Ердоган ще насочи към Тръмп путински С-400 и танкове (видео)

Анкара може да договори с Москва още редица проекти в отбранителната промишленост освен покупката на С-400.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган ще насочи към Тръмп путински С-400 и танкове (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въоражавайте, въоражава, на края и Русия, САЩ и ЕС ще ревът, а най много ние, че няма да има кой да се застъпи за нас.

ИНТЕРЕСНО Е КАК ПУТИНОФИЛИТЕ ЩЕ ОБЯСНЯТ НА БЪЛГАРИТЕ СТРАННАТА ЛЮБОВ НА ПУТИН КЪМ ДИКТАТОРА - ИСЛЯМИСТ - ЕРДОГАН?! КОМУНДЕТА, КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ПОРТРЕТА НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ?

Минало - бешело.

Kалитко - а ти как точно разбра че Eрдоган е исламист и диктатор? или така ти посказват от вашата трол централа?

напомня ми на въоръжено въстание срещу господаря на света. целта "силата" да се разположи равномерно по света би трябвало да радва радетелите на теорията за възпиращата сила и на ядрените оръжия. все пак това са отбранителни системи, като ракетите пейтриът, които бяха сложени в източна европа за да ни пазят от набезите на иран... :-)))

гаджалите издърпаха късата клечка и след възхода им ще има мъчително сгромолясване което ще се отрази благоприятно за България и останалите и комшии .Проблема е че Бойко колкото и хитър шоп да е си остана един ограничен тъпанар който нищо не разбира от геополитика а само от ес сър и конгражулейшън . Ако имахме дори и корумпирани но и умни политици с топки България можеше да спечели много от отношенията и с Тръмп и с Путин както и с малко по умерена слугинажна еврогейска политика

++++++++++++++

От гео-политика НЕ разбира ама от пренос и трафик на БЕЛИ ПРАХЧЕТА е вьтре в нещата

Само циганите наричат турците "гаджали"! Недей се издава, манго!

Cамо циганите и тези от трол централата в Aтина.

Оста на злото - Турция - Русия - Иран!!! Нали Турция подкрепяше,обучаваше и финансираше ИД,как така изведнъж се заима с Русия?!? Турция мечтае за възцаряването на Османската империя и като гледам,май леко полеко ще успеят в начинанието си с подкрепата на Русия...

Mаика ти финасираше и беше идеен поддръжник на "ид" - а Tурция е единствената държава в региона - която реално беше атакувана от тези сатанински и безбожни изчадия на ада и само Tурция им нанесе реални щети и елиминара по-вече от 2 500 терориста от същите!!! Tова си го набиите вече в тъпите си тюркофобски зурли.

А сателитните снимчици на цистерните с петрол от ИД към Турция, които бяха направени от Русия ЗАБРАВИ ЛИ ГИ????? Много е удобно така, нали????? Всичко се потопи дълбоко щото сега политиката с Русия се обърна нали....????? Ама това се знае и се помни от другите ша знаеш..турче...помни се!!!!!

По-важно от всичко е позицията на Бойко Борисов към нашите партньори от ЕС и НАТО. За да не изгони руските дипломати след случая с нервопаралитичния газ означава че този човек е против България и интересите на българските граждани които все повече разчитат на финансовата подкрепа на Европа. Не знам да има някой българин който да се финансира от Русия. Знам че руснаците търсят всякакви начини за да ни окрадат в т.ч. дори и парите пристигащи по линия на Европейските фондове. Бойко Борисов въпреки казаното, поради това че е свързан с руската мафия от която много се страхува открито се обяви срещу интересите на България и подкрепи Путин. Сигурен съм, че ако руснаците направят атентат на Папата Борисов пак ще ги подкрепи. Голям боклук е този човек.

Който от големите държавници (държави) не е разбрал наистина, че новите пари в глобалния свят са (е) всъщност ... ИНФОРМАЦИЯТА, точната, актуална и съвременна, и особено ИЗПРЕВАРВАЩАТА информация и капацитета за перфектното и анализиране и апликиране може много неприятно и бързо да се изненада в един момент, оказал се в позицията на аутсайдер и посмещище.

