назад

Сертификат за ваксинация не освобождава от карантина при влизане в България

20:45 | 10 април 2021 | Редактор: Аделина Томова 279 18104

Коментари 279

БЕЗ привилегии за ваксинирани!!!Те са по-опасни от всички други. Могат да се заразят, че и да заразяват без симптоми. Тези ваксини бяха бързо измислени, неефикасни с цел геноцид.

Значи няма да има чужди туристи тай година на всякъъде облекчават тука ги повишават.но като има европеиско решение ще клекнат тези от правителството все едно кой олигофрени са .

Никой ли не забелязва че преди ваксините заразените на зен бяха по 300-400 , а след като въдвориха ваксините се стигна до 10000 на ден. Астра Зенека били с омаломощени вируси, да но в ампулката, а когато попаднат в богата хранителна среда в организма на ваксинирания тези огладнели вируси такъв бум правят какъвто не може нито един нормално попаднал в тялото вирус. Дефакто ваксината те заразява много по-мощно и опасно и понякога следва внезапна смърт .

той вируса отдавна се свърши, но понеже положението много им хареса сега требе да го поддържат изкуствено с ваксините

Гут морген дай парата.

Ами НЕ Е съвсем така. На отиване във Франция и българите и французите от летищата изискваха само PCR тест...НО...задължително направен в самият ден на пътуването. Във Франция нямахме никаква карантина,с два микробуса ни взеха от летището,оставиха ни в хотела и на другият ден бяхме на работните си места на пристанището при корабите,които бяха на сух док...През три дни ни правиха PCR тестове... Последният PCR тест французите ни го направиха през нощта,защото рано същата сутрин се връщахме обратно в България...При пристигането си в България отново нямахме никаква карантина...микробуси на нашата фирма отново ни взеха от летището и ни разквартируваха по домовете,кой където живее... Българският тест е готов след два часа, а френският тест е готов след 15 минути... ---------------------------------- Това е положението...какви ваксинации,какви "5 лева"?Нищо подобно не се изисква.. И то при положение,че работихме на Атлантическия океан в град където се намира една от най-големите военноморски база на Франция...Всичко е стегнато и цари дисциплина... Минава се през десетки портали като всеки бачкатор има по четири различни баджа на ревера плюс три различни магнитни карти... Никакви проблеми с PCR-тестовете и никакви карантини... Между другото французите са едни от най-големите противници на ваксините, не дават и дума да се издума за ваксините...само бързи тестове и десетки най-различни по модел маски,които раздават на килограм според това къде се намираш и каква работа ще вършиш...

Много подобно сте обяснил. Разликата е, че във Франция държавата предпазва населението от вируса, раздавайки безплатни тестове и маски, а в България държавата се бори с вируса, манипулирайки населението да се ваксинира, защото ваксините са по-скъпи от маските и тестовете. Защото все още имаме корумпирани тулупи на власт. Не се надвайте някакви сертификати да ви освобождават от предпазните мерки карантина, дистанция, маски, дезинфекция.

Орлин_Данев

до Читател (нерегистриран) ------------------------------------------------- Във Франция и здравните и медицински услуги са безплатни... Да не говорим,че дори последният прошляк да се спъне и да падне на улицата,моментално десетина-петнайсет французи наоколо ще се спуснат да го вдигат,...един ще го бърше с мокри кърпички,друг ще му дава минерална вода,трети ще му предложи цигара,четвърти ще му купи нещо за ядене,шоколад,или нещо друго,пети ще му събира нещата от чантата,които се търкалят по паважа ...(ако има такива)...шести ще се обади по gsm-a да извика линейка и т.н... Много готин народ са французите....В нито едно отношение нямат нищо общо с останалите"западняци"....:)

Какво ме интересува, че екъв си набил ваксина и сега иска привилегии

...ама той винаги си е бил малко несхватлив....

Няма да ходим на летището.Както казал вълка на агнето , искаш не искаш , ще те ям.Така и тука с паспорт или без паспорт - карантиниран си, мой човек !

Ако си заразен с южноафриканския щам,какво,като си ваксиниран?!? Пак ще сееш новия щам,като тези дето не са се ваксинирали! И така,като не си под карантина ще заразиш всички с този щам или друг... Тези сертификати не са нищо друго освен прелюдие към тотален контрол и поробване на човечеството,не ги приемайте,отказвайте ги дори да сте се ваксинирали,защото чрез тях на по късен етап ще ви съсипят животите! Ваксинираните пак разнасят заразата,пак заразяват,пак я карат тежко,ако е някоя мутация,пак умират ,като останалите хора от вируса или други вируси,пак ще ги тестват,пак ще ги карантинират,пак ще ги карат да се бодат,докато си съсипят здравето напълно!

