назад

Румен Радев и Илияна Йотова почетоха 76 г. от победата над нацизма и Деня на Европа

09:25 | 09 май 2021 | Редактор: Аделина Томова 193 3781

Коментари 193

Каква срамна история доживяхме да видим и чуем в деня на победата над фашистка Германия от бившия СССР. Българските "независими"медии и "обективни" журналисти подминаха със срамно мълчание този паметен за цялото човечество ден! Дори в Израел победата над хитлерова Германия беше отбелязан с масови чествния и марш на ветерани. Нашата президентска институция както можете да се убедите от по-долу дадената извадка, побликувана в ДИР-а не посмя никъде да спомене името на СССР - страната с най голяма заслуга и с дадени над 20 милиона жертви за смазванета на кафявата чума - хитлерова Германия. Не посмаха да споменат и партизанското движение и хилядите жертви в борбата срещу хитлеристките войски и борбата им да се прекъснат доставките за немския фронт. Прави се опит да се скрие и изопачи историята и измести същността на победата - 9 ти май в съзнанието на поколенията с някакъв измислен ден на Европа!? На намерих нито едно изказване от партиен лидер от "традиционните" и от ново навъдили се партийки в България. СРАМ СРАМ СРАМ. ""Не трябва да забравяме зверствата на нацизма и трябва винаги да помним саможертвата на онези, които изправиха достойно глави в защита на човечеството. Днес с вицепрезидента сме тук да отдадем почит на всички загинали българи. България има голям принос в борбата срещу нацизма и най-вече да отдадем почит на останалите живи наши ветерани, които и в момента продължават да ни показват какво означава себеотдайност и патриотизъм", подчерта Румен Радев. По-късно днес държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстваха на церемонията по издигането на знамето на Европейския съюз пред президентската институция. Преди церемонията президентът прие почетния караул на Националната гвардейска част."

Индияната станала по-квадратна и от Корнелата, бе!

Е.. Не е по квадратна от Каракачанов

А защо не пред паметника на съветската армия?Какви хора сме?! Хора без памет!

И тия да едни фурнаджийски лопати

„онези, които изправиха достойно глави в защита на човечеството“ са били предимно руснаци, а не триморци

Срам за българския избирател, който си избира чалгари и руски шпиони, а тича да учи и работи на запад.Докога бе ,ще сте разкрачени между изток и запад и ще избирате червени боклуци да Ви управляват, а после оревавате света колко Ви е зле

Когато бахме с Германия - България беше на три морета и нямаше македонска нация измислена от партията на Радев и Йотова, сръбските комунисти и Москва.... Празнуват собственото си предателство. 76 г предателство на БСП..... руски мекерета.

Винаги когато сме били с Германия сме губили и са ни докарвали национални катастрофи.

Едно добре премерено изказване на президента на фона на развихрилия се реваншизъм на джендър управляващите марионетки! Нямаше да има ЕС без 9 май(за руснаците) както и нямаше да сме в тези си граници ако не бяхме влезли на страната на победителите. Съседите ни щяха да ни разкостят заради войските ни на тяхна теротория ако не беше Сталин колкото и да е непроятна диктатурата му. И добре, че Румъния имаше войски срещу СССР та да си запазим поне Добруджа.

Марков: Всички столици в Западна Европа се джендеросаха, управляват комунисти и НПО-та на Сорос

Ватенките правят пробива при Сталинград срещу румънските полкове. Заради тях райха губи вече спечелена битка.

ЗА ТИЯ ДЕТО ПРЕНАПИСВАТ ИСТОРИЯТА ВИДЕО ОТ СЪВМЕСТНИЯ СЪВЕТСКО-НАЦИСТКИ ПАРАД В БРЕСТ СЛЕД СЪВМЕСТНАТА НАЦИСТКО-СЪВЕТСКА ПОБЕДА НАД ПОЛША https://www.youtube.com/watch?v=QspnYAYGJ04

Брест е в Беларус!

Сега е в Беларус. Умен си, но не навреме.

ДЕВЕТИ МАЙ НИ УЧИ, ЧЕ ДОКАТО ОСТАНАЛТА ЕВРОПА СЕ ОБЕДИНЯВАШЕ, БОГАТЕЕШЕ И ЖИВЕЕШЕ ЦАРСКИ НИЯ БЯХМЕ ОКУПИРАНИ ОТ ОРКИТЕ НА МОРДОР ТОВА НИ УЧИ. НИТО СА ОСВОБОДИЛИ НЯКОЙ, НИТО СМЕ ВИДЕЛИ НЕЩО ХУБАВО ОТ МОРДОР ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ДО 1941 СССР И НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ СА СЪЮЗНИЦИ И ЗАЕДНО ЗАПОЧВАТ ВОЙНАТА

Девети май трябва да е денят на лъжата, а не първи април.