За нас, колкото и парадоксално да изглежда, е голям късмет в тази ситуация и сбъркан свят, че диктаторът на Турция Ердоган преследва имперските си амбиции и претенции толкова агресивно и открито. Значи след като години наред Америка наливаше милиарди долари всяка година (по 5-6 милиарда само за базите) в турската икономика и армия и за модерното й въоръжение, сега излиза, че демек Ердоган с американските пари и помощи ще се противопоставя на САЩ с руски оръжия. Просто красота! Класика! Интересно какво мисли Израел по въпроса:) (Тръмп не случайно призна столицата им...) А и не само те - и други, като Саудитска Арабия, например (нали си спомняме договорите им с Тръмп за закупуване на въоръжение за 500 милиарда), щото те с Ердоган си го мерят кой да види бащина НЮСЮЛМАНСКА дружина.

Да не забравяме и Иран в уравнението...

договориха орıжиъе за 100 милярда,боеспособност йок,видяхме ги в ъемен и катар,не стават за лидер на исламския свят.

деер

Хюндай произвеждат много добри такове, но им е скъпа електрониката. Само не знам, като изгониш умствения капитал от държавата си , кой ще ти спести ноу хауто...

Не те ли срам бе Ердо, да насочваш оръжия към САЩ? Че то все едно, на умряло куче нож да вадиш!

ТО ПА ЕДНО ОРЪЖИЕ-ВИДЕХМЕ ЧЕ САМО ЗА СКРАП СТАВА.ХАХАХАХА

Смисълът не е в това, какво е оръжието, а в насочването му към и без това издъхващите икономически и вече обезсилени във военно отношение САЩ! Ясно е, че при доминиращия икономически Китай и развитата военна мощ на Русия сега вече за Ердо е твърде лесно и безопасно да се опълчи на САЩ и после лека-полека ще го последват и всички техни васални досега страни, щом се усетят, че кучето вие на умряло. Така например докато в началото на ВСВ цяла Европа работеше за Германия и попълваше армията й, след като осъзнаха победния отпор и започналото настъпление на Червената армия, всички европейски държави се включиха да наритат нацистките задници, в т.ч. и хитлеристкия съюзник България, та така и сега. Лошото обаче е най-вече за нас, че сме отново откъм шибаната страна!

Дираджии, С 400 имат ли обсег на действие, достигащ до САЩ? Защо още не сте си коригирали заглавието, след като ви помогнах да си откриете неточността?

Заглавието е символично, С400 са за противовъздушна отбрана, не са междуконтинентални. Важно в случаят е, че втората по сила натовска армия се въоръжава с руска военна техника, а нас ни принудиха да си нарежем вече съществуващата, защото се направихме на по големи католици даже от папата!? С нашите продажници до никъде няма да стигнем!

И Ердоган изпусна икономиката като Вова. Лирата е в кофите. Какво му остава, освен да плаши гаргите...

Какво стана шансьоле Меркел? За това ли от няколко седмици потайно мълчиш? От десетилетия въоражавахте кюрдите; ceгa e време за изплащане мила Германия. Това е само началото. Когато случайно някой от свойте ПТУР'и се лепни на някой автобусче, влакче или самолетче, тогава ще разберете дали арийските майки не плачат ли кръв и сълзи...

"путински С-400 и танкове" Простотията на Дир-а и неговите списачи не престава да ме изумява! Изглежда на Велик ден стават чудеса и е възможно падение под дъното.

Архитектурата на европейската сигурност, изграждана от САЩ. Повече няма нужда от коментари, нали!

За да правиш политика трабва да стискаш дупе - не да го отваряш...

Не са путински , а РУСКИ ,, късогледецо,,..

Урааа...!

Бе, стари дружки са казаците и ..османците!

И добре ,,поспориха,, в 1878-ма и бързо се разбраха, ама западняците пак ни преебаха в Берлин!?

C400 няма как да бъде насочван среу когото и да било. Това е чисто отбранителен стационарен комплекс. А и Rдоган не е толкова тъп, че да вземе да се конфронтира със САЩ.

Ама каза на ушенце на Путин , че кравар е свалил Су-то!?

Е, сега вече ,,Новичок,, ще действа безотказно!

Момчета и момичета, честит великден. Така: по темата - турците са били много пъти във война с руССия, сега се мазнят - мазненето почна след убийството на руССкия летец. Мазненето е от полза за турците защото си запазват пазарите на зеленчуци и цоцането на евтина газ. Турците са натовци - което от друга страна предполага разглобяване и изучаване на съвременна руССка военна техника. Ако руССнаците не са сложили малки взривчета във всеки важен компонент, то съвсем ясно е че натовци ще имат секретното руССко ноу-хау. хау хау хау ха ах ха ха ха....

