Абсурд: Мъж разбра от Facebook, че СДВР го издирва

Обявен за издирване мъж написа на страницата на СДВР във Facebook телефонния си номер, след което те го потърсиха.

Обратно в новината

Коментари - Абсурд: Мъж разбра от Facebook, че СДВР го издирва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пробация - не е ли това дето всекиден ходи дасе подписватам или всяка седмица ? явно е решил да се разходи до германия ..?

е, странен "приятел " има този бандит! сутрин щом стане, търси да види по сайтовете кого търси полицията . Що за хора сте вие, бъгарите в чужбуна?

не можете да си уеднаквите версиите, вие от СМИ! сутринта по телевизията казаха, че бръщолевенията на този индивид са много объркани ии странни> ама къде е, ама защо е , ама колко си иска лъже,

Преди зимата имах случка с нашите родни полицаи... Карам в София по Константин Величков и в средата на кръстовището се удариха леко два автомобила пред мен, след което ги заобиколих аз и още няколко автомобила след мен отляво минавайки по трамвайните линии. В насрещното караше патрулка бавно по трамвайните линии и като ме видя тръгна след мен вместо да спре на мястото на катастрофата. На следващия сфетофар ми казаха да спра, където на мен ми е удобно за проверка. След като спрях и се представи господина "ПАЗИТЕЛ НА РЕДА" веднага започна с нарушението, което съм направил - пресичане на двойна непрекъсната линия и движение по трамвайните линии и как това нарушение било за акт не за фиш и че отивало поне 150 лева... И понеже съм с варненска регистрация трябва да ми вземат книжката и да я изпращат до Варна и да ми вземат и точки и т.н И последва въпроса какво правим?! След едноминутно мълчание от моя страна ми каза да изляза от колата почна да ми проверява багажника за аптечки, пожарогасители, светлини и т.н след като не откри нарушения пак попита какво правим... Ясно ми беше, че иска пари и му казах ще си взема портфейла и ще видя какво можем да направим... Той се съгласи и си влезе в патрулката при колегата си. Проблема беше, че имах само 10 лева и това го знаех... показах им портфейла, но очевидно не им хареса това, което им предлагах и пак попита какво правим как да решим проблема... Отсреща имаше банкомат и им казах ако ме изчакат, че мога да изтегля още пари. Изчакаха ме, даже свиха в една уличка, като ми казаха "Дай някъде другаде да не ни снимат к'во прайм"... Проблема беше, че в сметката си имах само още 10 лева, който ми бяха последни а заплата вземах след 5 дни. Но както бяха тръгнали по добре 5 дни на яйца, отколкото да ме размотават с техните простотии. Изтеглих парите и така с 20 лева им ги давам, като му казах "Дано да не ви приседнат последните ми 20 лева"... само ме изгледа взе парите и каза друг път не прави така....

После защо България върви на зле, от такива като теб ми е писнало дето гледат само да извадят пари под масата. На всички нива в държавата корупцията е в огромни мащаби, заради това си преместих децата в чужбина.

На въпроса Какво правим сега? всичките ми отговори (3 на брой) бяха: Ами пишете! Смешното е, че не писаха нито веднъж.

Аз винаги им казвам да пишат. Но съм сравнително примерен шофьор и никога не са ме спирали за нарушение, което изисква акт, макар че карам над 20 години. Само се пробват дали ще мине номерът им. И като им кажа да пишат акт (а не фиш) и че ще обжалвам (защото имам добър адвокат), онези започват да мънкат и да обясняват как сега ще ме пуснат, ама другия път ... За един КАТ-аджия, който работи на пътя, няма нищо по-лошо от това да му обжалват акта. Това води до допълнително писане, съответно до по-малко пари от такива, които са склонни да си плащат.

Оctavius

Ами като посягаш за портфейла си, ще има пак такива, питащи "какво правим" ! Никога не съм плащал и няма да платя на ръка на полицай. Имам един акт за 100 лв (камиона пред мен мина на червено, аз го последвах, защото не видях светофара от голямата каросерия, и... го отнесохме заедно), и една снимка получих за превишена скорост - платих си 70 лв. Сгрешил съм, плащам. Официално. Но на ръка - никога. Те са такива, защото Вие ги правите такива !

За мен е по-абсурдно, че този 37 годишен мъж има 9 присъди и едва последната е ефективна. Няколко за шофиране без книжка, дурги за побои и кражби. И сега се прави на света вода ненапита.