Ваксинираните не са защитени напълно,тоя сертификат е простотия,не пази от ново разнасяне на заразата!

Тици, те дори още не знаят колко време ще е валиден този сертификат, а ти си взел да се тръшкаш като някоя мома. Нито пък знаят дали изобщо има смисъл от тези ваксини. Всичко още е само в проект. Не могат да рискуват и да пускат в страната ни всякакви хора и да плъзне още по-страшна епидемия

ачи не можело да се пускат секакви ора в страната.... ми тогаз що пускахте китайци индийци и прочее паплач?? ако не ги бехте пускали сега немаше да ривете и корона немаше да има.... ама не можело то тъй... тва е дискриминация, не е демократично... еми кат сте толкоз демократични седете си сега карантинирани

Тапа за гъзо ще си сложа по случая!

А може ли освобождаването от карантина да се заплати в натура?

Бе има ли още неразбрали за какво става дума? Целта е да се наловят колкото се може повече шарани да се ваксинират "доброволно", а въдицата е заветния "сертификат" - хартийка. Всичко е диктат и терор. Заповедта на министъра е до края на месец април. От 1-ви май трябва или да отпадне безсмисленото и глупаво тестване поради което само баровци могат да пътуват в чужбина, или министърът да издаде нова заповед което много подозирам че ще направи на 29-ти април. Което пък е по-зле отколкото беше при Тодор Живков и НРБ! Деца, комунизмът се завърна!!!

243Win

Я да видим аргументите на антиваксърите срещу математиката. България е 7 милиона народ. Само за 2020 г. в катастрофи са загинали близо 500 човека и над 7000 са тежко ранени. В UK, при 12 милиона ваксинирани имаме до тук 3-ма починали и десетина с тромбози, ама не са починали, излекували са ги. А сега да видим кое е по-опасно - ваксината или да се возиш в МПС. Ако смятате, че ваксините са нещо много опасно и ако сте внимавали в час по математика в 5-ти клас, в който се учи сравнение на обикновени дроби, би трябвало моментално да спрете да се возите на МПС. Математиката не лъже. Ама са много малко внимавалите в 5-ти клас...

Мечката има сто песни и всичките са за круши. Дистрибуторите на ваксините имат също сто песни и те са за ползите от тях. В Англия има 19 случая на тежки тромбози и 9 починали от ваксината на ПфайзерБионтех - поне според това което чух от телевизия BBC. В много държави по света тази ваксина направо я спряха и забраниха, в много други държави вече се използва с ограничения, само в България тук разните ми ти професори и доценти се тупат по гърдите и викат "Ваксинирайте се бе! Нищо няма да ви стане! P.S.: Ти дори нямаш ни най-малка представа какво значи "антиваксър"! Само повтаряш като папагал какво ти казват професорите от щаба!

Математика: трима ваксивирани и след нова трима болни от ковид. Това на колко здрави е равно?

Защо този е с ваксина, 2 дози, на Пфайзер, при полажение че е пълен с антитела? Няма ли план и приоритети при ваксиниране?

В Бойкостан планове няма.

Много хубав въпрос. Приятели и колеги изкарали ковид, всички до един казват "отвратително беше и никога повече не искам да го изкарвам". Та тези хора, всички се зарекоха, едва ли не заклеха, че ще се ваксинират! Така и Зайо Тицин - оплашил се е човека е се е възползвал от статута си да се ваксинира с най-доброто, което има. Защо мрънка за паспортите - не е ясно!?! Още преди месеци хората казаха - НЕ ни интересува, не ни дреме. Съответно тези паспорти се издават за да може, АКО някоя държава ги признава, да се възползват пътуващите. Това обаче НЕ означава, че България е длъжна да ползва тази EU измишльотина. Естествено, че този паспорта НЕ трябва да има значение, естествено не искаш хората с паспорт да могат да ходят на ресторант или кино, пък другите да си стоят вкъщи, наказани! Обаче Зайо иска да ни делят на ваксинирани и неваксинирани и той да има приоритет! Тези паспорти да си ги ползват европейските държави, но НЕ и в България!

То приятна болест да не би да има?! Но чак да участват в клинични изпитания на потенциална ваксина?

