ЕС наложи нови ограничения върху инвестициите в Крим

Страните от ЕС одобриха налагането на нови, по-сурови ограничения върху европейските инвестиции в Крим, свързани с руския добив на петрол и газ в Черно море.

Обратно в новината

Коментари - ЕС наложи нови ограничения върху инвестициите в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Крим ако разчитат на Русия да им помогне в по-дългосрочен план бая камъни ще ядат.

Отишъл Путин да се подстригва при личния си бръснар - най-довереният, сред най-доверените му лица. По едно време бръснарят го пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Какво да става, клекнаха гадовете, къде ще ходят. Минало малко време, бръснарят пак пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Ами стана тя, каквато стана, но вече няма връщане назад, макар да ни излезе през носа. След малко бръснарят пак пита: - Товарищ Путин, какво става в Крим? - Още една такава победа, и съм мъртъв! - изтървал се Путин. Изведнъж се сепнал и троснато се обърнал към бръснаря: - Абе ти какво си се захванал с този Крим, това е минало-свършено! - А, нищо, просто като кажа Крим, косъмчетата на главата Ви се изправят и по-лесно ги захващам да ги подстригвам!

А бе Тролев, добър опит, ама май обърка героя! Така подстригват черното човече в черната къщичка на баба Яга отвъд океана! Като чуе Крим и...му се изправят къдричките от зелени човечета!

- Ако ви се привиждат зелени човечета, има два варианта за това как ще се развият събитията - или ще ви пратят в лудница, или ще има референдум. * Путин към бившата си съпруга Людмила: - Взимай Краснодайрския край, Якутия, Воронежка област и си живей живота! - А Крим? - Не! Крим е имущество, придобито извън брака.

Абе уважаеми Шляпков, защо не си седиш в къщи и да си четеш Червената шапчица а си се захванал, да се разхождаш въ Форума. Лек ден.

ЕС наложи нови ограничения върху инвестициите в Крим - забрани да им се продават космически кораби!

ако с признае анексията на Крим от Русия, венага Турция ще поиска Ес да признае Севернокипъркста турска република, установена след въздушен десант на турската армия в Северн Кипър. тази т.н. република е призната само от Турция. Анексирането на чужди територии през 21 век е недопустим анахронизъм от времето ан Адолф Хитлер. И ао някой в ЕС си позволи да признае действията на Путьо по анексирането ан Крим заправилни, оше на другия ден ще се намерят много хора, които ще поискат официална реабилитация на Хитлер. Защото Путьо с анексията ан Крим повтаря 1:1 действията на Хитлер в австрия и чехословакия през 1938. Същите мотиви, същия сценарий, същите действия. Путьо и цяла Русия ще платят скъпо и прескъпо. Но най-важното е че целия сват видя що за стока е модерна Русия - същия боклук като СССР.

Ако се направи сравняние между теб и Путин, гарантирано путьото си ти!

То спокойно и сега могат да признаят Кипър! Нали си има прецедент - Косово! Там дори и референдум нямаше! Едни трафиканти на дрога и оръжие, подкрепяни от щатите гласуваха каквото им кажат! Факт!

Абе братос уважение, ама ти утепа слона у окото... Преди тебе са открили топлата вода, така да знаеш. Лек ден

Интересно според идеалите на Путин, ако си различен от Руските стандарти за живот ти нямаш място в Русия и трябва ти да се махнеш от Русия. Обаче ако се чувстваш Руснак той идва и завзема земите където живееш, а не те кара да се махнеш от държавата и да се прибереш в Русия. Странна логика ....

