назад

Сачева: Кабинетът ни вероятно ще бъде отхвърлен, готови сме за опозиция

10:02 | 10 април 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 196 9008

Коментари 196

ако не бъде отхвърлен кво праим тогаз? Де ще криете този път тиквата? нядявам се да не ви бъде отхввърлен кабинета и всяка крачка да ви се следи всяка стотинка да давате отчет и тиквата по три пъти в седмицата на излушване в НС. И тогава да видим как е?И тогава да видим каква ще вие подкрепата от корумпетат от ЕС.

Лелеййй, страх, страх у редиците на враго!!! Много е плашещо у истина, такова мастито, сиво, искърско добиче, да ти бъде опозе. Само, кат се понесе, къде микрофоно и че срути залата. Дипутатите Герберасти,да подпрат с железобетон , оти тая, ке ги изтреби сите.

А готови ли сте за панделата?

Я елате гробарчета при батко.

Тия са като октопод.

Абе къде е шефьорчето на жипката, треторазрядната мутра, която в ноща на изборите се гърчеше и заплашваше? Готви ли се за траен престой при бай Ставри?

ако Слави управлява с боко си подписва своята политическа смрът

Е, как можа пък природата да ми скрои такъв лош номер, да ме извая като най-голямата селянка по всички земни кълбета. Изпочупила съм си огледалата в къщи и се чудя къде да се скрия, ама добре, че шефа падна та да не ми показват вече снимката, че изпадам в ужас като се видя.

Няма я сред депутатите Цецка Цачева ? Явно я готвят пак за президент ?

Не ви щем кабинета! Искаме само да върнете чекмеджетата.

..И раирани костюми трябва да облекат!

Абе къде се загуби Влади онова министърче на Бойко?

готови ли сте?

Пак ши на прихендрят Ши заемат парата от ЕС и на нази нема да дадат

Дилемата е : ИЗБОРИ или ПРАВИТЕЛСТВО? Изгодното за народа е -ИЗБОРИ. Изгодното за политиците е- правителство. Която от т.н. несистемни партии предложи правителство, то ще бъде прието с огромно мнозинство. Никой не може да забрани на никого да гласува ЗА. БСП, ДПС, че и не само 10-те на Борисов вече се обявиха. Това не значи че, видите ли всички го харесват, обичат, подкрепят ТОВА правителство. Дори абсолютно напротив, но то е изгодно като "гръмотвод" за всички. Това правителство няма да може да свърши нищо съществено и след кратък срок ще бъде бламирано, носейки огромни негативи за излъчилата го политическа сила при следващите избори. НО: политиците ще са били известно време на "яслата", всички /вкл. невлезлите/ се надяват да "стегнат" редиците и следващият път да имат по добри резултати но, все пак за това е нужно малко време. Такова неустойчиво правителство няма да може да разкрива "кирливите ризи' на преждеуправляващите, а времето носи забравата и с нея оневиняването. Всички доволни, народа излъган /за кой път/ в надеждата за промяна, па била тя и не толкова решителна, колкото я обещаваха. За народа-ИЗБОРИ. Ако партиите са съгласни-никоя да не предлага правителство, а да връща мандата. Излъчилата правителство се самоубива за следващите избори. Повтарям, отнася се за новите, т.н. несистемни партии. Старите, гласувайки "ЗА" са "убийците" за надеждите на народа. Тъй мисля аз. Макар че като гледам "апетита" на Хаджигенов и цялата им партия-дано Президентът не ги посочи за трети мандатоносител че......мамоу-у-у, мамо.

и какво предлагаш ? военно управление с арест на замесените мафиот държавници

По принцип си прав,но в идеята за нови избори има един голям риск - реакцията на националистите,които нямат никакви скрупули да се обединят скоростно и да влязат в парламента.А и е ясно с чия мощна финансова и логистична подкрепа това ще се случи. Затова мисля,че конструиране на правителство и парламент,който да приеме 2-3 важни промени - изборния закон,закона за съдебната власт неотложниите европейски ангажименти свързани с пандемията и на избори.

