назад

Русия изпрати 15 бойни кораба в Черно море

16:08 | 17 април 2021 | Редактор: Надежда Христова 487 18867

Коментари 487

Къде се скри онова руско мекере - тъпото шиле дето помпозно си е лепнало Самарското знаме за аватар? Къде си продажно шиле, при господаря ти Путин ли се спотайваш?!

От стратегическа военна гледна точка вместо да се занимава с кораби в Черно море/то се прострелва от Крим на всяка миля/е най-добре Русия да проведе високо скоростна наземна операция като за 48 чака овладее линията:Черновцы,Черкассы и северно Чернигов!!!!Така Украйна НЯМА да има достъп до Черно море и "интереса на САЩ ще изчезне!!!! Операцията е изпълнима !!! Дано Русия я проведе!?! Екипа на НЩ на РВС е перфектен!

На снимката се виждат някакви въжета. Да не би тия да влачат Арматката, че не ше за запали?

Празна пушка ,веднъж на сто години може да гръмне. Играят си на война покрай нашите брегове, и едните и другите, дано не го отнесем ние най накрая. Ние едно свястно правителство не сме в състояние да излъчим ,със пандемията не виждам някой да иска или може да вземе мерки, икономиката ни аха да колабира от безвластието, та сега и военен конфликт ни липсва близо до нас. Ако никой от тия в парламента не се сепне и излъчи правителство, имаме два изхода-или да излизаме на запад, или да излизаме на протест пред президентството. Както пееше Слави-боят настана.

изпратят един чартър до Прага - да приберат изгонените 18 руски шпиони, заедно със семействата им, експулсирани от чешкото правителство....Клетите, пак са невинно наклеветени, като нашите....С тези руски "ответни мерки" няма да остане един чужд дипломат в Москва. Изловиха като мишки по целия свят шпионите им....

Великобритания ще изпрати в Черно море два кораба от кралския морски флот на фона на нарастващото напрежение по източните граници на Украйна заради руските военни маневри. Това съобщава в. "The Sunday Times" с позоваване на високопоставени източници от флота. -------------------------------------------------- Франция и нейната "посестрима" Гърция обаче няма да изпращат нищо в Черно море.... защото съществува реалната опасност ..- турски (от една страна) , както и френски и гръцки (друга страна ) бойни "съюзнически" кораби да се ступурляскат помежду си още преди Дарданелите...:) (добавката е моя)....:)

А, ще започва вече войната за Украйна. Е то ще може ли да се плува в Черно море, кораб до кораб, гъз до гъз. Чакам да навлязат и самолетоносачи на САЩ, Великобритания, Франция, също поне 200, 300 руски подводници от Северния и Тихоокеанския флот също да навлязат. Значи като ловиш риба, да закачиш подводница на стръвта. Браво. Чакаме екшъна.

до Чичо Тръмп (нерегистриран) ----------------------------------------------------- Франция и Гърция не ги брой в групата...Те няма как да застанат "рамо до рамо" с Турция. Отделно от това Франция никога не би застанала "рамо до рамо" с Англия и Германия... Испания също не би застанала "рамо до рамо" с Англия(заради Гибралтар) ...а Ердоган вече успя да се скара и с Италия... Така, че "остриетата" на НАТО отново ще са само САЩ и Англия (дъщерята и майката) плюс двата английски доминиона Австралия и Канада (без френската част) Като под "остриета" разбирай тези които най-отблизо ще наблюдават какви ще ги свършат шашавите украинци...които пък ще последват събата на грузинците...:)

Орлин_Данев

до Чичо Тръмп (нерегистриран) --------------------------------------------------------- Като допълнение ще добавя,че всъщност екшъните ще бъдат всъщност ТРИ : -Черноморския -Тайванския...дето се развива паралелно с Черноморския, но не се пише много за него ,щото е много по-далеч -И третият екшън е на нашият Чичо Дони(Тръмп), който се е окопал в щата Тексас и заедно с още пет американски щата в момента си пишат отделни закони в които джендъризма , циганолюбието и носенето на Ковид-маски нямат никакво място... демек готвят отцепване...:)

ИМАТ ЛИ ДОСТАТЪЧНО ВЪГЛИЩА ?! ВОДКА ЗА ИЗ ПЪТ ?!