победата е над националсоциалистическата германска работническа партия! та имаше ръководната роля в германия както кпсс в россия и бкп в България! впрочем ние трябва да си траем, щото сме от страната на загубилите тази война!

Като сме от страната на загубилите защо имаме 30 000 жертви воювали за Русия?! Колко българи са убити под немско ръководство?!?!? Италия на чия страна е?!? Австрия на чия страна е?! Ние сме от губещи те защото ни заробва СССР!!!

С какво те е заробил СССР. С това, че ни създаде мощна индустрия и конкурентно селско стопанствао и бяхме на 28 място по качество на живот в света? С това, че нямаше окупационна армия у нас за разлика от днес. С това, че от 4,5 милиона население през 1945 година 1990 бяхме почти двойно, а днес без война сме загубили 2,5 милиона.

Хитлер получи подарък от Франция и Англия Австрия и Чехия, после петлите симулираха война и пуснаха швабите да маршируват под Айфеловата кула, а през цаялото време тласкаха фюрера на кръстоносен поход с/у комунизма. За хитруването на алчните западноевропейски "елити" народите на Европа платиха с живота на десетки милиони невинни обикноовени граждани! И сега пак се размахва плашилото на комунизма, макар че комунист. режим има само в Китай, когото янките зорлем направиха световна сила. Не трябва да се поддаваме на измислени заплахи, не трябва да се допуска нова световна война, не трябва да оставяме свръхбогатите и техниоте послушнио чиновници и генерали да ни вкарват в ноови конфликти! Мир и разбирателствоо между народите! Долу светоовната мафия!!!

рибентроп-молотов! а ссср е единствената държава на тази планета изключена от обществото на народите! заради агресията и срещу съседите и!!!

Вчера бе денят на Европа господин Радев, ама като си "натовски генерал" с гравирана на него червена петолъчка, стават такива неща.

Някой да ни е питал искаме ли да сме в НАТО. Продажният елит ни приши пак към страната на булката.

Лицемерието на тия соросоиди е безгранично, но вече и червените бабички не могат да излъжат!

Къде е чичо Ади,да оправи тази неправда,колко издевателства и бомби и изнасилвания и какво ли не от освободителите,напишете за тяхната окупация в България умишлено променена в учебниците и спрете да ни занимавате с тея червени комуняги

Komunistite i te sa izvergi.

всички партии, трябва да участват в УПРАВЛЕНИЕТО на България! Удивителна е "атаката" на БСП-Нинова срещу участието на Деница Златева във 2-ри служебен кабинет!? Работила в Булгаргаз, уау, и какво от това?! Какъв негатив, БСП може да качат проценти + на изборите, Златева е отличен експерт! Професионалната й биография показва експертност в администрацията. Била е служебен вицепремиер и министър по европредседателството в кабинета Герджиков. (първи служебен кабинет на Радев!) В този кабинет има трима партийни членове – Семерджиев, СДС; Златева, БСП; и Ананиев, ГЕРБ. Енергийният министър Николай Павлов е безпартиен, идва от Булгаргаз и пак там се връща, където е и досега. ТРЯБВА ли, един ЕКСПЕРТ да чака „неговата партия“ в случая БСП, да вземе властта… за да седне в стола на държавно дружество, когато държавата се управлява друга партия?!.... :) Деница Златева е завършила „Корпоративен мениджмънт“, владее 4 чужди езика – английски, немски, испански и руски! Експерт. ……………… Работи отлично по подготовката на европредседателството ни от януари до юни 2018 г. Ето какво казва Деница Златева пред БНР през 2018 г. „Заместник-председателят на БСП и бивш служебен министър по европредседателството Деница Златева окачестви в предаването „Преди всички“ на програма „Хоризонт“ председателството на Съвета на Европа като пиар акция на правителството, което НЕОБЯСНИМО се опитвало да държи президента Румен Радев, настрана. „Тази ИЗОЛАЦИЯ на президента за мен беше абсолютно неразбираема. Да, представителството на съветите от страна на България, е в лицето на министър-председателя. В крайна сметка можехме да покажем наистина зрялост и уважение към институциите – УВАЖЕНИЕ дори между премиер и президент!" п.с. След това участие в служебния кабинет се заговори, че Нинова била обещала поста „външен министър“ на Деница Златева, когато БСП вземат властта. Кога това?

