назад

Ранената в метрото жена трябвало да лети за Брюксел, стрелецът-самоубиец е бивш военен

07:51 | 13 май 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 116 67961

Коментари 116

Бях хванал бас, че боклукът в полицай или военен.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

преди 2-3 дни мина забързо новината за муслито, заклало муслиманка с 30тина удара с нож. къде беше либераста кухарич?

О, за муслитата това си е ежедневие, никаква новина не е! Но друго прави впечатление - ВСИЧКИ престъпления от този тип: убийство на жена (понякога и на деца) - самоубийство се извършват от бивши военни. Явно на тия фатмаци чипът им е тотално сбъркан! На тези не би трябвало да им се разрешава да имат лично оръжие, нито да изнасят служебно оръжие извън местоработата си. За всички военни!

Все пак съм познал че лети за Холандия или Белгия.

по работа ли е летяла ? каква работа ?

Там българките работят едно и също А мисля и българите там също !

бившите военни са най-големите комплексари и психари и всички си държат оръжията що жени изтрепаха а като гледам и служебния кабинет е пълен с такива

Мани!

психопат. Неуспял несретник. Има разлика до висшия ешалон на успели и уравновесени хора-военни.

"Мъжът е бивш военен." Като Радев и Янев.

анджек

Любовтааааа еееее сладко нещо, любовтааааа еееее сладко нещо, любовтааааа еееее сладко нещо, Ленче ле, кой не люби тоооой нееее знай!

психопатите... техния калашников е цензуурата на гугъл педерастията на биг брадъра на масоните! но всичко си има край. така и с масоните!

Жената е руска терористка възнамерявала да отвлече европейски самолет в московската азиатска федерация а доблестния бългрски военен е предотвратил това загивайки героично. Другите двама рускомосковски терористи са избягали.

От хунтата на на мунчо , всички са изперкали

Милиончева ли е гръмнатата ?

Защо не пишете в коя фирма е работил убиецът?!

Дондуков 2 оод

И тя ли е чакала всички да слезнат и той да я гръмне,нещо не схващам!

Военен - тъпа систтема. Добре, че поне е успял да се гътне от раз.

От четвърти раз.

Повтарям за пореден път.Умен военен в България няма.

Ми на, разбра се какви са ни военните след като от таково близко разстояние не е успял да разстреля противника. Да се увеличи достатъчно учебната стрелба в армията .

Това ли е топ новината в България? Май медиите отместват вниманието. Всичко е наред, Бойко се накраде и другите да го духат.

явно ципа и е работел,а шапкара си е загубил акъла на дърти години,да се гръмне заради жена.

интересно, нали. педалите, като зла духачка се имат са бог, както бъгавия бил гейс и психопата сорос... техния калашников е цензуурата на гугъл педерастията на биг брадъра на масоните! но всичко си има край. така и с масоните!

но ти прави чест на зла духачка да си признаеш кой цензурира,, макар и анонимно в полза на парите на сорос - психопата и останлаите дебили... "демократи".

Догонил е прелюбодейката малко преди да избяга със самолета.

това, че не споделяш нечии ценности, които си преценила неправилно не ти дава правата да си "бог" с маска! капиш бе слабоумната лгтб цензура да еба майка ти с номер 2!!! :-))))

То беше ясно, че е униформен. И на бивши военни дадоха властта! Тепърва ще започват стрелбите.

- злата духачка, ела ми подухаш на кура, слабоумната... адвокатка.. :-)))

Не споделям вашите рускосъветски ценности!

но ти прави чест на зла духачка да си признаеш кой цензурира,, макар и анонимно в полза на парите на сорос - психопата и останлаите дебили... "демократи".

и къде беше ясното? (сега е лесно да се пъчиш като Зъл Кух В дирника)

педерасти, като ви цъкам по дебилните картинки на гугъл капчата помислете и за бай тошо! той немаше такава възможност за турките ви!" :-)))

силни сте в изборите за мамона/масона и манипулирането по минусчета и пощата.. :-))) но ората ви се самоизбиват. защо? имаш ли мозък да ми кажеш дали не съм виновен и за действията на фараоните? а сбърки.. :-)))

И никой не се замисли за най-главната версия - Двамата не се познават, единия тъгнал на път, другия на работа. Възниква конфликт за неносене на маска, последваща реплика "Е са ще ти ева майката, да видиш, че маската няма да те спаси от оловото, само нека слезат свидетелите..." и така.

Четете хубаво-бивш военен. Това са хора ,които със страшна сила ги тресе синдрома на "зеления чорап". В момента такива ни управляват, такива ни и управляваха. Хората с униформа са най-опасни!

