назад

Путин нарече безпардонна лъжа позицията на ЕС за пакта "Рибентроп-Молотов"

21:32 | 11 декември 2019 | Редактор: Десислава Димитрова 249 9690

Коментари 249

Как въобще може да се вярва на човек, който не признава общоизвестни и доказани факти. Трябва да си много болен руслямист , за да имаш въобще доверие на такъв нагъл лъжец.

- страна която не си познава Историята а само прапагандни интерпретации и фантасмагории и затова вечно ще я повтаря. Винаги ще търси слънцелик лидер дето да я изправя от колене и да я води нанякъде, докато не изтрезнее и осъзнае че е до уши в калта.

ссср окупира литва, латвия и естония и откъсва части от ромъния, напада полша и финландия за тези си действия е изключенаот обществото на народите! единствената държава изгонена от он

SirBob

Аха - и впоследствие вкючена в Съвета за сигурност на ООН. Айде да не работим с полуистини, както грантаджиите обикновено обичате.

Хмммм, да видим, кой нападна Полша на 17 септември 1939? А! Руснаците. Изненада...

Прави са от Брюксел. СССР са наравно виновни и не са победители в ВСВ. СССР дава 30 милиона жертви, а Германия само 7 милиона.. и Какво си приписват руснаците заслугите като Червената армия(днес и руската) 80% е съставена от пора които не са руснаци..

Ама те от еврогейския ако не търсят под вола теле където все Русия да намесят ще трябва да се вгледат в себе си ама знаят че гледката ще да е отвратителна за това продължават да ръсят лъжи и манипулации връщайки се едва ли не столетие назад и разбира се Русия да споменът а себе си да позабършат....((((

Е, те не че Чехите и шведите не произвеждаха качествени оръжия за Хитлер през цялото време на войната . Не че самите поляци не изтребваха по своя воля и желание евреите по полските лагери. Не че Румъния не изпрати 300 000 армия на Източния фронт срещу руснаците. Не че Италия не беше фашистка, а накрая мина между капките. Ама накрая Румъния беше вписана на страната на победителите, а България - на загубилите. Въпреки 30 000 български жертви от Югославия до Австрия.

Румънската армия не беше ли 1 милион? И що да не прати да освободи Молдова окупирана и насилвана от СССР?

щото така както пишеш, комшията ти ще вземе да освободи семейството ти от теб...

jingiby

Пътят към Ада винаги е постлан с "добри намерения". В случая е Пакта Рибентроп-Молотов. Не че Мюнхенското споразумение от 1938 г. е по-добро. Да не забравяме и Московското споразумение от октомври 1944 г. с което България бе принудена от СССР, САЩ и Великобритания да се изтегли окончателно от Беломорието, въпреки основателните претенции на страната ни за излаз на Средиземно море. За Македония и Поморавието няма да коментирам...

Англия, Франция, Хитлер и Полша нарушават международните договори за суверенитет първи през 1938 г. с подписване на споразумението за военна агресия и окупация на Чехия от Полша и Хитлер, както и присединяването на Австрия от Хитлер. Това е първия договор през 1938 г в Мюнхен признаващ военната агресия на Хитлер за законна подписан между Англия, Франция, Полша и Хитлер., който нарушава международните договори за държавна суверенност по това време. Останалите европейски държави са принудени да влязат в нови военни съюзи и конфликти, виждайки военната агресия и нарушаването на международните договори през 1938 г. в Мюнхен от страна на Англия, Франция, Хитлер, и Полша

Франция и Англия се държат като гнусни страхливи женски полови органи. Но за това е виновен основно Чембърлейн, който е бил адски мекушав. Чърчил го е презирал. Ако беше Чърчил станал премиер само няколко месеца по-рано, Хитлер щеше да яде мазния. Но......малшанс. А руското гномче да не се пени, защото милият СССР не само завзема това което Хитлер му е предложил, но и избива всичките полски офицери и войници, погребва ги в масови гробове в Катин и после нагло обвиняват нацистите за това. Грузински шизофреник и Астрийският му двойник са в основата и това е историческата истина.