Ехооо, а помните ли, когато Освободителите на Европа изтребиха полските офицери? Радев, а поклон пред паметта на жертвите на съюзниците на нацистите, кога? Василий Блохин е разстрелял собственоръчно над 4000 полски офицера в главата! За цялата си кариера тоя освободител е убил 20 000 души.

Няма невинни полски офицери убити след възвръщането на руските заеми завзети от Полша през 1939 година. Те по един или друг начин са виновни в смъртта на шестдесет хиляди руски военнопленници през първата световна война. Не разглеждайте събитията изолирани. Не забравяйте библейското "око за око зъб за заб"

тАКИВА СЪБИТИЯ НЯМА. ОРКИТЕ НА МОРДОР НАПАДНАХА, ОКУПИРАХА ПОЛОВИН ПОЛША И ИЗБИХА ПОЛСКИЯ ЕЛИТ, ЗА ДА НЯМА СЪПРОТИВА. СЪЩОТО СТАНА И В БЪЛГАРИЯ. СЛЕД 9.9.1944 СА УБИТИ 70 000 БЪЛГАРИ - БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!

Всички зверства трябва да се помнят. Тази до тебе да е член на партия, която също е прилагала същите зверства. Ти да си подкрепян от тази партия.

Случилото се 1944 - 1948. година е завръщането на махалото от зверствата след деветоюнският преврат и последвалите юнско и септемврийско възстановя. Това махало беше запуснато от организираният със участието на Бори преврат.

Абе, този празник на руските фенове и подлоги не е ли малко лицемерен? Ако не беше пактът Молотов-Рибентроп щеше ли да има германско нападение над Полша и изобщо Втора световна война?

Много е лицемерен. И двата режима са избили много невинни хора, без причина, но единия празнува че надделял над другия.

Отново чел не дочел....пълни глупости, неверни неща разпространявани сред малоумни и полуобразовани предатели като теб!

И нито един път от евроятлантическите му устенца не можа да се откъсне едно "СССР", "Русия", "руският народ", все едно марсиянците са освободили Европа и света от нацизма... А може би и според него единствено САЩ и Великобритания са победили Хитлер?

Ами руснаците не са освобождава Европа всъщност не освобождават никой. Не може да освободиш някой като го вкараш в затвор?! Как освобождаваш някого но не му даваш свобода да ходи където си поиска да си избира кой да го управлява. Защо имаше берлинска стена зада не бягат на запад?! А запад е освободен от Америка освободен от западна Германия в источна никой не бяга

САЩ осигуриха на победените план Маршал . Предложиха го и на нас, но руснаците казаха вместо нас НЕТ и изнесоха златото от БНБ заедно с пенсионния фонд.

Кретен

Победителят взема всичко, пак много са ни оставили! България не е победител, а победена!

Точната дата е 07 Мй 1945 г. $Ремс, ранция където се подписва капитулацията за първи път

обеща, че след 11-ти вече няма да се краде. България ще бъде с нулева корупция. Слава на фатмака!

Днес бай Ставри от Централния търси Фатмака, както търсиха Хитлер на 9 май.

PEYTSCH

Боенен парад на Червения площад напомня едно към едно на парадите в Берлин при Хитлер. Кому е нужна тази демонстрация на оръжие за масово унищожение ? Защо не е парад на достижения на хуманизма с храни и полезни неща ? Плашат гаргите !

Тия защо не са на парада в Москва?

"Всяка форма на реваншизъм е равно на безсилие" Комундета ...безсилни сте ... Ах .. Трифонов и ти и твоята формация сте безсилни. Вие нямате капацитет да подобрите и да развиете България.

Шпакловчик с разплетена дамаджана...

PEYTSCH

Правилно. Да не забравяме кой нахлу в неутралното Царство България и сложи началото на зверствата !

Неутрално, а? Българския окупационен корпус в Гърция заради неутралността на Царство България ли сме го получили?

Не посмя да отиде в Москва.

Не го щем. Никъде не уважават гъзолизците

Що чукате неистово минуси бе българи-простаци? Особено тия, "изтеклите мозъци" в чужбина. Плюйте и чегъртайте! Само ,че бумеранга вече лети обратно!!!