Бази бази, родната полиция ни пази

Работни органи имаме, ей. Сън не спят бандити да хващат. Докато герб ви залъгват с този човечец, макар и виновен междувременно за един ден те и мафията им крадат десетки лмилиони от джоба ви. Всеки ден. Колко интересен случай. Ауууу. Каква история? Ауууу. Въх, въх, въх. Бря, бря, бря.

Разбихте на МВР, тъкмо се похвали и то НИЩО-каквото са и всичките хвалби

Айде пак евтини "сензанции". ... Призовките се получават на адреса му по лична карта, където живее бившата му жена, с която не поддържа контакт, а полицията не е търсила други негови близки роднини... Т.е. проблемът си е във въпросния господин, защото никой не е длъжен да го търси по телефон и подобни екстри.половинките. В края на краишата незнанието не е опвравдание.

Тъпанар, а каква е работата на полицията? Един честен човек не могат да установят къде е, а искаме да залавят престъпници, които всячески се стараят да се скрият от закона! Ако полицията не може да установи къде живее обикновен човек, как ще разкриват престъпления? Това да не ти е фирма за доставка - не го намерихме на адреса и връщаме пратката? Полицията е ДЛЪЖНА по всякакъв начин да установи къде е даден човек в момента. Иначе получават заплати бадева!!!

Всяко едно безотговорно говедо си мисли, че някои му е длъжен. Да аме не. Полиццията е УСТАНОВИЛА постоянен адересс и е изпратила призовка там Във всяка една нормална държава, топката е автоматично в теб! Което е и нормлано за една не-полицейска държава, каквато за щастие е България.

...родната полиция ни пазиии.....траля ля ля

Спират ме преди няколко дни. Искат документи. Давам ги. Почва да се почесва и да се върти около колата. Мигачи, стопове (4 пъти), фарове. Къси, дълги. Да сляза от колата и да видя нещо. Слизам. Оказва се, че десният фар заминал. Проверен беше на тръгване, буквално няма и 15 мин. преди това. Работеше. И се почна. "Ами сегааа... В нарушение сте...", "Имам три резервни крушки. Мога да подменя веднага. Благодаря, че го видяхте! Виждате, че тази част на пътя е осветена, не сме видели, че е изгорял.", "О, не става тая! Аз съм Ви ЗАЛОВИЛ (на фалцет), когато не работи! И сегааа...", "Сега, щом не ми разрешавате да подменя крушката, при положение, че имам три нови, ще ме санкционирате.", "Ще пишем акт!", "Едва ли. Може да пишете фиш.", "Не! Акт!", "ОК. Ще го обжалвам, след което ще Ви съдя. Лично. Не МВР, а Вас.". Хукна към патрулката, щяха да го сгазят. Колегата му каза да се разкара и че акт няма да пише, защото това е малоумие. Ще пише фиш. Докато ми прави справка, излиза нарушение за превишена скорост. От януари месец... сега сме края на март. Знам, кой ми е карал колата тогава, така че ми е все тая, ще си плати гяволъка. Питам от к`ъв зор разбирам, случайно, за тоя фиш два месеца по-късно. Мрънкане. Системата това, системата - онова. Прибирам се и плащам престъплението срещу човечеството, че ми е думнал късият фар. 1 час след като ми връчиха фиша. 5 дни по-късно "системата" още твърди, че е неплатен. Звъня на посечения телефон за фишове и актове. Вдига няк`ва твърде незадоволена женица, която с гордост обяви, че "системата" не работи и колегите й я ремонтират. Може би в понеделник щяла да работи. Да си отпечатам платежното и да го нося с мен. Ей ся! Не ми стигат килата хартия, които мъкна, не ми стига това, че колата ми мяза на мострено табло в печатница за етикети, сега и това да мъкна. У мен остава въпросът, как точно катаджията, който ме глоби за фара направи движението по-безопасно? Или, обосновано, мога да предположа, че всъщност работата им изобщо не е това, а просто да мачкат хората и да им взимат пари? После ще реват за заплати и подкрепа от обществото. Ще стане... да...

KAT e е паразитна структура създадена с единствената цел да пълни бюджета. КАТ по НИКАКЪВ начин не подпомага движението по пътищата. КАТ дублира работата на общинска полиция. Само в България и някои от бившите СССР държави има подобни организации.

Same, чудят се как да обират парите на хората.

Това е снимка на нашата полиция.

На всички "добри" места в тази нещастна република, са поставени "наши" хора, които може и да са добри за нещо, но нещо д р у г о!!! Резултатаите? Огледайте се, ослушайте се ... запушете си носа и бягайте, накъдето ви видят очите. Само гледайте да не е към изгрева!

