82% от руснаците одобряват президента Путин

Цели 82% от руснаците имат положително отношение към президента Владимир Путин, докато одобрението към премиера Дмитрий Медведев е 44 процента.

Обратно в новината

Коментари - 82% от руснаците одобряват президента Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тиквун е 100% - от лапачите на ГЕРБ, които са на хранилка при него и ако случайно ГРОБ излезе от политиката трябва да си търсят работа

Поне толкова е и от булгарстанците! Това ни вбесява и ... сe хващаме за ягагана,

за рязания. Може и да го раздрусаш

също са за Путин.

Прав си .Колкото и да се пеняват срещу Русия някои БГ помочковци това е факт за българите и така ще бъде.

Пенят се, за да станат .забележими! Ох,малеий. .Как ги мервам само? ... ще им излезе късметя ! ..като шестица от тотото ще излезе ..!

То е факт, но много тъжен факт. Срамен факт.

Работите в Раша явно вървят на зле! За 2 години рейтингът ти да падне от 146% до 82%, трябва яко да си се накъкал!

А ти, само 100% си у .блатото. !

Не са ли 101%,а?

На диктаторите процента е винаги 99%.

82% от руснаците одобряват Путин а 18% не пият

В България, тези които не пият са по-малко и от 18 %, но Борисов никога няма да може да събере 82 % .

Всеки организиран протест срещу Путин, повишава процента на руснаците, които го одобряват. Това все повече ме убеждава, че тези протести са организирани от хората на Путин, за да му вдигат рейтинга.

си е тяхна сметка.

ПУТИН ВЪЗДИГА РУСИЯ И ОТНОВО Я ВРЪЩА КАТО ФАКТОР В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА!!!ВЪВ ВЪТРЕШЕН ПЛАН,СТАНДАРТА НА ОБИКНОВЕННИЯ РУСНАК СЪЩО СЕ ПОВИШАВА,ВЪПРЕКИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРЕЧКИ НА ЗАПАДНАЛИТЕ!!!БЕШЕ ПРАВА БАБА ВАНГА,СВЕТЛА И ПАМЕТ,ЧЕ ВЛАДИМИР ЩЕ НАПРАВИ РУСИЯ ОТНОВО ВЕЛИКА!!!

да теее в кухия трол повръщащ лайняна пропаганда.От цялото ти писание надали има и една вярна дума.

Ако изолацията -, санкциите и конфликтите със всички съседи и превъоръжаването им те прави фактор, то Северна Корея е най-големия фактор.А икономиката е по-суровинна от Елциновата , тогава поне още имаше представителство и пазар поне на Лада. Сега само водка и сальодка.

какво я чака Русия без Путин!

Много висока оценка имаш за матряла. Не знам , що хем не се смятат за ора , хем се рекламират като големи. Не звучи логично, ама като се има предвид, че големеенето може да запълва гигантски комплекси , всичко си е на място.

Само 82% от нашите подкрепят Главатаря на гомосеките в Русия? Това е позор за гомонацията!

Ника който сте си избрали много ви отива.

Супер!!! Колкото по-дълго време Путьо е на трона толкова по-зле ще свърши рашка. Перефразирайки руската дуржавна политика ще кажа: Всяко зло за рашка е добро за България.

А бе то ако Мерцедес започне да строи заводи в България както в Русия и ние току виж на 80% сме заобичали Бойко.. ама ще си изнасяме Great Wall .. за родното МВР! "Въпреки срива на руския пазар германският автомобилен концерн Daimler решава да изгради автомобилен завод в близост до Москва. До 2019 г. в индустриалния парк Есипово трябва да се появи нов завод, съобщи базираният в Щутгарт автомобилен производител. В завода ще бъдат произвеждани ванове и модели от Mercedes E-Class. За тази цел Daimler ще инвестира около 250 млн. евро и ще създаде повече от 1000 нови работни места. Производственият капацитет на завода ще възлезе на повече от 20 хил. превозни средства годишно, заяви руското правителство, цитирано от DPA.