Англия подкрепя официално военната агресия на Полша и Хитлер срещу Чехословакия с подписания Мюнхенски договор през 1938 г. А дали Чърчил е имал маратонки по това време или “ Бйтълс“, ако са били родени тогава са “ нонсенси“. Историята са факти- през 1938 г. Англия първа подписва договор и подкрепя военна агресия на Хитлер и Полша срещу суверенна европейска държава- началото на ВСВ.

'Англия първа подписва договор и подкрепя военна агресия на Хитлер' Преди афресията ??? Правителството на Чембърлейн пада и въпросният договор се смята за срамна страница в Британската История. Никаква подобна самокритика или скрупули от руска страна...

Полша и Хитлер окупират Чехия през 1938 г. с подкрепата на Англия и Франция- Мюнхенския сговор. Полша след този акт на агресия спрямо Чехия, започва да се държи доста агресивно спрямо Германия, подкрепяна от Англия и Франция- изисква немски територии от Германия, твърдейки че са полски. А акта “ Молотов- Рибентроп“ се сключва след като Англия и Франция са съдействали на Полша и Хитлер за нападение над суверенна европейска държава- Чехословакия- това е началото на ВСВ- активни военни действия и окупация от Полша и Хитлер в Европа.

Забраи да споменеш и другите войски в Полша! Тези на руснаците!

Не съм споменавал войски в Полша през 1938. Писал съм за договорената между Англия и Франция, Хитлер и Полша военна агресия срещу и окупация на суверенна държава Чехия- началото на военните конфликти на ВСВ.

Путин защо не каже кой(СССР) преди това напада Финландия и отхапва парче от ней. И кой(СССР) напада и окупира Прибалтийските републики Латвия, Литва и Естония. Значи ако нападнеш Полша си "агресор", а ако нападнеш Финландия и Латвия, Литва и Естония си "освободител". Защо не каже как преди Германия да "нападне" СССР, СССР напада и окупира част от Полша. Самото "нападение" от нациститте над СССР започва на полска територия. Това че Хитлер и Нацистка Германия са злодеи, не може да скрие факта, че Сталин и СССР също са злодеи. Злодея Сталин никога не плаща за стореното за разлика от злодея Хитлер.

Да не забравяме и "доброволното" присъединяване на Австрия!

Русия е била СЪЮЗНИК на Германия. Снабдява Вермахта с горива и храна за да може та воюва на запад!

Англия, САЩ, Франсия също снабдяват Хитлер с храни, технологии, капитали и т.н. През 1938 г. Англия и Франция, Хитлер и Полша решават в Мюнхен, че Хитлер и Полша може да нападнат Чехословакия и да я окупират, като я поделят. Е това е началото на на ВСВ- военната агресия на Англия и Франция чрез Хитлер и Полша срещу суверенна европейска държава- Чехословакия.

Също както и сега Русия е снабдител на Германия, а и на цяла Източна Европа.

Русия също е снабдител на САЩ и Англия с космически ракетни двигатели, алуминий и т.н. За сметка на това пък САЩ и Англия, Германия и Франция в НАТО са износители на военна демокрация в Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и по сял свят директно със свои войски или радикални екстремисти- терористи- в общи линии днешен вариант на западните държави , от 1991 г. след разпадането на СССР и Варшавския договор, на Мюнхенския сговор от 1938 г. нарушаващ международните договори за държавен суверенитет.

Един ужасен факт премълчаван от русоробите. 1945г, В победена Германия,над 2 000 000 момичета и жени от 12 до 60г са БРУТАЛНО ИЗНАСИЛЕНИ ОТ ВАТЕНКИТЕ. Част от тях оказали голяма съпротива- убити. Убити са били също и мъжете хвърляли се да ги изтръгнат от ръцете на азиатските варвари. Слава на СССР, русобрчета !

Е все пак Червената армия не е била само руска. В нея е имало милиони турци и други монголоиди, на които това им е в културата - военна плячка. Те и в България са потаковали другарки и селянки - не видиш ли, колко монголоидчета има във форума!

