Момче откри съкровището на Синия зъб (видео)

Археолози откриха стотиции сребърни монети, пръстени и гривни на германския балтийски остров Рюген, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Момче откри съкровището на Синия зъб (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЕ ОТ ДИРБЕГЕ, ЩО ЗА ХАОС Е НОВАТА ВИ ВИЗИЯ. НАРОЧНО ГО НАПРАВИХТЕ НАЛИ? ЗА ДА ЗАТРУДНИТЕ ХОРАТА И ДА ЗАЛИЧИТЕ БЕЗБРОЙНИТЕ ОТРИЦАТЕЛНИ МНЕНИЯ ЗА ЛЮБИМИТЕ ВИ УПРАВНИЦИ. НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ, ПОСЛАНИЯТА НА ХОРАТА ВИНАГИ ЩЕ СТИГНАТ ДО ОСТАНАЛИТЕ. САМО ДЕТО ВИЕ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ. ПОСЛЕ ЩЕ ЗАЛЕЗЕТЕ НАВЕКИ.

У нас ако археолог тръгне с иманяр из полята да търси монети, ще бъде обявен за тартор на престъпна група :)

Яко! Супер лято на момчето откривател му желая! А находката е явно значима, добре запазена и романтична заради името....

Просо сънува... И я копам, копам, ама нищо не излиза, само бурени и кал, тук-таме по некой камик. Но па затва сме се вталили у кръста и неаме шкембета штого нема ручок.

тоест група от хора със сериозна техника и години подготовка открили съкровище... вие сте фалшиви новини, бе!

Да сте чули някой, някъде да е открил съкровище, грънци, оръжияили други артефакти, оставени от славяните? Не, нали! Е, значи няма, не е имало и няма да има такива племена!

Има тъпчо. Прочети за Бишкупин в днешна Полша. Четиваата за джендъри, които ви ги пробутват не са истинската наука.

Има дръжки! Няколко счупени гърнета с неясен произход!За да е факт нещо в историята, идиото, е необходимо поне едно повторение, иначе се приема за случайност. Самите руснаци отдавна вече се съмняват в своя "славянски" произход, но вие духовните им роби още не схващате, защото сте ТЪПАЦИ!

А у нас щяха да ги вържат, утрепат от бой по районните и да ги влачат по съдилищата!!!! Обаче имането щеше да бъде предаден на Черепа лично от Божидар Крадеца!!!!!

Открили са съкровището на Блу тут. Всъщност остро Рюген преди да го завладеят датчаните и швабите е бил върховно славянско светилище.

Швабите са долу до Франция и Швейцария - един малък народ, ду Арш! Гаден шоп.

на знаеш -бльодманн

Системата "Блутутс" е кръстена точно на този крал Синия Зъб.

Да. Той е направил да има нещо като пощальони за да изпраща съобщения и така е обединил племента. Ял е боровинки или нещо такова и зъбите му са били сини :-)

Вярно е, само че не е БлутутС, а Блутут. Стига сте се мъчили да фъфлите и съскате като не знаете къде.

Датско русначе-викинг! Добро бъдеще за Дания!

Обратното щеше да е лошо за детето. ;}