Кремъл прикани Лондон да се извини

Кремъл призова Лондон да се извини, след като британската лаборатория призна, че няма доказателства веществото, с което бе отровен Скрипал, да е дошло от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл прикани Лондон да се извини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Путин трябва да се извинява за всички глупости които сътвори няма да му стигне живота

Путин да се извини? Ти в ред ли си? Закоравял престъпник, болшевик и кагебист никога не се извиняват.

Много англосаксонска смрад ! Идва възмездие - Ванга предсказа преди години !

JMM®

Как не се намери някой да обвинява без причини Китай, Индия, Бразилия, Виетнам, Пакистан, Аржентина, Индонезия , ами все ще се намери проблем с "невинна" Русия .... Що така бе "другари" комунисти ???

щото Русия притежава природните богатства на Сибир и не ги подарява като нашите гъзолизци на краварите.

то бива тъпотия, ама твоятя е безгранична.

Не си в час. Доста от изброените страни са били нарочвани от САЩ в историята, когато ръководителите на тези страни не са играели по свирката на американците и са искали да водят независима политика. Поинтересувай се например за дирижираните от САЩ преврати в Индонезия и Бразилия в 50 и 60-те години на миналия век, току виж си спрял да пишеш глупости.

#извини се бе мустак

Ето възможност Путин да накаже Англия като изтегли всички руски милиардери от там. Ето това можем да приемем като достоен отговор на велика държава. А и какво правят руските милиардери в Англия??? Защо не си седят в богатата и велика руска държава?

ДА АМА РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В РУСИЯ. ПО-СКОРО РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ ЩЕ СЕ ДОГОВОРЯТ ДА НЕ ИМ ПИПАТ ОТКРАДНАТОТО, А ПУТЯ ЩЕ ОБЕРЕ КАЛАЯ. ТОЧНО ТОВА Е И СТРАТЕГИЯТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

Такава буря в чаша вода проработи в България - в Русия предателите не са нито на мода, нито на власт.

Ами въпросните милиардери не са руски, а еврейски и са нанесли жестоки щети на Русия с грабежите си. Те са директно за затвора за това не смеят да припарят в Москва.

Нали Змей щеше да им запорира сметките, а? А да видиме дали па ще ги запорира?! Нали целото им англоправителство е на техната хранилка - ще ги запорира ама друг път.

Ако един милиардер отиде и купи стратегически важен от някаква гледна точка обект на чужда държава, той придобива власт в самата държава в нищожно малка степен. Ако много милиардери го направят, един ден те могат да влияят на политиката на тази държава.

Правилно, Лондон веднага трябва да се извини, че най-нагло е предизвикал и допуснал Москва да отрови Скрипала!

руснаците колкото са по виновни толкова са по нагли

воленчо няма ли да отиде пред ангилизкото посолство и да започне да вика - извини се бе!

Извинението е малко, в този век на парите, би трябвало да платят огромно обещетение за клевета.

абсолютно съм съгласен и предлагам да платят два пълни чувала с рубли!

Минджев, трай и не се изказвай от коневръза! Бегай при англетата, те много обичат такива като тебе, ама гледай да е в Солсбъри, та да ти изготвят английски коктейл като на Скрипал. Хич нема да те бавят.

Руска небрежност или защо им е голяма държавата и те пак не могат да я управляват? Който е проследил руската позиция ще види, че те се изви като лоза на асма. Какво ли не се сетиха и накрая искат извинение! Ами защо не го поискаха отначало? Защото ударът е стъписващ, защото след разпространение на жестоката смрад дори и в Кремъл са се сетили, че това било химическо оръжие да го еба "Блядь!" Как не се сетихме, че това е забранено и ние сме го обявили за премахнато? Ами руският цирк е безкраен, но винаги остава горчиво усещане по време на представлението и хората бягат. Руснак мине ли някъде трева не никне. Та си мисля, че тия дето ни купиха имотите по морето да не срутят склоновете, че и нашите къщи да потънат в морето?