Руски троле, можеше да напишеш и, че само украинците от Червената армия са изнасилвали, ама явно толкова ти е интелекта.

Това получаваш когато 3 години си безчинствал с техните баби, майки, сестри, жени и дъщери! Избиваш 20 милиона и после какво очакваш, ей така да ти се размине????!!!!!

Тая хазарска вулва се възмущава най-много от ония писания или думи, които показват уродливостта на империята му. Нарича "лъжа" всичко, което изобличава престъпленията на предците му. Гьонсурат, би рекъл с възхищение султан Ердоган, неговият интимен и търговски партньор...

Путин, ако се интересуваше от благоденствието на Роския, първо щеше да вкара целия си мафиотски кръг в Гулаг, второ щеше да напусне властта немедлено! Путин, Сталин и такива като тях в Руската история ги има много - като захапят кокъра не го пускат, дори да избият и последния жив мужик! Такива братушки като тях не ни трябват! С такива братця като руснаците, не ни трябват врагове!

Полша, през 1938 г. заедно с Германия окупира Чехия. Това защо не се коментира никъде? Нима, Полша няма своя принос за започването на ВСВ? Защо напоследък все СССР, респективно Русия, е виновна за всички беди на човечеството?! Сигурно, вече някои твърдят, че Путин е в основата на климатичните промени и организираната миграция на амуджи...

Внуците на нацистите са на власт в момента 8а това, явно се опитват да подготвят нова голяма война и промиват мозъците на хората.

Принципно не бих те и заплюл даже...толкова си гнусен, но понякога ми става и малко жал за теб, даже!:) Такива малоумия рядко могат да се прочетат и от пълен дебил дори:) Жал ми е...:)

И що така толкова те боли за несправедливо обвинения Путин, бе?:) Да не ти е вуйчо?:))) Русия не е виновна чак за всички беди, но за повечето и за най-големите в последните 100-тина години - със 100%-ва сигурност Е!

И кои са те?

Нормалните и грамотни хора знаят...за зомбирани дебили като теб е излишно да обяснявам...няма да разбереш

И за тези които могат да мислят непредубедено.... Пакта Рибентроп-Молотов е факт, но онези лецемери от Франция и Великобритания не желаят да признаят ролята си да се случи този пакт, както и не искат да признаят предателството, което извършиха срещу Полша тогава, а и срещу Чехословакия преди това. За какво ти го пиша това, ами прочети следното: 1. Германия напада Полша на 1-ви Септември, 2. Франция и Великобритания обявняват война на Германия на 3-и Септември, 3. Съгласно договора за защита между Полша, Великобритания и Франция, в 14 /четиринадесет/ дневен срок Франция и Великобритания трябва да окажат помощ на Полша срещу агресора - ТАКАВА ПАЛША НИКОГА НЕ ПОЛУЧАВА, дори платените оръжия от страна на Полша на Франция не стигат до нея за да се защити от Германците. С прости думи лицемирите от Великобритания и Франция обявиха война на Германия само на думи, 4. След изтичането на този 14-и дневен срок, на СССР / Сталин им става ясно, че Франция и Великобритания нямат абсолютно никакво намерение да окажат каквато и да било помощ на Полша, и достигат до извода, че подобно на Чехословакия е била договорена съдбата и на Полша между Французи, Англичани и Германци, НО англичани и французи не са допускали, че Хитлер е имал и друга договорка - такава с основния враг на Франция и Великобритания, а именно болшевишка СССР. 5. След изтичане на 14-и дневния срок в който Франция и Великобритания ТРЯБВАШЕ не само да обявят война срещу Германия но и да я започнат, на 17-и Септември СССР/Сталин изпълняват договора/пакта който са подписали тайно с Германия, без знанието на останалия свят. Много историци, дори и полски си задават въпроса - АКО ФРАНЦИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ бяха започнали военни действия срещу Германия заради Полша в този 14-и дневен срок, дали СССР/Сталин щяха да изпълнят договореното с Германия в Пакта Рибентроп-Молотов. 6. След като СССР навлиза в Полша и окупира териториите до бившите им граници, Франция и Великобритания мълчат гузно, само словесни плюнки се хвърлят от тяхна страна, но нито една от тях, нито дори САЩ обявяват СССР за агресор - ЗАЩО ЛИ??? И ЗАЩО ЛИ ДНЕС ОБЯВЯВАТ НЕ СССР, А РУСИЯ ЗА АГРЕСОР??? ПРОСТО Е - ТВЪРДЕ МНОГО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ СТРАНА НА ЗАПАДА, И ПОРЕДНИТЕ ИЗТОЧНИ ШАРАНИ ИМ КЪЛВАТ ОТНОВО.