Щото ги е яд, че се прецакаха! 30 години бели роби с болести и дископатитии и ипотеки. Подвиха опашки и изоставиха Родината да мият чиниите на запад, а ние останахме и работихме и работим и живеем по-добре от тях сега.

Добре ли си живеете в най-бедната държава на два континента? Където циганите явно вече ви бият и на улицата и никой не смее копче да им каже? И където рецидивистите се разхождат с по 15 присъди? Мерси, аз избирам да продължавам да си живея "зле"!

Живее много по-добре от руснаците например. Имам стабилна работа, добри доходи, автомобил два апартамента и вила. Я господа емигранти колко от вас разполагат с тези неща?

Ха ха ха ха ха...... Ааа баси, това ми хареса много. Кола, вила и апартаменти..... Хахахахах.... Пролетариат.... Тесен светоглед, пич, много тесен,но жив и здрав, всеки има право да е щастлив.

Хубаво е, чи си варваш!

Слава на червената армия. Слава на Радев и на комунизма. Слава и на чалга-съюза на другаря Радев

На изборите тези двамата, в България няма да има спокоиствие

Да си се прибера от почивката в Гърция. И дано, да не се окаже последната. Като гледам на къде вървят нещата.

.Обичаш си националните предатели и черените боклук, Но не всички сме като теб

Е срам за българския избирател. Предложен от руските тайни служби.Натресен от предателката Нинова и избран от шараните в България който тичаха като луди да го гласуват. Изобщо като дойдат избори , мозъците Ви излитат някъде

На Радев не е поведение на президент. Това е поведение на лидер на политическа партия. Много моля господин Радев да напусне президентството и да отиде в партията на която е лидер. Такова държание като неговото може да се очаква от Нинова, Борисов, Иванов Доган и всички останали партийни лидери. Но не и от президента на България.

А Плевню като слагаше цветя на 9 май 4 години поред?

Въпрос за полагането на цветя и за присъствието му на празници. всеки човек има правото да присъства на който си иска празник в България. става въпрос за държанието му и за изказванията му. Това не е начин на изразяване и това не са действия на президент на Република България. А на лидер на политическа партия.

И каква победа? Та ние бяхме от Германия. Ако не бяха победили комунистите и окупирали, нашите баба и дядовци щяха за карат мерцедеси и поршета, а не москвичи и газки с бризент. А да не говорим, че ако не бяха САЩ Хитлер щеше да ги изпепели.

Щеше да изпепели и България идиот такъв. Хитлер е искал да измете всяка една не чиста раса от планетата и много добре е знаел че България е една Пт тях... все пак тука са минавали хиляди страни които са си хвърляли семето.... Най жалкото е че вие уж българите не знаете за това а един германец ще знае

Хитлер ни е мислил за арийци глупи и щяхме да сме си пак до Солун, но идвате вие и давате една земя на Сърбия

Ей руски глупак, пиши в руски сайтове.

Без тази победа, щяха да умрат още десетки милиони хора. Атомните бомби САЩ вероятно щеше да ги пусне над Германия. Европата нямаше да има никакъв разцвет. Преди това се бият кой ли не с кой. Затова е и спорно кога почва ВСВ, защото Полша с Третият Райх, подкрепяни от Англия и Франция разграбват Словакия и се бият с Чехия. После Третият Райх иска коридор от Полша и не се разбират и от там тръгва другата война. Не случайно миньорският съюз, превърнал се после в ЕС, е организиран точно на 9 май, в чест на тази победа. И тези в ЕС честваха победата над нацизма, включително във ФРГ. И ако отречеш нацизма, те грозеше затвор. Но както казва Чърчил, България е винаги на грешната страна. Като нашите предлагат да се обединят с дошлият тук Трети украински фронт, после в битките с нацистите загиват примерно 34 хиляди български войници - не гарантирам точност, че не го помня. Твърдяха че 18 починали от студ. Единият ми дядо бе от тези обикновени български войници били се по Сърбия и така нататък. Само дето тук изкарват като просперитет преди комунизма, дето са плащали за отрязана глава. И където след избори 1923г., избиват избраните от народа месец по-рано земеделци - антидемокрация и срещу народа. Където ПСВ ни води над 11 хиляди квадратни километра загубена територия. Плащане на обезщетение от 2.5 (5 с лихвите) милиарда златни франка. Втора национална катастрофа и така нататък. Преврата от привържениците на италианският фашизъм. Май имаше 25 убити министри преди комунизма. Незнам колко депутата убити бяха 160-180+ след преврата и още десетки хиляди. Без денят на победата над нацизма, нямаше да има ден на Европа. Не случайно почти във всяка европейска столица има паметник на войниците на СССР. Някога е имало паметник включително в САЩ. Но политика!