имат хората - изпращат бранят границата народа им храни армията ний кат нямаме ще храним чужди "приятели" турци, американци

Затова Лукашеско е още диктатор. И докато б България един чалга шумен нарита Задника на комунистите в изборите, то с помощта на Путя днес съсипват живота всекидневно на стотици белоруси с побоища и арести. А в момента любимият ти Путя предлага ФОНДА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА В РУСИЯ, на Навални, да бъде признат от "руския" съд за ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ. А символа на фонда за НАЦИСТКА СИМВОЛИКА. До гам стигна страхът на един бандит-диктатор от редови руски гражданин. Русия обаче винаги е имала своите Колоси на Съвестта: Великата болярка Морозова, граф Лев Толстой, Солженицин, днес Навални. Докато на Путя разкриха поредния 4-ти СУПЕРИМОТ от ФБК, където Путя живее постоянно суперлуксозен живот, Навални точно както Христос си отдава живота....за да може стадото от Лумпенпролетарии да се осъзнае и стане човеци. Точно такъв Заратруста описва самият Ницше в "И тъй рече Заратруста".

Ами то и Путин "нарита "задника на комунистите на Зюганов и те имат само ,13% от гласовете и 42 от 450 места в парламента.Те са комунисти ,а у нас комунисти няма ,има социалисти ,каквито има в цяла европа както и е най-голямата партийна група в ЕС парламента. Та не се разбира какво общо имат корабите и БСП

Толкова ли не знаят,че Каспийско море е езеро и няма връзка с Черно море. Не мога да си представя как могат да се прехвърлят кораби,освен ако са речни по Волга и после Волго-донския канал. Но тези военни кораби НЕ.

Панелните геополитици, стратези и оръжейни експерти, Вижте си кочината, в която живеете и я оправете! След това давайте мнение за хора, които дори не подозират, че съществувате!

Ей, джендъри, не дразнете Баба Меца щот много ше ви клеца у гъзеца!

ФАЩ не могат да влязат в Азовско море, т.к. то е изключително плитководно, 7-8 метра. Влизат с някакви ръждиви гемии в Черно море, натъпкани с пъзливи джендъраци и 1рез контролираните медии сеят пропаганда, че са големи смелчаци. Което разбира се не е вярно, в директен бой американците са абсолютно безполезни. Те са силни така, от разстояние...да хвърлят атомни бомби по мирни жители, да засипят джунглите с ДДТ, да разбомбят нещо с крилати ракети или дронове. Но руснаците имат поне 1000 изправни самолета, хиперзвуково и ядрено оръжие...нещата отиват към проникване в дебелото черво на задокеанския агресор.

смешник

Русия рестартира програмата за производство и въвеждане в експлоатация на екраноплани ,първоначално в най-северните области ,зад полярният кръг.

Това не са ли от ония кораби, които можеха да изстрелват крилати ракети на 2000км?

Същите ,но обхвата е по-голям, а някои са въоръжени с "Циркон"

СКОРО ЩЕ ПАТРУЛИРАМЕ ИЗ ЧЕРНО И АЗОВСКО МОРЕ ЗА ДА ЗАЩИТИМ МИРНОТО КОРАБОПЛАВАНЕ ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ! ПРАВИМ ТАКА И В ЮЖНОКИТАЙСКО МОРЕ И ТАМ КИТАЙЦИТЕ ПОСТРИХА ИЗКУСТВЕНИ ОСТРОВИ И СЕ МЪЧАТ ДА КОНТРОЛИРАТ И ПРОВЕРЯВАТ КОРАБИТЕ ,НО НИЕ ПАТРУЛИРАМЕ , МИНАВАМЕ В БЛИЗОСТ ДО ОСТРОВИТЕ , ОБЛИТАМЕ ГИ И НЕ РАЗРЕШАВАМЕ ДА СЕ ТЕРОРИЗИРА КОРАБОПЛАВАНЕТО В ЮЖНОКИТАЙСКО МОРЕ ! АКО ТРЯБВА ЩЕ ДЕНОНСИРАМЕ И ДОГОВОРА МОНТРЬО ОТ 1936 Г,ИЛИ ЩЕ ПРОКОПАЕМ НОВ БОСФОР ПОКРАЙ СТАМБУЛ И ТОГАВА НАЙ СПОКОЙНО ..КОГАТО И КОЛКОТО СИ ИСКАМЕ ЩЕ ВЛИЗАМЕ С ОГРОМНИ КОРАБИ И ПОДВОДИЦИ И ЩЕ ГИ БАЗИРАМЕ В ЧЕРНОМОРСКИЯ БАСЕЙН