Ти да видиш, значи с това твърдиш, че Германия и СССР са били в пълното си право да окупират Полша? Слабо товарищ, очень слабо.

Единственото което твърдя тъпако е, че причината да се стигне до пакта Рибентроп-Молотов и последвалата окупация на Полша както от Германия, така и от Полша е лицемерието и предателствата извършени от победителките в Първата Световна Война, и на първите две места Франция и Великобритания. А колко право са имали Германия, Полша и сие да окупират Чехословакия и да я разпарчедосат през 1938г, ще ми отговориш ли на този въпрос?

Корекция.... ... както от Германия, така и от СССР...

излиза че такъв пакт не е имало май. И на спорещите как би се живяло по добре ще кажа нещо което по възрастните помним. Имаше навремето ГДР и ФРГ и май във ФРГ се живееше коджа по добре. Щото стотици германци си рискуваха живота да идат от ГДР във ФРГ обратно май нямаше много трафик. Та най добре щяхме да живеем ако ни бяха освобдили англичаните с американците.

Абе така се опитват да промият мозъците, че във ФРГ се е живеело по-добре, но реалността се оказа друга. В соц държавите хората живееха по-добре.

И понеже живееха по-добре им бяха затворили границите и ги държаха като в концлагер, нали?:)) А тия дето живееха по-зле...странно защо не се редяха на опашка да дойдат в соц държавите :)) баси колко странно!:))) дебилееее, дебилееее...няма лечение за такива като теб!:)

забравих да туря кавички на освободили щото преди да дойдат руснаците май не сме били завладяни.

Правилно не си турил кавичките.

Цял свят крив, само Шаломов прав. Ей... скапано джудже. Скапани родоотстъпници тука плюещи по собствения си народ и държава за да му се подлагат.

Ако Хитлер беше победил в Русия днес щеше да има пътища, магистрали, железници, индустрия, културни и възпитани хора, вместо боярищни, алкохолизирани, диви полуазиатци дето се трепят по скапаните си пътища с раздрънкани таратайки втора употреба от Германия и после пълнят Ютуб с видеа на катастрофи. Що не каже Путин, кой е най-крупният фермер в Россия, най-големият производител на мляко с 80-100 000 глави добитък?! Германец е, който Путин лично познава, и е отишъл като практикант една лято в Русия в колхоз, докато е бил студент. Россия без германци и евреи, които още Екатерина вика, си е една азиатска кочина!

tonk11

Интересно къде са били тогава великите Франция, Англия и фащ? Дали са протестирали срещу този договор? Какво са направили когато е започнала офанзивата срещу Полша?

Чети и ще научиш. Между другото, те воюват с Хитлер още докато той и Сталин са съюзници...

като ти е интересно - сядай и чети! всичко е подробно описано и анализирано, само да има кой да чете!

Чети история дете. Чети.

Да чете, ама истинската история, а не тази "фалшивата" писана от победителите във Втората световна война. Като цитираната от джуджето Путю.

Прав е Путин, но какво да направи след като в ЕС на власт внуците на нацистите.

знаем, че за бг русофилистика Путин винаги, ама абсолютно винаги е ..прав:) И майка му да изнасили, той пак ще каже..прав е, така й се пада!