Извинявай, не искам да те обидя, но си за психиатрията. В историята няма “ако” и “щеше”!

Кажи го това на немците, които се успокояват с такива неща. Нещо че са загубили много територия. Това че атомната бомба е била предвидена за Германия, не съм го измислил аз.

Но сега ще влезе "Ако е възможно"

За съжаление, в историята има и "ако", и "щеше". Прочети историята на Парижката мирна конференция от 1946 г., прочети какво щеше да се случи с България, предвид исканията на гръцката и югославската делегации. И от кого и как са озаптени апетитите им териториално и икономически да осакатят страната ни. Особено гърците. И то по времето, когато изнемогващата от последиците на войната България се грижи за многохилядна гръцка политическа емиграция, за гръцки деца, жертва на нестихващата в Гърция жестока гражданска война, подклаждана умело морално и материално от Великобритания), За издръжката им победената България заделя огромни финансови ресурси, така, както го е направила подложените преди десетилетия на геноцид арменци. Но за това по време на конференцията гърците не обелват и дума. А и днес този факт е почти неизвестен,

Те атомната бомба я пуснаха руснаците, но в Чернобил, която е от 200 до 400 пъти по мощна от Хирошима глупако .

Атомната бомба не е предвидена за Германия-германците по това време масово се предават на американците. За сметка на това пък цяла Япония се организира да се бие до последния човек. С идеята да причинят толкова големи загуби на американците, че същите да се съгласят с условията на японците. Атомната бомба е пусната над Хирошима и над нагасаки точно за да се избегне кървавата баня, която е щяла да бъде при превземането на Япония. Има предостатъчно архивни кадри как старци жени деца се обучават да се бият с американците с ножове мечове и тояги. Самите японци свободно признават тези факти.

Аре де гербери Отговаряйте За 12 години цифрите от ЕС СА: 1ви по бедност 1ви по смъртност 112 по свобода на словото... По малко от 5 млн нация... Аре отговаряйте мангасаряни герберски

Първи по смъртност , защото сме най-застаряващата нация в света. Комунистите откраднаха земята на хората и те спряха да правят деца, а една огромна част млади в детеродна възраст емигрираха след затвора България и комунистическия “рай” в гнилия капитализъм. А най-болни, защото сме първи по инсулти и инфаркти вследствие на немърливото ни отношение към храната и движението. Виж как простичко ти го обвснявам като на малоумен.

12 години КОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАХА А?? Ейй най сетне ще си признаете

Забравих и за свободата на словото да ти обясня.Не знам доколко няма такава, но България е единствената страна в света дето можеш от сутрин до вечер да се упражняеаш в обиди, клетви, вуду магии, влачене на черни ковчези, издигане на бесилки в центъра и пред къщата на Министър-председателя. Това ако не е свобода е слободия!

Кажи си честно че си циганин и замълчи

По добре последни в света на богатите ...от колкото първи в света на бедните...

Ами ние сме първи по бедност какво говори това... Лафа е по добре първи в селото отколкото втори в града... Ама нали сте ПРОСТИ ГЕРБЕРСКИ ЦИГАНИ

България кандидатства за ЕС при БСП и влиза в ЕС при БСП. ;) Заслуги на ГЕРБ за 2020г.: Починали 124 735. Когато идват на власт 2009г. са 108 068 починалите при 7 563 710 население; Родени 59 086. Когато идват на власт 2009г. са 80 956 родените. 47% раждаемост от смъртност. Номер 1 по смъртност по класации. Умира 1 на 55.45 човека в България за 2020г. Увеличен с над 20 милиарда лева държавен външен дълг от 2009г.

Имаш възможност да работиш в цяла Европа без визи, работиш за чужди компании, а живееш в България... Единствено пенсионерите са зле, но това е защото комундета източиха пенсионни фондове ...фалираха банки...ограбиха хората .

Що? При управлението на комунистите къде бяхме? Особено при Жан Виденов и Орешарски

При комундета винаги копаем дъното

Ей кретен и първи на олимпиада и световно по футбол.

Не съм чувал за друг народ който да си празнува поробването. Аман от комунисти, аман от предатели, аман от Радев, аман от селяния!