С bbb съм съгласен но, за съжаление е невъзможно. Исторически /не само у нас/ винаги е имало по голяма или по малка полза. Само че нито има кой, нито с кого, нито с какво, а и не са такива времената. Относно риска-ДА, но с правителство е по голям. Кой ще помни глупавите изцепки, чекмеджетата и разговорите на Борисов след шест месеца или година. И сега се помнят ПКП и 200 от разговорите и се акцентира на най малозначимото- пистолета от снимките. Във форума е невъзможно пространното писане -никой /вкл. аз/ не чете дългите писания. Важно е да се изложи логично обосновано лично мнение, което не е задължително да съвпада с друго.

задкулисна работа .

_stankow

Браво, почвате да отрезвявате ! И не само проекто-кабинетът, цялата ОПГ ГЕРБ е отхвърлена от хората !

Сачева ли , Федосова ли, Цачева ли, шкембе войвода ли, и други на 100 кг, по колко лайна серете на ден??? Мазници Толупи

Бъдете готови за затвора

А за затвор готови ли сте, калинки?

Гответе се не за опозиция, а за затвора. И ще връщате.

Слави ще упралява със Бойко-не бързайте

Ами като знаете, че няма да мине, защо ще взимате мандат, да разтакавате във времето? Или всички да видят Толупа-победител, некадърен да състави правителство

ГЕРБ са организирана престъпна група,която я сплотява усвояването на пари и властта.Ако това се прекъсне те се разпадат.

Че другите партии представени в Парламентаа да не би да са НЕОРГАНИЗИРАНИ престъпни групи? Мухахахахаха!

САЧЕВА новата Свинетка

Сега герберските плъхове ще се разбягат. Но първо каскета трябва да си ходи.

Отхвърлени; Изоставени; Опандизени. ... Шарж на Комарницки: На червен диван седят Царя, Охранителя и гологлавия Философ. Царя чете "ПРЕС 800 ДНИ"; Охранителя седи до него ДЪЛБОКО УГРИЖЕН и ПОСЪРНАЛ; Гологлавия Философ посяга към Него: "ДАЙ КЛЮЧОВЕТЕ ЗА ДЖИПКАТА!" :))) ... Бензинът СВЪРШИ :)

Да, със сигурност предложеният кабинет ще бъде отхвърлен, никой няма да рискува да загуби избирателите си и да се остави да го разкъсат. Но всички са любопитни, кои министри са готови да сложат главата си на гилотината или имат горящото сърце на Данко. Едва ли има голям натиск за министерства.

Любимата песни на грозноватата и простичка САЧева е Ад и Рай на Слави Трифонов.

Замислете се защо народа не ви харесва.Крадахте много,алчни сте и загубихте чувство за мярка.За вас гласуваха държавните служители,за да не си загубят местата,купен вот за 100 хиляди човека и заблудени около 67 хиляди.Сега ще се разбягате,като подръжниците на царя.

На тая приказките и а и на останалите плямпащи гербераси приличат на мерака на някой като боко да му ''стане'' ама сам знае че няма да се сбъдне.....

"... Готови сме да бъдем опозиция... обясни Сачева ..." Нали си спомняте какво означава това, когато Тиквун беше в опозиция през 2013-та? Примъъък... отмъъък от парламента. Влизания и излизания от залата. Най висше държавническо поведение, тип "тука има - тука нема."

Няма кого да напазаруват сега защото онези дето тогава боко ги напазарува и сам си го каза ''ако не бяхме ние нямаше да успеят'' сега са в парламента и вече са се опарили от лъжите му...

къде се загуби даритката и ПКП, Гърневски

Искам тая коза да не се меси повече където и да е, освен в собствената си кочина - тая къща няма ли си, да ходи да си остарява там, искам да бъде забравена. Гадна и долна е, като всички калинки на бибитко.

Трябва да си много нагъл ама наистина много нагъл да говориш как си правиш кабинет дето осъзнаваш че няма кой да го подкрепи освен ПгербераскиП и да продължаваш да лъжеш и мажеш...Безочието е запазена гербераска марка.....