Този е рожба на руското гестапо

Истината били, нали джудже?

Privet ot Velika Turtsiya.Vinagi sım kazval çe 2 svetovna voina beşe zapoçnata ot Hitler i Stalin.

А по-правилно е да се казва, започната от Хитлер и завършена от Сталин.

Неграмотният руснак пак се обади - отивай на училище!

Третата ще я почнат Ердоган и Путин.

Абе тия руснаци, как удобно забравят, че те първи нападнаха Финландия, Прибалтика и Полша. За разлика от НРБ и руските "историци", които учат фалшивата история от СССР, хората по света помнят делата на Сталин, болшевиките и Червената армия! Руснакът си е агресор във Втората световна война! Включително вероломно напада България, докато ние обявяваме войната на САЩ и Великобритания, със СССРне сме във война!

Русия през ВСВ е освободител, жалко само, че освободи половината Европа а не цялата, сега щяхме да живеем много по-добре.

Никой освен малък процент продажни комунисти не са искали още по дивашка и нецивилизована държава да ги освобождава от Хитлер.

Като Куба и Северна Корея, нали. А пък тези дето не ги е "освобождавал" как се мъчат...

там където стъпи руския ботуш, настана мор и мизерия, терор и смърт! признато е от целия цивилизован свят това!

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Няма нужда да чакаш руснак, може да идеш в първото ромско гето да те онождат в жопу!

Когато говорите за войната забравяте че всеки ден, повтарям всеки божи ден от лицето на земята са били убивани 11700 руснаци /грааждани на СССР/ - мъже, жени, старци, деца. Така че поклон и замълчете. Или докато четете или пишете тук, по онова време много хора са били убивани.

За срамното падение е виновен Сталин и руската некадърност!

Именмо заради товс трябва да се знае кой започна този ужас.

Др Путин, вместо да ни разказва неговата версия, да вземе да отвори архивите на СССР. Че ги държат заключени зад 200 катинара да не изкочи истината. Наскоро отвориха архивите за руско турската война 1877-ма. И какво се оказа? Че не са загинали 200,000 руснака, а 13, 000 войника, като от тях 3000 са българи, повечето са украинци, има румънци, сърби. Но ватата продължава да бълва глупости

Не може да на нападни Русия щото сме в НАТО

Но братска Русия може отново да ни освободи, за трети път.

ако ни освободи от бг русофилистиците, които и тя ненавижда между впрочем, съм съгласен да преговаряме:)

СССР е единствената държава, изключвана от ООН ( тогаеа ОН) за агресия. ВСВ започва с подялбата на Полша, окупацията на балтийските държави и нападението над Финландия, а не с нападението на Хитлер над СССР.

Жужи по-добре да почете паметта на Айзенхауер че без него руските гени отдавна да са станали на въглероден отпечатък

Договор за ненападение между Германия и СССР 23 август 1939 г. Правителството на СССР и Правителството на Германия, ръководейки се от желанието за укрепване делата на мира между СССР и Германия и изхождайки от основните положения в договора за неутралитет, сключен между тях през април 1926 г., стигнаха до следното съглашение: Двете Договарящи се страни задължително да се въздържат от всякакво насилие, от всякакво агресивно действие и всякакво нападение в отношенията една към друга, както поотделно, така и съвместно с други държави. В случай, ако една от Договарящите се Страни се окаже обект на военни действия от страна на друга държава, другата Договаряща се страна няма да поддържа в никаква форма тази държава. Правителствата на двете Договарящи се Страни остават за в бъдеще в контакт една с друга за консултации, за да се информират взаимно по въпроси, засягащи техните общи интереси. Нито една от Договарящите се Страни няма да участва в каквато и да е групировка от държави, която пряко или косвено е насочена срещу другата страна. В случай на възникване на спорове и конфликти между Договарящите се страни по въпроси от всякакъв род двете Страни ще разрешават тези спорове и конфликти изключително по мирен път в реда на дружески обмен на мнения или в нужните случаи по пътя на създаване на комисии за урегулиране на конфликта. Настоящият договор се сключва за срок от десет години така, че ако нито една от Договарящите се Страни не го денонсира една година преди неговото изтичане, срокът на действие на договора се счита автоматически за продължен за следващите пет години. Настоящият договор подлежи на ратификация във възможно най-кратък срок. Размяната на ратификационните грамоти трябва да се извърши в Берлин. Договорът встъпва в сила веднага след неговото подписване. Съставен в два оригинала, на немски и руски език, в Москва, 23 август 1939 година. Упълномощен от Правителството на СССР – В. Молотов За Правителството на Германия – Й. Рибентр