Наглите и фалшиви бюрократично-европейски слуги на служба и под юзда на САЩ са толкова безпомощно нелепи,че са се докарали до статуса на зомбиран папагал,който каквото и да става и дори да го уврежда все си вряка внушеното в кастрирания му мозък.Крим е РУСКИ от векове,заплатен с кръвта на РУСНАЦИ във времето на Екатерина Велика!По-късно имаше държава СССР с 16 републики с ВЪТРЕШНИ АДМИНИСТРАТИВНИ граници и това, че Крим в някакво време е бил разпределен към Украйна е от същото значение като това дали едно село между примерно София и Трън ще бъде към единия или другия град,защото това не изменя принадлежността му към България.Същото е и с Крим във времето на СССР, но не и СЕГА, когато Русия и Украйна са самостоятелни държави и Русия е в ПРАВОТО си да си ВЗЕМЕ СВОЯ КРИМ!!!

Крим е руски от 200 години. Но да не забравяме че педи това е бил турски. И гръцки. И български даже е бил. И то за много по-дълъг период. А от 1954 г. Крим е украински. Тоест, Крим е бил руски по-малко от 150 години. И я да помислим защо в Крим им предимно руснаци. Ами защото са заселени намястото на кримските татари, инернираи на няколко пъти. Та ако някой наистинаможе да претендира за Крим ова с татарите, а не руснаците Когато Украйна предава ядрените си оръжия се подписва договор според който с е гарантира териториалната цялост на Украйна. Подтози договорслага подписа си и Русия. Защото какво щеше да стане ако Украйна разполагаще с 2500 единици ядрено оръжие, а?

Абе какво ме интересува кви глупости си плямпаш! Хората там си казаха волята на РЕФЕРЕНДУМ! А референдума нали уж беше висша форма на свобода и демокрация!? Или вече не е?

Бе то и Македония е неделима част от България, ама ......

От всички най-прецакани са кримчани - надеяха се на големи рушки зерплати , а сега ще си носят рублите за сутрешно кафе в ръчни колички...

Това малко поостаря. Днес курсът на рублата към лева се е вдигнал, а курсът на лева към долара още малко е спаднал, ако това изобщо те интересува.

това евро можеп да си го завреш в задният двор!

Колкото едно нещо е по-забранено, толкова е по-търсено и желано.Другото, ЕС нямало да инвестират в търсене на газ и нефт в Кримскят п-ов.До 1990 година Европа ли търсеше газ и нефт в СССР? Тези еврочиновници изкукаха под натиска на САЩ да работят срещу Русия.Докато се джавкат Н.Р.Китай изпревари САЩ и Европа, даже и в изследване на космоса.Една истината, която ми казаха в САЩ е:Всичко в Америка и по света , което не е Китайско е фалшификат.

Ако позволите, Колега : А. ЕС - Не забранява Нищо. .. Просто любезно уведомява че Няма да финансира неща там. Б. Както Всички виждаме - от Овалния Няма нови неща. ...а колкото до Забранените Неща - напълно Ви подкрепям ! И ! - именно Доказания Животински стремеж на 'наште' де-факто да Забранят/Унищожат Дори-Възможноста за Нормален живот у Нас ---> ще им Види Сметката.

И кво става, ЕС ала бла бла бала, ако не са ти казали истината в САЩ ... кво да правим ние дето от четвърт век живеем в Германия... ще търсим само Китайско! ПрепорЪка... имаш нещо на раменете, мисли... чети мисли и тогава пиши! Лек ден. ПС, колега Дървосекачът радвам се, че отново си между там, където трябва...

И кой ще ме спре да отида на екскурзия в Крим?

Виж в россията е задължително държавните чиновници да ходят в Крим на почивка... Тях обаче все ги теглеше в чужбина и едни фирмички им набяваха документи ,че са били в Крим...

ми заминавай, кой те спира. Крим е едно мръсно и лошо място за туризъм. Единствено може да е хубаво ако идваш от Сибир или пък искаш нещо много евтино. А и младите украинки не бяха лоши ама сега са останали само бабите и колхозничките от Сибир и Урал.

Големи патаклами, голямо нещо ееииий... (Нейсе !) Хайде да Опитаме нещо, Колеги ? - Имате ли Бизнес/Задължение/Връзки (и т.н.) Вие-Лично с/от/към Русия ? --- Въпросът - към Всеки от Нас-Всички. Отговорите : - нищо - оставяте празно - минус - имате и е с Неположителен за Вас/семейството-Ви резултат - плюс - имате и е с Положителен за Вас/семейството-Ви резултат.

