Свещеник присвоил $1,3 млн. и ги дал за ”леки мъже”

Католически свещеник от САЩ бе обвинен, че е присвоил 1,3 милиона долара от енорийската хазна и ги е пръснал по луксозни хотели, ресторанти, скъпи дрехи, стриптийз барове и компаньони.

Обратно в новината

Коментари - Свещеник присвоил $1,3 млн. и ги дал за ”леки мъже” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ не е измислица!Прекалено е хубаво за измислица на прости и алчни хора като нас!Лошото е,че вече лошотията взима повече жертви от,колкото може да понесе човека!Скоро ще свършат мъките ни!Господ ще сложи край на Ада наречен-"ЗЕМЯ"!АМИН!

господ е измислица.

И сега ще се изсипят безброй простотии. Значи не го знам тоя какъв свещенник е, ама това са идиотщини. Църквата не трябва да има позиция. Това, че някой се правят на многознаещи си е друг проблем. Има си дадени, от Бог, закони според които трябва да се живее. Който роптае против тях не роптае против позицията на църквата, а против Божийте закони. Това, че някой си позволява да изказва позиции мен не ме бърка. Содомизма си е грях. При римо- католиците свещенниците нямат право на брак. При православието има бяло и черно духовенство ..... (който не знае да се образова). Човека мрази работата си. Ами то това не е работа, а призвание. Цяла лекция може да се измъдри по статията, но приканвам всеки, който се кани да плюе, първо да се замисли, че става дума за САЩ и за римо-католическата църква. Ние сме България и тук имаме православна църква. Иначе аз оплюванията на църквата, свещенниците и вярващите християни слушам всеки път, когато на някой му докривее, че има хора които се стремят към нещо духовно и това се различава от техния кръчмарско- квеи мироглед, според който е достатъчно да си добър човек (понятието за добро си го определят те). Приканвам и всеки, който се мисли за голямата работа и познавач на теологичните проблеми да вземе да прочете някой книга по въпроса (продават се във всяка църква и са проверявани за неистини, за разлика от едни други "Евангелия" дето ги откриха наскоро и ги продават по книжарниците).

И сега какво ,с това голямо писание искаш да оправдаеш фалша и лицемерието на част от църковните служители ли Сляпата вяра е признак на простота и невежество, и означава ,че просто всеки измамник може да те манипулира за своите цели както си поиска и когато си поиска

Не е важно какво казва Църквата, а какво мисли Христос за хомосескуализма. Докато в църквите се назначават "свещеници", които виждат в това просто професия, а не служба към хората, ще се хули Божието име. Какво му пречеше на господина да се оттегли след като е намразил службата си!? Христос дава възможност на всеки един човек да се промени, дава му сили за това, но е въпрос на личен избор дали ще го направи. Това не прави Бог по-малко истинен, нито по-малко силен, нито по-малко справедлив. Хората трябва да разберат какво направи Христос на кръста за тях и каква сила им дава това в личния живот. Но много малко хора обаче искат да се променят, а после църквата и християнството им били виновни! Христос обича всички хора, както и хомосексуалистите, но това не означава, че обича нещата които правят. Но им дава сила да се променят ако те наистина го пожелаят.

И другите са такива, ама просто са нямали толкова пари.

Ето от такива"моралисти"ми е писнало!Най-страшното е,че хората им вярват,а те са по-голяма мафия от държавната.