В нормална държава не е редно бивши военни, полицаи и съдии да влизат в политическата власт. Има едно такова - разделение на властите и конфликт на интереси, а министърът на войната и президентът са цивилни по точно тия причини. Тук народът с пилешкия си акъл сра върху тоя принцип и понеже тия същите са безпринципни и безморални решиха да осквернят и пагона си!

Все си мислех, че в демократична държава всеки има правото да се кандидатира и вече гласа на народа определя? Най не разбирам обаче как така стана, че точно десните ни "демократични" партии погазиха парламента и искат да налагат ограничения? И най-наглото е да се пънат с измислени доводи, че президента е бил бивш военен, при условие, че знаят отлично за миналото на техния вожд? Да ви го поясня, Бойко Борисов е бил охрана на Тодор Живков, това означава, че най-малкото е бил служител на Държавна сигурност. За мен това е в пъти по-зле от бивш военен!

Gugnelid

Ей, верно бе! Само една дреболия остава неизяснена - как така за върховен главнокомандващ се счита президентът? Тоест казваш, добре е главнокомандващият да е например ядрен физик? Или пожарникар? Или футболист? Или някакъв друг хроничен лъжец, както герберасткият ви вожд?

особено пожарникар.

убийството е следствие от насажданите, чрез медиите на психопатите с педераските "ценности" ФАКТ! джендър "демократите" факт е и цензурата ви чрез гугъл биг брадъра на истърсаците със селфитрата! не знам вашите майки какви са били, но едва ли са били нещо повече от проститутки на турски т(д)ираджии.. :-)))

И този същия, другар, няколко поста по-горе проси свирка от мъж?! Червенотиквеничковски ценности разийш?!

Русофилски, панелен, задунайски БГ-стан! Президента - ушат тъпвоенен! Премиера тъпвоенен! Убийците тъпивоенни!

тъпвоенен... не мога да не се съглася с теб МАЙОР-е. Дори мога да кажа че от теб по-тъп трудно ще се намери

Няма страшно, сега един от тези бивши военни ни е премиер Генерал Намсикойси, назначен от друг бивш военен Генерал чугунения Радев, така, че внимавайте какво ни чака с тези изтрещялници.

Днес явно не си си взел хапчетата. "Да накараш президентите на Русия и Китай да те слушат внимателно, да караш огромната зала на този форум да те аплодира през няколко изречения, да произнесеш такава реч, без да сричаш чужди мисли, написани на листчета с гигантски шрифт, да завършиш последните пет минути от речта си на английски, така че да те разберат директно, без да се опасяваш от загубени в превода, да спориш на английски с Путин и накрая той да се съгласи с теб, че даже да ти благодари.... Това е моят Президент!"

проблемът не е в оръжието а във взаимоотношенията между хората, които са тотално изкривени от "демократичните" "ценности" и "евраопедераските "ценности", които са дело на дебили-психопати и разпространявани от цялата дебилна паплач на джендърите и противоречат на Природата!!! до педерастите и психопатите, техните "съдилища" които са в управленията и създават един напълно психопатичен свят: НИЕ нема да оставим нещата така!!! можете да ми вервате. дори с маска на уста!!! :-)))

Но пасаран! Венсеремос!!!

къв ти е проблема бе джендър-лайно? искаш да си пробваш гугъл педераските, недоносени снимки ли? :-)))

Това метро трябваше да е затворено отдавна.

Към момента не са ясни мотивите, за да коментираме. Може да става и въпрос за финансови или материални взаимоотношения с последващ опит за избягване на правосъдието чрез напускане на страната.

явно го е издрусала и като са свършили мангизите или и е свършил някаква услуга, му е казала чаооо!!

до: 2021-05-13 08:44:31 Ма моля ти се (нерегистриран) така ли? ами аз не съм бил роден тогава бе педалче слабоумно., недоклатено с цензурата на биг-брадъра! гугъл педерастията на лгтб!!! дебил намачкан от баща си -циганина -негър! ти па колко си дръта, че да знаеш бе маймуно олайнявена до ушите с кръв?

Имах един познат полицай, който притежаваше 5 пистолета и беше побъркан на тема оръжия. Но това е нищо в сравнение с това какъв болен психопат беше-отмъстителен, злопаметен и въобще истинска гад. Веднъж го питах дали е минавал психологически тест, ама то и тези тестове се знае как минават.

Аз пък имах няколкостотин такива познати. Все полицаи, все отмъстителни, гадни, лоши и всичко което се сети българският форумен трол.

значи и ти не си наред с главата

И за какво е отмъстил?