Изключителна наглост, злоба и цинизъм има в изказванията на всички от ГЕРБ , след изборите. Тези хора не разбраха ли още на изборите за президент и кмет ( в София, където тези , които гласуваха за ГЕРБ бяха по-малко от тези които гласуваха за другия кандидат + тези, които не подкрепят никой ),че хората им показаха ясен знак , че управлението им на България е срам. И сега като ги няма подлогите Валери и Марешки в парламента, като не успяха да спечелят мнозинство , решиха да играят мръсно. Щели да подкрепят друго правителство , но с идеята да го поставят в условия на зависимост от тях. Българският народ би подкрепил всеки , който прави нещо за тази стана, за по-добър живот на хората в нея , да знае , че в лицето на държавата няма враг , а защита. Затова и винаги ще гласува за нови партии, защото има надежда, че все някоя от тях ще го направи. Така беше и със СДС, НДСВ, ГЕРБ, а сега и с Има Такъв Народ. 30 години надежда и нищо , винаги последни ! Така че , г-жо Сачева , вината си е във Вас, че хората се отдръпнаха. п.п. Със сигурност го знаят това , но не вярвам , че ще се трогнат !

След положените неистови усилия за унищожаване на науката ,може да се каже ,че България не произвежда никакъв високо-технологичен краен продукт ,повтарям за не разбралите краен продукт, който носи висока добавена стойност. Няма производство в областта на роботика,кибернетиката,биониката ,електрониката ,високо-точното машиностроене, иновативната фармация и химия, енергомашиностроене,ГАПС-ове .Някога пред входа на ИТКР-е, в тревните площи имаше един футуристичен стъклен и почти цилиндричен павилион ,в който денонощно различни роботизирани манипулатори ,работеха и се изпитваха на надеждност, и безотказност .Разработките се внедряваха ,произвеждаха се изделия ,но като всичко по-високо технологично оставаше извън вниманието на широката публика .Все пак това не е чалга. Индустрията на България се състои от добивна индустрия на редки полезни изкопаеми отдадена на ограбващи концесии ,като за концесионера е златото, иридия ,родия и другите редки метали, а за българия отровената природа и води ,както и онкологичните заболявания .Освен това има малко шиене на автомобилни килимчета ,няколко модела фарове, топки за скоростен рост, може би седалки и някой и друг кабел. Също така шиенето на гащи и потници с чужди суровини, софтуера не го броя. В семейството и племениците има поне 6-7 програмиста .Освен това България предлага нискокачествени услуги, изнасяне на дървен материал, а не крайна продукция ,проституция .Селското стопанство почти не съществува. Почти няма животновъдство ,и зеленчукопроизводство

Нещата за които споменаваш изискват централно планиране и силна наука. И двете няма как да съществуват в сегашния политико-икономически модел. Завръщане към тоталитарна държава е невъзможно. Ако искаш нова система ще трябва да си по конкретен. Само с мрънкане не става.

Много бързате да прехвърляте отговорността.

България е на последно място по всичко. Нека да излезе някой политик, който да работи за това България поне да се пребори за предпоследното място. Шофьорка на джипката не беше такъв политик.

Били готови за предсрочни избори ! Къде беше тази вашата готовност преди 18 месеца ! Жалки измекяри ! Били успешни ! Вие сте провал след провала ! Единствено нещо в което сте успешни е в краденето !

Нищо подобно Сачева, отговорността в момента е на Герб, вие сте първа сила, първи вие ще опитвате да правите кабинет!

Сачева, ти вече ориентира ли се към коя нова партия да се присламчиш? Ако не си, договори се с Биков и той го бива в това. Хамелеони ненагледни, алчни и продажни.

Да не забравяме и бившият кмет на Пловдив, Спас Гърневски!

Той има да обяснява за едни имоти покрай Пловдив.....

Тя няма вече къде да отиде, отвсякъде я натириха и се кротна при себеподобните си.

Неуважаеми гербери, цехчетата за турски гумички и пластмасови капачки не са индустрия.