И ся к'во стана само и само да ни ваксинират ни лъгаха какво ли не. И се оказва ваксина без ваксина е все тая. Те това е държава да не знае какво прави с хората и да ги лъжа до откат. И сега ето отговора защо народа неще да се ваксинира. Имаш сертификат тръгваш лятото за Гърция на КПП-то показваш сертификати и всичко е ОК при елините. После връщаш се в БГ и тоя сертификат може да го използваш е "ОО" за да се избършеш с него, а на всичко отгоре карантина 2 седмици или се плащай за ПСР тест и да пълниш джоба на лабораториите. Вярно онзи гологлавия го каза "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА".

Недоучиндолският ще ве оправи.

излъганите камилчета... и ква стана тя? ваксината не ви пази от нищо, не пази и другите, маските, мерките и рестрикциите си остават в сила завинаги, щото с ваксина или без си е все тая, нооо.... незнайно защо всички требе да се ваксинират по доброволно принудителния метод... и имали още некой да верва че ако сички са чипос... баксинирани де, та ще можете да идете на кино или на мач?? добро утро...

Абе найо за кой чеп си наби ваксината при условие, че имаш антитела

може да имаш анти тела ама немаш нано частици....

найо си е педал от класа.обича да си набива некви неща, кво искаш....

води до анални усложнения при гейтаците! Така че за тях - двойна кожена ваксинация!

Само СлавиУ ша ва Упрай загубеняци такива.

голямо мрънкане

Борисов не може друго да измисли.

Споко, сега Маямата и Слави ще ни опрашат едно хубаво, ще се молим само във вазелина да няма стружки :)

Фактът, че ваксиниране не е задължително реално обезсмиля всякакви разговори за сертификат, да не говорим за въвеждането на такъв. Това е идиотщина в пълния смисъл на думата !!! Първата причина е, че липсва пълна информация за ваксинирането срещу COVID-19. Засега науката не е наясно дали ваксинираните могат да заразяват останалите с коронавирус, нито колко време след ваксинирането се запазва имунитетът. Втората причина е политическа: Как да се гарантира спазването на правата на тези, които не са имали достъп до ваксина и каква алтернатива да се предложи на хората, които по уважителни причини не се ваксинират?! На тези въпроси засега също няма отговор. Моето тяло, мой избор !! Защо тест за антитела не е валиден, но за ваксина, която не се знае колко е ефикасна е ок?! Добре дошли в обърнатия с краката нагоре свят, завлядян от последователите на Прометей и Луцифер, в който свят мъжкия ректyм е детероден орган, Барак Обама има нобелова награда за Мир, Доналд Тръмп е зъл агресор, Джо Байдън е спечелил избори, CNN и DW са новинари, Исляма е религията на мира и любовта, ордите завоеватели от Третия свят, натикани в земите на европееца са "сирийски бежанци - предимно високообразовани и старци, жени и малки деца", а теориите на конспирациите са на практика реалност. Къде отива манифеста на ЕС за свободно движ. на Хора ??? ЕС се оказа едно перфектно недоносче !! Постепенно ще увеличават ограниченията. Бавно и методично до постигането на целта. Не излезем ли по площадите ще ни убиват бавно !!! Хора, борете се срещу Ковид фашизма !!! Иначе скоро няма да има спасение. Ще бъдем роби !! КОЙ СА 3-ТЕ ОСНОВНИ НЕЩА НА ТОЗИ ШИБАН ЖИВОТ: 1/ДА СМЕ ЖИВИ; 2/ ДА СМЕ ЗДРАВИ; 3/ ДА СМЕ СВОБОДНИ !!! "ДЕМОКРАЦИЯ" ЛИ ?! ЗАБРАВЕТЕ ВЕЧЕ ТАЗИ ДУМА !!

Отворете си очите овчехора 11!?1 Елюминатите ни вкарват 5G уж под формата на ваксини, за да можем лесно да ставаме джендъри и да изберем Азис за президент. По този начин Бил Гейтс ще получи достатъчно пари, за да закара себе си и семейството си в SpaceArk, Ноев ковчег построен от Илън Мъск за заселяване на Марс с най-богатото съсловие на земята. Измама е, че няма живот на Марс!?1!?1?

Ама верно ли?

Ха-ха, Дир, благодаря ви, че дадохте цялата снимка от телефона на ваксиниран със сертиикат! След половин час и аз вече ще съм "ваксиниран"! Благодаря ви още веднъж! :

Типичен пример на държавен рекет по руски образец.

по мутренско-тиквенски образец...

Да. Учителят е Мсква - ДС/КГБ.