Тук някой не иска да чуе други възгледи, а иска да наложи свои мнения. Затова аз нямам какво да отговарям. Ако искаш пиши !

Благодаря Ви ! - Намирам за съвсем-Нормално Човек Аристократ да Е успял да остане Воистине-встрани от тази патаклама. А аз-Лично просто Не мога да проумея Невероятното (и най-вече Масирано/Тиражирано !) Фасадно/проформа проКремъл поведение което се Е шурнало.. .. И то - Баш-Сега. - 'наште' - Са Хептен уплашени ? - имаме Масирана ИТ акция Директно от Руснаци/кини ? - опити за докарване на Нещата до точка-Над-кипене ?

Значи наказват и Украйна и Русия! Много справедливо!

Очарован съм от перфектното-Ви Действие, Тиранозавъре ! (Пък Ако и Когато решите - Кажете да попоотпусна Този речник. ... Да, разбира се че има И на Русский де ;-)

така и не разбра че си осран до ушите и омазания путкин не е рускя народ ...останалото е вярно

С над 80% рейтинг бе дрисалник. Той е народът на Русия и народът е с Путин ! Айде гит кенеф де !

пърдялниците така и не разбраха, че българите и руснаците са братя и ще има скършени вратове на пърдялници

Аз братя в россията нямам - моите са в България. Говори само за себе си...

мошето сорос и товариш путкин се явили на състезание по надпърдяване ....пърдяли,пърдяли и на финала сорос попитал - другарю путкин можеш ли да продължиш и какъв е твоят отговор на моята финална пръдня ? съжалявам промълвил наш путкин ама терена оцад много се разкаля .....аз приключих.

Ей, тоя Путин ги разпути и ги направи на бин бат бе западните васалчета..

Трети (и Последен !) опит ЗА Вспомагане на Осъзнаването-ви, Колеги проКремъл ! - а Замисляли ли сте се че на Цял Свят Е ясно Защо 'наште' СА 'титуловани' Троянският Кон на Русия ?

И кой ги е титулувал? И трябва ли да му се вярва?

И на Восьмитсъ да Се прескундите, Колега - Хората Не спят.

Аз вярвам, че господин Сорос ще се сети и за България и ще помогне на все още непоявилата се българска демокрация да се освободи от милиционеро - социализъма, руската окупация и срамния български посткомунизъм.

господинът ти шорош скоро ше нахрани червеите.

"естествено желание да се самосъхрани като нация, като цивилизация, като държава" Да се съхранява по-бързо, че да отпочинем. Надявам се скоро да попадне в хербарий, за да е вечно съхранена. Ще я показваме в музей за изкопаеми.

Господине, Вие сте простак.

И боклук на това отгоре!

Де Гол ако види ще се обърне в гроба кви мижитурки са днес французите

а пък за Хитлер да не говориме, той ще заприлича на пумпал, като види ,че и германците са същите мижитурки!

+ това виетнам и китай тази ТАЗИ година бяха пред война китайците масово се изнасяха от виетнам имаше и побоища мислите си че ви е ясно международното положение а :))))) индия иска да е приятел с всички в момента сащ продават повече оръжие в индия от русия които преди бяха монополисти сега купуват от сащ от франция от всички ръста в индия е по-висок от този в китай и те са основни конкуренти и ще стават все повече конкуренти брикс изобщо не е съюз някакъв що не помогнаха на русия :))) дреме им :)))

Индия е следващия Китай. Запада започва да изгражда инфраструктура и ще пренася производства там.

Продължение на речта на кандидата за президент пред аудиторията на пациентите от Карлуково.

ако трябва да съм откровен трябва да се чувстваш изключително привилегирован че имаш шанса да разговарям с теб :))) по принцип не бих си позволил да си губя така времето с такива като теб :)

Партниране с Тата ?