Явно си късоглед или неграмотен. Сенсата технологи, а двете разширения на Либхер, а преместването на централата на Вистеон от Детроид в София (третия в света разработчик на софтуера за автомобили и микроконтролери), а разширението на Мелексис, а Vmware (лидера в часните облаци 2000 в София), ами Бродком в Пловдив (един от големите разработчици на интерални схеми) и т.н., не са цехчета за гумички и капачки. Ако неверваш, ходи виж Тракииската икономическа зона или небостъргача на Вистеон на цариградско шосе.

Как мое си толку наивен.

Такива наивници останаха да живеят тук. Нормално е.

Решението да се върви към поправителен изпит-/след окрупняване и консолидиране на партиите в нови коалиции по интереси с цел три четири партии в НС/-за парламентарни избори е толкова очевидно и неизбежно.и губене на ценно бреме е да се хабят ресурси да се опитва да се показва невъзможното за възможно.S dve dumi:Служебен кабинет.

за всеки един провал,откакто тая проста тиква е във власта ,винаги някой друг му е виновен

А за успехите му, например изградената индустрия, кой е виновен?

Къде е тая индустрия гробарче?

Интересно що такава реакция от страна на Герб? Хем са победители за не знам си кой път, хем пък щели да минават в опозиция и прехвърлят отговорността на други! Ами вашата отговорност за има-няма 11 годишното управление на Борисов, кой ще я поеме,а? И тя ли остава за Трифонов?

Ми при ББ се изгради индустрия (като следствие се вдигнаха заплатите), а сега е редно на великите протестери и Трифонов да покажат каво ще изградят. Първата им задача е какви пари ще договорят от Европа (за ББ е ясно каво може да договори).

Защо ? Мотивирайте се!

Не мога да преценя наивен ли си илипросто много глупав.

По навик пише. И по спомен. Щото е загубил листа с опорките.

Борисов беше един клоун и позор за България.Ако имаше малко гордост и достойнство,при неговите многократни издънки той отдавна би трябвало да е подал оставка.Не говоря за кражбите.Винаги ще останат незабравими изказвания като "Каквото кажат началниците", с това изказва директно показва ,че за него не е важен българският народ ,и той за него са нищо-този народ, който му плаща разходите.,ами случая с чекмеджето пълно с милион евро,злато и Глок,коментара и определението за Караянчева

Waffen SS като се пише такав, да не би да опитваш да копираш д-р Гйобелс? Та при коуна за който говорип се изгади индустия и се вдигнаха на хората заплатите. Е за чекмеджето и т.н. си е мероприятие стил КГБ. Е сега ще имат възможност протестерите, Слави и т.н., да направят двойно и тройно повече в икономиката и индустрията, да договорят двапъти повече пари от Европа за възтановяване. Е може и само да лъскат демокрацията и правната ситема и на народа това да му хареса повече, пък кавоще яде е друг въпрос.

Не бой се бе министър Сачева, пак ще си плюскаш свинските сачове, никой няма да ти отнеме това право.

Важното е да махнем Гешев , ГЕРБ не ни интересува. ДБ са на ход не Слави!

Няма ли кой да обясни на Гербавинята,че така се получава когато си ПЛАЩАШ за да те изберат. Бойко е като мис България. Никой не я харесва ама е избрана, срещу заплащане естествено.

Трифонов ни готви за премиер юпи от еврейското лондонско сити, човек на принцът Кирил. Предният път когато имахме подобно юпи от тоя сатанистки кръг, Милен велчев, окрадоха каквото можаха. И ни оправиха за 800 дни. Сега ще има втори транш. Ситуацията се влошава. Вероятно ще ни забучат с още заеми.

Нека се види първо какво готви Лойко ,пък след това Слави

След това е на ред Чалгаря. Той връща мандата и веднага му лъсва задника, че е бастун на онова недоразумение - Радев...

А защо на Борисов да не лъсне задника ,както се Вие изразявате,нека той го вземе.Щом той го вземе и върне ,защо вторият да не може да направи същото или пък третият.

Към новината