трета ваксина разработват, и си ваксинират гражданите. А тука нищо не правят за тебе - само пари ти искат и ти вгорчават живота! Така че по-леко с изказванията неподготвен... Разбери - реалността изобщо не се покрива с русофобските ти болни фантазии....

Да бе, удариха почти 3%. Рекорд световен казваш?

Защо Ви интересува Русия? Да не сте родом от там?

Не се хаби. Путинова Русия не е СССР.

Ще ги оправи тия работи.

Пълен майтап

Честито на ваксинираните. Аре смотаняциииии

това зомби много нещастно, че след васкина и ковид пак трябва да си стои на задника вкъщи....

и тогава за къф бяс ми е да се ваксинирам??

Да ти сменят ДНК то затова

Е как за къв? Като калните бани е! Няма да ти помогнат ама свикваш с пръстта.

За да си разхождаш вирусчето и да го разнасяш, как за какво!

Така и трябва!

Кой казва че ако си ваксиниран не разнасяш зараза и няма да се разболееш.Уж си мисирка и трябва да знаеш тия работи.Но вярно от мисирка до мисирка има разлика.А примери много:Вилияна Нейкова, която е преподавала в детска градина "Слънце" в село Скутаре, е имала вече една доза от ваксината на "АстраЗенека". Малко след поставянето й не се почувствала добре, но изчаквала, преди да потърси потърси медицинска помощ. Оказало се, че има COVID. "Беше изключителен човек, много отдаден на работата си, всички я обичаха", каза пред БЛИЦ кметът на Скутаре Георги Добрев. Според близки на Вилияна тя била до последно сигурна, че дори и една доза от ваксината все пак ще я предпази. Тя имала няколко дни болки в гърлото и температура............Съпругът на мед. сестрата, издъхнала след две дози на Пфайзер: Върнаха ми жената мъртва без златните й обеци Дарина много се радвала на бижутата. "Върнаха й златното синджирче и гривна, но никой, докторите, въпреки че питах, не знаели къде са. Разберете ме правилно, не съм за едни златни обеци, но те са спомен от жена ми. Това се нарича мародерство, в болницата са мародери", заяви Огнянов. Мъжът допълва, че жалби няма да пуска защото не всички лекари са такива ,но настоява обеците да се върнат. Той разказа, че последната ваксина на Дарина е била поставена преди около месец. Припомняме, че старшата медицинска сестра на Урологичното отделение към Областната болница в Пазарджик Дарина Огнянова е почина на 6 април от КОВИД-19, въпреки че е била имунизирана. И ТАКА НАТАТЪК

И кой ти казва че като имаш PCR не разнасяш зараза? първо PCR не е 100% точен и второ ще ти покаже че си заразен чак след 4-5 ден. Та дай всички да се заключат и да си умрат от глад в къщи

Гледам, че майка ми Валияна, не се казва Вилияна, както и градината е " Синчец", е дадена като пример в някакво коментарче. Тази статия, която се появи само няколко часа след смъртта й, е написана със съдействието на нейната колежка Ася Костадинова/ Казакова, изключително страхливо и безотговорно същество, което има немалък принос майка ми да почине. Дълго е, но ще се опитам да го разкажа накратко. Въпреки че аз бях твърдо против тя да се ваксинира, въпреки че майка ми в началото я беше страх да си бие ваксина, онова страхливото от нейната градина я е помолила да се ваксинират, че да не е сама, тук вече си е грешка на майка ми, че се подведе по нейния акъл, въпреки че ми е казвала много пъти, че тази е несериозна и когато е с нея й се случват лоши неща. Мен ме излъга, че е на работа, а тя е била да си бие ваксина, заедно с онова страхливото и една леля от детската градина. Двете обаче си взеха 10 болнични, а майка ми с току- що бита ваксина се засили да работи при 25 деца, някои от които очевидно бяха болни, 6 часа без никакви предпазни средства в помещение малко по- голямо от хола ми. Като я попитах защо не си взе болнични, тя отговори, че нямало кой да работи, но пък когото си биха ваксината трите, нито една от тях не е била на работа този ден, следователно е възможно. Тук вече следва частта с разболяването- реши чак да си направи тест на седмия ден след първите симптоми, а на осмия излезе резултата. Тя вече беше много зле и си беше решила, че ще си умира вкъщи, а не в болница. Като на мен през цялото време, когато си беше вкъщи 10 дни, ми казваше да не ходя при нея, затваряше ми, държеше се грубо. А пък с нейната колежка са си комунищирали и въпреки че майка ми й е написала още на четвъртия ден, че не се е чувствала толкова зле през живота си, онази колежка и " приятелка" й е отговорила, че това е корона, ама " споко, защитена си от лошото" . Как с първа доза бита няма и две седмици преди това е защитена, трябва онов, дето го е написало да каже. Вярата във великата ваксина майка ми я имаше от тази жена, защото тя е близка с драскача на статията Радко Паунов, а пък майка ми го считаше за голям капацитет, а той си е просто един журналист, а всички знаем какви са те( не ми се обижда, въпреки че си е истина). Следват 20 и няколко дни мъки в интензивното, 2-3 дни уж в нормалното ковид след като имала " минимално подобрение", но се влоши и почина. Другата откровена лъжа в статия бише за тази буря, дето отнесла майка ми, така било казано на близките. На мен ми беше казано, че с 70% увреден бял дроб трудно се живее, просто 20 дни беше на командно дишане и по този начин са й поддържали живота. И тази статия се появи без да че попитат, че и снимка бяха сложили. А за всичко това, което написах за нейната " приятелка" го разбрах чак след погребение, защото ми направи впечатление поведениено на тази жена, също и как ми прямпаше за финансова помощ. В крайна сметка майка ми не послуша тази жена и пренебрегваше съветите на други хора, които според мен й бяхме по- близки.