Двете национални катастрофи на България са: 1. Когато т.нар Народен съд изби цвета на нацията. 2. след 10.11.1989 всичко кадърно, способно да се котира навън, е избягало от тази територия. При подобни обстоятелства, кой е останал в България и какво креативно да очакваме от него? Държавата също се управлява от хора. От какви хора?

Дами и господа, I present you ...Дирекцията с бюджет над 1 млрд. лв., която стачкува за вдигане на заплати

Моля гражданите да намерят, заловят и ни предадат престъпниците от снимките защото ние не ставаме за тази работа, но можем да оформим статистическите данни за пред ЕС и да вземем европаричките!

Жалка Картинка...!!! Каквато ни Държавата, такава ни и полицията, и прокуратурата, и съдилилищата, и здравеопазването, и образованието, и културата, и спорта, и ... всичко...!!! Тъга. Държавата е лош стопанин...!!!

..... много си прав!

Две години и половина за каране без книжка,две години условно за убийсто на човек с кола от гербаджийски народен представител. Гарантирано от Б.Х.

Пълно безхаберие! И отново няма да има наказани за издънката! Затова е така..... Ако иска министърът да назначи още 1342-ма плюс новоназначените полицаи, пак ще е същата работа, с тази разлика, че ще се отрази само на бюджета, т.е. на нас..............

Стийтфонов е тайното позитроно оръжие . Зуки е само за по-евтина реклама .

Ама верно трябва да пазят децата от наркотици и наркодилъри!

Вместо да пазят децата от наркотици, те търсят с интерпол някой карал без книжка...

И те го знаят много добре ама не смеят

Ако само за 1 час така наречените полицай дойдат в студентски град, държавата ще изкара 100 000 лева

ти не си за Студ. град, а обратно за свинарника в твоето село - в множествено число (няколко полицая) се изписва полицаИ, полицаЙ е единствено число за 1 бр. служител на реда.

Единствено число, защото "полицай" е прозвище на вида.

"Бегай" да се дрогираш в плаза на тати с парите

защо да се връща?

Разглеждайки снимките и аз се учудих.Няма вид на престъпник,макар че не го познавам.

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ВСИЧКИ ГЛАВНИ СЕКРЕТАРИ НА МВР В КРЕМАТОРИУМА - ДО ЕДИН СА БАНДИТИ :)) ... БЕЗ ПРИЧАСТИЕ И БЕЗ РАЗПИТИ ...

Не видях никъде снимката на ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛО БАНКЯ ЦАРЯ НА ГРОБ ЩО?

Колко жалко,че не сме в русия, щеше да бъдеш вече и ти в този списък, нали знаеш че там има закон за това, :) ... Щеше да го кажеш ама не :) .

Познавам хора които са извършили къде къде по тежки престъпления и примерно не са си плащали глобите към центъра на градска мобилност и не са задържани що?Толкоз могат от МВР инак ако снимате цици на жена която си ги е показала на официален плаж дето е забранено по принцип полицията може да застане на страната на обвинителката и да обвинят папарака снимал за удоволствие за престъпник.В тая държава абсурди колко искаш.А колко неразкрити престъпления дето престъпниците са на свобода има вмомента?

Теб за воайорство и чикиджийство ли те окошариха?!

Стига с тази градска мобилност. Откакто ми написаха фалшив акт за глоба при редовен документ, тези там ги нямам за хора. Пък и точно те ще определят кой какъв морал и етичен кодекс има? Моля ти се. Някак си безумно е.

Хайде сега, не били хора ... Вярно е, че щом са стигнали до градската мобилност значи не стават за нищо, дори за таксиметрови шофьори или или брокери на недвижими имоти, но все пак ... абе всъщност си прав/а, не са хора :))

Исках да кажа, че не се държат човешки. Иначе са хора- всеки може да греши, но ако си си избрал да следваш материалното - сега не се доближаваш много до човека, който все пак не е само материя.

Познавам хора които са извършили къде къде по тежки престъпления и примерно не са си плащали глобите към центъра на градска мобилност и не са задържани що?

То, на нашата територия си все виновен. Дори цял живот да ходиш подир Министъра на вътрешните работи. Него, в един момент го сменят и докато се ориентираш, току виж са ти сменили мярката за неотклонение. И изпадаш в безтегловност. А си най-търсения. В отчетите на МВР. Дори да минаваш всяка сутрин пред входа на РПУ и да си казваш "Добро утро" с дежурния

Устафка, бе ... некадърници!

