Чака се развръзка по американско-руския шпионски скандал

Федерален съд в Ню Йорк обвини задържаните в шпионаж в полза на Русия. Срещу 9 от 11-те арестувани бяха предявени и обвинения в заговор за пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Чака се развръзка по американско-руския шпионски скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето тее Ханчо сладуранчо, прегледах всички статии докато намеря лигаво-лайняната дирия която си оставил:)) Като гол охлюв с диария си:))) Цунки сладурко.:::*

То ясно за развръзката : - малко полу-извинения, много блокирани неясно-чии авоари, вече-създадена нова структура/процедура ; Неясен си остава отговорът на пределно-простичкия въпрос : - Как да се отстрани оплитането на хора, иначе съзнателни и законоуважaващи, в мръснищините на подобни на единадесетте лица ?

Може и да си прав, ама според мен ще ги направят мъченици на империалистическиа терор, и след това ще бъдат наградени за това че доброволно са преживяли ужаса на загниващия капитализъм.

В Русия няма дори смъртно наказание, максимална присъда 10/12 години. Сега има европейска комисия наблудаваща ситуацията в такива места. А пак тез май не са шпиони / нали нещо се говори за пране на пари, объркана или добре забъркана работа.

Така е миличък, загниващ и загиващ е:))