назад

Шофьор с 2,4 промила алкохол получи ефективна присъда и влиза в затвора

17:34 | 13 септември 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 13 3261

Коментари 13

Ашколсун на Правосъдната ни система! Пил, не пил- никакви вредни последици, без жертви или материални щети- ефективна присъда! За оня, влачил си помиярчето- 5 г., за убийство на човек- " процесуално- следствени хватки и чалъми" и закриване на делото по давност..... Последен пример/ вярно за пример!/- Брендо! Осъден в две държави и 6 г. го няма, след като е върнат в България! Явно " героите на нашето време се завръщат"....

dimankaf

Малко му е на този кретен.

Сега 2019 ли сме?!? Или почти 2020... 3 години съдебно дело?? Баси малоумниците завършват право...дебили

Занимавате ни с утрепки...

А оня турчина дето утрепа бебето на хората как се измъкна?? Само да припомня, пе народа помни малко

е тарифата за споразумение с прокуратурата. За един приятел питам.

Но реално всеки с над промил трябва да лежи ефективно, както и тези с наркотици. И да им се отнема свидетелството за минимум 10 години.

А онова къдравото лекенце Бахаров - кога? На него не му е за първи път... и пак му се размина. Ако утрепе близък на съдията... така ли ще го осъди пак?

А КОГА ЩЕ ИМАМЕ ОСЪДЕНИ НАРКОМАНЧЕТА КОИТО КАРАТ НАШМЪРКАНИ ДО КОЗИРКАТА КОГА? ЗА СОФИЯ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ВСИЧКО ОТ 18 ДО 45 ГОДИНИ И ПИЕ И ПУШИ И ШМЪРКА И ОЩЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО НО И КАРАТ АВТОМОБИЛИ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ ЗАТВОР ТОЧКА

Първият осъден ефективно на затвор за шофиране в нетрезво състояние от бог знае колко години и само мчетири скапани месеца!?!? "Пред съда И.З. признал вината си и сключил споразумение с прокуратурата за наказание под минимума" Наказание под Минимума? Нали минимума е там като минималната граница за това което можеш да получиш независимо от всичките смекчаващи вината обстоятелства и т.н.? Ами при това положение защо има долно ограничение? Но за това пък не може да са присъди повече от горната граница!?!

А защо изобщо има опция да ПРИЗНАВА ? Хванали ли са го - хванали са го. Какво има да се доказва повече бе ?

За да е ефективна е осъждан и най-ниското наказание лишаване от свобода е три месеца,а не четири.Един отгоре са го наказали оти не са му сложили глоба,а и да бяха количеството е двойно над допустимото за първи път.

Е, на колко го осъдиха?

Към новината