Допълнителен секретен протокол към договора Във връзка с подписването на Пакта за Ненападение между Германия и Съюза на съветските социалистически републики долуподписаните представители на двете Страни обсъдиха в строго конфиденциални беседи въпросите за разграничаване на техните сфери на влияние в Източна Европа. Тези беседи доведоха до съглашение в следващото: В случай на териториални и политически преобразувания в областите, принадлежащи на прибалтийските страни (Финландия, Естония, Латвия, Литва) северната граница на Литва ще се явява черта, разделяща сферите на влияние на Германия и СССР. В тази връзка заинтересоваността на Литва в района на Вилно се признава и от двете Страни. В случай на териториални и политически преобразувания в областите, принадлежащи на Полската държава, сферите на влияние на Германия и СССР ще бъдат разграничени приблизително по линията на реките Нарев, Висла и Сан. Въпросът за това желателно ли е в интересите на двете Страни съхранението независимостта на Полската държава и за границите на такава държава, ще бъде решен само в хода на бъдещите политически събития. Във всеки случай двете Правителства ще разрешат този въпрос по пътя на дружеското съгласие. Относно Юго-Източна Европа Съветската страна указва своята заинтересованост към Бесарабия. Германската страна ясно заявява за пълната си политическа незаинтересованост към тези територии. Даденият протокол се се разглежда от двете Страни като строго секретен. Москва, 23 август 1939 г. За Правителството на Германия – Й. Рибентроп Пълномощен представител на Правителството на СССР – В. Молот

А на коя дата СССР навлиза в Полша и Балтийските Републики, действия,възможни благодарение на същия Договор? А кой и как направи Финландската война, пак след и благодарение на Договора? Вова, Вова тьи молод бьил, а уже забьил!

17 септември 1939г. а на 28 септември подписват Договор за дружба и граници между СССР и Германия На 30 ноември СССР напада Финландия. А през 1940г. СССР нарушава пакта с Германия като окупира Литва, Латвия и Естония.

И 200 минуса да сложите - това са историческите факти!:) Тъпоъгълни русофилистици!:)))

А кой нападна Полша в гръб, докато тя се защитаваш е от германците? Путин пропуска да спомене. Сталин и Хитлер си поделят Полша през 1939 и су организират общ военен парад във Варшава Ама не, Русия не била агресор

То само да е това проблема, в Русия в момента има силни националистически течения и има голяма реабилитация там на сталинизма. Ако обърнете внимание и техните подръжници руските тролове във форука не дават дума да се каже за Сталин като диктатор, за тях той е единствено велика личност.

Истината е, че всички са гледали да спасят кожата от модерната и силна нацистка армия. Все си мисля, че и Сталин това е имал предвид. Това е Сталин, едва ли да е вярвал ба Хитлер. Ни, когато става въпрос за същото при България и то без тя да е нахлувала някъде, смело обвиняват царя че сътрудничи на нацистите.

Му се кендзам на гуемия сифистик

Хитлер нахлува в Полша. 17 дни по късно Русия също и стига до тази част на Полша, която е с рускоговорящи. За дебилите ще припомня, че Полша е била преди това част от Руската империя и там населението е било омешано, както е сега в Украйна. В източната част - рускоговорящи. Русия отстоява тази територия от Хитлер, иначе и тя е щяла да бъде завладяна от него. Което не че не става по късно, но това вече е друга работа. Сталин просто не е допуснал, че Хитлер може да бъде дотолкова глупав, че да тръгне да се бие на два фронта. Война с Англия на запад, война със СССР на изток. Точно войната на два фронта води до поражението на Германия през ПСВ...

