назад

Схемата за фалшиви ТЕЛК решения била за милиони, действала в три болници

11:48 | 17 септември 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 108 17212

Коментари 108

Публично да се назован трите болници, всички облагодетелствани "пациенти" със забрана за пенсия до живот, "лекарите" със спиране на правата до живот, болниците без лиценз за 10г. Изчегъртване до кокъл! Без строги наказания ще се повтори същата картина много скоро!

Схемата само в три болници ли е?

Разследващите да насочат вниманието си към ЗДРАВНИТЕ КОМИСИИ към регионалните поделения на НОИ!! Там също работят лекари!! Тези комисии могат / ако искат / да БЛОКИРАТ фалшивите решения на ТЕЛК,като ги обжалват пред НЕЛК - София!! А дали го правят?? Ако не,тогава и те са в схемата!! Отделно: Какви решения взима НЕЛК- София,единствената и последна инстанция!!! Именно там е заложена корупцията!!

Незнам за ТЕЛК София, но в Пловдив корупцията е още по голяма!

А бе Тикво!! Не четеш ли ТЕЛК експерта?? Корупцията е в Здравните комисии към регионалните поделения на НОИ,които могат да блокират или да " пуснат" фалшивите решения на ТЕЛК!! Ясно?? Колко пъти да повтарям??

МЕДИЙНО НАБЕЖДАВАНЕ БЕЗ ИМЕНА, БЕЗ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС. КЪДЕ СА ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА? КЪДЕ СА ВИ СВИДЕТЕЛИТЕ? КЬОРФИШЕЦИ АНГРО!

Кои са ТЕЛК овцете и в кои болници бе тикви?? Що не разследват ЗДРАВНИТЕ КОМИСИИ към НОИ,които могат да ОБЖАЛВАТ решенията на ТЕЛК овете пред НЕЛК - София?? Изобщо имало ли е изобщо обжалване??

Човече,явно не си от системата ,а коментираш.Доказателства колкото искаш, стига да ги потърсят.Циганите са 90% инвалиди.

Даа, пореден политически опит за омаскаряване на лекарите от страна на идиотите от резидентската хунта, на който обаче би могла да се върже само по-трудно мислещата част от населението. И как бе другари резидентски комундета, можете да твърдите за фалшиви ТЕЛК решения, без да проведете ново освидетелстване на всеки един отделен случай? Ами че то и ние знаям, че няма как да няма такива фалшификации и че винаги е имало, но наказателното право разпорежда безспорно доказване, а не медийни фишеци на принципа "върви после обяснявай, че нямаш сестра"!

Всички решения на ТЕЛК могат да се обжалват от ЗДРАВНАТА КОМИСИЯ на НОИ пред НЕЛК - София!! Въпросът е: ОБЖАЛВАНИ ли са решенията на ТЕЛК ?? Ако са обжалвани,какви са решенията на НЕЛК?? Да не се окаже,че за арест са доктори от НЕЛК???

Ако започнат да търсят, ще открият още много замесени в тази схема на ТЕЛК. Шири се из цялата страна.

А бе дебили!! Не схванахте ли,че експертизата на работоспособността се осъществява от СИСТЕМА: ТЕЛК - Здравна КОМИСИЯ към НОИ - НЕЛК - София!! Решенията на НЕЛК - София са атакувани единствено в СЪДА!! Я да спретнат проверки на Здравните комисии към НОИ и НЕЛК - София!!!

Някой беше написал за ТЕЛК Плевен , Истина е лично чух че раздава на Цигани ТЕЛК ! Казваше един брадат Козел на цигани които влиза при него ела след година , други след две , след четри , докато чаках да мивръчат на другия ден документа за Трудова неспособност , дадоха ми33% процента ! Гадовете съществуват в Плевенския ТЕЛК !

А бе " Симо"!!Що не питаш дали здравната комисия към НОИ - ПЛЕВЕН е обжалвала решенията на ТЕЛК - Плевен???

В Ст Загора 90 процента са цигани

лекари. Защото са кротки. Който хване мутрите-убийци, той ще е героят. И мутресите. Те са дори по-жестоки от мъжете-убийци.

Много добре, сега минете и през останалите ТЕЛК-ове...Бургаския мога да ви го препоръчам ... най-вероятно ще се броят на пръсти лекарите ,които НЕ са вземали пари в който и да е ТЕЛК!!! Току виж започнат и да се държат нормално лекарите по тези институции , а не сякаш сме им длъжни...макар,че им плащаме заплатите!!