Има ..Миг-25 за експорт и за тях си !? !?

да ти влезе право отзад

ИНСИНУАЦИИТЕ на "Свободная пресса" - кремълски парцал за дезинформация и пропаганда. Няма смисъл да се коментират техните "новини". Те дори не си правят труда да им придават вид на поне някакво подобие на достоверност. Явно Дир-а много са го закъсали щом си вземат от такова бунище публикациите. Или са им наредили така от НЕкултурния център на РФ. В Русия никой не цитира "Свободная пресса", нито RT (Russia Today), защото ще загуби аудиторията си. Замислете се какво цели Кремъл с тези кьорфишеци. Каквото кажат "Свободная пресса" или RT (Russia Today) го разбирайте на обратно - няма да сбъркате.

"кремълски парцал за дезинформация и пропаганда." Доста силни думи от устата на човек, който самият се е превърнал в ПАРЦАЛ, но на западната пропаганда. Работете по-усилено. Колкото повече лъжете и плюете, толкова повече засилвате позициите на Изтока.

И благодарение на тях избраха пак Путин, ама не можаха да бият нашия рекорд ..80%!?A?

Ей, неразбрани хора сте това, Българите. Каза ви се ясно, истинските новини идват от Козяк, под формата на опорни точки. Всичко останало е фейк!!!

? хайде, информирайте.

щях да съм супер доволен ако в изминалите години вместо да се въоръжаваме си бехме развили икономиката сега съм супер недоволен пропуснахме и продължаваме да си пропускаме времето, благодарение на слаби и недалновидни избранници кофтито е че от един момент нататък нещата стават невъзможни това е проблемът в нашата национална сигурност и предполагаемия и основен фокусът, който към момента е разводнен до формулата на сателит

Посока, мислите хаотични, изказът е объркан и неграмотен, общо взето-съвременен неолиберален продукт с наченки на осъзнаване.

кахърите ти са повече от мозъка:) съвременен неолиберален продукт:) пропускът във времето става слабост, твоята е в описателния подход

На всеки който залага на турската карта трябва да е на ясно ,че се опитва да съгради нещо върху плаващи пясъци.Русия има такъв опит с хитлерова Германия и Путин не може да не го отчита.За щастие Турция технологично и като народ не е Германия.За нас като народ християнски и европейски е по-добре Ердоган да държи ножа върху баклавата отколкото скрит отдолу в гарнитура с широка фалшива усмквка.

Ермаков в интервюто: "Турция е не само наш съсед, тя е и...". Ердоган преди месец каза същото - че с Русия са съседи. Някак и на двамата им убягва, че между двете империи има малка държавица - Грузия. С душевните граници на Турция през Кърджали до Варна, на което нашето МВнР не обърна никакво внимание, че да не си развалим комшулъка, нещата хич не са розови. Турция има днес над 2500 танка. Нашите са 181. По времето на НРБ бяха 1200. За самолетите е излишно да говорим.

Турците са наши съседи от векове. А САЩ са далече и нямат място на Балканите и Близкия Изток

При положение, че Турция се появява на картата 1923 г., как точно сметнахте, че с турците сме съседи от векове? Никакви съседи не сме, ами вместо кмет предпоследните пет века имахме каймакамин.:)

Гледайте парада сега на 9-ти Май, на червения площад, да видите за какво иде реч, с най-новото въоръжение на Русия. Тия които могат да си го пзволят, вместо да ходят по това време на запад да си хвърлят парите по тамошните мръсни дупки, да отидат на екскурзия за парада, пък тогава разправяйте и пишете кой и кои са голямата работа!

Алоооооу, заглавието на статията от дебил ли е измислено! Какви са параметрите на въпросните оръжия и наистина ли те могат да достигнат до САЩ? Ако бяхте писали, насочва ги срещу Сирия, щяхте да познаете!

ето това е султан ердоган,плаща купува,хич не ги моли ес и уса ,после ще започне производство,аскера воъува с собствено орıжиъе.

Айде стига с тия С 400 - такова животно нема. Това са С 300 с пренабити табелки (в това се състои модернизацията им). А С 300 пък са леко модернизирани с китайска електроника С 200. Които пък са разработени преди повече от 60 години в СССР.

ти си бил "голям специалист"- нема що!

