Кремъл: Фейсбук трие руски сайтове. Намирисва на цензура

Кремъл заяви днес, че отстраняването на акаунтите във Фейсбук на редица руски медии е враждебен акт, който намирисва на цензура, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: Фейсбук трие руски сайтове. Намирисва на цензура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че изведнъж се затръшкаха за свободата на словото и други свободи, непознати досега в Русия. О, времена, о нрави.

"Не" на Фейса, "Да" на Морда.

Крайно време беше да се отрежат крилцата на руската лъжа. Отровиха нета. Само човек като погледне малоумните им тролове тука и му се повръща.

Я да видим соросоидната логика ... Това е свободна икономика и Факбукът можа да маха и слага какво то си реши. Обаче като стане дума за газ, веднага правилата за свободна икономика спират да важат .... Ех демоНОкрация ...

А смърди на цензура. Смърди на гнил запад....Я погледнете,в каква антируска кампания са се хвърлили троловете на Цвъки. Пак са минали на инструктаж,и Цвъки им е обещал по 30 сребърника на калпак ,за всяко плюене.... Ще изкарат за кило агнелко герберските тролчета...

Те са въвели пълна цензура в Россия и няма какво да се оплакват, че някой им пречи да си хвърлят пропагандата като хлебарки. От няколко години руснаците имат подмолна враждебна дейност и сега някак си им идва заслужено. Те са зверски спам, който като нищо ще ни унищожи в търсачките ,защото избутва българските сайтове и пробутва всякакви руски блядове. Затова аз мнооо се радвам, че някой разкарва досадниците.

Когато Горбачов продаде Русия (и още 30-ина нации по Света) новите демократи прокламираха "върховенството" на "пазрят", на частната собственост, на свободата на словото. Подхвърлиха ни дяволските играчки - жи-ес-емчета, разплащания с карти, казина и хазарт, ГМО-та, "свободни" но американски медии, "социални" мрежи. Едно по едно тези "играчки" се компроментират, а паралено с тях и хартийките американски дойлер и еврото. Една след друга, тези играчки се отстраняват или заместват от местни. Например китайците изхвърлиха swift-а при банковите разплащания, руснаците и индийците изхвърлиха visa, master card и другите подобни и си направиха техни. По подобен начин тече усилена подмяна на "социални" мрежи, търсачки, операционни системи за телефони и компютри (военните отдавна са подменени дори в турското въоражение). Освен това медийните парцали на "запада" като CNN, Fox, CNBC, BBC, DW, фейсове, туитъри, една торба с месинджъри и "сървиси" вградени в телефоните жестоко се компрометираха дори в очите на "западните" граждани. Интернет пропагандистите като Гугле, фейсбук и др. подобни са забранени недостъпни в 40% от Света. Май и Русия ще напрви същото. А цвиленията ще са от запад, защото с тези "технологи" ще изчезне възможността им да създават цветни революции !

НИЕ И ХРИСТОС ЩЕ ИЗТРИЕМ :)

Забрави да напишеш по ев.ейски.

ФЕСБУК-а е в новата джамия дето вдигнахме с брат Ердо в Масква. Христос сме го изтрили. Да живее руско-турската дружба.

Кога в Расия в медиите свободно ще кажете истината за кремълската олигархия, корупция и баснословните суми на кражбите диви капиталисти и не си гледате кочината или сте заети да хулите лошия запад и вие сте най-хрисими.

Дойде време Кремъл да се оплаква от фалшиви новини по случая Скрипал и от цензура от страна на Фейсбук. Светът е изумително място напоследък.

Кремъл плюе запада, не позволява в собствената страна прозападна пропаганда, а от друга страна искат да пропагандират по света и влияние. Песков, още много шутове ще изядете.

Мойте поздравления за реакцията на facebook срещу организираното тролене. Тук се реагира доста меко или изобщо и троловете тук даже си позволяват да наказват другите потребители като чели сайта е техен. Просто меганагли руски и проруски тролове които плачата за бан.

Каквото повикало такова се обадило. А кремъл кога ще разреши демокрацията и свободата на словото по медиите? На опозицията е разрешено само в тубата да излъчват предавания и канали. Кога в руска ТВ или вестник ще оставят някой да се изкаже или обвини властта в корупция? Зомбирали сте всички крепостници от сутрин до вечер предавате само колко е велик вожда.

На зла круша - зъл прът, Песков.

Лаврентий Павлович ( нерегистриран ) 05.04.2018 15:42 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Нежните продажни душици на дировските модераторчета не могат да преглътнат сравненията с презрелия социализъм и параноята на властта тогава!?!? За тез плазмодии това било "обиди", "цинизми" и "накърняване на доброто име". Жалки, много жалки нещастници.

като става дума за фесбука, нещо за "Maven" и гугъл!? Все пак, сега всички те работят за пентагон...

