назад

Шокови бомби, газ, прострелян сърбин и ранени полицаи при сблъсъци в Косово (снимки)

21:01 | 13 октомври 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 51 7662

Коментари 51

Айде вече да го нападат тва Косово, че да им се свие още малко държавицата.

Алекс Македонски бил син на Косовска циганка и арабина Филик..секо Сръбско ке бъде Косвско...Цел свет ще върти гюбеци и ша лющи семки..

Връща им се с лихвите на сърбите. Ще си я сърбат попарата. Да видят какво е да си от другата страна. Хиляди Българи страдаха,бяха тормози, бити, затваряни по затворите в Македония и Западните покрайнини. Българи, за които никой нищо не направи и никой не защити. Хак да им е. Сърбе на върбе.

За всяко нещо идва видов ден! Давайте косовари!

Сърбите откъснаха Македония от България, сега им се връща с Косово. След втората световна война населението на Косово е към 1,8 млн. шиптари и 0,2 млн. сърби. Сори!!!

Откъснаха и западните покрайнини! Но всяко нещо се плаща рано или късно, по един или друг начин.

Аз имах решение на конфликта ,актуално е и днес .Косово се дели на 3 ,албанска,сръбска и неутрална третина . За неутралната третина се провежда търг . Парите събрани от победителя в търга се дават на загубилите търга и край на претенциите .Който цени по високо земята ще я владее . Загубилите могат да се сърдят само на себе си ,че не са разтворили кесийте си .

Любов ни към сърбите храня ни към косоварите

Сърбите имат нови бойни хеликоптери и самолети, произвеждат гаубици и ги продават по Близкия изток, както и друго въоръжение. Косоварите ще бъдат унищожени за един ден . Самолетите на НАТО нямат шанс, срещу тях има съвременни ракети. Бог да е на помощ на хората в този район.

Така става когато вземеш насила 15% от една държава Сърбия, и създадеш нова албанска държава, но оставиш 15% от новата държава населена и управлявана от сърби. Този въпрос можеше да се реши още преди 20 години но запада , Америка, реши, че е хубаво да остави конфликта да си гори, за да може да провокира Сърбия и от там Русия. Както и да може да контролира Европа като я плаши с нов конфликт. Балканите са на доброто място за конфликт в Европа. Там си имаме две Българии, две Сърбии, две Хърватии, две Гърции, две Турции, две Румънии, две Албании, и всичко това благодарение на запада.

Руски газ потече по „Северен поток 2“

Там живеят албанци Москва за пореден път използва пропагандно и страхливо предаде сърбите

_stankow

Пореден път ? Кога е предавала Москва Сърбия, освен през 99-та, по времето на Елцин ? Ако е "пореден път", значи е имало повече от един път. Кога е бил той ?

Косово е изконна сръбска територия. До преди години там бяха мнозинство сърби, но американците ги избиха или изселиха. Пита се в задачата: сърбите ли се лошите или просто си искат това, което си е тяхно.

Някога Крим някога също е бил български Сега да си го искаме ли

Нито западните покрайнини нито Македония беше тяхна. Карма.

Йфбй

Кво търсят тия сърби в Косово

Сърбите искат реванш. Нормално.

Да се готвят братята Македонци, те са следващите.

Това е в съседите ни! Онзи боклук Радев трябва да е пръв в омиротворяването им, защото това е война

Ква работа имаме ние там?

Сърбските групировки изместиха албанските в контрабандата и от там почват проблеми. В основата на всеки конфликт са икономически интереси, всичко опира до пари. Които за жалост се обличат в ;патриотични дрехи; и от това страдат обикновенните хора.

Кога косоварите са нация???????

Човекът не е споменавал косовска нация. Къде го прочете?

Не забравяйте, че всички мафотски организации се контролират от глобалистите и се използват когато има нужда от тях.

100+

Schilo

И дираджии, стига БАН без причини

Евригейци

Това се нарича: 'Отвличане на вниманието.'. Брюкселските бюрократи, може да са аблолютни бездарници, но шапка им свалям, как могат да манипулират електората и да му отвличат вниманието от насъщните проблеми - храна, дрехи, дом, отопление и др! Направо са магьосници!

Не знаят какъв маркуч теглят А сръбската армия не е от тогава през 1999 Голям ще го лапат

Надали.

Schilo

С признаването на Косово бе заложена бомба на Балканите! Която ще избухне.

И как ще избухне?

Schilo

Много лесно. Ама много.

Много лесно, ама не знаеш как. Що така?

Schilo

Щото,глави проста, сърбите държат северната част. Мислиш ли, че ако напрежението ескалира, няма да я "заличат"? И, конфликта само между косоварите и сърбите в тази провинция ли ще бъде? Прост човек си. НАТО ще стои и ще зяпя, щото няма как да реагира

С руският КЕЙФОР

Светът от времето на Клинтън е доста променен, така че косоварите е по-добре да внмават какви ги дробят...

Що? Какво е различното?

Упадъка на Запада,троле !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Анадънмо ???

Дръжте се брача сърбе, албанския к.р ще ви направи по-силни и мъжествени. Отваряме се друга бира. Гот ли ви беше, когато денационализирахте и убивахте македонските българи? Хак да ви е сега.

АЙДЕ,ПАК ИНТРИГИТЕ НА USA! РАЗДЕЛИХА ЮГОСЛАВИЯ,И ИСКАТ ПАК КОНФЛИКТ НА БАЛКАНИТЕ! А НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ИМ ЛИЖАТ ЗАДНИКА-ПОЗОР!

Че Югославия кога е била събрана. Пука ми за сърбите се са си руски кукли. Дреме ми само за българите от покрайнините тях да не закачат а там да се дерът каквото искат .......

За тези Западни Балкани ни натиска Брюксел ? Ами да си ги вземе отделно от нас...

това за ФАКСИНАЦИЯ поне да беше .... една ВЕЛИКА КАУЗА ............................................... БОКО ТВ, ДОМУС ТВ и БНТ е тия ще ни ДОВЪРШАТ а вие си хрупайте

Петък и в софия заради ковид новите мерки жив политек да не остане

Кат' няма 'ляб, поне да има зрелища ...

Румен кРадев си отива.

o!!o

Към новината