "то", за което говорим. Прав ли съм госпожо психолог? АЯко кажете - не, значи си плюете върху дипломата, ако кажете - Да, това означавау, че тряБва бързичко да промените част ит нещата в статията - с други думи се опитвате да заблуждавате хората. И, посклредно- няма спор, че мъжът и жената трябва да са равни, но дали във всичко? Ако човек си направи труда да анализира участието на жени в политиката през последните години, неминуемо ще установи, че след тяхната намеса България върви само надолу и надолу?! Няма ресор, в който да е имало или да има жена управленец и този сектор да не е забатачен до краен предел. Товя не се отнася само за нашата държава, това важи и за глобалната статистика. Връщайки се назад във времето ще установим например, че няма няколко неща: виден художник жена, виден готвач жена, виден откривател жена, ..... .

Така е, но има и жени които са на нивото, та и по-високо от мъжете, историята ги е описала, но тези изключмения потвърждават правилото.

Относно първата част - така си е. Относно втората-вероятно не са подбрали подходящите жени, с необходимите качества- да припомням ли за Тачър? За да е ръководител от какъвто и да е вид, жената трябва да надмогне най-вече своята дребнавост. Относно третата част- и прочути композитори жени няма, но пък отдавна има изключително добри писателки, актриси,музиканти... така че, въпрос на време и за останалото... просто раждането и отглеждането на деца отнема страшно много време и енергия, ако не помагате в това, няма как да се развием...

Ако жена си плати сама сметката, това означава, че не ме приема като мъж и це не желае да е с мен като с мъж, а като с "мъжка приятелка". На подсъзнателно ниво означава отказ от близост, защото е силен знак, че не се нуждае от моята сила и закрила, т.е. не ме признава за мъж. Ако жена, с която изляза ми го направи този номер, гарантирано повече няма да ме види. Ако жена сама си облече палтото или откаже да и подам ръка, когато слиза от стъпало е абсолютно същото-невъзпитание, арогантност и знак, че не желае да ми е никаква. Мъж, който се съгласява на такива женски издевателства е смачкана мишка и просто не е мъж.

Джони Браво, това ти ли си?

Жените ако успеят да научат мъжете да раждат още по- добре.

По дефиниция, мъжът трябва да е силен и благороден. А жената- нежна и благородна. За съжаление, повечето мъже привиждат в жената само 3 елементарни неща- секс, манджа, уборка /съжалявам, няма по-точна дума от този русизъм/. "Мама" е извън класацията. А жените обикновено привиждат в мъжете само 3 основни неща- пари, мускули, ремонт. "Тати" пак е извън класацията. Иначе Мери е напълно права. Принципно, не конкретно. :)

Това с плащането на половината сметка го има много отдавна и то по целия свят. И самите жени го искат. Някои даже се обиждат ако им платиш сметката. А и по филмите го има. Подобно е и с връхната дреха.

Има го, но у нас не е така разпространено, и българката очаква да има аванта!

Не по целия свят, а в джендърските общества, които искате да наложите и тук. Там го има. Там педерастите сключват брак и договор със сурогатна майка, която да им роди дете. Гласят се даже да си имплантират матки и да раждат с Цезарово сечение. Това е в държавите, в които много от жените са се отказали от женската си роля, защото там вилнеят слугите на Лукавия.

Доц. Бакрачева е много точна във всичките си наблюдения, браво! Честит празник, жени - майки, съпруги, любими и онези, които са все още сами и очакват любимия! Бъдете ЖЕНИ - нежни, мили, очарователни, женствени. Намалете агресията, за да не похабим и изнежим мъжкия пол ;) Защото искаме да имаме до себе си силни и уверени в себе си мъже, нали? От нас зависи да подхранваме тези качества в мъжете. Пожелавам ЗДРАВЕ и любов на всяка българка :)

Вместо психолог не е ли по - правилно да се каже по професия лесбо - феминист, след като жените искат да имат равни права би трябвало да имат и равни задължения, като бъркане на бетон, чукане на камъни и други духовно облагородяващи професий.

Нещо много започнаха да те пробутват от дира, не им е за първи път да ти поробутват бисерите! Внимавай много някой да не те изненада и вместо да ти "влезе в обувките" да ти влезе в гащите!!

Честит 8 март на жените. Но действително има дискриминация на база пол. Мъжете живеят средно с 7 години по малко от жените, а трябва да работят 3 години повече от тях. Това е неоспорим факт!

Ами нали така го искахте бе, еманципатки!