педераската цензура на лгтб, абе вие сте тотални психопати... добре, че не държите калашников в ръцете си, а само диктатурната цензура на гугъл биг брадъра!!! :-)))

Странно ми е как така, фактът, че е бивш военен е определящ в случая? Виновен бил, защото имал право на оръжие! Хайде някой да направи справка на убийствата от ревност през последните 5 години и да видим колко от тях са дело на бивши военни или полицаи? Ако я е убил с брадвата, като онзи случай в някакво село от преди 2-3 седмици, тогава брадвите ли ще забраним? Или кухненските ножове? Хора! Оръжията не убиват хората, хората убиват хората. Проблемът е, че живеем в тежки времена, а никой не го е грижа за психичното здраве на останалите. Всеки се спасява поединично и както казваше Гиню Ганев ли беше: "Битият - бит, останалото го знаете."

либеро-американщини. долу оръжията, лапайте на негрите... етц ипр като онзи мохамед закла айшето 30+ с нож защо не обявите ножовете и професиите, които ги ползват, за луди и идиоти? Зъл Кух, ка тебе говоря.

Най-големи сакатлъци с оръжие ги правят военни и полицаи. Нивото на интилигентност при тези две групи е на кота нула!

Само за информация, под оръжие само огнестрелно оръжие ли визираш или и хладните? Защото с ножове и брадви малцинствата правят много повече сакатлъци.

Е ти директно отиде при неендерталците с тези мотики и брадви. :))))) Да притежаваш огнестрелно оръжие трябва да имаш ц ценз, интелект, такива работи. А не аз съм Рамбо с двата ножа, ако ме разбираш. :))))

Ами не, но просто опитай да си изкараш разрешително за оръжие и може да разбереш, че всъщност само настоящи и бивши полицаи, военни или служители в държавни структури като ДАНС, ГДБОП, ДС и подобни само имат оръжие. А и някой много заможен "бизнесмен" доказал, че има "заплаха" за живота му. Та, оръжието е в тях, така че няма как сакатлъците да не са само в техните редици.

пожелавам на жената да оживее. за да изпълни желанието си!

жената не я познаваш, ами ако е някоя престъпничка

Цитат от статията:"Двамата нямат роднинска връзка помежду си са имали свои семейства с деца." Ако някой от списвачите ми обясни смисъла на това изречение ще съм много благодарен.

Редакторите съвсем изгубиха българския език! Иска ли някой да обясни как се “носи куфар в себе си”?!

накрая ще се разбере, защо не казват имената на руските шпиони, и защо куршумите от Макаров нариучат проектили.

Рептили, Сър!

проблемът не е в оръжието а във взаимоотношенията между хората, които са тотално изкривени от "демократичните" "ценности" на педерастите и психопатите, които са в управленията и създават един напълно психопатичен свят. но НИЕ нема да оставим нещата така!!! можете да ми вервате. :-)))

Знаем ви подвизите от концлагерите.

така ли? ами аз не съм бил роден тогава бе педалче слабоумно., недоклатено с цензурата на биг-брадъра! гугъл педерастията на лгтб!!! дебил намачкан от баща си -циганина -негър! :-)))

Банална панелно-люлинско-селска история ...

ало педерасите цензуратори и програмисти на дирниците! не може ли да ми кажете, че ип адреса ми е блокиран преди да натискам по снимките на дебилите от гугъл биг брадъра, а? щото с вас нема да съм справедлив, а просто Стрелец!!! :-)))

Защо бивши военни или полицаи (след като се пенсионират), си запазват оръжието??

Изкарват си разрешително и си купуват.

не съм сигурен, че убийството е добре планирано. по-скоро това е едно изпълнение на отдавна развиващо се решение за край на едно "съдбовно" взаимоотношение. някои приемат раздялата, като край на всичко, а не бива така. човек като остарее смята всичко, като последен шанс. и да, и не. на практика любовта не съществува и това е най-страшното, което научава човек, когато "помъдрее". съществува само употребата над другите и печалбата, но и мъжете не се поддържат телесно, като остареят. развалени зъби, вонящи телеса и опадащи коси... така е то. а днес има толкова много средства за добър "имидж", освен медиите на педерастите-психопатни и техните технологични концерни.. :-)))

Напротив, планирано е. Най-малкото предполагащо умисъл е фактът, че е изчакал всички да се отдалечат от последната мотриса, за да няма свидетели.

Както е известно, всички жени са с кухи глави, така, че няма какво да и се засегне там. Ще уживее.

Малоумен комплексар, не те е пердашила майка ти достатъчно, та да ти дойде ума в тъпата кратуна.

за къф бяс ни занимават с тая простотоя? ясно е - ковида е виновен... сега неко учен ше се изкаже че са установили че чудо вируса причинява и такива психични отклонения...

Към новината