Прибалтийските страни и Финландия и те ли са рускоговорящи или просто ти си от трол четата и си рускомислещ заради копейките!?

И те са рускоговорящи разбира се. Финландия е била част от Русия да революцията.

Абре, путко съветска, правена от пиян солдат от Трети украински, що си не ебеше майката въртоглава?

То и България е турскоговоряща тогава по вашия акъл и да чакаме Ердоганя да ни освободи! Може ли да сте такива лизачи и българомразци в невежеството си?

Така е, упорито се мълчи за Мюнхенския сговор, за ролята на Полша, за ролята на Англия, за задкулисната финансова помощ на Хитлер. Младите поглъщат пропагандата като топъл хляб и като ги питаш за какво е виновна Полша например, мигат на парцали. В Прибалтика и Украйна фашистката идея официално е на почит. Германия доволно мълчи и ако не са евреите и руснаците, Четвъртият райх няма да е само икономически, но и политически факт.

Марш от тука кремълско джудже! Кримнаш ти излезе през гъзо и всички те подритват!

ДРУГАРИ, НА АМБРАЗУРАТА. АПЯТ АБАСРАЛИС! НАДНИЦАТА Е 1 РУБЛА НА КОМЕНТАР. ЗА РУСОФИЛИ - ПРЕДАТЕЛИ - 2 РУБЛИ. ПЛАЩАНЕТО Е В РУСКОТО ПОСОЛСТВО СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА.

Пакта е факт черно на бяло кагебейско джудже, делнаха си Полша немци и блядове, а ти май искаш само каймаци да обираш. Излежда ти се опитваш да излъжеш цял свят и наглееш

Каквото и да казва Путин, не може да промени историята. Лъжеха и за Катин, че са виновни германците, но накрая признаха. Германия и Русия окупираха Полша и започнаха втората световна война, направиха общ военен парад и т.н. Фашистки държави, едната и до днес е такава, защото върши същото.

Да! Все едно всички не знаят, как британските говеда и франсетатта все са побутвали Хитлер на изток! Да нападне СССР!! И все едно не знаеме, ВСЕ ЕДНО ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ ЗНАЕ ЗА МЮНХЕНСКИЯ СГОВОР! Как британците и франсетата и полската шляхта дава Чехословакия на Хитлер без бой, дори НАЙ-НАГЛО НАРЕЖДАТ НА на чехословаците да се предадат без бой, защото няма да им окажат никаква подкрепа във борбата с швабите! И то само с една единствена цел, само и само Хитлер да нападне след това Русия! И как нацитата ЗАЕДНО С ПОЛСКАТА ПАСМИНА НАПАДА И ОКУПИРА ЧЕХХОСЛОВАКИЯ!! ДА! И ПОЛСКИТЕ БОКЛУЦИ ОКУПИРАТ ЧАСТИ ОТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ КОЕТО Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ! ФАКТ КОЙТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ В НЕТА! И КАК ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОМОГНАТ НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ СА РУСНАЦИТЕ!! РУСНАЦИТЕ НА КОИТО ПОЛЯЦИТЕ РУМЪНЦИТЕ И ДРУГИТЕ НЕ ИМ ДАВАТ СУХОПЪТЕН КОРИДОР ЗА ДА ПРАТЯТ ВОЙСКИ НА ПОМОЩ НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ! ДА ТОВА ЦЕЛИЯ СЯТ ГО ЗНАЕ!! ОСВЕН НАЙ-ТЪПИТЕ КАТО ГЪЗ ПЕДОКОЗАЦИ!

В главата ти се е образувала такава пропагандно-тролска боза от много четене на руски менте исторически сайтове и гледане на руска фашистка телевизия, че дори е невъзможно да ти се обяснява точка по точка какви уникални глупости драскаш!:) При софтуеъра при подобни проблеми се натиска "Format disk"...и после всичко на чисто и наново:) За жалост при твоят случай това е невъзможно и ще си останеш с дълбоки и непоправими "системни грешки":) Съчувствам ти...ама малко:)

Тъпо Деби влизаш в нета и четеш, то си го пише!