Тъпи немци, днес строят завод за Мерцедеси, утре руснаците с Мерцедеси ще окупират Берлин и край с Германия! Той и Гитлер осигури руския ВПК с най-модерно оборудване, ама как свърши? Няма по-големи тъпаци от немците!

ИМА,ИМА - БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕДАЛИ!!

Напоследък се носят слухове , че примитивите се опитали да преминат от лов и събиране към земеделие. Почнали да сяват и да гледат животни. Дори се опитали с военен кораб да потопят конкурентен кораб от Того с овце , макар и неуспешно всичко говори, че са почнали да настигат Африка и да еволюират към хуманоиди.

Слухове за тъпунгера който не умее или не иска да търси по уеба! Тъпигьозче я прочети от Блумберг! "Русия измества САЩ, като световен производител и износител на пшеница" И още за тъпунгера:"След като изпревари САЩ като най-голям износител на пшеница в света, Русия заема все по-голяма роля в пазара на царевица, като очаква рекордна реколта, пише Bloomberg."

ИЗНОСИТЕЛ, не производител! Изнасят, ама руснаците са принудени да ядат корени! В САЩ първо пълнят търбуха, после изнасят остатъците, в Русия е обратното!

Още малко "слухове" за тъпунгера! "Πpoизвoдитeлят нa Меrсеdеѕ-Веnz oтĸpивa пъpвaтa cи фaбpиĸa в Pycия..Гepмaнcĸият пpoизвoдитeл нa aвтoмoбили Dаіmlеr щe oтвopи пъpвaтa cи фaбpиĸa в Pycия пpeз 2019 гoдинa. Зa инвecтициятa ce гoвopи oт минaлaтa гoдинa, нo днec pycĸoтo пpaвитeлcтвo oфициaлнo я aнoнcиpa. Πлaнoвeтe ca пpoизвoдитeлят нa Меrсеdеѕ дa пocтpoи зaвoд в oĸoлнocтитe нa Mocĸвa и дa инвecтиpa нaд 250 милиoнa eвpo в нeгo. Oчaĸвaнитe paбoтни мecтa ca нaд 1000."

Очакваните??? Ще,ще,ще,ще,ще! Това сме го слушали! А колко са неочакваните?

Русия е може би в най - добро икономическо състояние за последните 100 години! "Всяко зло за добро"! Благодарение на санкциите селското стопанство им е в невиждан подем. Мерцедес и БМВ строят заводи като луди за да се възползват от евтината рубла и очаквания икономически подем след падането на санкциите! Руснаците имат защо да подържат Путин, особенно ако го сравнят с Оланд или пък нашио Плевенлиев!

ха ха ха . Според "Ведомости" средната заплата за 2016-та за цяла рашка била :180€ Еба'и подема и богатството!

Ти колко време можеш да изкараш на "Слънчев бряг" с 180 евро ?

Да им е жив и здрав още дълго да ги държи в Азия. Като гледам кво предлагат в магазина си мисля, че ги е докарал до предземеделско общество на ловци и събирачи- риба и хайвер .и природни ресурси. След него и при оптимистичен сценарии и 50 години няма да стигнат да постгнат задоволително техно ниво, икономика и живот и общество на бели хора. Следващите сто години рашките са гарантиран коптор и скотобойна с ресурсна икономика . Не можеда не радва, когато врагът е на това заслужено място.

Чаушеско го харесваха 99.99% от румънците, точно преди да го изкарат от един бронетраспотьор заедно с жена му.

Тя и Клинтон по всички допитвания трябваше да бие Тръмп... ама..

82% ! И това число се дава от отявлено антируска социологическа агенция !

Мисля, че е крайно време останалите 18% да бъдат извадени на светло и изпратени надалече... Гулаг, много дълго време беше празен... Време е.