я си ремонтирай гумите, мисленето не ти е силната страна

Защото изборите за президент са им приоритет на руснаците, не клюките в дир и бг пресата, нито пък сред бабите в ЕС. Пък и нямат традиция да отговарят незабавно на нагли лъжи - англичаните все на това разчитат. Руските селяни са ги клали здраво на Север веднъж. Оттогава само с лъжи англичани дразнят руснаци, за друго и не помислят. Помнят го и военните се помиряват, пък на жена в климактериум са възпитани да не отвръщат с удари.

Лондон няма да се извини. Той се държи по отвратително нагъл и безпардонен начин, потъквайки истината, правото, морала, мярката. Тази бивша колониална империя още ли не е разбрала, че славното и минало е приклчило и и предстои славен упадък. Явно не го разбира, защото прави всичко възможно да катализира деградацията си. Ами честито, резултатите няма да закъснеят. Каквато и да е Русия, каквито и да са руснаците, аз не желая да живея в еднополюсен свят, в който САЩ или Англия, или Германия ще се държат по този унизителен начин с останалата част на света, ще отказват справедливост, равноправие и достойнство на всеки, който се опитва да бъде различен и да се защити. Този модел на съществуване и отношения между държавите е дълбоко погрешен, чудовищно несправедлив и обречен да загине.

Много англосаксонска смрад ! Идва възмездие - Ванга предсказа преди години !

в руската кочина или в сев. корейския Рай, какво чакаш????????

Извинявайте Русия, ама другия вариант е да ни обвинят нас като се освестят натровените.

На шашавия Тоньо Блейка му бяха необходими 15 години да осъзнае че са го преметнали с пудра захар вместо БОВ във епруветка Осъзнаването му също така може да е и в резултат от мижавото процентче за Бритиш понеже лъвския пай го граби големия брадър Така е -за един пържолка а за друг топките на УЯ И ВНЕЗАПНО ВЗЕ ЧЕ ПРОЗРЯ

1. винаги отрича.2. винаги е нагъл.

Типичният малоумник като теб: 1. Винаги говори глупости. 2. Винаги казва на бялото черно.

Не може всяка жена премиер в Англия да е запомнена като "Желязна лейди" , оказа се , че има и мърляви кучки!

Тия няма да се извинят, гаранция , виж ако помолят хасковския каун - той може да се извини от тяхно име

Неможем да докажем,че Новичок е руски,но МОЖЕ БИ,ВЕРОЯТНО,РУСИЯ Е ВИНОВНА. НЯМАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА,НО СМЕ СИГУРНИ.....Путин лично е забъркал отровата с миксер в кухнята си,после е надянал шапка невидимка и се е метнал в ЛондЪн.Причакал е СкриПАЛЦИТЕ на пейката,нападнал ги е в гръб и.....ги е отровил. После е изчезнал......Очаквайте следваща версия.

на журналисти дали Великобритания ще се извини от президента на РФ: " Не очакваме нищо от тях. Чакаме да възтържествува здравият разум и да не се нанасят такива вреди на международните отношения."

Kalin

Чакай писмо от умрял.Те никога няма да си признаят че спретнаха тоя цирк.

А не станха ли малко много убитите опозиционери и журналисти в Русия и отделно бегалците от там.

отровените, самоубилите се и т.н руски бизнесмени и британски бивши руски шпиони в англия?

Ще се извини ако рижко позволи... Той толкова отчаяно иска да разпали световна война, че просто не е истина... Дали ще е с Русия, Китай или ЕС му дреме на...

сладки приказки за няколко десетки милиарда продължението предстои

Англия и САЩ са винаги заедно .Води се война с Русия от 70 години.

Четох че говорителя на германското правителство е казал че "нищо не се е променило".

Все още подкрепят Англия - в ройтерс

Форин офис са изтрили туита в който казват че Портър Даун са казали че Новичока е направен в Русия

по-точно. да, изтрили са го. защото думите им били интерпретирани неправилно.

Волен "патриота": Извини се ,бе;Извини се,бе;Извини се,бе....................Извини се,бе!!!.