В Плевен ТЕЛК е на Циганите , Българите ходят в ТЕЛК само да Проверят дали ще преминат ТЕЛК ! Един Брадат риж Маймун Доктор обслужва Циганте и говори на на Българите че са здрави и нямат нужда от ТЕЛК ! ДАно го проверят Съответните органи и разберат че , българите имат право на ТЕЛК !

Има си ред, като знаеш за това, вземи напиши едно писмо до компетентните органи. Тук в коментарите само ще ти се смеем и ти к'ъв си риж

Ред НЯМА!

Тези фуражки какво толкова са разследвали цяла година? Сума пари са откраднати през това време!

САМО Герб е покровителя ! Борисов е получавал комисисионни ! ДОЛУ ГЕРБ ! Тиквата в Затвора !

Дълго ще боледуваме и от короната.Много маймуни се наредиха на клона,всеки иска да се докопа до парите.Един тулуп,обявил се за шеф,от 10 мин в ефир,20 пъти плака,как още не били им платили парите,а те осигурени и платени след 2 дни.И още се показва мръсника кръволок

Longines

добро утро како Пено!в Хасково сичкото сиган е с телк!

То да беше само Хасково.... Ела в Бургас да видиш какво става. Трябва пълна ревизия за последните 15 години. И да се обърне СПЕЦИАЛНО внимание на циганите с ТЕЛК!

Баце играе футбол с един "инвалид", Вучката, митничар. Защити го публично.

Не харесвам Асен Василев,но вчера каза една болезнена истина! България не е бедна,но в последните години се е крало безобразно и брутално! За съжаление е прав!

Да, ама го каза чак след като го изхвърлиха с 200 от хранилката, хи хи хи!

Плащай данъците, българино да имам за халяс.

Щом разследването е почнало преди година, значи е дело на ГЕРБ. А мунчовците ще оберат лаврите, което не е редно.

g

Ама измамите са ставали по времето на тиквата! Факт!

ИМА ДА СЕ ТУПКА ДАМАДЖАНОВ ПО ГЪРДИТЕ !!! СИГУРНО И МУНЧО ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ !!

Гербо-депесарите гледайте да не скъсате менискуси от безсилна злоба, че пак Президентът ще получи одобрението на хората за добре свършената работа, хи хи хи!

Щом разследването се е точело една година, а е завършило успешно точно след като изритаха Тиквоча, значи Президентът заслужено ще получи още повече гласове, хи хи хи!

Ако си дадат труд да направят една справка ще установят, че 90% от циганите в България са инвалиди. Повечето "инвалиди" проституират в чужбина. Предимно в Германия и Холандия.

А ти как си се сдобил с тази информация, та си сигурен, че са баш цигани, а не герберасти, да кажем? И къде следва да се направи въпросната справка, като по закон етническа информация няма право да се събира?

На Мунчо дебила хихи и той е освидетелстван.

Той може да е "ясен" за тези, които извършват справката. На теб няма как да ти е ясен, нито статистически може да бъде изведена закономерност впоследствие при обработката на справките, че да се знае дали 99% от далавераджиите са цигани, или гербогниди, например.

Longines

то едно и също бре!

Пък ти у ДИР-а или кварталното кръчме ...

То ,ако са само в тези три болници... Отидете в другите области,да видите,за какво става въпрос, например в Благоевград!

И Хасково, особенно в белодробната болница. половината квартал Република , какво име само за ромски квартал , е с астма

От коментарите в ДИР ли очаквате да се направи разследване. ЕБати тъпите хуйове... Вие сте за ТЕЛК - за мозъчна недостатъчност ,.

Идва невиждан радев гладомор ! Всички са в паника !! Левовете в Евро, отново е актуална

После да не се чудите защо гербо-депесарските гниди губите избори подир избори, хи хи хи!

Горе долу за коя дата става въпрос и към колко часа ще дойде?

Ама сега да почнат да разкрият и мафията във Вузовете,дето издават фалшиви дипломи за висше образувание. Че там тарифите са няколко пъти по големи от тези за ТЕЛК.