Ами ще го одобряват как няма да го одобряват! Учетвори им БВП, направи Русия от най - големия вносител на най - големия износител на пшеница в света! Изнасят вече месо за Китай и Япония! Прибра Абхазия и Крим! Да не ги мислим руснаците. Ама ние кво прайм с нашта измет дето ни управлява вече 27 години! Удари единия, ритни другия!

Боклук

точно у нас да излезе тази статия - смех! Ние най-добре знаем как стават тези рабти и ние гласувахме за БКП-то 99.9%. Приравняват се със Северна Корея - сигурна съм, че там техния диктатор Ким.Мим или нещо такова одобряват 100%. ха-ха.

защо държите Корнелка, когато тя не одобрява Путин, щом синът и в САЩ, а тя се просълзи от умиление - нейни думи. Излагате се комуняги - прости та дрънкат - пишат от злоба гадости, кълнат като циганки. Хич не ме интересува какво одобряват или не в Съветския съюз, щото помня, че Русия беше забранена дума.

Ами що Симеон Дянков дето толкова ревеше срещу Русия, Боко като го разкара от властта веднага цъфна в Москва на работа?

са в затвора или в Гулаг.

Не бяха ли,150 % ,а?

РАЗБИРАМ ЧЕ НОВИНАТА ПЕДИЗВИКВА НЕПРИЯТНИ КОНВУЛСИЙ В ХОМОСЕКСОАЛНОТО ТИ ДУПЕ ,СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА ПУКНЕШ СКОРО ОТ ТЯХ

а СМРАД не е проблем,че Боко и Меркелица стоят с декади, БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ Е ИЗБИРАЛ , за разлика от руският президент с пряко гласуване!

В Русия Путин е най-харесвания лидер на прехода. НО все пак това не означава много. И другаря Ким го харесват много в Северна Корея. И Тръмп си го харесаха американците и дори нашия бат Бойко си го избрахме пак, ама е смешно да се правят генерални изводи от това. Просто си турил един плюс в анкетата, защото няма друг по-нормален. Ето и в Щатите избора беше между куку и пипе. Същото и тука все ненормалници, хвани единия та удари другия.

Русия издаде официално съобщение, че издирва Джордж Сорос жив или мъртъв, изтъквайки това, че го счита за сериозна заплаха за националната сигурност. Иначе на милиардера му беше забранено да влиза в страната още от миналата година, когато стана ясно, че той е работел активно във вреда на руската икономика още от ранните 90 години на миналия век, пише link. Още преди 6 години бе обявено, че "първото нещо, което трябва да се знае за Голдман Сакс е, че това е най-мощната инвестиционна банка в света и най-големия вампир, който източва средствата на хората. Може да се каже, че Сорос е като тази банка, пише руският сайт.

Естествено, че ще са ПОНЕ 85%! Дори малко ми се виждат. Как е проведена тази анкета? Ако анкетираният се предтави, че е от център "Левада", естествено е да го посрещнат "с рогата напред" и да демонстрират "любви к Родине", както те си го разбират, по россиянски, подкрепяйки местният шериф! Ако пък анкетьорът се представи, че е от правителствена агенция, същата работа, но по верноподанически подбуди и опасения да не разсърди слугите на Вожда! Ето, представете си, че си върви россиянинът по улиците на масква и срещу него излиза човек с бележник (касетофон или др.) в ръка и му задава въпрос: "Вы, товарищ, одобряете дейность тов. Путина?" Как, според вас, би отговорил средностатистическия россиянин? Или, Господи помилуй, звъннат ти по телефона и ти зададат същият въпрос?... Когато има управление чрез тотален диктат, не можеш да разчиташ на правдиви отговори при подобни анкети! Именно заради това в едно наистина демократично общество, такива резултати се считат за неправдоподобни! Просто не е възможно такъв голям процент от различни хора да одобряват дейността на един управник! Винаги е обратното, което е естественото!