Бай Байрактарчик , абе я кажи как Бай Ердоган е взел страха на Бай Путян ? Ама вие сте голема работа , думнахте един СУ-24 со се пилотчето ( Бог да го прости горкото ) , после думнахте Московскио Посол ( Бог да го прости и него гОркио ) в Анкара , а съвсем наскоро насред Армения от към Нахичеван думнахте един руски боен хеликоптер со се пилотчетата ( Бог да ги прости и тех , отидоха си бадева , дадоха им посмъртна награда ) ...а москалчетата и шефа им Путята , не смеят да шукнат , правят се на ударени с мокри кюлоти ! Имам чувството , че вече само руски кораб или руска подводница са наред съвсем скоро да ги думнете !?

Купувайте , купувайте съветско-руски нефелни оръжейни джелеза ! Нали видехте кво стана с арменчетата в Нагорни Карабах , ядоха голем тотален пердах ! Въпреки , че беха въоружени до зъби с ненужни и безкрайно безсилни руски оружейни системи ! Сега аскера има база в Южен Кавказ , скоро и Северен Кавказ ще бъде за нас ! Ние не си играем на шикалки , ще правим Голям Туран като почнеш от Нахичеван , Азербайджан , Казахстан , Узбекистан ,Туркменнистан ,Таджикистан ще стигнем чак до Афганистан , всичкото това ще пристане на Високата Порта , слушайте и треперете москалчета недни ! На Балканскио Полуостров ни е страх да си врем гагата , оти там ще се съюзят Гърция , България , Румъния , Черногория , отчасти Сърбия и че ни бият като мачета у дирек , ще ни прогонят чак в Мала Азия , но виж в Евразия там ще вършеем как си искаме , там е пълно с наши братя туркофили , туркоговорящи и рускомразещи !

Цялата армия руски ботове на Пригожин се хвърли на АМБРАЗУРАТА ВИ ....за копейки. Прямо в Очко в Жопе Вы их впыли.

В БГ кенефа са останали само дебили ,също като в Окрайна и Балтийското блато. Лош материал сте ,Борисов е бил прав.С такива роби държава не се гради.АЕ,у лево,измекяри.

Ай десно педараст скапан

Каква работа вършат тия лодки в Каспийскто езеро? То е вътрешна територия. Руснаците явно нямат куража да си държат флота там където и е мястото в черно море и чак сега като дойде яйцето на гъза....

една флота?

Русофилите гледам, че изпадат в телешки възторг, че руснаците са вкарали няколко плоскодънни речни корабчета в морето и сега треперят да няма някоя буря.

Са дърпали корабите по Волга Луда работа

Е, добре де...ама защо коментирате и обсъждате само Русия ,Украйна и САЩ? В момента паралелен екшън се развива и между Китай, Тайван ("малкият Китай") и САЩ... И там китайски и американски кораби се гонят,дебнат и надбягват около острова (Тайван) Не по-малко интересно е и там...Защо пренебрегвате и тази "невралгична"зона? Всеки момент и там може да се "запляскаят"....:)

Защо нас китайците не са ни окупирали , крали и избивали като рашките , съответно не ги мразим от сърце как тях . Понял

Не си ли с джипа си да пресичаш Резовска река и да навлизаш в турска територия, както обикновено

Орлин_Данев

до Ти Орлинчо (нерегистриран) ---------------------------------------------------------- Кой ти е крив,че не си и чувал,камо ли да си виждал "джип-амфибия" . Е,в моя профил във Фейса може да го видиш...както и мен как го карам...:)

Русодебилите какво са се превъзбудили толкова. Мурзилажа като замята ракети и по техните глави, много бързо ще обърнат плочата и ще ги намразят. Ама хак ви е, глави прости.