Има едни хора,които постоянно пречат на работата на милиционерите,като не си стоят на постоянния адрес.Такъв,като го хванат,да го закарат на адреса му и да го заключат там,че да им е под ръка.

хахаххахахах

докато в Англия издирват цялата Русия , българската версия на фейзбук-интерпол по-скромна : имаш фиш от КАТ .

с толкова ресурси - толко

Вижте как бързо започна да работи полицята! Чак във фейсбука зарибяват вече, нъл БОко умното им вдигна заплатите със 100 000 000лв. им увеличи бюджета от тази година, да не му развалят председателството (на ЕС) и ето- момчетата в ... действие :-) Хихихихи

МВР лъска имиджа на Зукето

Че тия същите налазиха и мутираха държавата. Тъпотията е мода.

Мутрираха я направо и болшинството, ако не е някоя далавера, няма да си помръдне пръста за друго освен за ония, с които се е сдружило, вмнесто да гони. Има и читави, знам го много добре и от първа ръка, но заразата вече не може да се спре с друго освен с рязане.

Абе кво ми се прави тоя на девица. Избягал в Германия и нарушил пробацията. Естествено че ще стане ефективна. Семейство , бивши и познати го крият и се правят че не знаят къде е и сега като му цъфна снимката и разбра че ще го поеме двоен взел да ми се жалва У фейса. Като я е докарал до там и знае че е в пробация да си беше стоял У дома . И що е карал без книжка и само един път ли е било да се стигне до присъда? А ?! Кретен.

Когато ти изтече книжката и никой не те информира, защото системите им са архфаични и не могат автоматично да ти пратят съобщение, че след 2 месеца ти изтича някой документ... Мобилните оператори го правят, интернет доставчиците също. Да ти изтича картата банката веднага ти издава нова автоматично. Но КАТ не могат да пратят един мейл? И като ти изтече, пък не си обърнал внимание и те спрат - какъв се водиш - шофьор без книжка. Ако се е скрил в Германия, защо да си е оставил номера на страницата на полицията? Сигурно има хиляди такива примери. А за онези наши сънародници, които карат без книжка от 10 годишни? Пълно е с такива по някои региони на страната. За тях, какво? Да ги търсят през Фейсбук? Национално издирване?

е ти кога си даде имейла на кат? правата вървят със задължения :)

Ти май му вярваш на тоя. Присъда за едно каране или за изтекла книжка няма как да стане. Тоя е типичния селски тъпунгер дето гледа телевизия , чете кво му умуват У фейса другите малоумници и си мисли че така стават нещата. Като се върне щял да се предаде. Ами що не хваща първия самолет и дa си идва У затвора..Дето му е мястото .

това е проблема а Галеви се пекат на някой плаж..това ни е държавата

явно не си проверяват често фейсбука, а и вече са бивши агенти ..

Ами то и останалите никой не ги търси.

гледам снимките на укриващите се и не виждам разлика от полюцаи в цивилини дрехи...

Срам е, че полицията има официална страница във Фейсбоклука. Защото Фейсбоклукът е частно начинание и утре може да го няма. Срам е, че полицията разчита на Фейсбоклука за връзка с обществеността.

Българската полиция е срам за българският народ !!!

Евразийски бг-стан! За милиони нема закони, за кокошка няма прошка!

ти да не мислеш че в запад това да не е така ? разлика там , единствена , техен ЕСГРАОН работещ оперативен стабилен .

Варненци сигурно си спомнят полицейския конфуз когато конкуренцията простреля Христо Асенов-Бацата в оживеното кафене "Кристал"... Едва след като журналистите взеха в болницата интервю от него стана ясно че, въпреки европейската заповед за задържането му, нито един полицай не се е сетил да го потърси на адреса на който живее а и при това се е регистрирал на него, а полицията му постави охрана чак след като журналистите ги питаха защо още не е арестуван след като дежурния полицай съвестно е регистрирал постъпването му в спешното с прострелна рана в главата.

Човек като си помисли, че в бг всеки втори е полицай...

две години и половина за шофиране без книжка и две години условно за убииство на пешеходец в населено място с ,,книжка,,...!!!

Не е важно дали можеш да караш, а дали си си платил рекета. Неплащането на рекета е по-голямо престъпление от газенето на пешеходец.

Жалка полиция съставена от мързеливи тунеядци. Ние им плащаме заплатите за да лежат.

Де само да лежаха, поне щеше да си знаем докъде е прогнила работата, ама те и активно действат срещу нас и пазят контингентите си от граждани, които си въобразяват, че като спазват закона имат и права.