Другари и другарки, имате ли отговор на въпроса, защо един изключително умен човек като господин Сорос, не инвестира в Русия и руски неща? Дали господин Сорос знае нещо повече от чекиста Путин, за близкото бъдеще на Русия?

много умен ?? не унгарец и не юдей...и не инвестира ам ати сигурнен ли си или така ти казаха на козяк?

Нещо на расова основа ли? Не ви харесва еврейския народ ли? Не признавате неговите светли умове ли? Постиженията на господин Сорос ли омаловажавате? Защото бил евреин, така ли?

другари таджикистанофили и китайофили да ви обясня на простите глави че докато китай печели главно от износа си в сащ и ес няма как китай да е по-добре от ес и сащ винаги ще дойде момента в който на ес и сащ няма да им е изгодно да произвеждат в китай заради повишаващите се заплати там и ще преместят производството я във виетнам я в африка я в собствените си страни и тогава китай ... кво????

А може и в Сибир, там е хладно и ще пестят от климатици.

Предлагаме Ви част от речта на кандидата за президент изнесена пред аудиторията от пациентите в специализираното заведение в Карлуково.

Във Виетнам - Е започнато. Засега все-още на Непълни мощности. Което Не пречи Сериозна част от китайските неща да Са-Вече изместени. Африка - След освобождаването на С. Лазаревич - бих очаквал Скростно Развитие.

Американките много са ядосани на Путин, щото той не пуска никакви туити и няма как да го лайкнат. Европейките също. хе-хе

Помним как твърдяхте, другари и другарки, че Майдана бил платен от господин Сорос. Господин Сорос бил платил 5 милиарда щатски долара, които вие наричате - тоалетна хартия. С тези 5 милиарда господин Сорос успя да смени десена на тоалетната хартия и днес надписите по нея са руски,а Русия е на колене, Газпром и Роснефть в плачевно състояние. Не се противете, другари и другарки. Тове е доказателство за величието на господин Сорос. Той постигна това със само - 5 милиарда- бивша тоалетна хартия.

Ние не твърдим!Нюланд го каза!!!! Обама го потвърди - за развитие и подпомагане на демокрацията в Украйна!

Еврогейовете взели че пръцнали, в желанието да направят каквото могат:)

Както и да се посират кретените, Русия ще излезе победител и оттук нататък Азия става ковчегът на Говедария. Китай, Русия, Казахстан, Азербайджан, Индия, Пакистан, Виетнам и Сирия - са достатъчни да Таковат мамата на говедата.

и на европа предполагам че искаш китай и таджикистан да й таковат мамата????

сорос е унгарски евреин които няма и основно образование дори ...отива в америка гол и бос само с няколко долара в джоба а останалото е вярно.....

европа сама ще си такова майката!

Индия и Китай са противостоящи. Азербейджан и Турция също.Виетнам отдавна е западно опиентиран и там се наливат американски пари. руския човек в Сирия е бита карта. Ассад е чао.

Какъв прекрасен анализ, защо не кандидатстваш за нобелова награда?

Забрави да споменеш изрично, че зад ЕС-то стои България! Как можа да пропуснеш този важен елемент?

Пак си прекалил с пиенето или дрогата.Коя част от Азия-тази с Индия и Китай където е полувината от населението на земята.

Още преди да започне руската агресия срещу независима и суверенна Украйна, господин Сорос си продаде златото. Господин сорос е много учен човек и той е знаел, че един ден на Русия ще се наложи да подава златните си резерви и това ще направи златото евтино. Господин Сорос не обича да губи. Господин Сорос често печели.

Ке видим.

може и да не е заради крим само златото поевтинява от няколко години но и това може да е фактор в близко бъдеще

Рублата е евтина както и златото. Путин изкупува златото на света. Както и Китай.

Крим не се страхува от нищо, освен от порасналите с около 120% цени. Но те русняците винаги са били прошляци, та сега ли няма да бъдат.