Жалките, прогимназиални простотии, с които малогабаритния, кремълски престъпник води за носа алкохолизираната, азиатска паплач няма да минават вечно. Идва денят в който отчаянието от мизерията и нищетата ще докара руснаците до кръвопролитна разплата с крадците заграбилите страната им. Пред унизителния, нечовешки край на Путин, Кадафи, милошевич и Бин Ладен ще изглеждат починали от грип.

Дебил на хранилка на Козяк, който е толкова тъп че дори не знае историята. Но затова пък целия сявят знае че евроотрепките и хамърите лъжат като мазни долни цигани!

Путин, а какво ще кажеш за Филнандия, Литвия, Латвия, Естония и за източна Полша (почти половината) или... спомените ти са изтрити от КГБ. Един политик и управник от световна велечина като Путин, не може да си позволи подобно публично изопачаване на историята. Склероза, деменсия или.....? Айде лек ти ден.

Това са си руски територии, какво да каже.

Истината е, че преди да тръгне към Чехия, Полша и после към СССР Хитлер си осигурява гърба получавайки дипломатически уверения от Англия и Франция, че няма да се намесват. Да не забравяме, че Франция е имала договор за взаимопомощ с Полша, но не си мърда и пръста да и помогне. На тоя етап Хитлер е можело да бъде спрян, но Англия и Франция на практика му развръзват ръцете и го тикат на изток, смятайки, че на тях ще им се размине. Сталин в тия времена също е играл много курвенска игра. Тайните служби и Зорге са докладвали на Сталин за Барбароса, но той до последно не е вярвал, че Хитлер ще го нападне и с престъпното си бездействие е виновен за милионите жертви в началото на войната. Жуков му е предлагал да изпреварят Хитлер и те да нападнат Германия, но той го е наругал, заплашил и изгонил. така, че няма невинни за ВСВ.

Думата и значението са показателни! ПАКТ! Пакт се свързва винаги с Дявола, докато Съюз или Договор има друго значение. Не случайно Запада нарича Варшавският договор навремето:Варшавски пакт, на немски Warschauer Pakt, на английски аналогично! А че и двамата, Хитлер и Сталин са исторически диктатори, това никой не гп отрича или съмнява. НО, разликата между двамата диктатори е, че един жертва всичко за величината на собстврната си държава и нация, другия жертва собстения си народ, своите съмишленици ги избива заради някаква измислена идеология и лична шизофрения. Сталин избива в мирно време над 25 милиона руски граждани! След края на ВСВ и Победата всички там се надяват силно, че безразборните чистки, и терор над собстеният си народ, включително и наф ветераните от Войната, ще спрат. Но не, до своята кончина Сталин продължава да избива собстения си народ. Поне за това Хитлер не може да се упрекне!

you. tube.com/ watch?v =2zEs5FzdIBw

Колко много ги е яд руснаците, че изгубиха войната …

Абе полската шляха и козяците .Колко от уж окупиранта от СССР територия на Полша остана за СССР след войната ?и колко още и дадодха на ку-вата Полша от Германия без поляците да имат никаква заслуга за това . Пак казвам единственият принос на поляците по време на ВСВ е да избиват евреите в което действително са били много добри заедно с приятелите си от западн Украйна

Абе след като Русия и Германия били виновни за ВСВ защо Германия и Англия и американските задници обевяват война на Германия на 3 септември а ? Защо не обевяват на СССР . ВСВ започва година по рано когато Германия заеднос Полша разпарчетосват Чехословакия. А да не говрим с чии пари е създаден Хитлер с английски

Германия и Англия да се чете Франция и Англия

Проблема на руснаците конкретно с България е, че някак си винаги България успява да им се изплъзне, аха да я анексират и все нещо се обърква. Голем зор

Към новината