А рейтингът на Ленин колко е? Руснаците явно обичат Путин повече от Ленин, което означава, че се налага да се построи отделен, по-голям мавзолей за Владимир Владимирович, когато (ако изобщо някога) опъне копитата. Така де, след като Ленин и делото му са безсмъртни, защо и другарят Путин да не е?

И аз обичах Путин. До преди две години, когато започнах да следя какво се пише и коментира в руските СМИ за нашето Отечество. Тази антибългарска пропаганда и омраза ме накара да се осъзная.

Левада център е неправителствен и получава пари отвън. Не е на Кремъл. И той дава същите цифри, както и чужди агенции, правили сондажи в Русия. Цифрите са верни. ТОВА Е! СОРИ, но соросоидите губят. Същият център дава следните данни за Навални: За него биха гласували около 10% на избори. Със сигурност - само 2%. Толкова!

А за Путин биха гласували 70-75%.... със сигурност - 60-62%. Това е дооооста повече, нали?

Разбира се, че ще го одобряват. Вова прави на смешни соросоидните говеда.

Изкъпи се! СИЛНО МИРИШЕШ!

До "помнещ": Путин? Върнал Россия? На россияните?... Хахахаха! - няма по-голям виц от този! Путин и кагебистката фашизоидна кремльовска хунта, превърнаха нещастните россияни в своя частна собственост! То, национализма, е интересен, като явление, но... не става за папане и не пълни хладилника! Не напразно е казано, че "национализма е последното убежище на комунизма и любим управленски похват на всеки диктатор". Кой диктатор не е прибягвал до това "чудо-оръжие" и кой диктатор не е бил изненадан от неговият обратен ефект? Защото, ако в малки дози той може и да е лекарство, то в непремерени дози вече е страшна отрова!

Не си спомням при Хитлер да е имало обратен ефект върху икономиката и жизненият стандарт на страната! Дори науката е стигнала невиждани за епохата постижения: ракетите V-1, V-2, двустепенната балистична ракета А-2, реактивните самолети МЕ-289?, летящото крило, атомната бомба (уран 235, деутерий), Енигма, радиолокаторите, подводниците U-45, MG картечниците, нервнопаралитичните газове: табун, зоман, зарин и мн. други чудеса на техниката, достигнали и използвани и в наши дни! По опасен за нас е меракът на нашият кандидат Диктатор, който след като "изкара" и този мандат (ако го изкара), ще се кандидатира като пожизнен президент, а ла Ердоган! Болестите "простак" и "мерак" не се лекуват!

И защо не довършиш с анализа на управлението на Хитлер? Какъв е краят на този негов НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ (умишлено разделих с тире!)? Нали точно това написах - в умерени дози е лекарство, но в прекалени е страшна отрова! Какво направи националсоциализма от Германия САМО за десетина години? И, не, възхода на науката не е бил благодарение НА, а ВЪПРЕКИ националсоциализма на Хитлер! Припомни си само колко учени и хора на изкуството са напуснали Германия! Дори тези, които създадоха атомната бомба за САЩ са бегълци от Германия!!!

объркала, процентът на одобрение е 110%.

Амер.агенция даде следните данни: - одобрение на Путин във Франция - 15%. - одобрение на Оланд във Франция - 12%. ------------ хахахаххаа... това не е грешка, а ФАКТ!

Е, и?...

ТОВАРИЩ ПУТИН- 122% ОДОБРЕНИЕ !! ЛЮБИМЬЙ НАШ РУКОВОДИТЕЛЬ .ХА-ХА

Руснаците добре помнят годините на глупака Горбачов (официално наричан така от западните си колеги). Помнят и алкохолик аЕлцин който раздаваше Русия на западните си приятелчета. Руснаците бяха превърнати в нископлатени черноработници на Запада при това на собственната си територия! Путин върна Русия на руснаците, така че сегашното поколение ще поддържат Путин докато са живи.