до Реалист (нерегистриран) ------------------------------------------------------ И за какво руснаците да мятат ракети върху главите на нас-българите? Какво сме им направили?...Куче,което много лае не хапе... Руснаците много добре знаят точно кои българи "лаят"против тях... Когато му дойде времето е Въпрос само за около един ден ...да бъдат изловени и откарани на "курорт"в Сибир....:)

Пак ши плашим гаргите на Червения площад. На гол тумбак чифте пищови. Гринговците ще ги схрускат за закуска. Малко им остава. Нашите русодебили сега са изпаднали във възторг, но бързо ще им замръзнат усмивките.

Дали гринговците ще схрускат някого на закуска не е ясно - свръхзвуковите ракети летяха от Каспийско до Сирия и нямаше какво да ги спре, а сега по-наблизо - от Черно та пак в Черно море и единствено вапорите на янките ще ги поспрат от пътя им. Ама с цената на самите параходи, пък краварите нека си хрускат (шрапнели между зъбите)!

Само където янките вече си имат свръхзвукови с обсег 1200км а не само 400 км как рашките та напъните ти най-много хемороиди да ти докарат ;)

Абе гледам гринговците са влезли в Черно море, а не Мурзилките в Карибите. Явно много добре са си направили сметката кой с какво разполага. В една война изненади няма. Знаят се добре.

Пич на турски в речника значи копеле. Та ако си говорим така копеле, връщаш ме с умиление в годините на СССР когато по цял ден се говореше как американците умират от глад , капитализма загнива , а ние строим светлото бъдеще та макрая работехме цял месец за едни дънки. Вземи се гръмни в главата умна, копеле!

Дааа, както каза по радиото един коментатор сутринта, Америка заявява готовността си да воюва в Украйна срещу Русия до последния украинец. Така беше и в Грузия преди 15 години. Сакашвили сега обикаля като чумав из бившите републики и никой не иска дори и да чуе за него.

Виж брутния продукт на Русия и тогава говори. Заради крадливото и некадърно управление , Русия се превърна в суровинен придатък на развитите технологично западни държави. И всичко това заради олигархическия модел на управление и грабеж на кликата на Путин. Абрамович си купи яхта за 1 милиард долара миналия месец поредната в колекцията. Не е ли срамно народа да тъне в мизерия , а олигарсите да се къпят в злато и диаманти. Лошото за нас е че искат да прехвърлят модела си на управление и в България. Затова и ги коментираме. Иначе защо да им обръщаме внимание.

Та в този дух да кажа , че пожелавам и на Русия да влезне свободна и демократична в ЕС и НАТО. Свобода и за Навални! Русия не трябва да има нищо общо с кликата на убиеца и крадеца Путин.

Пич ти не си съвсем у ред, ако си мислиш, че това е само в Русия. В САЩ олигархията е не по-малко наядена и там си купуват яхти и какви ли не неща, а най-богатите, поне официално, са точно там. Населението им също мизерства в големи мащаби. Над 50 млн са на купони, избиват се като животни по улиците ден през ден, обхванати са от опиоидна епидемия, разделението между бедни и богати е огромни и става все по-зле. Проблемът с олигархиите е световен. Само в Европа и то в някои държави е що-годе все още по-социално и разслоението не е толкова голямо, но като цяло "капитализмът", който си е дива олигархия в днешния му вид, докара света до това положение и Русия не е нито най-виновна, нито единствената потърпевша. Либералния див модел, скапа тотално нещата.

Пич на турски в речника значи копеле. Та ако си говорим така копеле, връщаш ме с умиление в годините на СССР когато по цял ден се говореше как американците умират от глад , капитализма загнива , а ние строим светлото бъдеще та накрая работехме цял месец за едни дънки. Вземи се гръмни в главата умна, копеле!

Да си чувал за средна класа в САЩ? Русия си е бананова република в сравнение с американците. 99,99% живеят в страшна мизерия, а 0,1 % се къпят в злато и диаманти.

Колкото си Стамболов, толкова знаеш какво е брутен вътрешен продукт. И като споменаваш БВП, понеже е бруто, дай и тарата, за да видим какво е нето-то. По това, което остава следва да съдим кое колко е и какво отношение има. Защото един изстрел на ,,Томахоук" е около $ 1,8 милиона, а един изстрел на ,,Калибър" е по-малко от $ 20 хил. Като ги разделиш е получава един корекционен коефициент, за който вие соросоидите дори не предполагате, че съществува...

