назад

Съдът пусна подкупния данъчен срещу 5000 лeва гаранция

17:12 | 24 септември 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 15 1241

Коментари 15

Абе това са нищо пари, бре, тоя е идиот, може ли да изгори за едни 600 лв.!?! И не знае ли, че по закон земеделските производители са освободени от касов апарат? Абсолютен галфон!!!

Те една кметица с една "смешна" сума пуснаха ,та този ли с тези джобни няма да пуснат.

За да може още утре да си ги "избие", човекът. А той доказа, че го може.

олигофрени ли сте. Това е мярка за неотклонение, а не присъда. Какво очаквате да седи в ареста до приключване на делото за този мижав подкуп?? То убийци са под домашен арест. И как ще ги "избие" тия пари дето казваш. Със сигурност вече е уволнен от НАП. Прости хора, слаба държава. А тоя е кокошкар - 600 лв. подкуп. Не е сериозно. Обижда "професионалистите" в НАП.

За държавни служители наказанията трябва да са по-строги ! Глоба , ефективно в затвора и забрана да заема държавна служба ! И да иде да се оплаче на майка си .

нЕма такъв (смешен) съд никъде другаде по света, дори и в най-банановата реСпублика!

ти прочете ли статията изобщо?

И съда подкупиха с част от парите.

от 600 - лв., дето не ги е взел /защото са веществено доказателство по делото/ е дал половината на съда да си ги делят??? Малоумници, разбирам, че не всеки е бил 5 г. в СУ, ЮФ, но поне отворете в лекс бг. НК и НПК. Дано ви просветне.

А как се отнася съда с крадците продавачи които не издават касови бележки ??

Да се чете: Подкупният съд пуска данъчния

Хора сме, да си прощаваме!

Но съдът защо прощава?

На съда нищо човешко не му е чуждо.

Струва си да си подкупен на тази територия. Може и да не те хванат. Ако пък те хванат, има вероятност да те пуснат. Те пускат убийци у къщи, какво остава за корумпиран чиновник. Липса на правосъдие и справедливост.

Към новината