И кат ми се заплюнчили как цяла Европа гонила руски дипломати, що тбили шпиони, а ние никого не сме изгонили още... Ами просто е, при положение, че в България още от съветско време шпионажа в полза на Русия се извършва от най-обикновени редови Българи кого да изгоним ? Специално за България на Русия не и се налага да праща дипломати, които да играят ролята и на шпиони или леко перефразирано от един виц - "Шпиони тука бол ! ПАРИ НЯМА !"

А нашата Мома "англичанка" ще се извини ли?! А Цецо "Молитвата"?!

Питайте оня гей със странната прическа от къде им адоказателства, щот той пръв обвини директно Путин.

и ко стана ся НОВИЧОК СЕ ПРЕВЪРНА В ДУРАЧОК - ТОГАВА КОЙ Е ПРОИЗВЕДАЛ ТОВА КОЕИО Е ЗАБРАНЕНО - И ЩЕ ИМА ЛИ РАСЛЕДВАНЕ ЗА ТОВА ????????????

Европейската комисия коментира днес, че британската лаборатория, изследвала отровата, използвана във Великобритания срещу бившия разузнавач Сергей Скрипал, е изпълнила поставената задача. Специалистите трябваше да определят вида на отровата, а не откъде тя произхожда, поясни говорител на комисията. Тази задача беше изпълнена, експертите установиха, че е бил използван газът "Новичок", добави той, предава БТА. Дурачоци са всички бг русофилистии - московските мстии

Шило

Имах си хас, друго да кажат....Сега търсят етикета "Сделано в Росия!". Просто Мей сеи ос.а до коленете

Новичок не е произведен в Русия,а в Чечня.Факт!

НОВИНИ - ПАК СЕ НАПИЛ ЛИДЕРЪТ НА СЕВЕРЕН ГАБОН И - ТИ МЕНЕ УВАЖАВАШ ЛИ МЕ?!! И Т.Н.

ИЗВИНЕТЕИМСЕБЕ, ИМАТЕ РАБОТА СЪС СЕВЕРНА СОМАЛИЯ!

пачавра си бегеееяц

ВИЦ- ИЗВИНЕТЕ Г-Н НАЧАЛНИК, АМА НЕ СТЕ МИ ДИГАЛИ ЗАПЛАТАТА... - ИЗВИНЕН СИ. ТА И ТУКА ТАКА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ! ИЗВИНЕНИ СТЕ, ТОВАРИЩИ!)))))))))):

СНН съобщава за предложение на САЩ към Русия, че може да изпрати 60 нови дипломата на мястото на изгонените. . . . . . .Преди време споменах, че всички дипломати назначени от Обама се търси повод за смяната им.

нормално, санкциите бяха не срещу броя на дипломатите а срещу московските шпионки. сега московията може да прати други, ако са шпионки и тях ще изритат.

Не се пиша за пророк, но съм почти убеден, че Путин няма да прати дипломати и в тази връзка и в Русия ще има 60 знаменосеца на демокрацията по-малко. . . . . Хеле пък дипломатическата мисия на САЩ в Петербург на какво апетитно място е . . .

Днеска англичаните от Долната камара са започнали да подхвърлят идеята за търговско споразумение с ЕУ на принципа ЕФТА. Шилото започва да излиза от торбата.

Значи е дошло , от Англия , или от САЩ ... Сега всички държави които бяха съпричастни с Англия и САЩ , да си отзовават посланиците от САЩ и АНГЛИЯ .

айде удари си една и се поуспокой. направи си една ерофантазия как гонят ингилизки дипломати от булгаристан и ще си на 7-то небе.

...а в дир още ни анкетират дали искаме да гоним руски дипломати...

тези изроди дори да се извиният също ще е фалшиво ... както американците сутрин ми се усмихват и викат HI , HOW ARE YOU ... и толкоз ! аз пък им викам що ми се смееш бе, да не би довечера да ме поканиш на ракия и салата ???

ти явно все чакаш някой да те кани на ракия и салата. русофилистията е болест караща болните да си мислят, че всички други са им длъжни.

олеее щом не усия да хванеш смисъла на написаното ...значи с и много зле ... ха ха ха

и като те подмине, ти забива нож в гърба.....лицемерна нация.