Чукни чичко Гугъл за стоките в Крим и ги сравни с българските.Номера вече не минава, информация има навсякъде.Само тролове и дебили могат да лъжат и сами да си вярват.

"кучо", ти в кой кучкарник се пръкна, та се правиш на "не-прошляк"? Я кротко си гризкай остатъка от кокала! И не гледай в съседния кучкарник, защото там освен кокали понякога има и мръвка.

Аз пък рускините си ги харесвам.

Чети внимателно-Не дразни Мечо,особенно ако има под ръка ядрено оръжие.Това е посланието.Не руснаците отиваха към границите НАТО,а обратното.

последната помощ която сме получили от русия е че ни отказват съединението и насъскват сърбите да ни нападнат ... от тогава сме на благодаря ама няма нужда окупират добруджда през първата световна ама им сритваме задника само дето през 1944г. ни превзеха и поробиха

Дааа.... Всъщност - благодарение на Добри Приятели, комшии оттатък Дунава - успях да Изчовъркам Сериозни Данни : - Невъобразимо-Бързото придвижване на ген. Толбухин (3 фронт) докъм Добруджа (лято 1944) - Всъщност Е ЕЛЕМЕНТАРНО : А. Румънците - Са били Задължени да Стопират Руснаците. ... НО ! - Всенародният-им Любимец ген. Антонеску - Е привикан от цар Михай (който И до днес Няма Румънец/ка който да го Понася) И ! - му Е Заповядано да Пусне Руснаците. (и като Човек-на-Думата - Антонеску се подчинил....след което - разстрелян като куче заедно с доста Хора от тея същите Пуснатите)

Ама МНОГО ли Дълбоко Бръкнах ?!

през първата световна им сритваме задника - хахааааа еиии прекалихте с тази пропаганда успя да ме размееш , ами ти история чел ли си тя първата световна е катострофална за българия след като бг армията е разбита при добро поле (ако не греша) се стига и до така нареченото воинишко въстание когато изгладнелите български воиници тръгват към софия и се стига до абдикацията на фердинанд , в тази именно воина губим и голема част от територията си , плашаме репарации и тн.т и тн.т ама то четене иска историята.....

Колега ! - мигар Не знаете за ген. Колев ?!

Кой Путин ходеше по Майдана,кой в Одеса живи подпали хората.Скрий се троле.Реакцията в Крим бе защитна.И сега нормалните западни политици ги страх от глупостите които сътвориха в Украйна.

новата история на русия кралят не бил точно гол ама разчитал на един гол гАз.....

страшно! Рублата ще продължи да се качва, докато измести окончателно долара. ха ха ха.

няма руся,няма китаи ...които се е хванал на евреиското хоро после няма отърване ... сега на путкин му представиха сметката за крим която налапа и лихвите няма да забравят ,гаранция ..

Доста Суров/Издържлив е Бил г-н Даян... - Вероятно в Резултат на Образованието-му у Нас.

Крим,пристанище на Варна! Ибре оро!

от напъни веч ще и се спука жлъчката

Днес на пресконференцията Путин беше с нов панталон, щото старите се били изтрили от местене от единия крачол в другия.

Към И нови 200 000 (Двеста Хиляди.) млади и несъвсем-млади Хора - през 2014 Напуснаха Русия, Колега.

... и се преселиха в България. И внимавай, бързо ще те намерят и ще те дорво-отсекат както български дървосекач в Коми.

Кучетата лаят, кервана си върви. Путин си приказва, ЕС взима решения и ги изпълнява. В крайна сметка, кервана на западната демокрация ще стигне и в Москва.

??? Имено. ЕС е кучето.

Относно отношенията м/у ЕС (и ние бяхме там ) и Русия ще кажа, че едно си ББ(баба) знае и това си лае, нали така. Относно България феновете на ГЕРБ, разбира се, трудно вдяват и не умеят да четат "между редовете", затова дузина министри направиха пътека до Брюксел и Берлин в последните дни. Но докато Юнкер ни потупа по рамото за това колко "велика нация" сме, Меркел се оказа пестелива дори в психотерапията. Получихме едно голямо Нищо, но от сърце.