за 1000 + лева подкупи от частни лица толкова сериозна операция - Браво ! а за десетки милиони присвоени обществени средства само от един проект, например, Транспортният в Пловдив - нищо ! Ама Голямо Нищо ! И колко такива проекта има в страната?! И колко тръжни процедури довели до смъртни случаи, не само по пътищата! Нищо и за над 3 млрд отнети от болните, недообразованите , крайно бедните, учителите, лекарите,... за да създаваме работни места в САЩ срещу ...... 8 съмнителни , морално престарели летящи ковчези След незаконна съгласно действащия ЗОП тръжна процедура: - напълно необосновано подменяне на спечелилия кандидат - неизпълнени условия за допустимост на Локхойд - празен плик - липсваща оферта с цена - непрекъснато вдигане на цената .... Какви са комисионите за замесените в това ограбване на стойност над 3 милиона сертификата за ТЕЛК?! Не са ли те от ниво правителство, парламент, служби,...?! А индулгенциите издавани от Народно събрание в полза на корумпираната Европейска Комисия на фон лайнеН ?! за нашия дял от десетките милиарди напулно непрозрачно раздавани на доставчици на съмнителни субстанции, наричани ваксини срещу Ковид. Доставчици освободени от отговорност от същите тези корумпирани представители на Еврокрацията !? Безвъзмездни ли са тези индулгенции?! Колко голямо е това НИЩО правене срещу Голямата Организирана Престъпност в страната?! Кой дефинира приоритетите в МВР?! На МВР!? Вместо МВР!? Това ли са нужните ни приоритети?! Накратко въпреки ,че не се съмняваме в масовото корумпиране на лекари и здравна администрация това е шумна операция за отвличане на вниманието от проблемите с най-висок приоритет А ако искаме да намалим корумпираността на лекарското съсловие трябва да излезем от бизнес модела на Рокфелер в медицината и да се върнем към здравеиоазването! в не0либералния бизнес модел: 1. всичко е стока, вкл и сертификатите за ТЕЛК, и псевдоваксините срещу Ковид,.. 2. Печалжата на всяка цен е върховна цел! Но дали си струва да започваме с лекарското съсловие е Въпрос ! дали не трябва с "елита", с политиците ?!

Не плюйте, преди да се произнесе съдът.

Откакто избухна пандемията удостоверения от ТЕЛК се издават само по документи. Бедна ви е фантазията за какви измами идва реч. Това кето са заловили е нищо. Прашинка.

БОЙКО ГО НЯМА И ВСИЧКО ПОТЪНА В КОРУПЦИЯ ! ФАКТ НЕОСПОРИМ !!

Неоспоримият факт е, че тази корупция беше разкрита точно сега, след като Боко вече го няма, а не че сега е станало потъването, хи хи хи!

НА ДАМАДЖАНАТА ХОРАТА СЕ РАЗМЪРДАХА.....

С общи приказки като "доста разкриха при Боко" и лъжене как Кацаров "смекчи режима", докато точно довера гербо-депесарските гниди врещяхте, когато Кацаров уволняваше злоупотребяващи директори на болници, избори не се печелят, гербо-депесарчета, хи хи хи!

Изводите са, че тепърва започват да излизат боковите далавери. И много герберасти ще бъдат вкарани там където им е мястото.

50% от циганите са с ТЕЛК - "боляло го главата", другите са с ТЕЛК - "не виждам добре" Трябва пълна ревизия на ТЕЛК решенията за последните 15 години назад!

Много ли време прекарваш сред цигани, та си наясно за процента? Питам, защото по закон етническа информация е забранено да се събира, та ми е интересно как от първа ръка си научил този процент, хи хи хи!

Хи хи хи, хуя ми лапни, дълго го смучи и в гъза си го наври! Хи хи хи

Това същия случай ли е , когато бяха снимани един президентски съветник с подаръчни пликчета с пачки и друг бивш митничар !!!! Да се подкупват уж за операция трансплантация ?

Гарантирано от ОПГ Герб !

Лично Боко ги е издаеал телковете, дебил!

Написал е "ГЕРБ", ама след едноличното управление на Тиквоча нищо чудно, че за гербо-депесарчетата тази партия и Бочко са синоним, хи хи хи!

И ДПС най вече7

Да ги изкормят. И да се завъртят из провинцията. Фалшивите телкове не са само в София. Цели цигански махали има инвалиди.

Нищо ново и необяснимо няма. След като болниците са търговски дружества, целта им е печалба, без значение на средствата. И болниците действат като фирми, с всички законни, полузаконни и незаконни средства. Точно както финансовите групировки. Трябва да бъде лекувана причината, а не следствието (болничните далавери).

Болниците нямат нищо общо с ТЕЛК.