Вируси, смърт, хаос, бийте китайците де ги видите и срещнете, жълтите маймуни ни стовариха този апокалипсис. В Америка ги бият и ритат по улиците и магазините...

Жълтите няма нищо общо с тоя вирус.А тези на които на шапката ти пише USA

На 100%Съгласен!!!!Страшна гадна паплач.Винаги само болести и гадости от тях!!!!!!!

Не му е лесно на Байо Тицин, да плща куп пари за шибани тестове, за да ходи до Италия да ебе хубавата си жена, по евтино ще му излеза да плаща на местна простапутка...

Жена му я ебе шефът на Парижката опера от години!

Не му е лесно на Байо Тицин, да плща куп пари за шибами тестове, за да ходи до Италия да ебе хубавата си жена, по евтино ще му излеза да плаща на местна простапутка...

Преди седмица племенника с приятелката си дойде от Великобритания. На летището не са му дали никаква декларация за подпис и сега се разкарват из България.

Има просто обяснение, самолетите не са редовни и РЗИ-то са го пропуснали. Туй , че някой самолет е пропуснат няма да навие тия които нямат зор да пътуват. А самолетите не са редовни защото пътници няма. Така може да си стоиш на терминала или на хотел с дни докато уцелиш самолет който да се напълни поне 3/4, за да има файда да лети.

И знаете ли - нищо по-различно от лек сезонен грип!!! Два дена лежах с 38,5. На третия загубих обоняние, но температурата спадна. Последваха 3-4 дни възстановяване и това беше! Болници и доктори не съм и помирисвал! Можете да плашите гаргите колкото си искате, малоумни тъпанари такива! СВЕТА ПОБЪРКАХТЕ с вашите глупости, "бизнес" и "политика"!!!

Радвай се - явно други нямат този късмет.

то същото важи и за секи грип, може да стане на пневмония и да умреш; по-здрвите и млади не умират толкова лесно от това, но по-възрастните може... майка ми , бог да я прости, точно така се спомина... и далеч не беше единствена, но и никой не ревеше че имало пандемия

Това, че си го минал леко, не променя нищо в общата картинка.

Много зависи от кръвната група. Б го карат най-тежко, АБ по леко, А леко, а 0 изобщо не ги лови.

Бе-алфа-плюс съм...

Аз близо месец нямах вкус и обоняние и бях с 37.2 вечер. И не смеех да ям, за да не се натровя. Без антибиотик минах, де, както и повечето близки и познати. Но пък един колега стигна до болница и бил много зле.

Някой знае ле къде можеш да се карантираш? Аз бих предпочел на вилата ми в Панчарево, но там няма имена на улици. Не знам как да им дам адрес на летището. Въобще, може ли човек да си избира адрес, или полицейската ни майка родина ще ни накара да се изолираме по лична карта на постоянен адрес, където са родитерелите ми и не искам да ги излагам на риск.