аз живея на запад и не са ми забивали нож в гърба, напротив - винаги са ми помагали, когато имам нужда. а в България постоянно ми се случваше някой да се пробва да ме прецака.

не харчете еврата от ердоган, дето му ги взехте вчера на балъка, за тролове, ами ги кътайте за стоки от 1- ва необходимост! Той вече приятелят ви Мадурко (Венецуела) , макар че и той има петрол, вече вкара купонна система... Вие сте го видели тва. няколко пъти. и пак наближава... като я подкарвате...

много си умен бря ... помисли малко ако можеш с тъпата ти тимберица дали всички са родооцтъпници и предатели като теб ... на теб ти остана само 1 геи парад от англосаксонците ...

Веществото може и да е дошло от други държави, които имат тесни връзки с Русия, но заповедта за ликвидация е дошла от Русия.

И откъде тази категоричност? Някакви доказателства, нещо? Знам отговора - нищо.

форума се сещам за : Горна Волта с ракети! Тва ви е нивото! Не сте негри, а руси! Но това не променя нещата...

разбрахме...,,руси-подчовеци,,...!!! това ,,нео-либералционистите,, сте много ,,хуманни,, ...а като ви ,,натиснат,, врещите като ,,стари госпожици,,...!!! бре,бре...човеколюбци...!!! гледаи си ,,англосаксонормановикингюдопакистанският раи,,...!!!

Джендърчета ..., сър!

Днес ,това е най -вярно в частта за пакитата.

ВСИЧКИ БЯХМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ РЕШЕНИЕТО, КОЕТО ВЗЕ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ПО СРУЧАЙ, БЕШЕ НАЙ МЪДРОТО. НЕКА БЪДЕМ ЧЕСТНИ И ДА ПРИЗНАЕМ. КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА ДЪРЖАВНИЧЕСКО РЕШЕНИЕ - ЦВЕТАНОВ ИЛИ СИДЕРОВ? ПОСОЧЕТЕ СЪЩО ТАКА ИМЕТО НА ЧОВЕКА, КОЙТО НЕ ПОЗВОЛИ ТОТАЛНАТА ДЖЕНДАРИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА И НЕ ДОПУСНА СБЪРКАНИТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТ НАШИТЕ ДЕЦА? ДАЛИ ПАК НЕ СЕ КАЗВА ВОЛЕН СИДАРОВ? ВЕЧЕ КАЗАХ, БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ И ЗА ТОВА МОЛЯ БЕЗ МИНУСИ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Прав си, само за тоталната джендъризация се съмнявам да си прав. Имам предвид ЧЕЗ !

"Facebook изхвърля от мрежата руска агенция" - новина от технологичен сайт! Почнаха ви! Голем сех ви чака, братушки!

Русия и Китай са готови със собствени мрежи. Никаква изненада. Проекта Эверест е от 70 години.

ми е достатъчно, за да ми е ясно, че си руско мекере! Повече няма кво да обсъждам с теб!

да си направят. И да се махат от нашшата! А Уиндоус ще си направят ли? Ако ви спрат уииндоуса американците, отиватте в 19 век, откъдето сте! Такаче не зейте много...

как са се конспирирали само ?! Вместо да пишат на английски в Америка, те пишели на руски, за да не разберат какви са ! :)

Те фейсбук да не изхвърлят много че не останаха

И къде е заплахата ? Да нямаш акаунт във фейсбук за теб е краят на света ? Тъжно живееш - нали ?

Брей! Страшна работа! А пък "глупавия" Мъск сам да се изхвърли от фацебука! Може ли така? А не мислиш ли, че след истината дето лъсна за този бук и английската агенция, това е клякане пред САЩ и чиста политика за да се задържат на повърхността?

Да не забравим и агент Цецо, хем требе да се извинява, хем требе да си ходи или Боко да го пъди...

от комунизма : Ако Наполеон имаше съветската пропаганда, никой нямаше да разбере за Ватерло...

нали от англичените нищо не може да се скрие. дори и това което не се е случило. а участник в битката при Ватерло са именно ингилизите.

Не стига, че ви еват, ами и крещите силно, всички да ви разберат...