Като разделиш една средна мизерна руска заплата която ще ти стигне да се изхраниш за една седмица при скъпотията в Русия, защото всичко се внася, на средната американска заплата от 3200$ , дано ти светне в главата като кучето на Павлович.

Това което прави Русия е да налива масло в огъня умишлено, но от това може само да стане само по-мразена и изолирана. Това което не харесвам в САЩ е че те тласкат Русия към параноята и тоталитаризма, дават основания на другаря Путин да прави Русия все по-сталинистка. В момента бунтовниците от ДНР и ЛНР убиват украински войници и се крият зад широкия гръб на Русия, представете си колко ги мразят там, а това директно дестабилизира Украйна, въпроса е докъде иска да стигне Русия така.

събирам дарения за памперси

Братчед, изчакай поне и ,, Доналд Кук ,, да влезе в морето.

Да отговори реципрочно Черно море не е на Блядките

Корабите са около Крим . На Слънчака осират натовците. ...ВСИЧКО Е ТОЧНО!

lu4ka

Много ми е интересно, как от Каспийско море корабите са се озовали в Керченския проток? Ей така, от чисто любопитство питам, как изприпкаха през 800 км суша?

Вземи да почетеш малко, така от чисто любопитство и ще разбереш.

lu4ka

Абе аз съм го чела, даже учила, ама не става толкова лесно.

Това са големи надуваеми лодки.

Ами то го пише - от Каспийско море по р.Волга, после по канала, свързващ Волга с Дон , после по р.Дон , та до Азовско море. От там през Керченския пролив и са в Черно море !

А и най-важното е че всичко това което става отдавна е планирано и разиграно само по карти отдавна !! Нищо не се случва на юруш. И тия каспийски кораби не са тръгнали вчера и хайде днес са цъфнали в черно море !! Да не забравяме че рашаните са големи майстори във воденето на войни на големи подразделения.

Учи се в 6 клас по физика, пример към урока за скачени съдове беше Волго-Донския канал. За по-задръстените - същото се ползва и при Панамския канал. Учете, четете и отново учете. Защото сегашното образование разчита най-вече на самообразование.

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в огннената геена и преизподнята. Докара народа си до просешка тояга. Корупцията процъфтява, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “ лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 517 000 души. Даже си мисля вече , че Путин е агент на САЩ. Няма такъв държавник като него така сигурно да унищожава собствената си страна. Дрънка оръжие и харчи пари. Те и без това са кът. Един долар е 78 рубли, а икономиката на Русия е колкото на Южна Корея, която пък е два пъти по малка по територия от България.

Май бленуваш за времената на дядя Боря? Е, няма да се върнат!

Оставете корабите! Това са бели кахъри. Бащицата Жириновски иска да г.ади изтоците на река Днепър. Уж наужким, ама като нищо ще стане.

Kuchetata (Putin) si laqt, kervanut (zapadnata demokraciq) si vurvi.

Има ли Русия съюзник въобще, защото китайците ръфат Сибир, в Европа е в пълна изолация...Сащ са я парализирали икономически и технологично.. А Путя ще излезе прекрасен съюзник на НАТО, защото води страната си към пълна катастрофа..А руснаците мълчат ли мълчат...

Китайците ръфат натовски задници! Интересите на Китай са на юг - вземате и им четете доктрината - Тайван и Южнокитайско море. Ама мързеливите тролове ги мързи да четат... тези, дето могат ,разбира се!

А ти ти се кефиш...или злобееш?!

Ей, от кахъри за руснаците ще вземат да ти отекат мъдете. При Коронката е доста рисковано това.

до констатация (нерегистриран) --------------------------------------------------------------- От това "ръфане" на китайците в Сибир,знаеш ли какво се получава? Не си ли го "констатирал" още? Получават се едни височки рускинчета (над 1.75 м)...с бяла кожа,дълги крачета и с дръпнати очички, като на лисичета... Цицорести при това... Да не им попадаш между ръчичките и крачетата ,ако си с лоши намерения...:) Иначе ,може...:) ----------------------------- Говоря на базата на личен опит....:)

15 koraba s pushechno meso.

lu4ka

Не , с памперси за "Доналд Кук".