"сегашното поколение ще поддържат Путин докато са живи" Не,не,не! Докато има кинти!

Сбъркана нация. Също като българската. И те и ние сме развили стокхолмски синдром към своите мъчители. А, те...са си една чисто мафиотска структура и в Кремъл и в София. Лошото е, че и в България се напълно с путинови поклонници, борци за свобода на демократичните народи на Венецуела, КНДР, Турция и т.н. Където има диктаторски и народопрестъпен режим...Путин е там и го защитава, в едно с нашите путинисти.

Не е сбъркана цялата нация драги, само то си сбъркан.

НЯКАКВА МАНИПУЛАЦИЯ Е - СИГУРНА СЪМ ЧЕ ОДОБРЕНИЕТО Е 95%. НЕ МОЖЕ ОТКАЧЕНИЯ БРЕЖНЕВ ДА ОДОБРЯВАТ 99 НА СТО, А ТОЗИ ЕРУДИРАН ЧОВЕК, БАЩИЦАТА НА РУСИЯ САМО 85%.

Прилича ми на разказите за Доброто ченге и Лошото ченге !!!

Рейтинг на диктатор е социална безмислица. Все едно да обявяваш класиране при бягане с един бегач. това е трудно за обяснение на нискочели и невежи восточни ватници,,анадолски забрадени демократи и ислямски правдолюбци. Единствения смисъл на подобни нелепости е да обслужва диктатора.

бягане с един бегач?! Има избори с 10 кандидати. Вторият (Зюганов) взе 17%. Жириновски взе 7% .... Така нар. "крайни опозиционери" не получават и 3%. КОЙ ИМ Е ВИНОВЕН?

то 18 % са много в бг сме около 7%, които искаме демокрация в Русия 18% не може да бъде

просто комунистите са много тъпи и елементарни, за да са в свободна конкуренция на власт, затова си поддържат диктатура, имат власт , не работят, нагли и арогантни са, но постигат уж някакъв просперитет, само не знам как тъпите дечица успяват да завършат в САЩ , със сигурност не поумняват

Ами питай Делянчо Добрев, син на бълг. комунист митничар, "завършил" в САЩ "арт колеж" и сега във висшия ешелон на тъпаците от ГЕРБ! Още не са го направили Д-р на арт нАуките, като Тиквения, но и това ще стане! Търпение, бълг. народе, имате цял живот пред себе си да им гледате скапаните мутренски дела!

За СМРАД не е проблем,че Боко и Меркелица стоят с декади, БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ Е ИЗБИРАЛ , за разлика от руският президент с пряко гласуване!

малко са, трябва да са 101 % най-малко

Процентите на Медведев ме безпокоят. Тези на Путин са ясни, но с кого ще се менка, ако Медведев падне от коня ?

Предполагам не си спал последните три нощи от притеснение?

Представете си - от 2000 година Гоце Първанов да е президент и да има абсолютната власт, - в парламента 98 % от депутатите да са от БСП, директори на полиция и служби да са пряко назначени и контролирани от Гоце Първанов, - председател на парламента да е Георги Гергов, премиер да е Пламен Орешарски, а Димитър Дъбов да е министър на външните работи - изборите да са фиктивни, и винаги да печели Гоце, в парламента БСП винаги да е на 98 %... - всеки различно мислещ бива застрелван по мостове, тероризиран, съден и вкарван в затвора, протестите да са мачкани от полицията на Гоце Първанов. Това е Русия! А българския прост русофилистик се възхищава на тази Русия и желае същото развитие и за България!

Ай сега смени комунетата с тиквите и ето ти най близката история от 10 години на сам но в по лош от посочения от теб вариант!

Туркофилът, това го устройва.

82% от руснаците одобряват президента Путин... а останалите 18 % вече са в затвора!