Малко от руснаците ползват ФБ, те си имат ВК, но определено имат доста тролове или както ги наричат Кремлеботы на Савушкина. В тубата също има много, защото само там може някой да изкаже свободно мнение и няма забрана и слагат дизлайкове нарочно и работят усърдно.

vk е доста по-добър като дизайн и функционалност, а като съдържание е несравним с фейсшита. Рядко го ползвам поради това, че не разбирам руски

И не трябва, там не можеш да изкажеш свободно мнение. Влизал съм в доста руски сайтове. Руснаците и рускините са станали зомбита, само облъчване, материализъм и денги.

Преди известно време стената ми във фейсбук беше пълна с разни небивалици пускани незнайно откъде. Пример: Путин казва, че България е богата на полезни изкопаеми и ако той е президент на България, ние ще се къпеме в пари...Сякаш руснаците се къпят в пари. Друго..Путин пилотира нов изтребител, кара нов танк... и.н.т. Напоследък ги няма тези постове. Откъде мислите идва тази фалшива информация...Ясно от къде...

Търпин е правописна грешка нали, случайно попаднало "р"?

Изритване отвсякъде и обратно всички руснаци в Рассия!

Ами пратете им "Новичьок" тогава щом са такива лоши! Това добре го можете.

От утре се в новата джамия в Москва се открива сървъра на руския ФЕС-Бук.

Товарищи, хайде към руските сайтове, щом не ни искат в западните!

няма денги там. само копеек.

Тия дни настана голям вой как били невинни и как несправедливо били обвинявани и цензурирани и наказвани... май, май...

Ами разбира се, че ще ги изтриват и забраняват тези "медии". Помним партенките за напиканите американски войници, за гей-шефа на полицията в Брюксел, за далаверите на Макрон и т.н., и т.н.

Ми направете си руски фейсбоок бе цървул, кръстете го нещо като Володьовка или подобно! Техническа нация сте все пак, направете нещо и вие в тази насока. А колкото до Фейсбоок - Бравос, трийте всичко идващо от там...

ама никой не влиза там. и знаят че никой няма да им прочете лъжите там. за това са налазили "гадния загниващ запад". с една цел - да лъжат и да им четат лъжите.

на Запад няма цензура! Там е свободния свят! Всеки може да си купи оръжие и да гърми по училища и колежи. Е, не може да пишеш какво мислиш, ама .. карай.

пиши бе... в Руските сайтове. какво сте налазили западния свят??? нали си путинофлилистик... пиши там бе серсем.

Всичко необходимо да се направи за да бъде спряна Империята на Злото, начело със Злото Джудже.

Разбира се че трябва да бъдат изтрити лъжливите акаунти. Русия е паднала толкова ниско, че дори името на телеграфната и агенция ев лъжливо - ТАСС????? Къде е СС??? Какво е СС? ТАР е истинското име. Съветски съюз от години няма.

Срещу истината е ! За да не знаят хората истината се пречи постоянно ! Европа не е Европа защото Управляващите на ЕС не искат да управляват самостоятелно , а Държавния Департамент на САЩ ! Русофобия и Ксенофобия ,се насажда изкуствено в Европа , а се отдава предимство на Мюсюлманските орди които завладяха Европа ,против волята на Народа !

Шило

Ами то, след скандална с крадените данни, не е голяма работа да имаш акаунт във ФБ. А акаунти се закриват, акаунти се откриват. Съвсем отделен е въпроса, че с писаници на руски, едва ли са повлияли на хора, които и дума не знаят

дали са толкова тъпи като тебе и закриват акаунти в които е писано на руски или такива които са руски и е писано на английски. ма много си зле в манипулациите ако си вярваш, че някой те взима на сериозно.

Шило, много бързо те цензурираха. Бях написал две неща в твоя подкрепа, но ги изтриха. Странно, нали?

Конгресът вече разгледа доказателствата и реши че оправдаването с руска намеса на изборите вече не важи... а тия от разузнаването са лъжци;)

Според съобщението на Ройтерс, която цитира "запознати с въпроса източници", въпросните руски олигарси ще бъдат санкционирани въз основа на закон, насочен срещу Москва заради намесата й в американските избори през 2016 г.

Ама пък в китайския, сев корейски и ирански фейс можете да си отваряте колкото си искате акаунти 'баратушки'... ха-ха-хаха!

В Турция, Иран и Сирия могат да си направят ФЕС бук... и без това фесовете в Русия станаха над 30 млн.

А няма ли да има награда са ДИРА, който си е един руски сайт, съдейки по изтриваните коментари за Русия?

Сега пък и Фейсбук...Направете си ваш, бе. И готово. Да греят денонощно там, мутрите на Путин и Лавров..Импортозамещение, тавариши

САЩ трябва да блокират всички руски тролски сайтове в интернет! Нека си издават в-к Правда и да го продават по будките като едно време!

Сега ще има реципрочни ответни мерки! Мужика с мустака от снимката ще затвори акаунтите на американските медии вконтакте! ;-)))))))

Като те опъна ,ще станеш Капитан ,маймун Укринохазарски !

И ти си един опъвяч.....