малко са аз щях да испратя 115

И какво стана с НАТО-вския напън да милитаризират Черно море и сдържат руската агресия? Укрите изпаднаха във възможно най-гадното положение, в което може да изпадне един пудел - надъхаха го, убедиха го, че е вълк и го хвърлиха в клетката на баба Меца. После го увериха, че ще го подкрепят, каквото и да стане!!! Не-е-е! Не с войски и оръжейни системи, адекватни на руските... Мислено Вашингтон и Брюксел ще бъдат с Киев, каквото и да му се случи :) Американските разрушители, дето трябваше да наплашат рашките си биха камшика и стратегически недопуснаха отново да ги направят за смях.

Защо ДИР.РУ не пише най-вожната новина за Русия? Що бре, ахмаци? Ердоган подкрепи влизането на Украйна в НАТО и КРИМ Е УКРАЙНСКИ. В ответ Путя забрани всички полети от и до Турция от 15-ти април. Всеки 271-ви руснак бе преебан от Путя с анулиран полет до, от или през Турция. Турция е ключова дестинация за руските туристи и КЛУЧОВ АВИАЦИОНАН ВЪЗЕЛ В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПОЛЕТИ. Путя щял бил корабите в Черно море да пуска? Само Грузия има по-голам излаз от Русия на Черно море. А Украйна, Румъния, България? За Турция с НАТО изобщо не коментирам каква част от Черно море контролират.

Какви са тия сънища? Сутришна дрямка ли??

че Байдън не е смерикански пич-плейбой и носи памперси за многократна употреба. Вде пак САЩ са високотехнологична страна.

Ето още малко информация, за да сте наясно със ставащото (ДИР) не го пишат, но нищо де: Cъвeтникът нa руcкия държaвeн глaвa Влaдимир Путин пo външнитe въпрocи e прoвeл рaзгoвoр c aмeрикaнcкия пocлaник. Тoвa oбяви руcкият външeн миниcтър Ceргeй Лaврoв. Днec бeшe oбявeнo, чe cтрaнaтa щe изгoни дeceтимa aмeрикaнcки диплoмaти. Рeшeниeтo e в oтгoвoр нa пocлeднитe aмeрикaнcки дeйcтвия. Плaнирaт ce и рeшeния, cвързaни c aмeрикaнcкия бизнec. Cъвeтникът нa Путин Юрий Ушaкoв e прoвeл рaзгoвoр c aмeрикaнcкия пocлaник. Тoй e пocъвeтвaл Джoн Cъливaн дa oтпътувa към cвoятa cтрaнa. Ушaкoв cмятa, чe e вaжнo тoй дa прoвeдe рaзгoвoри c прeдcтaвитeли нa aмeрикaнcкoтo прaвитeлcтвo. Нaблюдaтeли cмятaт, чe тoвa мoжe дa ce тълкувa кaтo oтпрaщaнe нa aмeрикaнcкия пocлaник. Руcкoтo прaвитeлcтвo вeчe изтeгли cвoя пocлaник в CAЩ. Aнaтoлий Aнтoнoв вoди прeгoвoри c руcкoтo прaвитeлcтвo и към мoмeнтa нe e яcнo, кoгa щe ce върнe в CAЩ.

На тези дето споменават за ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ да ви обясня защо това няма как да стане: АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ и ГЕРМАНИЯ бяха "водещи" страни в ЕС, нали така? Е да, ама АНГЛИЯ НИКОГА няма да приеме за "шефове" ФРАНЦИЯ и ГЕРМАНИЯ... И както виждате АНГЛИЯ напусна ЕС. ГЕРМАНИЯ ,НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМЕ ЗА "шеф" ФРАНЦИЯ.(вековни врагове) ФРАНЦИЯ, от своя страна НИКОГА няма да приеме за "шефове": -нито ГЕРМАНИЯ,(вековен враг на ФРАНЦИЯ), -нито АНГЛИЯ, (Стогодишната война) -а най-малко пък САЩ. (защото САЩ са ВИНАГИ на страната на Англия) -Отделно от това ФРАНЦИЯ органически не може да понася ТУРЦИЯ (заради "посестримата" си- Гърция ,заради арменците,заради Египет,Либия,Сирия и т.н-все бивши френски колонии) Затова ядрена Франция никога не атакува заедно с останалите страни -членки на НАТО...а двете с Гърция,винаги наблюдават отстрани... На върха на НАТО винаги са остриетата -САЩ и Англия (наричани "дъщерята" и "майката") Като на акъла им по неволя се връзват само двата английски доминиона Австралия и Канада (без френската част) Франция винаги заплашва или атакува (когато реши да го прави)...ОТДЕЛНО от другите НАТО-вски държави...