как пишеш прасчо лукчо, добре. ама ходи в Mосква да видиш на какви коли се возят твоите кумири - западни, къде учат децата им или са омъжени там - като и двете дъщери на путин - пак на запад. Hещто да кажеш?

Извинете, Колега - Маша живее ергенка в Холандия, като След оня полет - казват че маймай отива към Екстрадиране. ... Хич Не му Е лесно на момичето. ... Колкото до возилата тип ламя-четириколка - я Елате Вижте 'наште' ! (Извинете !)

Сигурен ли си ,че дъщерите на Путин са омъжени или са в чужбина ? Предполагам знаеш какво е работил Путин . Мистерията около дъщерите на Владимир Путин отдавна е любопитна тема за таблоидите, но се оказа най-голямата тайна на Русия. Двадесет и деветгодишната Мария, наричана още и Маша, и нейната две години по-млада сестра Екатерина, по-известна като Катя, нямат профили в нито една социална мрежа, а дори нито най-умелите папараци и журналисти от световните таблоиди не успяха да научат много за тях. Всъщност мистерията около тяхната самоличност е повод за доста догадки.По-голямата част от руснаците не знаят как изглеждат дъщерите на Путин, така че не биха ги познали, дори ако случайно на улицата се разминат с тях.

След оня полет - Холандците/ките по налъми (сабо ли му викат я ?) - Бяха пред нейния адрес, Колега.

абе анти и некви такива руснаци или не научете историята на България България е имала велика империя на територията на днешна русия когато българите идват тук те са строели крепости славяните са строели землянки руснаците идват от викингски орди не са славяни смесват се със славяните

Ти пък съвсем откачи , споко бе човек ще превъртиш . И какво предлагаш да направим - да нападнем Путин , не е лоша идеята ама да не ни вържат с ризите с много дългите ръкави и да ни изпратят в Карлуково .

ти си луд ти така виждаш нещата нападения и т.н.! аз посочвам факти не сме руснаци имало ни е преди руснаците кви нападения аз да не съм кръвожаден средовековен тип като путлер

Ако позволите, Колега - Твърдо Си Стоя на Предложението - ЗА Среща на Големите у Нас ! Всичките.

Чети бе дебил.Голямото преселение,къде са монголските,хазарските и тюркските племена.Какво е това Велика България,на чии земи са настанили.

Излез бе, излез изпод леглото - казва Путин. - Неееее, да видиш, че тук аз, ЕС, командвам. А сега по Нова бате Бойко, пак разхвърля едни милиарди еврофондове, направо се накефих. Още утре ще вдигнат пенсиите и заплатите минимум 10 пъти и летище София ще се пръсне от връщащи се от ЕС български емигранти ........ а дано, ......ама надали.

Петролът означавал робство. Човек се чуди защо янките са готови да пращат въоръжени до зъби дивизии във всяка точка на света, където има петрол, а това било порив за робство. Те толкова искат да страдат от това подтисничество, че само някой от местните народи да си позволи да иска свободни избори и демокрация, американците долитат като скакалци и го мироналагат докато не посинее.

Колега,преди петрола също е имало робство...и леки жени,оргии и мутри

преди няколко месеца - аслан - завоевател подигравателен вежливите не знам кво днес наан ама никой не сме нападали мръм мрън да бе не сте никой не вярва на това всеки руснак е наясно че нападнахте нали заради това тъпаците ти вдигнаха рейтинга :))) империята се събуди :))))) яжте ся империя крадат салами :))) и тва е само началото

Да. ... и Сега - Какво ще ги правим 'наште' ?

Виж колко си тъп.Дори не знаеш,че Одеса и Севастопол са в две държави,Одеса не е в Крим.Аман от дебили.

Русия е,като хуя пред НДК...демонтаж и на боклука. Браво на ГЕРБ,че възстановява мемориала на 6 полк... България върви нагоре,а Русия надолу...