Каквото и да говорим, Ердоган излезе голям политик. Чрез фалшив преврат ликвидира американската и натовската агентури и ще управлява напред минимум 30 г. като падишах

Сигурен ли си че първата буква в името ти не е П?

Хахахахахах посмях се от сърце...а с200 са С100 с нова боя а с100 са средновековни прашки ама с метален чатал и каучуков ластик ХАХАХАХАХАХАХА

А с200 са немските фау

Нас - българите много повече трябва да ни интересува какво ни е намислил съгласно доктрината на Давутоолу. На този човек изобщо не трябва да се вярва. Грешка е християните да се доверяват на мюсюлмани и да ги считат за искрени приятели. Такива са само на повърхността, но мислите им са нещо съвсем друго. Историята е доказала, че те са единни само помежду си и считат всички останали за нещо по-низше от тях.

мислиш по комунистически,останки от татово време,а кажи нещо за смесените бракове,от ден на ден се увеличават.

Цялата работа е в това ,кой да контролира Близкия изток,защото този контрол означава пари ,петрол,жизнен стандарт и т.н. Досега този район не само се контролираше,но и всичко в него ставаше само с разрешението на САЩ и Англия и донякъде Франция.Но САЩ и Англия се провалиха в Ирак и Афганистан,а в Сирия е на път да се провали т.н. коалиция от 53/!??/ държави .начело със САЩ.Защо Турция да не заеме мястото на някоя от гореспоменатите държави!?И това става в момента -оформя се тактически триумвират от Турция ,Русия и Иран,който може да прерасне в стратегически.Досега Турция може да е била обвързана с НАТО,със САЩ,с Германия,но те вече не са и жизнено необходими ,достатъчно е да поддържа задоволителни отношения,даже нещо повече и НАТО и Германия напр.ще трябва да се съобразяват с нея!?Главните губещи ще бъдем ние и държавите на Балканите ,защото отсега нататък Русия може да започне да се съобразява на първо място с интересите на Турция,даже понякога да участва заедно с нея!Политиката е мръсна и жестока работа!?

За едни жестока за други и перфектна за трети. За нас винаги е първите две както си посочил. Кой от къде мине и все ни го слагат...

За съжаление си много прав.В нашият свят,доминиран от англосаксонците ,трябва да си силен ,защото слабите просто ги бият...

Влез в сайта от ника да научиш кой кой е и за какво се бори.

европейска...ХАХАХАХАХАХАХХ

Преди 2 -3 седмици,Израел съсипа всики ракетни системи,доставени на Асад и Иран от Русия,без да даде нито жертва,така,че руските пушкала се оказаха годни колкото ЗАПОРОЖЕЦА им!

Колко да е сринал с 6 самолета разход.

Ама и подписва указите за канцлер нали?

и дронове от Русия. Щом пощенските им дронове събарят къщи, какво ли могат военните?

Каквото поискат а ти само ще гледаш или ще плащаш стотици милиони за говедарски боклуци произведени преди 70 години.

Какво ни интересува накъде ще насочи руските ракети, след като ще се бие с нас с американски самолети?

Ще се бие с вас?! Ще се бие?!?!?! Ойларипииии...

Тия имат ли обща граница?

всеки който се е прегърнал с Русия не е прокопсал и е отвратен от нея!Не напразно всичките и източни съседи и доскорошни съюзници вече са членове на НАТО и ЕС,а великият Китай скъса с нея през 1956г.и за 50г.я изрита като втора световна сила!Сега Русия е на 14-15 място по общ продукт ,в класираните развити страни,а Китай са втори,след САЩ!

Затова всички се натискат да купуват от нея каквото предлага? А една групичка пък се опитва да я окраде.

освен полезни изкопаеми и оръжие?

Ердуган останал особено очарован от руския дрон използван в руските пощи и щял да го поръча в добавка към ракетите, които са също толкова качествени.

Е нали оградата на тиквата и гуменката е стабилна кви са тия 100 хиляди войска и то чужда?

Анжела Тръмп ХАХАХАХАХАХАХАХААХ

"Свободная пресса" е кремълски парцал за дезинформация и пропаганда! Замислете се какво цели Кремъл с тези кьорфишеци. Каквото кажат "Свободная пресса" или RT (Russia Today) го разбирайте на обратно - няма да сбъркате.

Новата Аксис на злото - Москва-Анкара-Техеран.

Даже и на неграмотниците. На всяко зло има равно по сила и обратно по посока противозло. Та така с новата аксис.