Де го безаналоговия самолетоносач на Късака?

Каквото и да прави Жужето, по високо от Дани Девито няма да порасне.

На БайДън колко см височина му даваш?

Поне метър е оо-висок от Жужи.

Е Бойко нали каза, че само яхти и платноходи ще има в Черно Море???

Някой от вас чувал ли е какъв модел и кой номер памперси носи Президентът на братските САЩ?Питам защото се организира даритлска кампния.

Знаем какъв номер пишка има Путин - 2 см хлътнала, заедно с клитора.

Те дори аюероканците се смеят на БайДън че се попикава щото е възрастен/сенилен

Ни съ знай що БайДън кани президента на РФ за среща, пък и още по не се знай, дали Путин му е показал среден пръст...ама шъ съ разбере някой ден...

Знай съ. Щял да го оножда.

Я Павел Петков Педалски бил тук бре. Аз се чудя защо форума вони. Ха ха ха

Вони ти щото си се насрал от напъване да родиш тракторче зайчик :)

Ей Павчо на гей парада ще те бройна и само с един монтьорски ще си събираш зъбки и айфони на 10 м от мястото на удара. Ха ха ха

Що не пробваш още сега мишко ами чакаш братята ти гейове да ти помагат ?

Не бе... мен ме е яд само за едно, дето няма гей парад в Москва. Сън не ме лови, гложди ме, човърка ме, мира не ми дава.

Ама какво говориш само... Нямало гей-парад в Москва... Долна лъжа. Разбира се, че има. Състои се, ако не греша всяка година най-тържествено на 9-ти май. Хиляди старичоци се кефят на отбрани младежи, очите блестят, лигите текат... Отврат. Изобщо не съм хомофоб, ама тая картинка + прясно боядисани танкове, оръдия и др. оръжия очевидно предизвиква в немалко хора на преклона възраст някакъв духовен оргазъм.

"Кат Русия няма втора , тъй могъща на света . Тя е нашата опора , тя е наша висота !" Иван Вазов

Това стихотворение е перифразирано от ком партията преди 1989г. , в оригинал звучи така : "Като рашка няма втора толко жалка на света !" Понял ?

неграмотник ..ха.ха Петко Славейков то е писал това..ха.ха Вазов ...това е писал: НА РУСКИТЕ ВОЙНИ О руси, о братя славянски, Защо сте вий тука? Защо сте Дошле на полята балкански Немили, неканени гости? Желали би вас възхитени Да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, На грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем И тоз път сърдечно, горещо, Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните, клети, На хищник грабежа хайдушки, Та вместо любов и привети Вий срещате нашите пушки. О руси! Аз друг път ви славях За подвиг велик и чудесен, Високо ви ликът поставях Във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово Развяхте за благо човешко – Строшихте ни игото тежко, А днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: Обича ви още народа); Но любим и свойта свобода, Стократно по любим я ния. За тоз кумир ния се бием И с чужд и със близък упорно И нема ний врат да превием Пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, Свобода и вам, и за нея, Кат нас да живейте и мрете! Иван Вазов, 1916

Да , към днешна дата няма втора толкова корумпирана държава в света. По корупция , кражби и геноцид , скоро ще сложат и нацистите в малкия си джоб.

Ти що тъй лошо говориш за родната си Бльхария?

Ти мекере безродно, чел ли си какво са писали за Русия по същото онова време най-великите българи Раковски, Левски, Ботев???? А колко си безкнижен личи от това, че не знаеш кой е написал стиховете които цитираш! Да знаеш, че Славейков не е подозирал какво ни готвят след освобождението Руските царе. "Чети, чети, то сляпото окато прави" - И. Вазов. То най върлите русофил-дебили обикновено са неграмотни и с кухи кратуни.

Към новината