Сам избираш къде да се карантинираш. Ако няма име и номер оставяш номер на парцел или GPS координати и телефон. Като дойде време за проверка ти звънят по телефона. Трябва да обясниш на патрулката как да те намери точно както обясняваш на роднини и приятели като ти идват на гости. Първия квартален магазин или някоя забележителност в района като чешма, кръстовище или каквото и да е табела вършат работа. И трябва да си там до 5-10 мин. Това гарантира, че живеш на близо. Е вече може да закараш патрулката до вас. Следващия път ще ти цъфнат на прага.

И нашите тулупи трябва да изкарат по някой лев, нищо, че си ваксиниран! Те "не верват"!

Вируси, смърт, хаос, бийте китайците де ги видите и срещнете, жълтите маймуни ни стовариха този апокалипсис. В Америка ги бият и ритат по улиците и магазините...

ти е гарантирана!

Преди ден два, мед.сестра от пазарджик, двойно ваксинирана преди месец почина от Ковид. Какъв е симсъла от сертификат и паспорт след като и ваксиниран можеш да пипнеш вируса и да умреш.

по-леко го изкарваш бе недко, иначе стигаш до интензивното

Тази мед.сестра доста леко го е изкарала, викаш. При Св.Петър....

Първо, да почива в мир жената! Второ, била е с множество заболявания и е приемала доста хапчета, включително и потискащи имунната система. Вероятно не е успяла да изгради антитела за съжаление. И отново да завърша, по-внимателно когато споменавате покойници - това са нечии близки хора, не са просто някаква статистика. Ужасна е тая болест и почерни хиляди семейства в България. Не знаеш дали утре ти няма да изтеглиш късата клечка.

Иветке, кой ти е казал, че ваксините работят на 100%. И кой ти е казал, че тя не е била в контролната група с плацебо. Всяко шише има баркод и се картотекира и резултата го знае само производителя или този който прави и теста на самата ваксина. Ваксините се предават по строга верига надолу, а резултатите от ваксинирането се предават на горе по веригата. След 5-10 години ще се разбере кое как работи.

Този, сертификат за ваксина е,.. като Партиен билет ! Доказва, че си член на Cтадо,.. което е готово да изпълнява ВСИЧКИ безумия на властимащите,(Елита , Световното Правителство ).. безпрекословно,..докато Един ден ти обявят, че ти прекратяват ЖИВОТА ...защото, Tака са преценили !! Това е ,..Сертификата!!;) ...доказателство, че им Вярваш.... и като комунист им Подаряваш живота СИ ...за ТЯХНОТО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ !!;))

Ти си минюга !

НИЩО !;)

Сертификатите за ваксинация ще заработят по-късно. Найо да се радва, защото ако от Италия се връща в Ирландия, трябва преди това да плати 1875 Евро за задължителна карантина в хотел (12 дни).

От 15.04. и от Италия, и от Щатите, Канада, Франция, Белгия... България не са я порязали ирландците.

Сертификата за ваксинация е ....сертификат за ваксинация, кой е казал че е необходим документ за влизане в БГ?

Ахахаха. “Абе вие си набийте биологичния агент с незнайно съдържание пък после моооже и да помислим.” Ахахаха. Така им се пада на ковид-сектантите.

llklk

Аз го изкарах Ковида края на октомври миналата година. Разбрах като ми изчезна обонянието. Никакви други симптоми. Разбира се, самоизолирах се за 10 дни. Като знам какъв икономист съм, по доктори не съм ходил. Лекарства не съм взимал. След около 20 дни ми се върна обонянието. Около Коледа си направих тест за антитела и се оказа, че имам много. Не мисля да се ваксинирам на този етап. На 58 години съм, дебел 1,75м/100кг., не си спомням да съм пил лекарства тоя век, не пуша, пия умерено. Това е.

Наздраве и със здраве!

Ама вие да не би да си помислихте, че с тези сертификати ще ви отпуснат юздите? Боже какви наивници! Те точно това искат. Да се ограничат пътуванията до максимум, включително и в града, в който живеете. Още не са стигнали дотам, но само им дайте още малко време и ще видите какво са ни подготвили. Сега ни залъгват, че заживеем нормално за да ни накарат доброволно да се ваксинираме. След това обаче идва следващия етап. Като започнат хората да падат като мухи ще обявят, че вируса е мутирал и новата мутация е много по-опасна от първата и тогава пак ще има локдауни много по-строги от сега и после още ваксини и така докато останем към 500 млн. население на планетата. И тогава пак ще са затворени оцелелите. Има и още ама да не ви стресирам чак толкова. Блей народе и се реди за ваксина. Трябваше обаче да ви накарат и да си я платите за да е пълен цирка.

Бая сте си развинтил фантазията.

Към новината