Лекарската мафия.

Повечето лекари са свестни! Ни има и мърша!

Защо днес няма новини за Кирчо и се, купувачите на партий ?!?!? Докато всички ние изнемогваме от високите цени престъпноста убийствата !?!? Тези си купуват партии ,с нашите пари за магистрала хемус

Смешник!!!

Гербо-депесарите се чувстват отвратени, че се разчу поредната боковщина в държавата, и много им се иска да се въртят други новини, хи хи хи!

3-та градска е 100 на 100 в играта!!!!!

Аз пък се чудя, кога комуниситеските сволочи ще се изпъчат, че те вършат работа....Жалко, че оня взе, че каза ''операцията тече от година'' И сега Радев тъпото, брои на пръсти...И си вика, ''тюх, не мога да се изпъча''

Седесарска измет.

А, ето ги....Две неграмотни отрепки се показаха....)))

Чудех се кога гербо-депесарските гниди ще се появяват да врещят как вината за измамите в здравеопазването е на Президента, хи хи хи!

Не съм чул при Толупа разкривания от тоя калибър. Само Иванчева, която изнудвала гробарски строител да направи площадка между 5 нови панелки.

Мурзилко, няма такава дума в българският език Но я има в речника на крепостниците, и слугите кремълски

Докато няма страх от съда ...ще е така

От лекарите са за затвора за далавери, лъжи и кражби!

Само от намалените фалшиви ТЕЛК решения,ще платите по 120лв на пенсионерите и ще има пари за избори всяка година

преглед на всички МПС регистрирани на инвалиди! Всички знаем че това си е бизнес. Под прозореца ми има инвалидно място. Искрено пожелавам на всички, които са имали нещастието да са такива да могат да си позволят кола като тези които спират! Това не са мерцедеси, ягуари. Последно имаше един черен мерцедес с 6 еднакви цифри...

От фалшив народ истинска държава няма как да стане!

Там е работата, че не само в София, а и в провинцията е същото. и то много отдавна, не е отсега. просто докторите са много корумпирани за съжаление!

Чудя се ког гербо-депесарите ще обвинят Президента за тази поредна измама в здравеопазването.

Тъпунгер тия схеми са доста преди ГЕРБ ,не че те ги спряха.

Ако за 12 години ГРОБ не са ги спрели, това ги прави точно техни схеми, гербо-депесарчета. Аз нямам спомен допреди ГРОБ хора да умираха пред болниците, но съм сигурен, че гербо-депесарчетата сте далеч по-запознати с тези измами от мен, хи-хи-хи!

Знаем че имаш амнезия и помниш само последните 12 години троле.

Да имаш амнезия и да помниш 12 години назад е оксиморон, гербо-депесарчета, хи хи хи!

Всеки втори циганин е със ТЕЛК решение и взима ли взима пари, който БЪЛГАРИТЕ заработват....................

Грешиш колега : - Досега не съм издал риболовен билен на циганин без телк!!!!!!!

SU-152

Кога родните специалисти ще получат опорните точки за да обявят, че за високата цена на природния газ в ЕС е виновна Русия?

А на международната борса защо поскъпва? И там ли Русия има пръст?!

Дира я дайте поне един вкаран в затвора за последните 30 години. Инак подобни новини са ненужни никому.

Какви ги пишеш! Вчера пуснаха убиеца на Милен! Това са новините...

На тази държава и трябва сериозен резет, изчистване на проблемите, наказване на големите наглеци, обновяване на системата с нови проверки, изпити и конкурси и много добро заплащне на хората, които особено по отговорните позиции да имат достатъчно средства да се издържат нормално. В противен случай кражбите ще продъжат.

В България е публична тайна цялата далавера с ТЕЛК. Поне 35-4% от издадените решения са фалшиви. И ще продължи далаверата докато няма сериозни присъди и отнемане на цялото имущество до 9-то коляно на замесените. Във всеки един по-голям град има кой да лапне парите и да издаде решение

нали се сещаш какво се случва когато жената е шеф на ТЕЛК, а мъжа й - шеф на РЗК!?!

ама се разровете яко - поне 10 години назад.

Трябва всички инвалиди, които са взели ТЕЛК от тях минат пак. Най-редовно млади, здраво момчета с мускули на щангисти паркират с инвалиди обозначения на места за инвалиди. Няма да е лошо да ги прегледат дали са много зле и да полежат малко.

Към новината