Kenn1111

Що ли не съм ги срешнал поробителите приди 10 ноември докато сежашните са под и над път че даже не се и крият

И кога сме били роби на руснаците... Аре били сме 500 години роби на резаците ама нещо май забравихте за това... Как няма да забравите ВОЖДА ВИ ЦЕЛУВА ТУРСКА РЪКА НА 3 март

Питай баща ти и дядо ти! Теще ти кажат кога сме били роби на руснаците. Освен ако не са били руски еничари и безродници.

Да не забравяме, че г-н РадеФ е в кампания за президентски избори подкрепен от комундета. "Корупцията ни струва повече"от.... " Да изчегъртаме Боко" И какво следва ? Боко е изчегъртан . .. Данни за корупция не са изнесени... И какво правим сега ?

Ситуацията става все по-ТРАГИЧНА. - ”Новите здрави сили” превърнаха 45 НС в маймунарник и за 20 дни го разрушиха като озверели варвари. Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ни повече, ни по-малко. ПРОДУцента радеФ и неговите ПРОДУкти се подиграха с 800000 гласували за Герб, 3000000 негласували и с гласовете на невлезлите ВМРО и т.н. Малоумниците си въобразиха, че могат да правят ДИКТАТУРА за над 4 млн български избиратели - Т.н. ИМВ е нещо като партия на наркокартела в НИкарагуа. - Чалгарите пък изумиха с идиотщината да ни превърнат във Венецуела. радеФ си гласи нов ”маймунарник” който да проведе още по-жалки избори, които ще се провалят още преди да са свършили и едва ли някой ще ги признае. Срещу държавата се върши режисирано ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Ми кажете на Гешев бе??? Ама то така само с плямпане не става... А кажи ми за 12 години какво сте свършили вие герберските цигани... ЦИФРИТЕ ОТ ЕС СА: България 1ви по бедност 1ви по смъртност 112 по свобода на словото И най бързо затрогващата се нация АРЕ ОТГОВАРЯЙ ЦИГАНИНО

Най бързо ЗАТРИВАЩА*

До Стамболов и Иван Поне отговаряйте като ви задавам въпроси... Стига сте тролили за жълти стотинки

Този национален предател защо още не е в затвора? Къде е Гешев и правосъдието?

Гешев и Борисов ги е страх и само с плямпане във фейсбука нищо няма да направят... И аре кажи ми за 12 години защо не сте го арестували тези мафиоти

В Банкя на съвещание с шефа на бандата.

Тези “освбодители” на 09.1944 година след това ни поробиха!

Странно....няма руски воини и танкове в България но има АМЕРИКАНСКИ БАЗИ...та кой ни е поробил???

Сега има други по- важни неща от Радев!

Въпросът ти към американците и англичаните. Те така са се съгласили.

А имаш ли идея какво щеше да се случи с България и какво щеше да ѝ струва участието ѝ на страната на Германия по време на Втората световна война, ако не бяха тези освободители. Прочети какво са искали гръцките и югославските делегации на преговорите преди подписването на Парижкия мирен договор 1946 год. и кой най-яростно е отстоявал българските интереси. Може и да не е било от чисто сърце, може да е имало геополитически интереси, но такива е имало и при британците и американците, които са подкрапяли именно Гърция и Югославия в стремежа им да осакатят териториално и икономически сткраната ни.

Разликата е , че Борисов говори с цифри и факти, а ушатия фатмак хвърля ей така в пространството обвинения за корупция без доказателства. Между другото какво става с парите, които хасковския каунь трябваше да върне от заплати и апартамент на любовницата си, а след това за укриване на документи и сговор за възпрепиятстване на разследването с неговия солташак ген. Стойков, Радев си е директно за прокурор и от там за съд и в затвора. На ей това му се вика корупция, господин пРезидент! Вие сте доказан корумпиран политик!

Цифри от ЕС БЪЛГАРИЯ 1ви по смъртност 1ви по бедност 112 по свобода на словото...ама странно защо Борисов не говори за тези цифри

Kenn1111

Той с азбуката има проблеми ти пък го изкара че циэрите знаел

евразийското ли посольство отиват?

При циганската ти Майка отиват

Половината убити руски войници на фронта са застреляни в гръб от своите червени комисари които са разстрелвали всеки бягащ.

Циганин ли си бе, че така лъжеш

По-лошо. Герб-сдс-ар. От тия без никакво достойнство, познания по история и култура, и вземащи стотинки на пост продуктивуна от севда и натовските лицемери.

Върно е казал, така е било, за съжаление. Отпред немците напират, отзад заградителен отряд, а войниците по средата. Потърси съвременен руски филм, за да видиш.

Към новината